desava mi se dosta cesto da moji postovi nestaju,danas mi se to opet dogodilo u temi iphone 3g vs iphone 3gs i jednostavno neznam koji je to razlog,dali netko brise ili wtf ??
Printable View
desava mi se dosta cesto da moji postovi nestaju,danas mi se to opet dogodilo u temi iphone 3g vs iphone 3gs i jednostavno neznam koji je to razlog,dali netko brise ili wtf ??
gle, probaj razmisliti sto si napisao u tim postovima i kakve veze to ima sa temom. Teme se offtopicarenjem i nepotrebnim komentarima razvodnjavaju a to nitko ne zeli.
znaci nemogu svi pisati svoja misljenja,nego samo odredjeni "dio" ljudi ?
bas sam si mislio da se zbog toga brisu postovi..
ja sam isto na par foruma mod pa se tako ne odnosimo prema kolegama bilo oni pocetnici ili administratori..
onaj zadnji sta mi je obrisan vjerojatno si ti vidio kad si to ocjenio OT-om,a kolega koji je budalastine napisao par postova prije nitko nije niti taknuo,tako da to sve govori..
btw.Hvala Ti na objasnjenju
Prvo molim moderatore da ovo prebace u odgovarajući dio, ovdje tome nije mjesto.
Obožavam ljude koji misle da su neki drugi priveligirani i da se samo njima brišu postovi. Pogotovo me oduševljava izjava kako je netko mod negdje drugdje i tamo se to tako ne radi.
Imaš sreće da nisam aktivni mod inače bi sad za početak dobio ban na tri dana da imaš vremena pročitati pravila. Ovdje pravila postoje da bi se poštivala.
Svi mogu pisati svoja mišljenja, ali pravo je moderatora da obriše sve ono za što smatra da ne spada u temu. Ako imaš primjedbi na rad moderatora u pravilima piše kako možeš postupiti. Isto tako postoji i mogućnost prijave posta ako je nekom moderatoru nešto promaklo.
ovako
1) komentiranje rada moderatora se ne radi u kafiću. selim na prikladno mjesto (mobil # forum # obavijesti)
2) komentiranje rada moderatora u stilu 'zašto je obrisano meni a njemu nije' nije argumentirana kritika
3) jedna od uloga moderatora je obrisati što smatra offtopicom u temi, nerelevantnim za temu i slično, ako je to što si pisao neprimjereno za temu - obrisano je. pogledao sam post koji navodiš da ti je obrisan, zaista je nerelevantan za temu, moderator je napravio dobro.
4) ako smatraš da nečijem tuđem postu moderator treba posvetiti pažnju ili ga obrisati - postoji ikona http://cafe.mobil.hr/images/buttons/report.gif koju možeš iskoristiti
nadam se da, pošto si mod na drugom forumu, ćeš razumjeti ulogu moderatora i da se kritike na rad mogu uputiti argumentirano i na za to predviđenom mjestu kako bi oni kojima je namijenjeno (moderatori dakle) to vidjeli - moderatorima nije u opisu dužnosti pregledavati po cijelom forumu gdje netko ima kritike na njihov rad.
P.S. šljaka je dobro rekao - za tebe obavezno štivo: http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=61
ma sve je to super,ja sam to procita...
nisam ja nikog od Vas optuzivao nego sam samo zelio dobiti odgovor po kojoj osnovi Vi procjenjujete sta se moze pisati a sta ne..
a Vi Sljaka se malo opustite jer vidim koliko ste tu i sa tim bi trebao imati malo opustenije odgovore a ne ovo "za početak dobio ban na tri dana" ..
stvar je u tome da ako se nekome od modova ne svidja neciji post,on zavrsi u kosu? to bas i nije neka "fora" ..
jer ZNAM kako se vode kola na masu foruma pa vidim da je tako i tu jer sam dosta tu i dosta citam sta se pise i kako se pise..
nista decki.. oprostite na smetnji!
pozz
po procjeni moderatora, dogovorima među moderatorima o načinu vođenja foruma i ustaljenoj praksi na ovom forumu.
ako frish misli da ima potrebe komentirati konkretno izneseno u prvom postu - ostavit ću još otvorenu temu za to... ali mislim da smo u biti sve objasnili. također, pregledao sam što ti je sve obrisano od postova i sve je uredno, u sklopu održavanja foruma su ti nekoliko moderatora brisali postove koji su bili nerelevantni za temu. ništa izvan uobičajene prakse na ovom forumu, kako bi forum ostao uredan....
Samo jos napomena da je jedan od kriterija za odabir moderatora izmedju ostalog i sposobnost procjene sto je u doticnom podforumu off-topic a sto nije, te sto treba brisati a sto ostaviti.
Osim toga, svaki podforum ima vise od jednog moderatora, izmedju ostalog i zato da se po potrebi dogovaraju oko potrebnih akcija.
JA se slažem da treba obrisati off, ali isto tako smatram da bi bilo korektno preko pm-a obavjestiti člana da mu je izbrisan post da ne bi dolazilo do zbunjivanja. haha
Na dnevnoj bazi se obrise previse postova a da bi se svakoga obavijestavalo zasto je i kome je post obrisan.
Moderatori imaju pravo i ovlasti da odrzavaju forum sto urednijim i sto organiziranijim...tu spada i uklanjanje postova koji ne koriste nicemu osim otezavanju dolaska do konkretnih i korisnih informacija.
Na preko 2000 postova koje imam, nemam niti jedan obrisan, a da brisanje nisam trazio sam...dakle nitko se nije urotio protiv vas niti ima pik na vase postove...samo prije nego postate promislite gdje postate, i zasto i doprinosi li taj post kvaliteti rasprave ili je napisan samo da se nesto napise.
Ako ne zelite na taj nacin funkcionirati...i to je OK...imate izbor da ne mislite, ali onda se nemojte buniti na pokoji obrisan post.
Moderatori su ti krivci što je forum stagnirao, bolje receno..nije stagnirao, jer da je stagnirao, bio bi krcat forumašima.
Postroženje u sektorima tipa ''Caffe''.. da, i tu se brišu postovi i teme. Najjaca karika ovog foruma...-prije davno bio je upravo sektor ''Cafe'', odakle su krenula poznanstva, raspravljanja, mnogo zanimljivih tema... što je na kraju rezultiralo da povoljno utjece na razvoj sektora - teme iskljucivo za mobitele > bila je to prijateljska atmosfera...
Onda je krenula patnja zvana ''Oglasi''..tu da bi napravilo oglas, izmišljali ste toplu vodu. jako loša odluka, što je na kraju rezultiralo.. -kao ekipa namjerno skuplja postove da bi mogla dati oglas.. naravno, bilo je i takvih slucajeva...no, bilo je i nenamjernih postova, koje su modovi brisali, pod opaskom da je to kao nabijanje postova, i zato je pobrisano.
