Primjecujem da ljudi na forumu dosta prate i slusaju glazbu, no nitko ne prica o koncertima, na kojima je bio, koji su bili najbolji, zbog kojih zali...
Printable View
Primjecujem da ljudi na forumu dosta prate i slusaju glazbu, no nitko ne prica o koncertima, na kojima je bio, koji su bili najbolji, zbog kojih zali...
Jedini koncert u životu na kojem sam bio je bio od Jinxa u ljeto 1999. čini mi se. Ne preferiram koncerte, ali postoji jedan na koji bih otišao, pa makar morao za ulaznicu dati cijelu plaću.
Bio sam do sad na koncertima od severine,skore i dva puta od thompsona i od opce opasnosti...bio sam i u cavoglavama i preporucio bi svakom taj dozivljaj to je stvarno nesto ne zaboravno....
bio sam na maidenima u velikoj gorici, the strange-u u osijeku, tbf, let3, hladno pivo, vatra... ma ima ih. zao mi je sto nisam isao na muse ove godine, valjd ce oped doc...
također, od boljih sjecam se dva puta kreatora, sva puta destructione ,dva puta mortiis, morbid angel, behemoth, cof, sepultura, ( dobio drum stick ), soulfly, dark tranquillity a sve one koje sam zaboravio...i bolje. zadnje dvije godine sam prestao bit aktivan u tome
Također i kod mene, samo umjesto plaće bi izdvojio cijelu stipendiju :)
Isto tako nije da me ti koncerti previše uzbuđuju, bio na Gustafima u Poreču za novu godinu 2006/07 - predobro! (ako krenem dalje pričati, netko bi me mogao linčovati ;)). Ukratko, bili su i u Puli, ali se to nije moglo mjeriti s onim prvim. Mislim da je to to.
zadnji put sam bio na zabranjenom pusenju prije nekih 3,4 tjedna
inace neidem bas cesto na koncerte takve
::::
Edo Maajka - Velika - poznate livade pod obroncima Papuka
Električni Orgazam - Pauk Zagreb
Atomsko sklonite - Pauk Zagreb
Zabranjeno Pušenje - Bogaloo Zagreb
Letu Štuke - Bogaloo Zagreb
Prljavo Kazlište - Božični koncert na Trgu
Hladno Pivo - Pauk Zagreb (Humanitarni koncert, uz njih su bili i Kawasaki 3P, upoznao Rospayu)
Hladno Pivo - Samobor (fašnik, upoznao Sodoma, da nije njega, vjerojatno bi umro, i to mu nikad neću zaboravit ;))
Hladno Pivo - u petak, Dom Sportova Zagreb (zappan, whiteboy, gog i ja)
jos jedino moram otici, al bas ono "must" je Let3, bilo gdje....
bili su prije neke 3 godine, soulfly je bio dva puta
što se tiče ponude koncerata nije loše kako je bilo prije, ponuda je dobra i poznata imena se redovito izmjenjuju ...za one koje propuste kod nas takve događaje mogu često nadoknadit iskustvo u mađarskoj ili sloveniji.
sad nesto sasvim deseto,Balasevic u domu sportova,jedna zima prije par godina,fenomenalno,5 sati je trajalo...
http://www.last.fm/event/411539 ;) are u 'in'?
Ovo im je već druga godina zaredom koju pamtim da su ovdje na Božić.
Još da dodam Prljavo Kazalište - nova godina 2005/06 (i think), Pula - strava!
koncert za novu godinu,ma kajaznam to mi nije nest.Mozda onaj prvi kad je bio na trgu ,kad je to bilo nesto novo.Davnih dana,Deep purple,Alice cooper,urian heep,Corba,Bajaga,Parni valjak uvjek super koncerti.Bila i na gazdama..Zao mi je kaj nisam isla na hladno pivo..a bit ce dana...:)
meni je isto zao da nisam bio na hladnom, a bili su isti dan kad i zabranjeno i mi se prvotno zaputili na hladno medjutim prekasno smo dosli ovi zavrsili :D pa smo otisli na zabranjeno, kasnije je i pivo doslo na taj koncert i mile otpjevo jednu dve pjesme
da, evo zaboravih još spomenuti neke
Hladno Pivo - Špancirfest, Varaždin
Gibonni - Špancirfest, Varaždin
Divlje Jagode - Pauk Zagreb
KSET zagreb - dosta toga, ali uglavnom Tribute to... sa nekin više manje demo bendovima
od svih ovih nabrojanih, žalim samo za jednim, a to je Gibonnijev. Da mogu vratit vrijeme i promjenit neke stvari, promjenio bi taj dan.
Inače, na svim ostalima pamtim samo dobro :)
13. 12. 2002 ;)
nažalost nisam in, iako bi vrlo rado bio, al bježim doma....
a neostvarena želja, koja će vjerojatno ostat zauvijek neostvarena je otići na koncert Azre.
