iTarife koje su dosad bile dostupne uz kupnju iPhone-a, sada su dostupne i za druge uređaje (ili bez njih).
Detalji: http://www.t-mobile.hr/2/20-10-07-00-00.asp
Printable View
iTarife koje su dosad bile dostupne uz kupnju iPhone-a, sada su dostupne i za druge uređaje (ili bez njih).
Detalji: http://www.t-mobile.hr/2/20-10-07-00-00.asp
ajde hvala bogu da su se opametili, još kad bi bile moguće i opcije tipa unlimited.
Nisam pojma imao da su i-Tarife bile isključivo za iPhone. Ne vidim koja im je logika u tome da ne daju svima tarifu, ma kakva ona bila ?-)
vjerojatno su išli na to ako želiš iTarifu(odnosno par GB prometa na mobu) moraš kupit iPhone čija je i cijena u samom startu veća.
U međuvremenu s otkrilo da je većina operatera zapravo na gubitku s iPhoneom ili u najboljem slučaju na pozitivnoj nuli. Izgleda da jedino Apple zarađuje a operateri radi ugovora i reklame zadržavaju trenutno stanje. Takva sudbina nije zaobišla ni T-mobile, pa sad tako popularne tarife daju i s drugim uređajima na kojima vjerojatno nisu u tolikom minusu.
nemoraš više kupovati iPhone. sad iTarifu možeš uzeti i za smartphonove.
samo ne znam tko bi normalan uzeo bilo koji uredaj osim iPhone uz iTarifu kad pogledam cijene.
uostalom, prije se mogla uzeti tarifa bez mobitela, a mogao si uzeti i sa iPhoneom, prodati ga, i kupiti koji si god uredaj htio, a to je jos i najbolja solucija.
A ne znam baš da je tarifa tako loša za nekog tko surfa dosta...
i150 = 150 min razgovora prema svim mrežama + 50 poruka + 1GB prometa = 150kn
i300 = 300 min razgovora prema svim mrežama + 150 poruka + 2GB prometa = 300kn
i500 = 500 min razgovora prema svim mrežama + 300 poruka + 5GB prometa = 500kn
Nije to tako loše, ako imaš već po defaultu toliko minuta razgovora, onda bi te samo ti razgovori koštali više (jer je više od 1kn/min). A još i poruke, pa data promet...
joj BD, opet cemo se vrtiti oko toga.
ajmo reci da prosjecan korisnik koristi ovu od 150kn tarifu.
za 150kn ne dobijes 150min. obracunska jedinica je 1min za prvu minutu, dakle u prosjeku mozes obaviti 5 poziva dnevno. i jos ti naplati 0.25kn za uspostavu poziva. dakle, zaboravi onih 150kn u startu.
e sad, to je negdje oko 190kn mjesecno (dakle, 5 poziva dnevno koji svi traju manje od minute).
da sumiramo.
za 190kn mjesecno dobijes:
niti 5 minuta razgovora dnevno, niti 2 poruke dnevno. i 1GB prometa koji 90% korisnika ne iskoristi.
necu ulaziti sad u rasprave preduboko, to su cinjenice. ako se nekome to svida i ako mu je ok tarifa, super. meni nije, ne bi je uzeo na 24 mjeseca niti da je iPhone 32GB 3Gs 1kn.
ali srki, pazi ovo, ja nemam wnw stick, a internet mi treba kad sam van ureda.
Napravim ono što većina korisnika iphone niti nezna da mogu, znači spojim ga na laptop i djelim konekciju i puf gle, internet radi i nabijem svaki mjesec skoro 2gb surfajući.
ok, super. nisam ja niti rekao da je tarifa losa za surfanje.
ali za ljude koji mobitel sluze za ono za sto je on napravljen (pricanje i sms, tko bi rekao), tarifa 150 je govno (ajmo je nazvati 150, zapravo je 190 u najboljem slucaju).
Ah! koliko sam puta bio u t-mobileu i dođu ljudi i vele ja hoću iphone, sad ovaj objašanjava da mora uzeti itarifu, ovo ono, vele nema veze ja hoću imati iphone i to još vele onak tvrdo ajfon :D , masa njih se je vratila tamo nakon prvog računa sa pitanjem je kak sad to?