Pogledajte oglase na forum.hr
:: ::
Od ovog foruma niš koristi, posjetim ga jer nemam pametnijeg posla.
Okej. Tvoja odluka. Neće nitko nikome nedostajati. Sve 5. Pravila postoje ovdje i ondje.
Ja sam svoje rekao. mislim da moj post ima pouku...i razlog zašto je napisan. a ti Frish ne filozofiraj. ;)
...pa sad - do sada mi je bilo obrisano dosta postova i za svakog sam znao da će biti obrisan ali sam ga napisao da bi živio i to malo dok me mod ne skuži - nije da sam neki buntovnik nego volim provocirati...
Što se tiće opisa rada foruma od i969i - malo mi je to nategnuto jer Cafe je baš ostao bez restrikcija ili jednostavno ne znate zaobići moderatora; usput bio sam i prvi mod Oglasnika te sam digao ruke od njega i najsretniji dan na forumu mi je bio kada su ga ugasili jer se smanjio broj čudnoaktivnih korisnika...
Da nisam često na forumu ali zahvaljujuči strukturi i radu mod tima znam gdje ću što naći ili napisati... :)
Kao jedan od "krivaca" što se na ovom forumu zna gdje što spada i što ne liči na forum.hr gdje se mogu naći stvari koje ni pas s maslom ne bi pojeo osjećam potrebu na ovo odgovorit.
Prvo tvrdiš da jesmo stagnirali, pa da nismo. Iako upadaš samo sebi u riječ pretpostavljam da misliš kako forum ne napreduje.
Na tvoju žalost činjenice govore same za sebe. Broj tema i broj članova stalno raste. Odlazak dijela članova, koji su tu bili samo zbog oglasa, iako će svi u glas dreknuti da nisu (da nisu još i sad bi bili tu) nije nimalo poremetio rad foruma. Usporedi kroz par večeri (bilo kojih večeri) sva tri foruma koja se bave ovom tematikom. Pogledaj broj novo otvorenih tema, pogledaj broj novih odgovora na postojeće teme. Ne moraš ovdje iznosit rezultate, ako nećeš, ali priznaj bar samom sebi istinu.
Kad već spominješ prijateljsku atmosferu ona postoji i dalje, ali takvi kao ti ne shvaćaju pojam prijateljstva. Za njih je prijatelj onaj tko im sve dopušta. U protivnom bi shvatili da reda mora biti i da oni koji se o tome brinu ne uništavaju forum nego se brinu da većini (ne svima, nego većini) ovdje bude ugodno. To što ti spadaš u nezadovoljnu manjinu nije problem moderatora, nego tvoj vlastiti.
A ako dolaziš ovdje jer nemaš pametnijeg posla, nemoj više. Učini nešto korisno, obriši prašinu u sobi, pomogni mami oprat posuđe ili nešto slično.
@Sljaka - ne znam da li sam se ja krivo izrazio, ili vi ne shvacate.
@Frish - mogao bi nabaciti neki argument, a ne se drzati zadnjeg retka mog prvog posta ;)
I969i- bojim se da si u krivu...
A, kakav god argument (bez obzira koliko jak) ti netko da, ne vjerujem da ćeš ti naglo promijeniti mišljenje...
Slažem se sa Frishom i Šljakom- ako ti se ne sviđa, nađi nešto drugo za raditi kada nemaš pametnijeg posla. :)
Ako ti se sviđa, lijepo je imati još jednog člana koji sudjeluje :)
Ne znam gdje ti vidiš neprijateljsku atmosferu i bespotrebno brisanje postova u cafeu.
Pogledaj malo teme, nigdje se moderatori ne "uzvisuju". U raspravavama i temama pomoći svi su jednaki.
To je jedna od stvari koje mi se najviše sviđaju na forumu.
A, ovo o oglasniku i ostalome, moderatori su tu da odlučuju i nemaju razloga lagati da je oglasnik (u prihvatljivom obliku) moguć. Niti dobivaju plaću, a da su prelijeni- ne bi niti bili na tim pozicijama.
Nadam se da ovo nećeš proglasiti ulizivanjem, jer za to stvarno nema potrebe. :)
meni samo nije jasno zakaj se jos uvijek nakon tooooliko vremena kuka nad tim oglasnikom.. eto, i sami navodite druge forume kao primjer - imate alternative - i to hrpu njih!
brate mili, ispada k'o da je nas oglasik bio, ono, uber oglasnik, oglasnik nad svim oglasnicima.
:lol:
a nije. evo, i njegov bivsi mod kaze da je bio u rasulu.
kao mod kafea i cetaone, i to poprilicno azuran, ne sjecam se da sam ti i jedan post, a kamoli temu obriasla!! barem ne u proteklih par mjeseci! u cem je problem?
i969i skuzi da ovdje pravila se mijenjaju jedino ako se skupi dovoljna masa clanova slozni u tome ili se voditelji ovog foruma dogovore da je nuzno.....pojedican tesko da ce ista ovdje promjeniti cast iznimkama (admini i sm)....iako bi mozda bilo dobro da se otvori oglasnik za korisnike npr. koji su tu 2god i imaju 500+ postova ali opet......nikad se nezna....mozda opet ne bi funkcionirao bas najbolje.....a dobro je luna navela....pa nije nas oglasnik bio nesto specijalno uber vanzemaljski......evo ti......95% OVIH foruma ima oglasnik ako toliko patis za tim.....i mislim da nas forum ne stagnira posto se sjecam da kad sam ja doso smo imali oko 13k clanova a danas oko 35k clanova.....te cifre govore dovoljno za sebe......eto to bi bilo od mene :)
P.S. ja mislim da vodstvo foruma obavlja savrsen poso i forum stvarno je najpregledniji na kojem sam ja bio....i obavljaju posao savrseno za koji nisu placeni.....zato molim te zas zajebavas modove,admine i sm-ove kao da nemaju pamtnijeg posla nego tebi tu objasnjavati neke sulude i nepotrebne stvari.....
i969i: oko godinu dana sam moderirao ovaj forum, sada sam "obični smrtnik" kao i ti. Mogu samo reći: da ovi ljudi ne rade to što rade, mi bi sad (metaforički rečeno) golim rukama prebirali među vlastitim .......
Oprosti možda griješim, ali nije mi jasno kako tako puno znaš o oglasniku kad isti nije ni postojao u vrijeme tvoje registracije.
...pa Oglasnik na cafe.mobil.hr je najopjevanija stvar na net-u i šire - čujem da će i MP to obraditi u jednoj od svojih budućih pjesama ako čak ne posveti cjeli album istome... :p
(je da s*anje je to kad na poslu ostaneš bez pljugi a pred tobom još sat vremena rada i onda prosipaš žuč po forumu)
koliko sam primjetio, u zadnje vrijeme se postovi nešto previše brišu. iako čovjek ode malo off, nema tolerancije, odmah paf. kao da ovaj forum ne drže ljudi, nego roboti.
