do 1000 kn
do 2000 kn
do 3000 kn
do 4000 kn
koliko treba :-)
Ja sam u posljednoj kategoriji :) :) , a vi?
Printable View
do 1000 kn
do 2000 kn
do 3000 kn
do 4000 kn
koliko treba :-)
Ja sam u posljednoj kategoriji :) :) , a vi?
Hm neznam jel se pitanje odnosi na nokia telefone ili na sve?
Sve.
Moj moto u svezi s tim: "Dajem kraljevstvo za jednog dobrog konja"
Inače je neka poznata ličnost rekla (neznam točno tko): "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino" ;) :D
btw.: To bi moralo u Ankete.
Sorry
...do 3000kn...dalje bi bilo previše,a i razbacivanje za mene...
Nije previše ako je to mobitel kao P900.
Razbacivanje možda jest, ali s razlogom.
Ma dajte, po to je ipak samo mob!
Dajte, pa davati iznad 2500-3000 kn - puno prevše!
Svi su ti mobiteli super, ljepo zgladaju, imaju puno funkcija,....ali ipak, sve to s vremenom dosadi! i na kraju se svede na pozivi-poruke (eventualno još neke funkcije za poslovne korisnike)!
Mobitel, kakav je god, ipak ostaje mobitel!
Ja bi dao do maksimum 4000 kn ali ako je cijena s PDV-om jel mi se kasnije PDV odbije.
500 kuna.
oko 2000 soma najviše
Ako imaš love....kupi!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ja bi dao do maksimum 4000 kn ali ako je cijena s PDV-om jel mi se kasnije PDV odbije.
ja bih dao 200 kuna ;D
za ozbiljno, ne bih dao puno više od 2000 kn, a gledao bi da uštedim pri kupovini kroz kojekakve posebne ponude operatera i sl.
sve drugo je po meni previše za jedan mobilni telefon, osim ukoliko se uskoro ne pojave uskoro smartphonovi veličine današnjih "običnih" poslovnih telefona sa zaslonima veličine današnjih pda-ova ;D
...mislim,i do 3000kn je previše,al to je stvarno moj limit i mislim da to ne bi trebao prelazit jer svaki mob koji košta više od 3000,za godinu-godinu i po bit će oko 1000-1500 kn jeftiniji,zavisi od proizvođača...ja inače malo patim za novijim stvarima,tako da me to ne brine...znam se obuzdat...
Ma ljudi jedan P900 ili nokia 6600 REALNO treba koštati MAXIMALNO 1000 kuna, ma i to je previše, a telefoni tipa T610 od 200 do 500 kuna. Tak to košta kad siđe s trake, ali tu je onda cijela sila karika u lancu od trake do krajnjeg kupca i svaka od tih karika mora nešto zaraditi... Žalosno ali istinito.
slažem se,sve se nakraju svodi na pozive i poruke...al ak se može,cijena nije bitna...
2000kn
...e kad bi tak bilo i na tržištu :rolleyes: :rolleyes: ...= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma ljudi jedan P900 ili nokia 6600 REALNO treba koštati MAXIMALNO 1000 kuna, ma i to je previše, a telefoni tipa T610 od 200 do 500 kuna....
@whiteboy, koliko telefon stvarno košta kada siđe sa strake to nitko ne zna, pa vjerojatno ni ovi u siemensu, da bi taj telefon došao na tržište bile je potrebno puno rada, stvaranje brenda, proizvodnja drugih modela i razvoj softversko/hardverskih riješenja koji si osim u dotični model ugrađene i u postojeće, marketin, managment, korporacijske zgrade, trgovine, tvornice, sama izrada, pakiranje, skladištenje plus još hrpa stvari koje se trenutno nemrem sjetiti, ali isto tako ulaze u ovu jednadžbu...