Prokleto je to da moraš imati mobitel da bi ga svi vidjeli, umjesto da ti služi svrsi.
Ja kad otkad sam uzeo iphone, rješavam se omnie,nek stoji,totalno mi je nepotrebna i nije mi žao niti sekunde što sam uzeo itarifu i iphone.
Ja koristim baš ovako kako i therrlu kaže - i progutam ta 2GB svaki mjesec. Ovo s porukama i pozivima je dodatna oprema, jer meni ispadne da ne probijem mjesečno taj budget OSIM kad sam recimo prošli mjesec 25.9. probio 2GB i kad sam mjesec prije malo zabrijao s porukama. Što se poziva tiče, nisam još nikad potrošio sve.
Svakako stoji da je tarifa zanimljiva jedino onima koji trebaju/koriste toliki promet - ako koristiš tek nekih 30-40 mb, kao što sam ja kad sam imap blackberry na P1 - dakle čisti plain-text mailovi, read, reply, i ništa više, onda to nema smisla. Ali kad stvarno potrošim 2GB, onda mi se tarifa i te kako isplati.
Dajte ljudi, tarifa je, objektivno, više nego dobra. Nije telefon napravljen samo za pozive i SMS, odavno je telefon puno više. Ja imam Komplet 100 tarifu kod Vipa. Ovi megabajti/gigabajti se itekako dobro mogu iskoristit, pogotovo ako se uzme u obzir mogućnot VoIP-a preko 3G mreže.
To što većini ljudi ajfon služi kao igračka i to što ga nikad neće spojit na net je opet skroz druga priča i nema toliko veze s ovom temom.
upravu si, nema veze s ovom temom, ne znam sto si onda i napisao takvu notornu glupost.
drago mi je da je vama tarifa dobra, meni su ipak razgovori i poruke bitniji od datea paketa i zato mi ne odgovara.
150min na njihov nacin mi je premalo, a o 50 poruka necu niti pricati. da ljudi kod nas imaju malo vece navike koristit IM i e-mail kao nacin komunikacije, mozda bi mi se i isplatilo. ovako sve dogovore (osim za faks) moram vrsiti putem poziva i SMSa.
isto tako na faksu, doma i u dva birca di vecinom izlazim imam wlan, ako ga nema mi nije preskupo pogledati mail preko mreze ili otici na neki IM i malo popricati.
vi ocito imate druge potrebe i to je ok. zato i koristite tu tarifu.
Kakvu notornu glupost?
Ovo tu, i boldano ti je gore. Ne vidim kakve to veze ima sa temom, a i poznati je da je iPhone od svih mobitela najvise okrenut internetu. Tako da sigurno korisnici iPhone dobro iskoriste iTarifu (bar gotovo svi koje ja znam, a znam ih dosta, hoces sa MacKorisnik foruma pa na dalje).
Samo sam se nadovezao na tvoj komentar:
= Citat =:
ali za ljude koji mobitel sluze za ono za sto je on napravljen (pricanje i sms, tko bi rekao)
a kakave veze ja imam sa iTarifom. fino pise koje mreze koristim, a i gore sam opisao zasto mi iTarifa nije potrebna. :loco:
naravno da bih ja volio da imam 1GB prometa, da surfam gdje god hocu, da ekipi pokazem youtubu video kad god hocu. ali da cu se zbog toga ogranicavati u razgovorima i porukama, necu. ali daleko od toga da mi iPhone sluzi kao igracka, i te kako ga koristim.
isto tako vidim da imas slicnu tarifu na VIPu, zasto onda furas tele2 ako je tako super?
:lol: imaš veze onoliko koliko i ja, komentirali smo je obojica. Samo o tome se radi, a ti si moj komentar nazvao notornom glupošću. Smiri doživljaj. :coffee:
Drug dobro veli - iPhone BEZ data-plana je k.c od ovce. Ne vrijedi ni pola. Zato je ta tarifa napravljena, stoji - s velikim data prometom na umu.