Mislim, otpustite kočnice malo. stvarno. Uštogljeniji ste nego britanci.
nemojte mi sad samo počet o pravilima, načinu rada i ostalom, sve sam to prošao uzduž i poprijeko, samo sam iznio svoje mišljenje.
NHF.
potpisujem gogsa,odavno je tako...
i ja se slazem sa gogsom... postovi se brisu nekad po sablonu pravilnosti, nekad po licnom ukusu moderatora...
"eh danas sam ustao na lijevu nogu da vidim koji mi se post ne svidja"...
dugo sam ovdje i znam kako stvari stoje,kako forum funkcionise i kako bi trebao,ali stvarno nekada se brisu ti postovi bez razloga... ne pisem nebuloze i ne glupiram se ali mi se cesto desi da mi se izbrise neki post, kao da nemam pojma o forumu, kao da nisam tu 3 godine. i nisam jedini kojemu se tako desava... takodjer sam primjetio ili samo imam taj osjecaj da stariji clanovi foruma jedva cekaju da dodje neko novi i nesto pogrijesi da bi ga bombardovali... ispravljali i prijetili bananama...
samo moj licni stav, forum postaje sve dosadniji htjeli vi to priznati ili ne,
aktivno je nas svega ~50ak clanova,pod time mislim na one koji imaju u bookmarksima pocetnu foruma i svaki dan kliknu par puta i vide ima li sto novo...
ono ostalo puka potreba, neko ce se regati mi cemo mu pomoci oko problema i on vise ni nece posjetiti forum dok mu nesto ne iskrsne novo...
Tu bi se i ja malo uključio.
I ja imam isto takvo iskustvo. Tek kad sam se reggo na forum, imao sam brdo pitanja. No dan za danom sam skužio da mi se postovi brišu. I to me počelo jako nervirat, jel kad mi je trebao hitno odgovor, post mi se obrisao i nitko nije ni znao za moje pitanje. Nakon nekog vremena sam skužio da je to brisao "Ico".. I tako nisam mogao pitat niti 3 pitanja po danu inače bi mi se oni obrisali. Poslje sam kontaktirao Icu i on je reko kao da pitam blesava pitanja, da su ona več odgovorena ovo ono. I to mi je jako diglo tlak, jel niti je bilo nikakve pomoći od njega. Smatram da su njegovi postupci bili arogantni i očito prestogi....
Jel stvarno ne kužim zašto mi se recimo obrisao post kada sam ga postao u dio za pitanja o hakiranju, kako se hakira N96..
Vi se ocito ne koristite pretrazivanjem foruma. Ja sam tu vec dvije godine,i imao sam slicna,tj ista iskustva. Postovi su mi se brisali,i onda sam poceo malo dublje prckat dok nisam nasao ono sta trazim,i tek tad mi je sve bilo jasno. Znam takoder osjecaj kad nesto trebam a tesko je nac pa onda postam novu temu,i kasnije uocim postojecu temu jer sam bio ljen potrazit... Dakle,bez obzira sto moderiram jedan dio foruma,mogu vam zagarantirat da se vasi postovi ne brisu na racun samovolje ili ustajanja na lijevu nogu moderatora ili iz nekih slicnih razloga. Da ste stalno u istom dijelu foruma i da ste sve pohvatali gdje se sta nalazi i cemu sluzi,neki postovi bi vam kopali oči,a tako je i sa nama koji vodimo ovaj forum. Nista vam se zlonamjerno nije obrisalo i u to budite sigurni.
Ja dok nisam postao mod,jako cesto sam prijavljivao takve postove moderatorima jer me je kopalo sta se ne nalaze gdje bi trebali,ili ako su duplikat vec postojece teme. Niste jos pohvatali sve,a to nitko od nas niti ne zahtjeva od vas,pa iz tog razloga molim da se suzdrzite jer vas nitko ne zakida iz provokacije ili dosade. Radimo svoj posao kako god mozemo najbolje i besplatno,pa bi malo razumijevanja dobro doslo. Sta mi imamo u zivotu ako npr. Cionnu obrisemo post iz puke dosade? Sta imamo od toga? Dajte se skulirajte malo,jer ovako poslozen i pregledan forum imate danas nakon dosta godina samo zato jer se dobro vodi i odrzava. Toliko od mene. NHF... :wave:
iskreno da velim ja sam zadovoljan kak to ovdje funkcionira tj rad admina,moda itd
ok desi da se obrišu postovi ali stvarno 10 % korisnika koristi pretraživanje a možda je i navedena brojka previše
primjer na forum.hr jedan lik u dva tjedna otvori 14 tema da nemaju veze nikakve(a sve je mogao naći koriteći search) i nikome to tam ne smeta
Ovo se ne odnosi na nikoga, nikoga ne imenujem, niti zelim ikoga uvrijediti, te svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna,tj ovo koristim kao primjer:
Ovakve primjedbe su po meni "virtualno razmažene" prirode i tako naviknutih korisnika koji su navikli upast u temu o kremi za sunčanje s žnj zastitnim faktorom s pitanjem o omjerima prijenosa treće brzine u getribi sa stojadina iz '88 koji se sastavljao za americko trziste. Kako slikovitije da vam objasnim? Da se ovdje ne brisu takvi i slicni upadi, te dupliranje tema i pitanja koja su davno odgovorena osim po logu foruma s forum.hr ne bi dijelili nikakvu razliku... NHF svima,al mislim da nemamo vise sta raspravljat.
Nebi se raspravljao i pametovao
ali sam oglasnik da se samo toga taknem
je bio fantastičan samo zbog toga
jer sam znao ako naprimjer Luna, Šljaka ili frish nešto daju u oglas da imam potpunu sigurnost i povjerenje da će biti sve OK!!
Eto toliko:comp:
---------------------------------------------------------------------
A o radu foruma nebi jer stvarno da nadležni odrađuju fer i ispravno
i to svakako se nekome stane nekada na žulj
ali zato ne treba biti zle krvi zbog toga!!
:respect:
Nisam mislio reagirati,ali moram.Jasno je da moderatori drže jedni drugima stranu pa sva ova rasprava ni nema smisla jer neće ništa promijeniti.Evo primjer Šljake koji kao regularan član foruma bez ikakvih ovlasti prijeti baniranjem drugom članu, a ne bude čak ni upozoren...S kojim pravom?
Citiram dio Šljakinog posta:"Imaš sreće da nisam aktivni mod inače bi sad za početak dobio ban na tri dana da imaš vremena pročitati pravila".