Bilo je na tv--u i rekli su da niti jedan mobitel, kad se skine sa trake ne košta više od 800-900 kn!!! Ostalo se sve nabere, porez, carina,........ = KRAĐA!
znaju oni itekako koliko njih na kraju dođe jedan mobitel, sa svim razvojem do krajnjeg proizvoda (do registracije :)). U to sam siguran. Vjeruj sve su oni to uzeli u obzir i na kraju sa cijenom koju traže za neki telefon postaju jedna od najbogatijih industrija na svijetu. Odmah nakon nafte i cigareta. A to je zato jer traže za proizvod koji košta 100 nečega, 1000 tog istog. Da ne znaju koliko ih je koštao razvoj telefona, ne bi ni znali koliko tražiti za njega.= Citat =:
Poslao: gog
@whiteboy, koliko telefon stvarno košta kada siđe sa strake to nitko ne zna, pa vjerojatno ni ovi u siemensu, da bi taj telefon došao na tržište bile je potrebno puno rada, stvaranje brenda, proizvodnja drugih modela i razvoj softversko/hardverskih riješenja koji si osim u dotični model ugrađene i u postojeće, marketin, managment, korporacijske zgrade, trgovine, tvornice, sama izrada, pakiranje, skladištenje plus još hrpa stvari koje se trenutno nemrem sjetiti, ali isto tako ulaze u ovu jednadžbu...
ok, ali postoji tu i masa običnim ljudima nevidljivih troškova...
btw, ne znam je li namjerno ili slučajno, ali zaboravio si još dvije industrije koje nose više love od mobilne telefonije, a to su vojna industrija i lijekovi...
ma nije namjerno nego nisam imao pojma koje su još tu, ali pretpostavljao sam da ima još jedna ili dve... ;)
Ja bi za mob dao koliko treba:)
Do prije nekoliko godina dok sam još kupovao c25 i slične, govorio sam da nikad ne bih izkeširao bijesnu lovu za mobitel. Pa da mi ga netko ukrade, da ga izgubim, razbijem... A danas, brijem na svaku novotariju. Evo, danas sam sa računom dobio HT-ov mjesečni prospekt u kojem najavljuju novu Nokiu 7610, prvi Nokijin megapixelni phone. Odmah mi srdašce zatitralo. Čim sam došao na net morao sam provjeriti reviewove.:cool: Tako da sam u stanju dati prilične novce za takvo što. Ako me ovdje ne razumiju, onda nije ni čudno što me moja ordinary ekipa smatra pravim čudakom.
Do 3000 kn, kolko sam platio nokiu 6600. Do ove nokie najviše što sam dao za mob bilo je 1600 kn
ne znam ja nikad ne bi uzeo 7610 jer se ne isplati uzet tak skup mob radi fotica 1.3 rade kupim digitalnog i boljeg za te novce, a ako mi treba usput zabiljezit nekakve trenutke 640x480 je savrsena reza za fotke na kompu.
Baš sam jućer vidio cijenu. Fakin 5000 kn. Pa koji je njima ku...ac. Nisu normalni. Koliko će tek koštati 6630???= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ne znam ja nikad ne bi uzeo 7610 jer se ne isplati uzet tak skup mob radi fotica 1.3 rade kupim digitalnog i boljeg za te novce, a ako mi treba usput zabiljezit nekakve trenutke 640x480 je savrsena reza za fotke na kompu.
eee za tu lovu kupis pravi mali profi digitalni fotic= Citat =:
Baš sam jućer vidio cijenu. Fakin 5000 kn. Pa koji je njima ku...ac. Nisu normalni. Koliko će tek koštati 6630???
Šta mali? Kupiš Sony sa 8 MEGA PIXELA= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
eee za tu lovu kupis pravi mali profi digitalni fotic
Ako misliš na 7610, u VIP-u košta 4200kn= Citat =:
Baš sam jućer vidio cijenu. Fakin 5000 kn. Pa koji je njima ku...ac. Nisu normalni. Koliko će tek koštati 6630???
