dali je štetno mobitel nositi na špagici oko vrata? Ja sam čuo da je to štetno jer se mobitel tada nalazi blizu srca, te mu smeta svojim zračenjem. Nakon nekog vremena srce počinje nepravilno radit idr....
jel to istina?
Doktori helpajte!!!!
Printable View
dali je štetno mobitel nositi na špagici oko vrata? Ja sam čuo da je to štetno jer se mobitel tada nalazi blizu srca, te mu smeta svojim zračenjem. Nakon nekog vremena srce počinje nepravilno radit idr....
jel to istina?
Doktori helpajte!!!!
Ja mislim da je to samo ako imaš pacemaker. Onda se nesmije nositi bliže od 20cm od srca.
Ak ga tako nosiš lako ti ga maznu
stetno ej za tebe kao osobu jer djelujes kao neka curica koju je mama napokon pustila van bez pratnnje ali pod auvjetom da joj uvjek bude pri srcu
a brijem da je stetno i za organ srce
Možda mu je mobitel kako se kaže "previše prirastao srcu":)
Mislim da još nitko nije obolio zbog toga,ali tek unazad 1,5 su se počeli pojavljivat mob-ovi sa špagicom
mislim da je problem u špagici! zaustavlja cirkulaciju što može izazvati glavobolju a i nije dobro da se oplete oko povečeg zlatnog lanca jer izaziva trganje i čupkanje vratnih dlačica..:)...druga stvar je ako je mob malo hebeniji te novije i elitnije klase pa još i ako košta oko 5000kn, onda bi mogao , onako nošen oko vrata izazvati duševne boli i patnju kod drugih ljudi...;)
Ima još jedan problem,žene sa većim si*ama bi mogle zdrobit mobitel dok on visi na "špagici":)
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: IggXy
Ima još jedan problem,žene sa većim si*ama bi mogle zdrobit mobitel dok on visi na "špagici":)
Da se pohvalim svojom špagicom
http://slike.itgo.com/spagica.htm
faca si
Hvala,Hvala:) a špagica na slici služi kad u kafiću stavljam mob na stol,imam i dugu,e ta služi za...;)
ma ne bi ga tak nosio nema sanse,pa kaj svi moraju vidjeti koji mob imam...
Ovo što piše je bila šala,ali još nismo našli odgovor jel šetno ili nije:confused:
ma je ziher,svako dobro za neko zlo...
...da učinak mu je kao što je jednom napisao WB za nošnju moba u džepu pa ti isti zraći muda...
U biti ta špagica je estetska katastrofa - neki dan sam vidio babca koji se skoro zagutio dok je pokušavala razgovarati na isti a on se spetljao sa torbicom...
Pošto ovo vuće korijene iz apana sad su na redu razni privjesci za mob...
Istina!
Mob oko vrata:
Dobro:Ništa
Loše:zrači blizu srca,nezgodno je razgovarat,ljudi misle da se hvališ mobom....
+ kad se oces sjest, a ispred tebe je stol lako je moguće da ti mob lupi u stol
Šetno je i zračenje u džepu,onda imaš "černobilska muda":)
Ovo sa stolom,a što ako jedeš juhu i mob ti upadne ima i toga;)
i veca je mogucnost da ti netko ukrade mob,a mozda te i pritom ubije...
Ne dao ti bog da potrčiš! Izbiješ si oko ili porazbijaš zube dok veliš keks.
Ajde frish-KI, nemoj biti ljubomoran. Tko ti je kriv šta imaš ciglu, pa ga ne možeš objesiti oko vrata. Tebi bi trebala špagetina... :D
Ja sam svoj SL (zbilja mali mob) na špagici nosio samo kada nisam imao džepova na dresu...
Pozdrav kolega!
Molim moderatora da izbriše zajedljive postove. Ja svojeg nosim u đepu. I pritom mislim na mobitel. Hvala na pitanju. :cool:
zajedljive?pa_nie_ti_ovo_crkva,brate.
a dobro tije i reko
Ja mob ne bi nikak nosio oko vrata.to mi je nekak ko za pičkice!
Thx Hrvoje!
Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kao što sam rekao, špagicu sam imao samo iz praktičnih razloga. Puno se išlo na nogač, a pošto dres nema džepove, špagica je bila riješenje. Ali da nisam imao tako mali mob, ne bi ju nosio. Sada ju na CX-u nemam. Izgleda odvratno. Kao da sam kamen objesio oko vrata, urezala bi mi se u kožu... :D= Citat =:
Poslao: dakinho
Ja mob ne bi nikak nosio oko vrata.to mi je nekak ko za pičkice!
Samo da napomenem. Ja i Frish-KI imamo čisto frendovska prepucavanja. Ipak smo poslovni kolege... Je tak' kolega? :fried:
Pozdrav!
To je po mome mišljenju.Dobro dok ženska nosi špagicu na mobu to mi je u redu.ali ja je nebi nikad nosio a pogotovo na svojoj N3410!