Znam da je Šljaka zaslužan član i bivši moderator,ali sad je ipak običan član foruma i nema nikakva prava prijetiti baniranjem....da i ne spominjem njegovu poslovičnu agresivnost čim se neko suprostavi.
Što se tiče postova ni tu ne vrijedi previše raspravljati jer modovi brišu neselektivno i naravno uvijek imaju podršku drugih modova,tako da svaki pokušaj ukazivanja na neke propuste je obično trošenje vremena..
Hvalite se i nekim brojkama o članstvu i održavanju reda na forumu,ali činjenica je da je mali broj registriranih članova stvarno i aktivan.Ovdje sam 4 godine i znam kako je bilo prije 2-3 godine kad je forum bio prepun zanimljivih tema i rasprava,a sad...?
Ne bi škodilo da malo spustite loptu,dopustite raspravu i svima će biti bolje.Lako je kažnjavati i brisati postove,ali dobar moderator će uočiti pravu raspravu i potaknuti je,a prepoznat će spamanje i bezvezno lupetanje i to primjereno sankcionirati.
Evo,toliko od mene.
FYI, Sljaka je jos uvijek moderator. Check your facts.
A da modovi brisu neselektivno, onda ne bi bilo nijednog posta nigdje, zar ne?
Takodjer, ne znam po cemu si zakljucio da rasprava nije dopustena. Dopustena je itekako, cak i poticana, ali na za to predvidjenim mjestima. Ako se tema zove "Slike sa mobitela XXX" (pa jos u prvom postu pise "komentari u ovoj temi") ili "Zahtjevi za patcheve", onda tu diskusije nema. Sorry, ali ako nisi vec skuzio, ovdje se vrlo cijeni struktura, kategorizacija i (koristan) sadrzaj, jer je cilj da se sto prije i lakse moze pronaci nesto, a ne da se mora listati kroz 50 stranica neke (inace korisne) teme jer su od toga 20 stranica off-topic gluposti.
Ovo naravno pricam za tematske podforume, ne odnosi se toliko na Chataonicu gdje su pravila ponesto drugacija, ali opet ne vidim razloga zasto bi tamo bile dopusteno sve moguce gluposti sta se netko sjeti. Za to postoji forum.hr.
Pa gle, inace osobno nisam na forum.hr uopce, nemam pojma kako je tamo, ovo zapravo ponavljam sto su mi drugi pricali o stanju tamo. :)
Sorry ako se netko osjetio povrijedjen, kao sto rekoh, samo prenosim tudja misljenja. ;)
ne bi vjerovao, ja sam od 2002 godine na forumu. da, piše da sam se regao kasnije, no sad procijeni koliko sam ja neregistriran čitao ovaj forum i tražio. nije stvar u tome što ti pričaš. Jer po tome, forum gubi totalno svoj smisao. Forum služi da ljudi komuniciraju. A ne da traže svaku riječ. Mislim, koji će mi vrag forum ako ja ne mogu nekog nešto pitat? tak ću otići na google i kopat ću dok ne nađem. Jebeš onda forum.
Zato je i pala popularnost ovog foruma. Zatvoren je oglasnik, nema tolerancije, svi su uštogljeni. A bome znam kako je forum prije 5 godina funkcionirao i kako funkcionira sada. Vodstvo se potpuno odvojilo od običnog puka. A to nije dobro. Ni najmanje.:hrv:
@Vuki Što se tiče Oglasnika i kupovine od poznatih tu si u pravu i to je i bila zamisao Oglasnika. Nažalost sve je krenulo nekim drugim putem i kad se počelo izmicat kontroli nije bilo izbora nego ugasit ga. Koliko mene sjećanje služi Zappan je rekao da će vratit oglasnik kad nađe načina da automatizira pravila.
@Vepar Nisam običan član i ako te zanima imam i mogućnost i pravo bana, ali ga ne koristim zbog internog dogovora mod tima.
Molim te, ne izvlači stvari iz konteksta, ako već citiraš moje riječi onda daj i link na temu iz koje si to izvukao. Tako da se vidi kome sam i zašto to napisao.
Rasprava nikad nije ni bila zabranjena, samo neki ne razlikuju raspravu od mlaćenja prazne slame.
O brisanju postova je već rečeno puno puta jedno te isto. Onaj tko misli da mu je nešto obrisano, a nije trebalo biti može tražit objašnjenje na za to predviđenom mjestu. To što neki nisu nikad zadovoljni objašnjenjem govori više o njima nego o načinu kako se vodi ovaj forum.
...da malo smirim strasti - situacija je sljedeća:
Modovi su najaktivniji članovi foruma mada toliko ne postaju najupučeniji su u tematiku osobito oni na uskospecijaliziranim tematikama.
Sad večina postova je već negdje odgovorena i samim tim što se ne koristi pretraživanje oni se multipliciraju te mod kao takav kada vidi da je već nešto bilo kao tema jednostavno reagira - malo bi teško bilo stalno davati linkove te se pretežno korisnik upozori ili PM-a.
Neki to skuže neki ne.
E sad kada uleti neki glupi upit ili samo post koji nema veze sa temom na isti može netko dobronamjerno odgovoriti ali ako mod procjeni da je to sve promašeno briše redom postove kako bi tema imala neki oblik i tu nastrada dio i dobrih postova (svaku temu treba doživjeti kao neku vrstu zadaćnice koju ste pisali u školi i treba imati početak tijelo i s vremenom kraj).
I na kraju svi smo mi ljudi i dešavaju se pogreške koje se dobrano toleriraju jer smo svi ovdje na dobrovoljnoj bazi - nema prisile.
I ako niste primjetili svaki mod s vremenom posustane i onda podforum dobiva neki čudni tijek - pošto se s vremenom skuži da nešto ne možete raditi uredno se odjavite sa mod mjesta i onda nastupa novi mod koji treba ponovo uvesti reda i naravno isti s vremenom opet dođe na "crnu list" forumaša jer je prerevan a nije nego samo sređuje zaostatke...
Ako vam je do postova kako bi imali veći postcount nažalost morate se pomiriti s tim a ako smatrate da ste zakinuti za kvalitetan post - obratite se modu i u večini slučajeva će isti priznati grešku i vratiti post (naravno ako se uklapa u temu)...
Dosadni ste i Bogu i vragu s tim oglasnikom.
Imate pun k toga na netu.
Da ljudi čitaju pravila i da imaju IQ veći od amebe onda ne bi bilo puno posla za modove, a i tema kao npr. ove.