Ja sam je vidio u Immportane-u u HT-ovom dućanu za 5100 kn= Citat =:
Poslao: Dark
Ako misliš na 7610, u VIP-u košta 4200kn
...točnije,4270 kn - sam telefon...uz ugovor na 18 mjeseci - 2980.00 kn...uz ugovor na 12 mjeseci - 3071.00 kn...uz ugovor na 24 mjeseca - 2691.00 kn ...
do 2000kn ...
do 2500kn.
n7610 u emezeti 3700kn, u Mađi 400EURA
Ne koliko bi ste dali nego koliko sam i dao 3500 kilje! I opet bi za ovako strafa mob :)
ja sam dao kunu za mob, sada imam 3499 za izabrati pda sa bt-om, mp3 player (kad ga ne bih imao) i fotić ;D
@gog jel ti zao novaca koje si dao za mob?
mislim da si potrošio previše
fakat se razbacuješ s novcima;D
rasipniče jedan....
ma kaj vam je pa ja sam student, stari mi je platio ;D (al zaozbiljno ;D)
lol....
lako je tak kad imaš sponzora da ti kupi mob;D
ja još svoj otplaćujem,imam još samo 24 mjeseca po 112 kn;D
LOL ja bi dao do 2000 kuna nebi vise nikad uzeo skup mob jer mu cjena manje vise brzo opadne pa poslje
slažem se sa bookyboyem,što je cijena viša to strmoglavije pada,da nije tako platio bih kolko treba a ovako oko 1500kn
...a za 2000kn na crnjaka možeš nabavit veoma dobar mob (3660,6600,SX1)...
ili u dućanu cx65,f500i,3220
...zavisi ko šta želi od moba...ja npr. ostajem,od sada,na Symbian mobovima,a idući je na redu 6600 ili SX1...teško da ću kupit više običan mob...
Također. Nakon N3650, koju sam tada platio 3400 kn, kupio sam onaj prokleti Samsung E700. Kad sam skužio mistake, vratio sam se na smartphone, točnije SX1. Trenutno sam na N7610 i više se ne vraćam na "regular" phoneove. A to koliko bih baš dao, zavisi o trenutnoj novčanoj situaciji. Kaj je najsmješnije, najviše sam dao upravo za Samsunga.
...ja bi sada najviše dao 2500 kn...
najvise 2500kn jednom u dvije godine... :)
Eh, kolko god treba ako ti se svidja maximalno i ako imas.
Davalo se i do 4500... eh..to su bili dani.... Samsung SGH T-100 , tek izaso, najskuplji ducan u puli ga imo i paf....
eh...
Ja bih kupio 6230. U Srbiji je nesto ispod 300 evra. Koliko je to u kunama?
otprilike 2250 kuna
a kolko treba naravno, recimo dao bi ja 4200 za 7610, ali mi se to cinilo puno ,pa sam za 2 mj kupio ga na crno za 2500. star je bio 10 dana.. ali opet... pol cjene je pol cjene.. ma ne bi nikad dao vise od 3000kn.. i ne kupujem kantanere, samo visoku klasu.. a otkad sam nabavio 7610, ni ne pomisljam o kupovini bilo cega osim smartphona ubuduce. to je zakon.
Evo ja sam kupio Nokiu 7610 prije pola godine, nema sta nema, ali upitno je sto ja od toga koristim. Platio sam ju ispod ruke oko 2500kn...Trenutno za moje potrebe meni treba jedino velik adresar s puno informacija, te da moze pohranit puno sms-ova, sve ostalo pada u vodu... Tako da se i dan danas pitam sto sam uzeo taj mob, iako mi je i 6230 imala sve sto meni treba. Ali ipak novotarija je novotarija, pa sam se tako i ja uvatio u kostac s time...
Ja bih dao 2500 kn iznad toga mislim da je stvarno bespotrebno!