A sad, normalno je da ti neće za 300kn dati brdo poruka i minuta - ali fora je da se sve to manje i koristi jer evo ja ogromno puno komuniciram preko maila, tako da ni tih parsto poruka ne iskoristim. A imao sam, prije iPhona, dva telefona i na svakom preko 1000 poruka mjesečno. Razgovora manje, to stoji, ali meni se takva tarifa isplati. Eto, telefon najmanje koristim za razgovore - paradoks, ali je tako :)
da, smatram da je izjava da "vecini ljudi iphone sluzi kao igracka" notorna glupost. cisto etiketiranje ljudi.
nisi mi dogovorio na pitanje, zasto furas Tele2 isto kad ti je tako dobra ta tarifa?
@BD, ne moras se ti pravdati, ja sam rekao onim ljudima kojima je potrebno toliko prometa je tarifa odlicna, dapace, moglo bi se reci savrsena. jer do sad nije bilo tarife gdje bi dobio 1GB, 2GB ili vise prometa za te novce, tu dobijes jos i poruka i poziva. ali kazem, u tarifi 150 nije moguce ostvariti potrosnju samo od 150kn, to je minimalno 190kn mjesecno, plus moras bas stediti. to je cisti false marketing od strane t-mobilea.
"iPhone BEZ data-plana je k.c od ovce"
ne bih se slozio. kao sto rekoh, vecinom sam na mjestima s wlanom, za mail i IM ne treba puno prometa (ja recimo mjesecno trosim 20mb na to, svaki dan provjerim par puta mail, eventualno odgovorim i jos igram 3 igre tipa ogame, malo popricam s curom na IM). tako da mi iPhone i te kako sluzi, da ne govorim o ostalim pogodonostima uredaja osim surfanja i maila (tipa multimedija - veliki ekran za video, vrhunski mp3 player, puno memorije itd.)
ja sam dugo razmisljao da li uzeti iTarifu. struktura racuna mi je inace ovakva:
pozivi - oko 200min mjesecno, ali cesto kraci od 1 min. oko 7-10 poziva dnevno
poruke - oko 600-800 poruka mjesecno, cura mi zivi u drugoj drzavi pa nam je to main nacin komunikacije, navecer IM
MMS - gotovo nikad, mozda 5-10 godisnje
data paket - nije mi nesto nuzno potreba, bio bi luksuz, ali nije da se ne bi da iskorisiti (recimo, na faks i van idem s autom, tad ga ne mogu korisiti, a na ostlim mjestima imam wlan, takoda stvarno ne znam). da nemam wlan na faksu, odmah bih uzeo itarifu, jer tamo pokraj kuce provedem najvise vremena
dosao sam do zakljucka da bih uz iPhone sa iTarifom moram furati jos i jedan mob (nokia 6300) za poruke, jer cak niti ovih 50 poruka u i150 su samo za unutar hrv. uz to moram furati jos i mob sa mt:s karticom na koji primama poruke od cure, jer njoj je poruka van drzave inace 1,2kn.
na kraju mi se sve to cinilo ne potrebnim. pozive bi jos nekako ugurao u tih 150 min, ali poruke nikako. nositi 3 moba cijelo vrijeme mi se ne da, niti ima smisla.
naravno, vi imate drugaciju sitaciju i to je ok. za korisnike poput vas je ovo super tarifa, ali vidim da nitko od vas nema samo iTarifu, nego fura jos jedan mob pokraj. bas se pitam zasto :hm:
I dalje stojim kod te izjave, pa sad ako se osjećaš prozvanim ili etiketiranim, to je tvoj problem. Ako misliš da si suprotnost tome, onda je meni drago zbog tebe.
Što se tiče tvog pitanja tele2 u glavnom koristim za pozive jer sam izračunao da mi se isplati.
Vip Komplet 100 sam uzeo isključivo iz razloga jer sadržava meni dovljnu količinu megabajta, kao i Blackberry uslugu.
I sad pazi 0,5 GB prometa + My Blackberry (1 GB + flat mailovi + flat surfanje) + 60 minuta + 50 poruka.