Skidam kapu modovima, ne znam kakav je osjećaj i posao uređivati i održavati najveći i najkvalitetniji forum u Hrvaškoj a i šire, zato :respect:
Ja redovito svaki dan posjetim ovaj forum, jer mi je to postalo gotovo pa rutina. Javim se kad stignem, pomognem kad stignem, radim sve što i svaki normalni forumaš. Nikad nisam dobio niti opomenu, kamoli ban pa stoga mislim da modovi i nisu strogi. Znam da nekima sam mrzak, al jbga, ne mogu biti sa svima dobar. Kako je netko spomenuo, ako većina može funkcionirati prema pravilima ovog foruma, neka se manjina zapita u čemu (ili kome) je problem.
EOD
Ovo postaje :adminrulz:
:tclosed:
:deadthread:
da se nisi možda zapitao da si i sam malo striktan po pravilima? previše pedantan? sve po špagi?
Nema neke opuštene atmosfere. svi moraju prvo napisat post na papir pa onda napisat na forum da ne bi nešto krivo i van teme slučajno stavio na forum.
chill out svi.:respect:
sve to stoji,svako vodu na svoj mlin tjera... ja se ne zalim na moderatore,nisam nikada dobio bananu, niti opomenu, searcham stalno, ne pisem gluposti,znam se ponasati na forumima... ali navodim ono sto je fakat...a to navodim ne radi sebe nego zato jer je pravih aktivnih korisnika sve manje,znam vam napamet nickove,a oni novi i nemaju nekog motiva da postanu neki pravi aktivni forumasi upravo zbog striktnih i strogih pravila...
i navodim to s ciljem poboljsanja kvalitete foruma, tu se uvijek da nesto doraditi ne samo ovdje,svugdje.
greske pravim skoro nikada i kad mi se izbrise post (a svaki post vise puta procitam i provjerim sta sam napisao), ispane da je neko dramaticno inteligentniji od mene i ne dozvoljava da napisem ono sto mislim. meni postovi ne znace nista nisam ovde radi postova nego radi toga sto mi je ekipa pomogla mnogo puta, i zato sto sam ja mnogo puta pomogao, i jer ste mi cool raja, da ne imenujem nikoga imam ih sve u friends listi... ne zalim se uopce nego samo stavljam na znanje da ovako necete zadrzati nove clanove, poprilicno smo odbojni kao forum... mozda i grijesim... ovo je moje puko pravo na izrazavanje...
a poslije ovih postova vjerojatno ce me modovi imati na zubu i cekati gresku no sta ces...
niko se ne zali na modove direktno meni su cool raja no jednostavno mnogo mnogo mnogo postova ode a da nije bilo potrebe za time,a ne samo to, svi smo poput gladnih lavova kada se pojavi i posta neko u koga ispod nicka pise jednocifren ili dvocifren broj postova,neko ko je svjeza roba...
za opuštajuću atmosferu imaš Mobil Internet c@fé sa chataonicom
i ja sam bio moderator na forumu svog faksa ( pošto sam diplomirao dao sam ostavku :respect: ) i čim se ljudi naviknu kako ti kažeš na "chill out" nastaje rasulo i teško je onda više kontrolirat i sve postane nepregledno ..
da se razumijemo, i meni su brisane i teme i postovi te sam znao slat poruke određenim moderatorima
da skratim , ovaj forum generalno funkcionira i više nego za 5 , ima nekih kikseva, no to je više subjektivno od pojedinca do pojedinca ... da malo manje više visite na njemu ( odnosno da ga koristite prvenstveno za što služi) te ne tražite dlaku u jajetu bilo bi i manje ovakvih tema ..
Zašto neki generaliziraju brisanje postova? Zašto ne kažu obrisan mi je post tamo i tamo, a zbog toga i toga nije trebao biti obrisan?
Zašto se misli da novi članovi mogu raditi što ih volja, a samo zato jer su novi treba im pogledat kroz prste?
Novi članovi su kao mala djeca, ako ih od početka ne naučiš redu poslije je kasno.
Pišeš gluposti.
Ja ne vjerujem da sam baš linearan i uštogljen, meni je lijepo dok ja dođem na forum tražeći rješenje problema koristeći Search pa napisati [Siemens], [Nokia] nego da svako piše nešto drugo.
Lakše češ naći problem na taj način nego kad su naslovi tipa "Imam problem", "Pomoć" itd.
Što se tiče novih i aktivnih članova, ja mislim da ako ovdje dođe samo jedan ili dva člana koji budu svakodnevno aktivni i koji se budu uklopili u Chataonici :D, mislim da je to dovoljno. Cionn i Tails nek budu primjeri. Oni su "novi" članovi pa evo, svakodnevno vidim njihove postove po temama (i to smisliene postove).
Shvati da 99% ljudi traži rješenje za problem koji imaju, jebe se njima za "Zajebancije" , "Slike komada uhvaćenih mobitelom", "opišite osobu iznad sebe".
A i pogledaj kakvi su dobili ban. Nacisti i Tuzlak-like ljudi koji sigurno imaju problema s pravilima i u stvarnom svijetu. Stoga modovi su baš onakvi kakvi trebaju biti. Ode vam pokoji post i dižete galamu. Očito nekima teško pada kad nemaju 3000, nego 2999 postova.
Tu spominjete forum.hr. Ja sam se registriro tamo i imam 0 postova. Zašto? Zato jer mi se takav forum ne sviđa.
Imam osjećaj da će ovaj post biti popljuvan ;D
forum haer je jedno veliko rasulo.
ja jesam tamo aktivna, ali ga ne volim nit najmanje!
bogu hvala sto smo tematski forum i sto se, jos i prije mog dolaska na mjesto moderatora, kafe, a najvise chataonica ogranicila i ocistila od nebuloza!
kome to treba u zivotu, siroko vam polje, imate hrpu nebuloznih foruma!
cafe.mobil nije takav! i najiskrenije se nadam da nikada nece postit takav!
kukate kako imamo malo aktivnih clanova - da, i?
zar bi bilo bolje da su ih tisuce aktivne, ali da nikako ne pridonose tematici vec postaju po cetari teme tipa "koja vam je omiljena boja" i "sto ste danas jeli za dorucak"?!
jesmo li forum za mobilnu tehnologiju i stvari vezanje uz nju, ili smo forum za sprdacine?!
koji lol, ljudi su pobjegli zbog ukidanja oglasnika.. i bolje brate mili da jesu, vidi se koliko su onda doprinosili po tematskim dijelovima foruma!
a svi oni ostali, sto bivsi vodje, sto ozbiljni clanovi koji su se "povukli" ucinili su to iz posve drugih raloga (postoji nesto sto se zove real life, obveze, posao, obitelj..) a ne zbog ukidanja oglasnika ili hitlerovskih moderatora :rolleyes:
iskreno, niti ja ne pridonosim tematskim dijelovima, pogotovo otkad moderiram nemetaski dio, jer uz hrpu s*anja u RL i nadziranje cetare jednostavno ne stizem! ali krislano mi je jasno cemu ovaj forum sluzi, koji je njegov smisao i primarna tematika!
stoga, svima koji biste htjeli zajebanciju i anarhiju, po milijuniti put - slobodno krenite dalje! tu je necete naci sve dok se iole postuju ideje i zamisli pokretaca ovog foruma!!
ne pišem gluposti, napisao sam si prvo na papir i 2 puta pročitao, pa sam tek onda tu prepisao. to je bila upitna rečenica. Jesi li se zapitao?
