Ekipa, pozdrav!
Zna li netko koliko kalorija ima u običnoj, miješanoj pizzi? Koliko pizza teži obično?
Nigdje na netu nema informacije o kaloričnosti pizze.
Printable View
Ekipa, pozdrav!
Zna li netko koliko kalorija ima u običnoj, miješanoj pizzi? Koliko pizza teži obično?
Nigdje na netu nema informacije o kaloričnosti pizze.
puna kutija :p
I nije bitno samo to koliko je kalorija, nego i to odakle te kalorije dolaze, masti, UH ili proteini, a isto tako je i bitan GI (glikemijski index) a on govori kojom brzinom odredjena namirnica dize secer u krvi. poznavajuci stvari koje cine picu, jasno je da je jaaaaako nezdrava i da prilicno deblja....
suti, Mile, 'oces da nas kamenuju? ;D
jos si mogao pripomenut' i nezdravost cevapa pa da ti Sljaka jedan tomahawk navede ;D
moram ih preobratit ili barem pokusat radi ciste savjesti jer ako nastave s time, ja kao porzeni obveznik cu morat financirat njihovo lijecenje kad dobiju dijabetes, kolesterol, visoki tlak, zacepljenje zila, i ostalo sto slijedi.....
Ima li ikakve razlike između domaće napravljene pizze i kupovne?
to pitaj mamu, ili tko ti vec radi picu doma. ovisi. sta stavlja, jel koristi koncentrat il sto. jel stavlja onu sunku za picu iz crijeva, ili? jel sama radi tijesto ili uzme gotovo u pekari? ne znam ja kak vi radite picu. al znam da su ove kupovne viose manje radjene s paradajzovim koncentratima i inim instant pizdarijama. podgrijanima u mikrovalnoj. nda. temelj zdrave prehrane
Radi ovako:
Sama zamjesi tijesto, ispeče sama, kečap ide prvi na tijesto, kupovna šunka za pizzu, sir isjeckani gouda, i onda na kraju origami. Nekad bude i pizza s šampinjonima... Joj kak mi se sad jede pizza....
pica je sama po sebi zbog kombinacije namirnica vrlo kaloricna i nezdrava hrana. stvar dodatno pogorsavju koncenrati, kecapi, sunke iz crijeva..
tko zeli izbjeci to, mora dakle staviti umak od svjeze rajcice, po mogucosti doma napravljene a ne pasirane iz tetrapaka. i sunka da nije ona iz crijeva. ali i dalje je to visokokaloricna hrana i nije ju bas preporucljivo cesto konzumirati.
Mah, ne bojim se previše možebitnog lošeg utjecaja pizze.
Tijesto od bijelog brašna - kalorično, visok GI - nezdravo i deblja.
Sir za picu - U pravilu sadrži preko 30% zasićenih masnoća, termičkom obradom, te masnoće dodatno postaju kancerogene.
Šunka - na ovo ne treba trošiti riječi.
stomiljonapetstoosamdesetitritisućeosamstodvadese tpet
:tomato:
a onda se uzme crno brasno stavi se na icu svjezih poma malo tikvice malo kukuruza i malo kojekakvog povrca i sojinog sira i fitu pršuta samo da da aromu i eto zdrave neprevise masne pice
crno brasno? valjd mislis integralno :)
he, al to sto si ti naveo vise nije pica ;) nemos ti nase ljude prevarit'. kad sam ja doma pocela nakuhavat inegralnu tjesteninu, nitko je nije htio jesti.. kao, fuj to. svi moji pokusaji da ih navedem na maslinovo ulje bili su uzaludni.. jbg, koronarna zacepljenja su mi ocito u horoskopu ;)
@smuch: lol, nisam ni skužio, al je feler prve klase definitivno :notooth:
Pa ne mogu vjerovati da se netko oko toga brine...:crazy:
Ja obožavam pizzu i picu ;D ;D i baš me briga kolko ima kalorija...:p
e zato treba mrknuti po 20-30 tableta ribljeg ulja prije spavanje i ne bude nikakvih problema:D
Ma pizza je najbolja hrana koja postoji :D
Koga boli briga za kolesterol :)
oće oće :D
daj kruha i masti :p
Bolje tako, nego da živim po pjesmi: Živim jer Bog ima neki razlog da me drži u životu... ;D= Citat =:
Znači, pristašica one: umri mlad - budi lijep leš.
Kakav je to život kad sve oko sebe samo gledaš, kao da si mrtav?
+1= Citat =:
Slažem se s ovim "umri mlad", ali ne doslovno.. Možda neće biti potrebe umrijeti. Truj se sad - sutra će naći lijek za to.
Možda nije usko povezano ali sad sam napravio neki mali rezime ;D
Od jučer pa sve do danas pojeo sam:
3 hamburgera
5 sokića od 2dcl
5 pica (promjer oko 20cm)
10 čokoladnih mlijeka od 2dcl
15 voćnih jogurta Euforija od Stracciatelle i Vanilije
Par čokoladica...