E sad, ako to nije dovoljno........
ti mozes stajati iza te izjave koliko god hoces, ali to je ne cini nista manje glupom.
da, i meni se cini da te tarife nemaju bas previse smisla osim kad imas jos jedan mobitel pokraj njih ili neku jacu verziju (tipa i300, i500), ali to kosta. ja mislim da to dovoljno govori o njima.
dakle, neki rezime bi bio:
1.) koristiti iTarifu i jos furati drugi mobitel za razgovore i poruke
2.) korisiti iTarifu i stediti na porukama i razgovorima, ali zato surfati koliko god hoces, mailati, IMati ili sto vec sve ne
cini mi se da je sve to stvar prioriteta.
Vidim da ovdje ima ljudi s itarifom, dal netko zna koliko je uspostava poziva, 0.25? To bi značilo da unutar 150 minuta koje bi recimo imao u i150 mogu normalno razgovarati sa svima u Hr, ali mi skine 0.25 svaki puta kad nekoga nazovem?
da...ne znam je li uspostava poziva 0.25 ili 0.29...ali za svaki poziv ti naplate jos tu uspostavu...
u itarifama 300 i 500 nema uspostave poziva...
citala malo ovu temu, i samo htjela komentirati postove od prije...naravno da je tarifa orijentirana na internet...zato se i zove iTarifa...
Tako je, uspostava poziva je 0,25 lipa i naplaćuje se samo unutar tih 150 min koje možeš iskoristit prema svim mrežama u HR. Nakon što potrošiš 150 min uspostava se ne naplaćuje više.
Detaljnije ti piše ovdje.
ne skine ti, nego ti nadoda na tih 150kn..
ma ajde, nije to tako loše. prije 2 godine sam uzeo flex tarifu što je vjerojatno najgora moguća. svaki mjesec cca 130-140 kn računa za cca 60 min razgovora i 60 poruka, a ponekad nemam niti jednog poziva (!!!) prema drugim mrežama jer znam da će me oplesti 2,50 + 0,25 uspostave. dobar dio je na favorite broju. wtf? ali računica je vrlo jasna.
bio sam prisiljen SMS-ovat što mi je najgluplji oblik komunikacije al jbg, frendovima na drugim mrežama sam slao poruke "nazovi" i slično. imao propušten poziv? šaljem "nazovi opet" jer je jebeno skupo. a dotični sjedi pred kompom sa upaljenim MSN-om i/ili skypeom ali ja ne mogu do interneta
sad me više neće bit briga. usudit ću se čak i fiksni telefon nazvati, a kad sam na putu ne budem glumio detektor nezaštićenih modema :)
i naravno, izveo kombinaciju sa prodajom iPhonea, iskoristio >6000 bodova pa 3GS 16GB platio 500 kn, i prvih 6 mj plaćam 50% tarife. toliko ne bi ušparao u teletu ni za 4 godine ;D (1217 kuna uštede je fantazija...)
Zna li netko kako provjeriti broj poslanih poruka u nekom od prethodnih mjeseci? Nema na računima, nema na T-Mobile portalu...
ova nova akcija,kako to tocno ide,svaki drugi mjesec dobis duplo ili svaki drugi mjesec ne platis nista (ako potrosis kolika je tarifa) ?
npr. ako u 12. mjesecu potrosis 170kn (recimo da ti je tarifa i150 + 10rf + 10 tvoja potrošnja) a idući mjesec potrošiš isto toliko, doći će ti samo 10kn radijske frekvencije na naplatu..
Samo pazi - ako odaberes bozicnu akciju, u sljedeca 24 mjeseca ne mozes se prebaciti na nizu tarifu
mozes, nakon 12 mjeseci ;) tj nakon sto ti prode akcija :)
znaci ako uzmem tarifu i300 u 12 mj cu platit (300 x 6 = 1800kn) a ne 3600..a onda mogu na i150..
hmm,nije lose,a opet je skupo,treba razmislit..dal je ajfon vrijedan toga :D
(bolje onda desire u vipu)
zaboravila sam napomenut, ako uzimas iTarifu + iPhone, nemožeš 24mj ići na nižu tarifu.
no, to nema veze sa božićnom akcijom.
znači:
iTarifa + iPhone = 24mj si na toj tarifi koju potpišeš
iTarifa + bilo koji drugi mob = možeš na nižu tarifu čim ti završi božićna akcija.
niste u pravu, procitajte specifikacju itarife i bozicne ponude.. ako se uzme bilo koji mob (ukljucujuci i iphone ) bez bozicne ponude u nizu mozes nakon cetiri placena racuna, a sa bozicnom ponudom nema spustanja u nizu cijelo trajanje ugovora bez obzira koji mob kupili.. provjereno i sa sluzbom za korisnike..