@Vatrogasac: u punom stručnom uštogljenom postu hoću ostaviti malo daška humora, taj post bude izbrisan. Mislim, hoćete nam onda omogućit opcije da možemo djeliti postove? Pa ono, pola u chataonicu, pola striktno u tematski forum?
Dajte, pogledajte malo šta pišete. ;D
razumijem. No mislim da diktatura i striktno ponašanje jedino može odgurnuti nove i neiskusne korisnike sa foruma. Da meni nisu lijepo objasnili prvi put kad sam došao na forum da se malo strpim, da ne postam zaredom, nego da su me odmah kaznili, danas ne bi bio na forumu. Sigurno. A jesam li pridonio radu i napredovanju? Ili nisam? Učio sam uz forum. No mene nitko nije odmah kaznio ili mi izbrisao post, nego me lijepo uputio. Ostavio je možda post ili 2 offtopica, ali vjerujem da svi novi korisnici koji su vidjeli tu moju temu, skužili su da ne moraju i ne smiju brzati.
Takvih postova nedostaje. I zato su svi nezadovoljni. Ako vam nije jasno, mogu slobodno potrkrjepiti činjenice dokazima. Samo recite.
AJME MAJKO!??!?!! postao sam 2 posta za redom, nisam koristio edit!! Sad ću dobit opomenu pred ban! :cry:
Da ponovim, chill out:hrv:
to hoce li neki moderator opomenuti u temi javno ili ce sporni post obrisati pa opomenuti korisnika na peem je cisti izbor i volja moderatora!!
moderator UOPCE nije duzan svemu i svakome i uvijek opravdavati brisanje nekog posta!
postoje pravila. dopstupna svima. posebice novim clanovima. a novi clanovi se uvijek upute ili na pravila ili na odgovarajucu temu/podforum!! barem velika vecina nas moderatora tako radi!!
ajde, molim te, ne dramatiziraj, posebice s ovim o dva posta za redom!
kazne su vam svima vidljive i dosptupne, tko je ikada, a ne samo u zadnje vrijeme, dobio ban jer nije koristio tipku "Edit"?! kome se prijetilo time? kojeg smo to novog korisnika banali zbog toga sto ti navodis, a da nije prethodno bio preko nekoliko puta upozoren, pa se oglusio i nastavio spamati?!??
Po tebi moderator ništa nije dužan raditi.Pa zašto onda postoji?
Ne znam čemu ova rasparava kad se ništa neće promijeniti.
Gogs odustani,ne vrijedi!!;D
Ja mislim da vam se nemamo uopce sta opravdavat al eto...
Malo promaje s vremena na vrijeme ne škodi...
Uvatili ste se ko pijan plota,a nis nemate od toga... Da vam netko uzima hranu iz usta pa ajde,ovako ste postali dosadni. Sve vam je lijepo objasnjeno,a vi jos uvijek mislite da se opravdavamo...
Za chill out imate brdo foruma,i jedan dio ovog foruma,a ovaj forum posto-po to ocete razmrdat da postane malo "mekši" za vas ukus. Pogledajte koliko je star forum i kakav bi bio da se nije radilo ovako kako se radi. Vjerujem da bi bio krasan za vidjet i za nesto nac na njemu. Utaborili bi se u rasulo i smijali u facu svima novima koji imaju problem i traze pomoc. Da forum bude ovakav kakav je danas,posao treba ic kako ide i sad,omekšat necete nista,jer se s mekšanjem jedino moze izgubit kvaliteta. Meko tražite na drugim mijestima... NHF
Ponasate se ko ona bakterije s reklame za Domestos kad ih pocisti zeleni val svježine. Da vas je netko za nesto zakinuo,i ja bih stao na vasu stranu. I ja sam mogao ovdje brusit o postovima koji su mi se brisali,pa nisam. Sad onda i ja ispadam uštogljen i pedantan i neznam kakav... Uh...
EDIT: Od nedavno u potpisu imam skriven link koji bi neki trebali procitat,a oni koji su bili u tom poslu i radili ga kako treba ne bi trebali ovako nastupat...
:respect: svima,ima vas i starijih od mene tu... Nista lose nisam mislio... :wave:
Ne budite tako razmaženi, zaboravite glupi forum na 2 dana i odite van. Ovo postaje tužno, a ne smiješno.
...i ti si primjetio da ova rasprava ide tjekom: "moj pimpek je manji od tvog"... :)
Uglavnom imamo dva tabora - tvrđi i mekši - da se razumijemo ja sam dolaskom na forum bio pobornik "mekših" i svojim prvim postom sam se zakačio sa Šljakom - u to vrijeme nije bilo moderatora nego samo admin koji mi nije ništa trebao reći već sam iz reakcija drugih korisnika shvatio da sam pretjerao i ubio sam svoj identitet te sam se poslije tjedan dana ponovo regao kao dmi i nastavio kao pripadnik "tvrđih" s tim da sam nastojao uz ozbiljnost uvjek nešto uvaljati sa strane i to se tolerira i dan danas...
Uglavnom maksima mi je da se priklonim večini na forumu na kojem sam i nikad do sada nije bilo frke... :)
...stari moj to je bilo davne 2002 i još nismo bili na vBulletin-u a dobar dio ondašnjih korisnika se još nije ni brijao... :D
Nema veze!
Ubio čovjeka danas ili 2002 ti je isto!
Ili se ovi danas više kaju???
Nemojmo sada mazati oči, ovi su te smotali, preodgojili i kičmu slomili! ;D
E da a što se brijanja tiče ja bi još i gore rekao. Nekima se nije ni "spustilo" dole kak treba.:crazy:;D;D
---------------------------------------------------------------------
Ali nemojmo OFFTOPIC u ovako osjetljivoj i ozbiljnoj tematici! :wall:
ajd otišli ste malo offtopic. Napredujete. to mi je drago vidjet :thumbup:
ja sam 2002. tek saznavala koji je ku*ac internet i konektiranje na isti preko karent dajl apa, te jedinia persona koju sam imala na IM-u je bila moja ex svekvra..
ocemo me ubit kao nedovoljno dostojnog clana ove zajednice ili cemo zbog ex-sveki mi prgledat kroz prste??
ajde, ljudi, *ebo vas..
u pet ujuto ja mrtva pijana ispravljam svako drugo slovo u postu i pisem na fakin cafe mobil.. da doprinesem dramatcnosti, fakat kurim i zadnji cik..
i sad, bih li to radila da sam yebeni hitler i da jedva cekam nekome od vas obrisati neki post ili temu tamo u oftopik dijelu?
taj isti fakin kafe mobajl, veeeliki dio njegovih clanova i dio za koji sam kao mod zaduzena su mi postali kao extended family. a familiji bas i ne zabijas kajlu u ledja, osim ako to bas bas, ali bas nisu zasluzli :)
chill out svi vi koji mislite da smo gamad hitlerovska..
i ako vec imate potrebu udarat po nama koji ovde odrzavamo red, dajte bar konktžretne primjere i razologe rad' kojih se zalite!!
jer brate mili, svia nama, pa tako i meni, su brisani oftopik postipvi u temtaskom dijelu, pa nismo dizali bunu, bar ne bez razloga..