2000 max.Najbolje je kupovati iz oglasnika...je na crno ali su cijene niske,a kome ne smeta pokoja ogrebotinica...idealno ;D :spin:
bravo...i onda mob ti rikne nakon mjesec dva, i di s njim? ah da...odnjet ces ga u servis jer imas garanciju i racun :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
Tako je....= Citat =:
Izvorno postao BranX
a ja sam prek oglasnika ustedio novaca dosta, kada mi se jednom pokvario frajer mi je dao novi
Ja ne volim ništa na crno uzimati. Imam priliku kupiti auto radio koji košta 5000 kn za 800 kn maznut iz nekog auta ali ga neću uzet. Rađe ću čekati još 2 mjeseca pa ga uzeti legalno sa garancijom u trgovini
a dobro, ja bi odma iskoristio priliku! nemam bas financijske mogucnosti kupovati sve legalno
Nemam ni ja :( Zato ga ni neću kupiti. Osim ak dobim na lotu :D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja bi odma kupio ovaj po 800kn
Rodjo ja se neb puno ni mislio za taj radio, vec bi ga uzeo i covjekom odma dogovorio biznis... ;-))
jel ima taj frajer neka pojacala i kondenzator i visokotonce za zdilat?= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
pa da mu dojdem sa prijateljicom baseball paljica i da mu ugovorim sastanak sa zubarom i ostalom gospodom u bijelom :evil:
Ne znam. Ne zanima me. Ja bi ga zatuko kad bi meni tak nešt maznuo i zato to neću ni kupovat jel znam kak bi meni bilo kad bi mi tak nešto maznuo= Citat =:
Izvorno postao BranX
Ne mislim sa tak velikim ostecenjem...mislim ako ima ogrebotinicu na maski pa nece ti riknut...Ja sam dosad 3 moba kupila tak svi su sljakali baz problema nisam nikad morala nositi na servis.Ali tko voli garanciju i 100% neosteceno nek plati 500kn vise. :spin:
kada bi bilo 500 bilo bi dobro
2500 za 7610 je dobra stvar uostalom, ja sam svoj kupio na crno s garancijom isto platio 2500kn, isto mi ko da sam ga kupio iu trgovini samo sto bih tada platio 4300, a to mi se bas nije dalo.
ja bi dao najviše 2000,šta ćemi mob po 4000kn onda je veća vjerojatnost da će mi ga netko maznit
da,ali dat 2500 za mob koji u trgovini kosta 4000, je dobra fora, zar ne?
to je dobra fora,napravio bi i ja to da sam malo potražio al hitno mi je trebo mob
a to je onda druga stvar,,ja sam vrebo na takvu ponudi nekih mjesec -dva. al se isplatilo
Ma mislim da sam malo bolestan na te male komunikacijske napasti (kao i na svu elektroniku), ali mislim da bih za legalni mob (ducan, garancija, racun...) tesko dao vise od 3500 kn, a za onaj kupljen na crno, max. 2000-2500 kn! Mislim da, ukoliko to stvarno nije prijekom potrebom opravdano, za mob ne bi trebalo vise dati, jer budimo realni, stvarne potrebe vecine od nas moze zadovoljiti i jedan T630 ili 6230, a ono ostalo...opsesija elektronikom, pomalo bolesna zaigranost, ushicenje dok zaspakiravam novi aparat, kopanje po novim funkcijama...kad se svega prisjetim, vjerojatno i vrijedi jos kojih 100 ili vise eura!!!
a znam sta govoris, al teko sje odoljeti
ja bi za mob dao koliko treba kad bi imao toliko ;D ;D
za mob tipa p900 bi dao max 2500 kn!!
što se tiče kupovanja na crno, sve sam mobove tako kupio i nikad nisam imao preoblema a uvijek sam prošao duplo jeftinije nego u dućanu. :thumbup:
Ovisi o mobitelu
npr. za onaj bezvezni RAZR V3 nebi dao ni 2 soma jer nema nikakve funkcije,ne vrijedi toliko
A npr. za N91 cu dat kolko god da ce kostat jer funkcije opravdavaju cijenu
Kupovala sam mobitele vrijednih do 3000kn.