Malo su izmjenili pravila, čitao sam tu specifikaciju čim je krenula božična ponuda i nije tako pisalo.
Sada stoji ovako:
= Citat =:
Nakon ostvarivanja Božićne ponude na Pretplatnike pojedinačnih tarifa primjenjuju se sljedeća
pravila u odnosu na promjene tarifnih paketa/modela na tarifu niže vrijednosti:
- u slučaju zasnivanja OTPO-a na 24 mjeseca i prelaska prepaid korisnika na pretplatnički
odnos:
Nakon aktivacije Božićne ponude Pretplatnik neće moći izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela
na tarifu niže vrijednosti dok ne bude u mogućnosti prihvatiti novu ponudu s OTPO-om.
- u slučaju prihvaćanja nove ponude uz potpisivanje OTPO-a na 24 mjeseca:
Nakon aktivacije Božićne ponude Pretplatnik neće moći izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela
na tarifu niže vrijednosti do isteka pogodnosti iz Božićne ponude (u trajanju od 6, 8 ili 12 mjeseci),
odnosno dok im je Božićna ponuda još aktivna.
- u slučaju potpisivanja OTPO-a na 24 mjeseca uz kupnju iPhone telefona:
Pretplatnik koji pri potpisu OTPO-a i aktivaciji Božićne ponude kupi iPhone također neće moći
izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela na tarifu niže vrijednosti dok ne bude u mogućnosti
prihvatiti novu ponudu uz potpisivanje OTPO-a. Ovo pravilo ima prioritet (Pretplatniku s iPhoneom
će uvijek vrijediti ovo pravilo čak i ako je postojeći korisnik).
uglavnom katastrofa,vip ih šiša kaj se toga tice,povoljniji je puno,kod njih mozes na nizu ali ti prestaje 50% popusta,ali ako se vratis,dobis i popust
jel netko vidio na tv-u reklamu za iTarife? nisam točno shavtio ali izgleda kao i u Njemačkoj flat za pozive i internet?
na njihovim stranicama nema ništa...
Nemoj biti naivan da ce stvarno biti flex! :D
Vjerovatno se reklama odnosi na ovo:
Potpišite ugovor do 31. siječnja 2011. na 24 mjeseca i ostvarite posebne pogodnosti koje možete koristiti do 30. lipnja 2011.
Korisnici tarifa i150, i300 i i500:
U postojećem iznosu mjesečne naknade za navedene tarifne modele imat će uključen podatkovni promet u iznosu od 15 GB umjesto trenutačnih količina
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00-01.asp
Gdje si to pročitao? To je netočno.
Pročitaj specifikaciju iTarife:
Razlika je jedino što ako kupiš iPhone uz ugovor možeš se prebaciti isključivo na drugi iTarifuCode:http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
A uz Božićnu ponudu ne možeš se prebaciti na nižu tarifu (ako si uzeo iPhone) dok traje ugovor
Ljudi pomagajte, nije mi jasno, presla sam na i300 tarifu sa i150 u 11.mj. prosle godine kada sam uzimala iphone 4 i odabrala sam onu Bozicnu ponudu, znaci nemrem se prebaciti na nizu tarifu nakon 3 placena racuna, ali zato bi kao trebala svaki drugi mjesec dobiti duplo manji racun kolko sam skuzila. Jel to tocno? Ako je zasto ja vec 4. racun sa novom tarifom dobijam preko 300 kuna? Jel mi sta promaklo i kako da saznam o cemu se tu radi? Bila sam uvjerena da cu ovaj mjesec dobiti pola iznosa. Da napomenem da sam znaci od 12.mj. cijeli mjesec na toj i300 tarifi.
jesi probala nazvat SZK?
