Nisi, eto ni meni 3 mobitela na Tele 2 mrezi ne rade , Zagreb- Maksimir-Ravnice, isto sam se uplasio da mob ne radi![]()
Dakle, jesam ja jedini koji vec jedno pola sata nema signala nikako i u pitanju je kvar mog mobitela (onda ovoj temi nije ovdje mjesto), ili je problem malo vece prirode, btw nalazim se u zg, na jarunu
cvita
Nisi, eto ni meni 3 mobitela na Tele 2 mrezi ne rade , Zagreb- Maksimir-Ravnice, isto sam se uplasio da mob ne radi![]()
Upravo se vratio signal!
Vratio se i meni, nije ga bilo 20-ak minuta.
ajde neka hvala bogu, vec sam se bio usro da nije do mobitela
cvita
Valjda je netko slucajno iscupao steker za struju pa pao cijeli sustav, haha.
3310 sam bacio na pod ,a i K550 je bio blizu razbijanja.sad je sve u redu.![]()
nevjerovatno kakva zbrka! 1000 poziva ,pa ljudi vrijeme je ručka opustite se
ja sam bio vani i poludio sam jer sam morao obavit poziv, a i zabrinuo sam se da mi nije mob crko, al onda mi je cura rekla da nije ni ona imala signala...![]()
eto nije ni u đakovu bilo signala.... moj sogi isto mislio da mu oso mob.....
----------Sony Ericsson----------
Ni u Osijeku nije bilo također. Na VIP ovom signalu mi je bio mob, ali nisam mogao ništa... Bitno da sad radi... Možda je miš zalutao...![]()
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Meni danas MMS ne radi.
Nema GPRS-a od jučer, ustvari bilo ga je malo navečer, ali danas cijeli dan ništa.
Ja u ZG imam GPRS stalno.
meni mms-ovi od cure nekad dodju s njenog broja a nekad mi pisu neki brojevi bezveze, svaki put drugi. to isto je rekla da se njoj dogadja s mojim mms-ovima... a nekad kad idem otvorit mms kaze da je isteko na serveru il tak nekaj... imaju oni malo vecih problema![]()
meni se to i dalje dogadja...
Bookmarks