Bio na kocertima:
Edo Maajka - OTV Dom - povodom prvog albuma; zagreb
Edo Maajka - Dom sportova - drugi album; zagreb
Hladno Pivo - 20:04 , 20.04.2004. - Dom sprtova; zagreb
Gibonni - Dom sportova ; Zagreb
Što reći o tim koncertima.
jednom riječju sva 4 su mi fantasitčna!!
Edo Maajka zbog toga što sam u to vrijeme to slušao, a i ekipa je bila super :)
Hladno pivo - predobar koncert. definitivno jedan za pamćenje...
Također i koncert od Gibonnija. Za pamćenje... 3 sata svirke... :)
Neznam dal se broje: Božićni koncert u Ciboni i onaj koncert za stradale vatrogasce na Kornatima... :)
Jedino što ne mogu sebi oprostiti što nisam išao na koncert Bijelog dugmeta... :-/
Neidem često na koncerte, ali kad mi se nešto sviđa, onda se potrudim otić (ako ikako se domognem karte)
ma nema za čime žalit, to je bilo smeće od koncerta, nije to bilo ono Bijelo Dugme. Preisfurano što marketingom, što medijima, što ostalim glupostima. Doći na koncert, i onda imati ozvučenje koje je nepodnoljivo, sjedit na stolicama Coca Cole, i slične gluposti, to za mene nije Bijelo Dugme. Prodane duše. Isto kao i Prljavo Kazalište danas.
sve u trogiru možda bio i u splitu previše alkohola pa ni neznan di je bili sta XD
Thopmpson
Prljavci x 2
Hip Hop jam u trogiru (razni demo rap izvođači)
grdović i bilo je još neznan više :D
ja sam ovo ljeto koncert hladnog piva doslovno prespavala ;D bili na moto partyju, noc prije sam bila sve kosti polomila spavajuci na nekoj tankoj spuzvi, tako da sam se tu vecer samo srusila u sator i zaspala ko zaklana:lmao:
al inace kazu da je bilo dobro;D
Na moj otocic velike njuske dolaze cesto,tako da se skupi koji koncerat...
1. Magazin
2. Jelena Rozga (vec su se bili raspali)
3. Thompson
4. Crvena jabuka
5. Daleka obala
6. Dalmatino
7. Severina
8. Gibonni
9. Lvky
10. Parni valjak
11. Jole
12. Gego & picigin band
13. Edo majka
14. Emilija Kokić
15. Jacques
16. Nenad Vetma
17. 4 asa
18 Drazen Zecic
19. Mladen grdovic
20. Dusko Kuliš (nevjerojatno)
21. Zabranjeno pusenje
22. Berekini
23. Baruni
25. Trio gusti
Za koncert U2-a dao bih sve!!! I placu,i posao,i auto,mob,komp..... SVE!!!
Ima ih jos al ko ce sve sjetit...
@ Sodom, istoimena grupa dolazi slijedece godine, a navodno i Maideni dolaze u Split (sigurno idem).
Bio sam na kojih 40-ak koncerata, najvise puta na Hladnom Pivu i Letu 3 (kojih 10-ak puta na svakom). Najdrazi koncert mi je Let 3 24.5.2006 u Mocvari (mozda 23. ili 25.), propusteni koncert za koji najvise zalim su The White Stripes, a novac bacen u vjetar je bila zlatna koogla...
Ne bih se složio s tobom oko Dugmeta..
Naime, oni kad su rokali smo ti i ja bili kikići u pelenama i to je bilo vrijeme Bijelog Dugmeta, ovo danas je isfuravanje na staru slavu i uzimanje lovice od generacije koja ih nije uspjela slušati jer su bili previše mladi a kroz period odrastanja su postali fanovi + za starije obožavatelje da se prisjete mlađih dana..
Bilo je propusta to se ne može poreći ali mi je drago da sam bio dio tog spektakla jer nikada prije toga nisam imao priliku ići na njihov koncert, a to mi je bila jedinstvena prilika i otišao sam.. Ne znam što je ekipa očekivala od istih >>nakon svih ovih godina<< ne sviranja i razilaženja u stajalištima članova tog benda? Da će uspjeti smiriti tenzije i da će uspjeti to odraditi bez greške? ima ih koji pokazuju očito određenu dozu ljubomore....
Nije mi žao što sam bio niti najmanje i idem u dom sportova prekosutra opet, doduše ne na puni sastav ali brijem da će biti dobro( ne očekujem ništa extra na tom koncertu ).. :))
Parni valjak - Zagreb
Gibonni - Pula
Brega - Zagreb ( bend za vjenčanja i sprovode )
Oliver - Zagreb
Bijelo Dugme - Zagreb
Hladno pivo - Zagreb
Prljavci - Zagreb
Tribute - The Doors, Zeppelin, Deep Purple, Queen, Dugme, Azra i tako svake godine iznova.. :)
ima ih još ali se nemrem sjetiti svega
Što nitko nije bio na Stonesima?