Ne, prvo sam htjela provjeriti kakva je ta Bozicna ponuda i imam li pravo na smanjenje racuna, netko tko ima taj slucaj da mi kaze kak to ide uopce.
ako si potpisala u 11 mjesecu, i ako ti je racun za 12.mj bio npr 300kn, racun za siječanj ti bude umanjen toliko..
i onda racun za ozujak ti bude umanjen koliko ti iznosi racun za veljacu itd..
Da, tako bi trebalo biti. Plaćam račune na vrijeme i sad sam čitala specifikacije božićne ponude i piše:
U slučaju kada korisnik potpiše OTPO i ujedno promijeni tarifu na neku koja podržava Božićnu ponudu, pogodnost će ostvariti na četvrtom računu od zasnivanja OTPO-a.
Znači po tome je sve ok i trebala bi tek od sljedećeg računa dobiti taj popust jel? Jer do sada mi je stiglo 3 računa sa novom tarifom (za 12. 01. i 02.mjesec) znači račun za 3.mj. koji će stići u 4. (četvrti po redu) bi mi trebao biti umanjen. Nadam se da bude, vidjet ćemo...jer ja sam prešla sa tarife i150 na i300 + kaj sam uzela iphone 4 uz zamijenu +bodova.
Samo mi nije jasno npr. sad mi je račun za 02.mj. bio 335 kn, znači za toliko će mi umanjiti sljedeći račun..a šta ako će mi slj. račun iznositi svega npr. 315 kn?
Zar je moguće da nitko nezna ništa o toj famoznoj Božićnoj ponudi? Jučer sam zvala službu za korisnike i ženska mi se javila, ja joj objasnim sve, znači da sam u 11. mjesecu online preko T-mobile portala produžila ugovor i prešla sa tarife i150 na tarifu i300 i uzela Iphone 4 uz zamjenu +bodova i da sam odabrala tu Božićnu ponudu, ali nisam do sada dobila umanjenje, znači stigao mi je treći račun sa istom cifrom. Nakon šta sam joj rekla svoje podatke kaže da je provjerila i da ja nisam odabrala tu ponudu tj. da to njima nije vidljivo jer sam radila to online??? I da napišem zahtjev na njihov mail. Srećom ostao mi je taj mail od njij od 11.mj. sa svim podacima i vidi se da sam odabrala tu Božićnu ponudu i to sam im sve fino mailala. Sad me zanima kaj će bit? Da li sam ja oštećena tu ili o čem se radi jer ova mi nije znala to odgovoriti, nema pojma o Božićnoj ponudi žena :angry: Odgovor još nije stigao od njih.
A kako mi koji smo prvi put na i300 uzeli iphone 4, sad više nema iphone tarifa, nego samo ove extra, dakle kako sam ja skontao isto jednu nadrkanu mi možemo prijeć na nepostojeću i150 odnosno i300 ili i500 (kako kome paše) dakle hoće reć da su lopuže prvoklasne, utrpaju ti najskuplju tarifu makar ne postoji više a konkurencija i dalje spušta cijene samo oni zajeb uvaljuju narodu.
Sram ih bilo!
koliko sam ja cuo, mozes preci na extra tarife ali tek nakon godinu i pol, ako si uzeo iphone..
tako je. ako uzimas iPhone sa iTarifom, možeš prijeći na drugu tarifu tek nakon što ti ili ugovor istekne, ili kada radiš produljenje..
Na mojT portalu mi nudi promjenu tarife na Extra Total XXL, trenutno imam ugovor na i500. Međutim, kad pokušam promijeniti, već na drugom koraku mi javi da trenutno nije moguće promijeniti tarifu putem mojT portala.
nema veze sto nisi...mora proci 18 mjeseci od sklapanja ugovora da mozes preci na neku od ekstra tarifa. Ja sam uzeo, x10 u 5.-6. mjesecu na i300 i ja mogu preci, to mi je malo glupo, ali tako je...