To su samo deserti a odojak neću ni spominjat koji sada probavljam ;D
Dakle...jedem ko lav...ali zato postoji način da se to sve potroši, a hvala bogu jedna aktivnost troši kalorija ko u priči :p :D
sam kaj je fakat veeelikaaaaa :D
ja i bivši je nismo mogli pojesti
To je ozbiljan znak da u krug trebate uvesti - trećega/treću :D ;)
Znao sam! Znao sam da me tražiš :notooth: Na koji broj trebam poslat prijavu?
Btw nije ti valjda bivši samo zbog toga jer slabo jede? (da ne bude zabune :D)
a onda ništa jbg..
ne mogu do mene samo tako doći obični smrtnici
Damn! Trebam te onda namamiti kod sebe, a to mi ne ide tako dobro :(
morat ćeš se malo bolje potrudit
:notooth:
Samo sam želio reći da ako živiš da te živo boli ona stvar što unosiš u sebe, onda ćeš tako i skončat. Ja sigurno nisam jedan od onih koji zbrajaju i paze koliko kalorija unose u svoj organizam, ali ako se malo ne pripazi, za koju godinu će se primjetiti prve poteškoće.
Zato bi ti se "I don't give a flying fuck" stav mogao jednog dana obit o glavu.
De ljudi gori ste od clanova forum.teretana.net
Pizzu slobodno mozete pojesti nakon treninga! :tomato: (ako ste na masi)
potpis od a do ž.
jos pogotovo ako imate u familiji slucajeva koronarnih zacepljenja, infarkta..
uostalom,"I don't give a flying fuck" sto vi jedete ili ne jedete, jel cete krepat sutra il cete nunat unuke jednog dana.. covjek je pitao kolko pica ima kalorija. mi smo mu rekli.
tak da razmisljam da ovu temu preimenujem u "iks bari malu" ajme, iks, pa sto ce helga rec?! o.O
i ne, gogi, seks uopce ne trosi toliko kalorija kolko si ti mislis. a cisto sumnjam da jebes pet sati u komadu, zato, ne skaci si u usta ;)
Pfff...ta teta Luna stvarno misli da sve zna...nezna ona puno toga :p ;D:tomato:
Bože, ljudi ala se raspisaste!
A ja samo pitao za kalorije iz obične miješane pizze.
Evo na, stigli do sexa. :)
PS-ja jbg zbrajam kalorije.
@luna: ha-ha :helgi_vjeran: :kez: opet ćeš sve pokvariti [mikroskopski font]ko i uvijek[/mikroskopski font] pazi ti na bebe a ne na mene http://smg.photobucket.com/albums/v3...paintbrush.gif :p
a daj mi recite...ona pizza od čokolade..u onoj pizzeriji Pizza i pivo .. jel probo ko?
valja?
nemrem nac njihov sajt
mislim mogu
al je daun
to nebi ni Tommy-the-djevac-u-26oj iz BB mogao= Citat =:
Znači, gogi, da bi potrošio picu i pola litre pive, moraćeš stvarno jebavat 5 sati u komadu
pizza od cokolade? wtf? :) to nebi sigurno probao :)
Jeste li racunali koliko je izgorilo kalorija od ovog silnog tipkanja? :)
Mogo je svatko od nas po jednu smazat... :)
Aj` ljudi kao da vam bude neš` od jedne kriške pizze ;D
http://img225.imageshack.us/img225/8...liceib3.th.jpg
psmtr..... ;D
joj ljudi, ja još od prije podneva nisam niš jeo. idem rodbini na ručak (dogovorio se u 14, al eto "malo" kasnim). Nije da hocu sve rodbini pojest, pa da ne jedem 2 dana prije, neg nemam doma neš posebno za jest. Sad bi baš rado otišao do Pan-Pek-a 1 stanicu tramvajem i smazao pizzu, al ebiga, zurim.
onaj pan pek na trgu niš ne valja, pica im smrdi, lisnato je staro 3 dana... baš su bzvz
Kao prvo ja u svojim postovima nisam opće spomenuo sex, rekao sam da potrošim puno kalorija u jednoj radnji, a to može fakat biti bilo kaj, piljenje drva, cjepanje, s kravom na pašu :p ;D;D;D;D
A očito je to da je teta Luna bila u tom trenutku jako napaljena pa je odmah pomislila na sex i njega se držala do kraja :p ;D;D;D
Stoga molim lijepo, bez takvih komentara u kojima se proziva moje ime sa sexom...jer jedno je sigurno,cura koja jednom završi u krevetu samnom, ne izlazi iz njega tako brzo i opet se vraća :kaže samouvjereno: :banme:;D ;D
Gorane nemoraš ti ništa spominjati sexs, pod "jedna radnja" se točno zna na šta se misli, nemoj se sad izmotavati i raditi svetac!
Ja volim pizzu.... ja i frend smo u petak smazali đambicu... Te bog, nisam mogel nikam...