Ja bi svoju N6600 koju nemam pa nek se vidi ko ima para na bacanje :)
Isprintaj i izreži njenu sliku pa stavi na špagicu,ne šteti,ljudi nemisle da se hvališ nego da ti je nestalo boje u printeru:)
Možda mi je dobro rekao, ali ti nisi shvatio da se radi o zajebanciji. Check the smiley at the end. :deal:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
zajedljive?pa_nie_ti_ovo_crkva,brate.
a dobro tije i reko
...meni je bolja fora kad netko strpa mob u džep a iz džepa viri špagetina tj. visi...
Da... Šta će mu špaga ako ga fura u džepu. Ma ima danas svakakvih ljudi... Najjače mi je kad netko si objesi mob tipa 3310 i sl. Taj za neko vrijeme sj**e kičmu!
...možda mu je to prepisao doktor... :D
Vidi vraga... Već vidim naslov u jutarnjem: "Mobitelom protiv bolova u kralježnici" :D= Citat =:
Poslao: dmi
...možda mu je to prepisao doktor... :D
Nije ti to loša ideja. Možeš i objesiti špagicu na... hm... znate šta, pa vježbati! :king:
Pozdrav!
...i zaboraviš pa odeš na WC pa možeš reć' da imaš "usrani" mob... ;D
Lol!
I_am_not_trained_to_understan_your_interne_fore= Citat =:
Poslao: frish-KI
Možda mi je dobro rekao, ali ti nisi shvatio da se radi o zajebanciji. Check the smiley at the end. :deal:
ma ne zrači srce, prije će bubrezi stradat ako je mob u razini pupka (tamo di ga držiš dok pišeš sms). A današnji suvremeni pacemakeri podnose sve i svašta, apsolutno su savršeni i mob im uopće ne smeta.
meni je najveći problem s špagicom kaj se mob odbija od trbuha dok hodam... ;D ;) A špagica sigurno nije šminka pogotovo ako ko ja objesiš t68i oko vrata (da i to se može uz malo otvaranja moba...). :) još je veći bed ak imaš novi mob pa ti on zvekne o rub stola kad se ideš sjest ili ustat...
Nerazumijem zašto baš toliko hočete nosit mob na "špagici???Šta mu fali u džepu???
Ako neko ima skup mob onda glavni razlog je da se folira sa njim ako neko objesi 3410 oko vrata onda stvarno ne razumijem
Vecinom se fashion telefoni nose oko vrata!
ma čiste gluposti u tome nema ničeg dobrog nego preseravanje
brzo bi mobitel tako otišao u vječna lovišta od udaraca,ili bi bar bio dobro izgreban!a meni je takvo nošenje baš glupo!od n gage-a bi me bolio vrat!:-)
Ah, danas je špagica u modi, sutra će biti nešto drugo. Šta mislite kako i gdje će se nositi mob kada špagica iziđe iz mode?
Za par godina ćemo nešto ovako nositi...
http://www.nokia.com/nokia/0,,46407,00.html
Doduše, ovo je zasada samo ogrlica...
kakva_špagica,kakvi_bakrači.JA_mob_uzimam_samo_k ad_znam_da_ce_mi_bas_zatrebaa,inace_me_nek_zove_ko _oce_kolko_oce,moj_samsung_ulavnom_lezi_na_stolu_i _odmara
Moj leži u džepu i ubija mi familiju... :D
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jaja ;) nikad više... ;D
ma samo smeta spaga. ionako ga nikkad ne nosim oko vrata, ali vazno da spagica viri iz dzepa ;)
Dokaz da spagica nije stetna samo za srce;),= Citat =:
Poslao: gog
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jaja ;) nikad više... ;D
@Hrco ja imam malu spagicu na mobu koja stalno visi iz dzepa;)
da džeparima olakšaš posao
...i kako je prošao mob??? ;D= Citat =:
Poslao: gog
:lol:= Citat =:
Poslao: dj_velja
da džeparima olakšaš posao
Ja sam svoju skinuo kada sam kupio novi mob. Trebali ste vidjeti tu kod mene lančanu reakciju. Ja sam prvi u ekipi došao sa špagicom, ali onda sam imao SL55 i, kao što sam rekao prije, puno sam išao po nogometu, nisam imao džepova i špagica je bila riješenje. Nakon toga, samo su počeli jedan za drugim dolaziti sa špagicama. I to s onima gdje ti mobitel visi među nogama... A vješalo se sve i svašta - N3310, N3410, N3100, SE230... Sve lagane ciglice... I sada kada svi (ponosno) nose svoje mobove na špagicama, ja sam svoj skinuo... :D
hm...sve mi je to nekako...poznato!;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma ne zrači srce, prije će bubrezi stradat ako je mob u razini pupka (tamo di ga držiš dok pišeš sms). A današnji suvremeni pacemakeri podnose sve i svašta, apsolutno su savršeni i mob im uopće ne smeta.
meni je najveći problem s špagicom kaj se mob odbija od trbuha dok hodam... ;D ;) A špagica sigurno nije šminka pogotovo ako ko ja objesiš t68i oko vrata (da i to se može uz malo otvaranja moba...). :) još je veći bed ak imaš novi mob pa ti on zvekne o rub stola kad se ideš sjest ili ustat...
kad nemaš džep onda na špagicu:)= Citat =:
Poslao: IggXy
Nerazumijem zašto baš toliko hočete nosit mob na "špagici???Šta mu fali u džepu???