...ja sam za to sa se Luni "zašarafi" ban na 5 dana da se može pijana izvaliti na krevet a ne da kucka po forumu... :D
I da Luna što se buniš ja sam prije kretanja na net kao samouki budući surfer proučavao knjigu "Internet Explorer 4"; IM sam otkrio naknadno a prve ljude sam na isti dodao na način da sam im morao prezentirati što je to uopće net (da navlačio sam ih na blud)...
Ukratko većina još aktivnih "starkelja" na forumu se razvijala s njim te ga je uz svesrdnu pomoć svih novopridošlih napravila takvim kakav je na svim novijim članovima je da sistemom promašaja i pogodaka razvijaju isti na način primjeren svima (čak je i ova tema jedan dio ovog nastojanja)...
Pa da skratim - pravila se uvijek mogu nadograditi... ;)
Pa i ublažiti ako se prosudi da čoek nije posta sa zlom namjerom nego malo "ubijao vrijeme" na netu!
Prihvačam da ne treba biti anarhije ali svakako treba "ljudski" prosuditi svaku poedinačnu osobu i tako se ophoditi a ne sve trpati u isti koš, a pritom mislim one koji stvarno maltretiraju i šalju odvratne PM moderatorima itd...
Ne treba uvijek raditi po kalupu (što i nije uvijek slučaj ovdje) ali to je i pokazala fleksibilnost nekih na ovome forumu što skidam kapu!
cek cek malo sad da ja nesto napisem ...
Sta svi spominjete forum.hr pa kome se pise o toj tematici nek ide tamo i nek pise pa nek se i napise a ne ovdje pa da su sve teme off topic ... brate ako vam se ni ovdje ne svida .. hvala Bogu ima hrpa foruma pa mozete i tamo otici .... al neznam ni dokad bi bili i na nekom drugom forumu tako
ovdje da se ti postovi ne brisu bio bi forum SPAM a ne forum o mobilnoj tehnologiji.
u potpunosti sam na strani vodstva zasto??? zato sto bilo koji postili temu imaju pravo obrisati bez predhodnjeg objasnjenja a da to ne rade nekada forum bi se raspao od spama ...
evo ja jesam malo na forumu i nepisem puno al nepisem ni u ctataonici.....
tako da dajte malo skuzite i ljude koji obavljaju ovaj "posao" sto ste svi navalili ...
Drago mi je što u ovoj temi ima više od 60% ljudi, koji misle slicno kao ja.
::
Moji protesti nisu za zlo foruma... protesti sluze da se moderatori probude iz sna, ili ti roboti, kak je netko u ovoj temi napisao. Trebate shvatiti da i ljudi griješe.
Moderatorima treba jedan Švacineger da ih dovede u red (šalim se -šala:)
Šljaka je ovdje bio najbolji moderator, treba da slijedite njegov primjer. Kod vodjenja foruma veuma bitno je da imate dobre živce, uprotivnom dobivate nezadovoljne forumaše, na kraju ispada da dajete znakove nedostupnosti/nedobrodošlice. (ne šalim se, nije šala!)
U ovoj temi imate odgovore moderatora Frisha - zar to prilici ponašanju moderatora? po meni je to cisto kokodakanje što je on meni imao za odgovoriti. ništa pametno.
Isto tako imate post Šljake, koji je napisao odgovor, rekao bih to ''moderatorski'' ispravan odgovor.
eto dva primjera. (ne šalim se.)
Ajd da se i ja oglasim ovdje...
Vjerujem, da sam među nekim "uvrijeđenim" članovima, poslije Šljake, vjerojatno "najgori" S-moderator na forumu. (jer provodim pravila i brišem postove i sl.)
1. Reći da forum stagnira i da je za to krivo samo vodstvo foruma - je nepromišljeno. Dosta članova foruma samo navrati na forum, pročita što ih zanima i odu dalje. Da je ukidanje oglasnika krivo za to- možda. Ali je na forumu puno manje članova koji su se registrirali samo da bi nešto prodali. Ostali su oni koji traže pomoć i koji hoće pomoći drugima.
I hrpa drugih foruma "stegnira", pa šta sad.
2. Dajte taj oglasnik više pustite na miru. To je prožvakano. Imate druge forume za oglase.
3. Moderatori bi trebali odgovarati na sva vaša pitanja i biti vam na raspolaganju i voditi forum od 0-24, 7 dana tjedno. Mo'š si mislit. Pa i moderatori su ljudi, kao i svi članovi.
4. Cion me proziva (valjda jedini javno) - po tom pitanju mu nemam šta reći, doli ono što sam mu rekao i preko PP-a, (a prema svima imam jednaka pravila) : brišem sva ona pitanja na koja je već odgovoreno na forumu, jer stvarno nije teško malo potraži po forumu i naći odgovor. Nego je svima puno lakše ponovno postaviti pitanje na koje je odgovoreno x puta
Ovo je zadnji puta da se konkretno tebi pravdam. Molio bih da ti mi točno preciziraš koji je tvoj problem samnom? Izbrisao sam ti neki post? Zatvorio ti temu? Nisam ti odgovorio na provocirajući PM zato jer si me stavio na ignore listu?
Baci koji pogled unatrag i jedino tko je kokodakao u ovoj temi si bio ti.
I još jednom: ako ti ne paše vodstvo ovog foruma i način na koji se vodi, širok ti net, druže.
Možda mu se sviđaš, a ne zna kako privući ti drugačije pažnju! ;D
Šalu na stranu
ali stvar ovoga foruma je baš ta što nas nema puno koji smo redovni "posteri" (kako bi rekao)
pa nas moderatori mogu dobro upoznati da bi prosudili tko je što htio reći kako!