Ali, ja veoma rijetko jedem pizzu. Možda sam je jeo 15 puta u ovoj godini...
EDIT: alex, imaš prav, Gogi očito sve doživljava kao radnju ;D
Pošto ja nisam napisao nikakav komentar u vezi teme ovog posta da se popravim. Volim pizzu ne jedem često, obično ja i frend uzmemo Đambicu i to obavezno Slavonsku, ta je najbolja. Meni je najbolje, ako netko zna U restaču kraj benziske u blizini Terma Tuhelj!
U oro goru vec dugo nisam bio, ali cuo sam da su se pokvarili, trebao bi doci provjeriti.
e da mario, tak i ja, s tim da sam ja u ovoj godini mozda 5 puta jela picu.
ali znam primjere (konkretno moji necaci) koji svaki dan zderu picu. barem onu malu iz pekare kad idu u skolu ;) a to bome nije nit zdravo nit preporucljivo.
i da, zla moderatorica ce vecaras isto papat picu ;D tak da znate, nemam ja nis protiv takvih jela, samo ih dozivljavam kao kolace npr. to mi nije obrok, to nije nesto sto se jede bilo kad. to je onak, malo za gust ;D
A jeste se mene našli sada....
Sex, sex, sex i samo sex....eto sada to i mislim i kažem ;D;D;D
Oro Goro ima i dalje dobre pice, odnosno pizze ;D
ovo treba poljepit na kutije od pizza
http://pix2.hotornot.com/pics/HU/HQ/...NRRRKWBUXV.jpg
pa da vidiš kak bi pao promet pizzerijama . . . :notooth:
Fuuuj, riga mi se! Nikad više pica u ustima !
danas am pojel 2 mini iz pekare, i dojdem doma, a na kredencu 2 protlina domače pice :licklips: idem vidit al ima još tera kriška
Bio je jedan restoran u kojem piše pica umjesto pizza. Koja bruka :D
zasto bruka? u nasem jeziku postoji nesto sto se zove usvojenica. tako npr ako negdje procitas džez, džins ili džoker, to nije bruka. tako niti pica nije bruka jel je usvojena i prilagodjenja nasem jeziku iz talijanskoga. bruka je samo sto nas vulgarne podsjeca na jedan zenski organcic ;D
a kad smo vec kod doticnog organcica, sjecam se kada sam davno davno ljetovala u Puli da su nam pricali kako su za Rumunjsko (ili Bugarsko, nisam ziher) trziste Pulu morali preimenovati u Polu jedino i iskljucivo zato sto na tom jeziku pula znaci isto sto i pica, al onak, skroz vulgarno, vise kao pi*ka ;D
Hoćeš reć da živim u _urcu? :notooth:
ma ne ;D zivis u pi*di, sto se Rumunja (ili Bugara) tice ;D
(znala sam da ces se ti javit ;D )
više u mp3 :D
Pa ček, šta nije Pula rumunjski za muško spolovilo? :jehon:
ahm.
nama su rekli da je za zensko :dunno:
LOL
http://translate.google.com/translat...=en#ro|en|pula
Živiš u zabludi bejb :D
god damn! ;D
lol
e jesmo pacijenti.. gle di smo zavrsili, a covjek je pitao smao za kaloricnost odredjenog prehrambenog proizvoda..
Pa u Puli je najbolja pizza s najmanje kalorija :)
nda ;D
Ico, Points i ostali, ljetovali smo u k*rcu.. sto jos uvijek nije ni priblizno toliko lose kao cinjenica da iks, raul i jos poneki u istome zive ;D
Ljetovali ste u qurcu i jeli picu ;D fina kombinacija .......
pa naravno, kad samo za te znaš
:p
sprž :D
Bas si lik... citam ovo sve i svi neke nebuloze, al ti kad ga lupis, onda stvarno :respect:
A sto se tice pizze... hm... jeo sam je ove godine mozda 2x i to jednom kad sam dao krv i jednom sam sa bivsom, tad smo bili zajedno otisao isto onak bezveze...
Nevolim ja to jesti... osjetim da bas i nije dobro... bas onak deblja :D ...
Ja volim piciti po salatama i tako cemu... u tom se mogu ubijati ko majmun :D...
Dosad najjaca koju sam probao je ona Grcka u mcd-u...
Sta fali salatama??? Normalno da nebi mogao ziviti da nepojedem nesto mesnatoga, al salate su mi najfinije... :)
Ja bih molio nekog upucenog da mi kaze koliko je % masti u nutelli? :kitty:
:lol::lol:
to će ti znati mala ona stalno to jede ;D
nooone1- pa daj objasni malo :)
Ma cura je garant trazila po netu informacije kako smrsavit i google ju je dovukao do ovog threada. Toliko ju je raspizdila spoznaja da ce se morat odrec pizze, lazanja i slicnih govana, da se morala registrirat i na nekom se istrest. :)