Upozorenje:
-Molim forumaše da se vrate na temu jer vidim da se otišlo dosta duboko u offtopic (koji ću obrisati).
Zahvaljujem!
Ja osobno nikad nebi uzimal skupe mobitele. Jer mi netreba 100 bezveznih funkcija.
do 1000 jedva
hahahha ma ja ovo ne kuzim,majkemi,pazi ti to 3000 kuna za mob lollllllllll...ne znam nisam neki mob freak i vazno mi je da mob obavlja funkcijuuuuuuuuu,i nikad ne bih dala neke velike novce za mob:))))
Da samo znaš koliki su ovdje dali 3 i više tisuća kuna za mob... Uključujući i mene.
...molim forumaše da se vrate na temu...
MODERATOR
3000 keke kuna, toliko sam i platio moj :) :) :)
a iman i siemens c62, on je od firme na pretplatu i sluzi mi samo za pozive
Do 2000 KN, ne više iako sam dao za Samsung X600, 2300 KN.
Ja sam za svoj dao 5kkn (kilo kuna)
Ma bravo svaka čast!!!
Ja sam svojeg platio 4000 kn.U Njemačkoj odmah kad je izašao:=)
definitivno manje od 1000kn..900 sam dao sad za k700, najvise sam dao 2300 na crno za gd87 prije par god..(imo sam par samsunga t100 kad je bio hit,al takve bi uglavnom preprodo da zaradim koju kintu i zapijem)al vise ne patim za najnovijom elektronikom, jebe sto imam komp vrijedan 5-6000kn najrađe bi ga prodo:)..da imam 5000kn za mob, otiso bi rađe na neko putovanje,a da imam vec za putovanje i mob od 5000kn..otiso bi na 2putovanja, cak bi i djevojku poveo:thumbup: u "najgorem" slucaju, da imam svoju kucu, tatica mi kupi novog bmw-a, ne bi ni imo mobitel jer bi curice stalno gnjavile pa bi izgubio ovu koju imam sad-tezak je zivot kak god da okrenes,dobro sad sam ga pretjero..evo sad idem prodat mob i na rafting za vikend:rotfl:
Manje od 2000 kuna. Otprilike oko 1500.
dao bi i do 3kkn, ali onda se drugi dan pojedem ziv jer mislim da je debilno davat te nofce za mob sto je u mom slucaju i nerealno jer ga koristim samo za zvanje, sms i budilicu->od sad i kameru...
tako da sam kod samusnga po mojem misljenju platio samo dizajn...
Ja sam u posljednjoj kategoriji i smatram to svojom slabošću. Pa čim sam vidio N91 znao sam da jemoram imat. I tako mjesec dana šljakanja za kompom u uredu i kupih ja sebi N91 (od švercera naravno). Tko si može priuštit nek izvoli!!!
Po meni telefon košta kada izađe sa proizvodne trake 50% cijene a možda i manje .Ostatak odlazi na marketing i ostalo smeće.Bila je emisija o autima te fiat Punto košta 40% cijene sam auto,a onda ide sve popratno u cijenu marketing prezentacije i dr.
Ovisi kakav je, ima mobitela koji su toliko skupi a ne vrijede toliko po funkcijama ili kvaliteti, tako da mi je na anketu glupo odgovoriti...
Maksimum koji bi ja dao je do 3500kn. Zasada sam najvise dao za svoju nikad prezaljenu 6630, 400€ na crno.
1000 kn za dobar mobitel, 2000 kn za smartphone koji može poslužiti kao PDA, +PDV. Novo, od operatera, ili bilo kako drukčije. :)
evo najvjerojatnije ću dat 1395 za v3 u tele2.
najviše do 2000kn....kupio sam u 8.mj 2005 NOKIU 6020 i to za 1800kn.....a mob je lijep a istodobno nikakav= Citat =:
Izvorno postao shadowthrone