:respect:
P.S.-mislim ono, tko ne zna kakav je VuKi :crazy:;D
tako je ovaj forum je uvidjeo da bi se samo konkretno razvijao na oglasniku a da se nebi pisalo po drugim pdf-ovima (forumima, temama) zato je i ukinut .... ako se nekome nesto oglasava za to postoje oglesnici sta ne a forumi su za diskusije izmedu clanova i razlicitih misljenja izmedu clanova ....= Citat =:
1. Reći da forum stagnira i da je za to krivo samo vodstvo foruma - je nepromišljeno. Dosta članova foruma samo navrati na forum, pročita što ih zanima i odu dalje. Da je ukidanje oglasnika krivo za to- možda. Ali je na forumu puno manje članova koji su se registrirali samo da bi nešto prodali. Ostali su oni koji traže pomoć i koji hoće pomoći drugima.
I hrpa drugih foruma "stegnira", pa šta sad.
2. Dajte taj oglasnik više pustite na miru. To je prožvakano. Imate druge forume za oglase.
po meni ovdje 40% postova u ovoj temi je SPAM ima ih koliko hoces jer kada sam citao ovu temu citao sam je od pocetka ....
edit: pa postojala je i ova tema pa se niste toliko bunili
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58414
Toliko od mene nebi se vise htio mjesati pa vas ljepo pozdravljam i idem u tematske diskusije.
LP.
Ako ovaj forum DANAS izgleda ovako kako izgleda i ima u sebi ono sto ima DANAS,razmislite sta bi imao DANAS da se dupli i vec odgovoreni te besmisleni postovi nisu brisali? Nemam nista protiv forum.hr,al po njegovom izgledu i sadrzaju te preglednosti i nabacanim temama kojih u vecini slucajeva ima na najmanje 5 mjesta samo se malo drukcije zovu,mozete vidjet zelite li to ili ne? Uglavnom ako zelite,imate tamo a ovdje ostajemo na konkretnim temama u konkretnim podforumima koji su tu postavljeni davno,i prije nego su se neki pobunjeni i "oštećeni" forumaši registrirali. Za offtopic i chatanje imate četaru pa mozete tamo samnom brusit do mile volje... :)
Caru carevo,Bogu božje i amen,ako me shvacate... Tu se natezete oko postova koji su vam obrisani,a nitko jos nije dokazao da mu je badava obrisan post ili tema,i bez pokrica. Izađite s konkretnim postom,pa nek se mod koji je brisao javi i objasni zasto je brisao post ili temu. Vidjet cete da ce vam se dat bar dva odgovora na koja necete imat sta komentirat i prihvatit cete sta vam se kaze jer cete vidjet da ste postali nesto sta vec postoji na forumu. Lijepo sam reko da modovi,admini i ostali iz vodstva znaju gdje je sto i zato znaju da je neki vas post suvisan i da ga ima na drugom mijestu gdje mu je mijesto i gdje je davno postan i objasnjen od strane dobrih forumasa koji su pomogli i doprinjeli u rijesavanju vaseg problema u obliku odgovora na vase pitanje u kojem trazite pomoc. Nismo ni mi budale i od bezveznog brisanja nista nemamo,al vi nikako da to shvatite.
Vi ste uvjereni da se ponasamo hitlerovski,da se preseravamo i uzivamo u brisanju vasih postova i da svršavamo na to. To nam je "hvala" za sve dosad kako meni,tako i kolegama koji su odavno tu i koji su stalno na usluzi besplatno. Dosta vas ne zna cijenit neciji rad,a 80% naseg rada ne vidite i za njega ne znate,al svejedno hladite jezike ovdje i praznite se na nama ko da smo Boga ubili. Pun mi vas je vise kufer,jer nema te logike po kojoj mogu shvatit vase viđenje nas kao diktatora i provokatora te uštogljenih šmokljana koji su 24/7 pred monitirom i jedva cekaju da nekoga "oderu"...
Ja vas ne razumijem,a da sam poremećen ili bolestan,nisam... Valjda...
NHF svima,ali povukli ste me za tipkovnicu... :respect:
@GoGs Ovaj tvoj post gore je upravo ono što pod svaku cijenu želimo izbjeći ovdje na forumu. Provociranje, prikrivena uvreda, potpuni offtopic i moglo bi se čak reći da je i spam.
Kad bi ti sad zbog tog posta bio kažnjen (ja te neću kažnjavat, koristim te samo kao primjer) odmah bi bar njih trojica skočila i digla galamu kako smo pretjerali i kako ti nisi ništa loše mislio i pljuvanje po vodstvu ovog foruma bi se i dalje nastavilo.
A znamo dobro i ti i ja da ti je namjera bila povrijedit onog čiji si post citirao i izazvat reakciju kako bi ti postao žrtva.
I molim te nemoj me osporavat, ne vrijeđaj i svoju i moju inteligenciju. Jednostavno nemoj više tako, nema smisla.
Smuchac daj malo oladi i shvati da nema ovdje VAŠIH i NAŠIH
nego smo SVI MI ZAJEDNO ti koji čine ovaj forum!
Nitko nije otporan na "dizanje tlak" a kako vidim ni ti koji baš nisi "mamino zlato" u pogledu toga!
Ako obavljaš posao koji si se dobrovoljno prihvatio malo i ohladi glavu jer ovako se može svaki dan u tjednu. :angry:
Totalno se slažem, zato i ostali forumaši onda pate zbog tenzija na forumu!!!
Totalno ne primjereno i uvrijedljivoga naputka! Nimalo zabavno ili smiješno.
Stanje je u ovoj temi je za plakati.
@onome tko je digao ovu temu (i1969i)- tvoja tvrdnja o tome da su moderatori krivi za stagniranje nema nikakvih temelja,MODERATORI NISU TU DA REANIMIRAJU FORUM VEĆ DA PROVODE PRAVILA (pogledaj na wikipediji značenje forum moderator).
@Vuki nema te teme u M#F#O a da se ti ne pojaviš i kreneš s potpaljivanjem i provociranjem,prema tome jedino ti je cilj s takvim akcijama temu preusmjeriti u neki treći smjer.
Ovo je trebalo zatvoriti kad se tema digla iz pepela s debelo dobrim objašnjenjem.
Hebo vas, ovo više nema smisla.
Ja konstantno vidim 3-4 ljudi koji ovdje imaju nekaj protiv modova. Ako je to "većina " foruma, onda smo u banani :D
Kako je već rečeno milijun puta, ako ti se ne sviđa ovdje, Bože moj, ima pun kufer drugih foruma... Baš me zanima kak bi srali tam...
Zato dajte zaustavite ovu trakavicu i stavite lokot. Gotovo. The End. Finito. Basta.
:tclosed::tclosed:
jesi ti otvorio mario ovu temu ili ja ? daj se opusti malo!
pusti da ljudi napisu ono sta im smeta kad se stvorila prilika da mogu i kad netko od modova procijeni da je izmaklo kontroli oni ce to kao i obicno vrlo brzo rijesiti...