Dakle, jesam ja jedini koji vec jedno pola sata nema signala nikako i u pitanju je kvar mog mobitela (onda ovoj temi nije ovdje mjesto), ili je problem malo vece prirode, btw nalazim se u zg, na jarunu
Printable View
Dakle, jesam ja jedini koji vec jedno pola sata nema signala nikako i u pitanju je kvar mog mobitela (onda ovoj temi nije ovdje mjesto), ili je problem malo vece prirode, btw nalazim se u zg, na jarunu
Nisi, eto ni meni 3 mobitela na Tele 2 mrezi ne rade , Zagreb- Maksimir-Ravnice, isto sam se uplasio da mob ne radi :)
Upravo se vratio signal!
Vratio se i meni, nije ga bilo 20-ak minuta.
ajde neka hvala bogu, vec sam se bio usro da nije do mobitela
Valjda je netko slucajno iscupao steker za struju pa pao cijeli sustav, haha.
3310 sam bacio na pod ,a i K550 je bio blizu razbijanja.sad je sve u redu.:lmao:
nevjerovatno kakva zbrka! 1000 poziva ,pa ljudi vrijeme je ručka opustite se
ja sam bio vani i poludio sam jer sam morao obavit poziv, a i zabrinuo sam se da mi nije mob crko, al onda mi je cura rekla da nije ni ona imala signala... :)
eto nije ni u đakovu bilo signala.... moj sogi isto mislio da mu oso mob.....
Ni u Osijeku nije bilo također. Na VIP ovom signalu mi je bio mob, ali nisam mogao ništa... Bitno da sad radi... Možda je miš zalutao... :notooth:
Meni danas MMS ne radi.
Nema GPRS-a od jučer, ustvari bilo ga je malo navečer, ali danas cijeli dan ništa.
Ja u ZG imam GPRS stalno.
Evo i u Rijeci problemi s GPRS signalom, sinoc je bio dolazio na par trenutaka, a danas mi nikako ne radi.
meni mms-ovi od cure nekad dodju s njenog broja a nekad mi pisu neki brojevi bezveze, svaki put drugi. to isto je rekla da se njoj dogadja s mojim mms-ovima... a nekad kad idem otvorit mms kaze da je isteko na serveru il tak nekaj... imaju oni malo vecih problema :(
meni se to i dalje dogadja...
Pise na newsima da je do nestanka signala doslo radi nekih elektricara koji su radili na napajanju i u sekundi zeznuli napon i prekinuli dotok struje u centrali i na serverima. Navodno su i sami ostali zarobljeni u prostoriji jer su se vrata otvarala na struju. Zbog tog pada, poludjeli su i satovi na serverima, sms centru, itd.
Evo kod mene prošljakao GPRS, a s time i MMS. :)
Nakon gotovo tri dana mraka (bez GPRS) i gotovo stalno Vip roaming (Rijeka prigrad), konačno:
http://img213.imageshack.us/img213/7...2008017gm3.jpg
ja sad u osijeku nemam signala ... :(
PRIČE. Serveri su im bez backup-a. Jadna in srića.
Radim na održavanju u jednom hotelu pa često prčkamao po prostoriji gdje su tel. centrala, serveri razvod kablovske i ostala sra... moredne tehnologije pa ne rušimo sisteme samo tako.
Vezano za gubitak signala primjetio sam jedino povremeni nedostatak GPRSa na Krku i to mi je zapelo za oko kada sam pročitao o problemu ovdje.
Meni je GPRS tek danas proradio, nisam ga imao 2 dana, sto se tiče signala bilo ga je,... samo GPRS nije sljakao,.... (centar Rijeke),........wap radi ali MMS jos uvijek ne radi,.... :(
Evo,ja sad imam signala,ali ne mogu poslati poruku... Probao sam 10 puta i svaki put kaže slanje nije uspjelo :mad::mad: Inače,iz okolice zagreba sam... Ima još netko takvih problema trenutno?
Sve mi više idu na živce,da nisu toliko jeftini već bi odavno poludio :D
Meni danas ne radi GPRS, nikako ne mogu mailove skinuti na mobitel.
Morat ću im priprijetiti, mislim da to stvarno nije uredu, cijeli dan čekati da bi tek navečer doma mogao pogledati dali ima nešto važno u mailovima.
Užas.
Jesu jeftini, ali neke stvari se nebi smijele događati. Na VIP-u sam plaćao 3 puta više, ali je stvarno sve uvijek perfektno radilo.
Meni cijeli dan radi perfektno, nemam nikakvih prituzbi. Zato ja koristim sva tri operatera, jer uvijek kod nekog od njih nesto zasteka, a vip i T-Mobile isto imaju svojih bisera, kao na primjer kada na simpi nisam mogao pristupiti internetu ni poslati MMS 10 (DESET) dana. Ili kao sto na vipu nisam mogao koristiti roaming 4 mjeseca dok se nisu sazalili i napokon omogucili....
na podrucju vinkovaca i osijeka kasne SMS-ovi, a kad dodju na odrediste ponekad dodju nekoliko puta :)
Isto i kod mene, Jastrebarsko, Karlovac.
Užas :( Meni su smsovi kasnili više od 2 sata,i to nakon 10ak pokušaja slanja svakog sms-a... Nadam se da će tele2 malo poraditi na tome,jer džabe im jeftine cijene,ako će im se ovo događati korisnici bi mogli počet odlazit...
Tele2 nešto radi ne "svojoj" mreži pa nam svima zahebava mreža.
Bude to uskoro rješeno.
ja od jucer oko 12h nemogu slat mms...
Ja sam danas primio i poslao mms bez problema (Osijek)
ja do sada ukupno 2 god nikada problema sa sms i mms-om
mora da ih nisam slala u vrijeme pada sistema...