Još mi nije stigao njihov odgovor na moj poslani mail u vezi žalbe za božićnu ponudu pa sam ih danas nazvala i žena mi veli da nezna zašto nisam dobila umanjene račune jer sam najmanje jedan ako ne i dva trebala do sada dobiti umanjena, kaže da je vidla e-mail te da je on na obradi i da odgovor očekujem svaki dan..Pitam ja nju kako će mi refundirati to, ona kaže da će ili stornirati buduće račune ili ću dobiti povrat love na tekući..kao nije im jasno zašto se to dogodilo, a vidljivo je da je sve kako bi trebalo i da sam odabrala b. ponudu na vrijeme i sve :jackie: A ona prije mi je rekla da se ne vidi da sam odabrala b. ponudu :diploma: Kada sam im mejlala dokaz sad se kao vidi...:envy: No dobro baš me zanima kada i kakav odgovor će stić..Ima li još netko sličan problem, vi koji ste odabrali tu famoznu božićnu ponudu? :fried:
Može mi neko objasnit ove navode da se ne može prebacit neposredno gore / dolje ako si u uzeo iP, nego tek za 16mj???
http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
Ovdje u točki 9 piše da se može za vrijeme OTPO-a zamijeniti Tarifni model isključivo s drugim Tarifnim modelom definiranim unutar ove Specifikacije više ili neposredno niže vrijednosti.
Zar nije taj mix drugi tarifni model?
Konkretno uzeo sam iP u siječnju, dakle nije božićna ponuda ali je 50%
Dakle, pravila su:
Ako je netko uzeo iTarifu + iPhone, nakon 4 placena racuna moze se spustiti na neposredno nizu iPhone tarifu, i tijekom trajanja ugovora nemoze prijeci na nijednu drugu tarifu.
Moze tek nakon sto istekne ugovor ili kada se radi prijevremeno produljenje ugovora
Ukoliko netko uzme iPhone tarifu (ili neku drugu) i bilo koji drugi uredaj, nakon 4 placena racuna moze ici na nizu tarifu, i promjenit tarifu sukladno pravilima (tarifa koja je iste vriiednosti kao i tarifa koju trenutno koristis)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Čini se da ovo više ne vrijedi, jer nakon mog zadnjeg posta u ovoj temi prošla su 2-3 dana i dobijem SMS u kojemu me T-mobile zove da prijeđem na Extra tarifu. Odem na MojT i tamo uredno promijenim tarifu u Extra Total. Promjena je vidljiva i nova tarifa mi je aktivna od 01.04.
Vrijedi..
Greskom su poslane sistemske poruke i onima koji nemaju pravo na to.
Tebi ako to prode, suti i budi sretan ;-)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Kakvi su to panjevi u t-mobileu...dobila ja odgovor da uvažavaju moju primjedbu (naravno da uvažavaju) i da mi je božićna ponuda aktivirana od 19.ožujka i ići će na račun od svibnja (???). Poslala sam im odgovor šta to znači da mi b.ponuda vrijedi od 05.mj.2001. pa 12 mj. znači do svibnja 2012. jer imam tarifu i300 ili će mi refundirati šta mi nisu na vrijeme aktivirali. Nisu još ništa odgovorili naravno...treba im 2 tjedna da odgovore na mail.
ja sma cekao odgovor na mail vise od 3 tjedna...i bio je ocekivan...onakav kako to njima odgovara...
nemaju apsolutno ni malo obzira prema nama korisnicima od kojih i za koje postoje...
cisti bezobrazluk !
Vezano uz iTarifu. Sa i300 sam prešao na i150 i uzeo si Unlimited, po principu deri unutar 098 mreže a ovih 150 troši na ostale. Nakon 7 dana mi dođe poruka da sam iskoristio 150 od 150min uključenih u tarifu. Ja sa velikim upitnikom iznad glave zovem T-centar, da bi saznao da se Unlimited aktivira NAKON što potrošiš sve minute uključene u tarifu. Jedan veliki WTF?!?!?! Kakvo je to poslovanje?????? Jel smiju to oni?
To ti piše u uvjetima korištenja, točka 9, tko ti kriv kad ne čitaš...
http://www.t-mobile.hr/pdf/U-opcija-Unlimited.pdf
Upravo tako, oni smiju što god napišu u Uvjetima korištenjima koje si ti samim time što si uzeo tu opciju prihvatio..