Rolling Stonesi - hipodrom
zabranjeno pušenje - šalata prije dosta godina
Hladno Pivo - kulušić (ah, bijaše to stvano davno :) ), dom sportova, šalatu sam propustio :( iako sam imao kartu
cubismo - jedna nova godina prije puno godina
urban - na Rabu, ovo ljeto
+ još par miješanih koncerata (ala mtv adria prošle godine na šalati, ...)
Sad tek vidim na koliko sam malo koncerata bio...
jel se ovdje ubrajaju i "koncerti" elektronske glazbe? :D na njih bi mogla napisat puno rivjua ;)
a na koncerti kojima sam bila mogu se na 2 prsta nabrojat :D - Urban, Svadbas, Let3 @ Antiaids Tvornica 1.12.06
onda opet Urban @ tvornica
Detour @ purgerjaj- sad negi u 11mj...
nisam nikad bas izlazila po koncertima.... stvarno ako mi nesto totalno paše onda idem. zao mi je sto nisam sad bila na meritasu i jinxima.
Jer tko kad bio na ministarstvu psihodelije mochvari? ;)
@ malena-jesi bila slucajno 15.12 u bestu
Future shock 2000 i 2001 - Velesajam , Zg
Valkana beach 2001 @ medulin
Future Sound Of Zagreb 2002,2003,2004
Belvedere 2002
Kevin Yost @ Tvornica, Jeff Mills @ Best, Dave Clarke @ Herceg Novi, Jean Marie Konne @ open air Šunj - Lopud (dubrovnik), Umek & Kanzyani @ open air veliki žali- Dubrovnik, Best, Morales @ aurora
Mauro Piccotto (Future shock 2000), DJ Rush @ best, Nastić, Gaetek @ boogaloo, Beyer @ Best, Gray @ best, Exodus (Dbk), Chris Liebing @ best, Swayzak @ Skuc Pauk,
Jel Ford @ boogaloo, Ben cook @ boogaloo, Simon Coyle @ boogaloo, Roberto Q Ingram @ lazareti, Krome @ Best, Kowalski @ boogaloo, Citizen Simm @ open air plaža veliki zali, Dbk,
Gideon Jakson, N coles, pure science, Debbie catrer, Liz Edwardas @ Belvedere, Dubrovnik,,,,,,,,
ovo je svega ceg se trenutno mogu sjetit, bilo je jos toga, nadopunim ako ce mi se dat, domace Hr Dj-E nisam pisala, ugl svuda i svega.... ovo je mali dio tog mog paritijanerskog zivota :D :) vise bas nejdem na partije ali nesto vrijedno slusanja, svakako se uvijek isplati otic pogledat ;)
15. 12? nisam bila ,ucila sam :flame:
malena!!!!
:respect:
pa ti partijanerica!! ;) vidi iksicu, ima nas jos ;D
The Beat Fleet, Urban & 4, Let 3, Laibach, Eyesburn, Father, One Piece Puzzle, Atomsko Sklonište, Daleka obala, Oliver, Gibonni, klapa Kontrade, Prljavo Kazalište.... Gustafi...
i naravno Majke (prvi put 1999.god.) i još par puta...
i još neki koji nisu vrijedni spomena, tipa Nine Badrić, a dosadne žene...i slični njoj...
Tribute to Azra, Doorsi, Bob Marley...i dr.
a žalim zbog ne odlaska na Depeche Mode, Zeppelini, Jamiroquai, Deep Purple..
a željno iščekujem jedan iz više razloga..:)
bio sam zauzet :)
da, sad kad si spomenula sesvete, također sam bio na promciji albuma 1.68 - Shorty. S njim je bio i bejbi duks, bili su toliko urokani da su otpjevali dvije pjesme, rekli da su urokani i da ne mogu dalje... nastavilo se s slušaonicom novog vala.
Ovo ljeto sam također (nažalost) bio u prolazu kad je Maja Šuput imala koncert u Pirovcu.... sva sreća da sam syebo vrat pa nisam mogao puno gledat....
partijanerica u petici :p
Hultsfred, Sweden -- slučajno se zatekao tamo i morao ići zbog MUSE.. "Newborn" me tad držao..
Other than that -- ništa spomena vrijedno; jedva nađem vremena i za kino
Evo otprilicnog popisa, poredani po kolicini:
Hladno Pivo - Zagreb (KSET, Dom Sportova, Salata, trg) i Rijeka (Dvorana Mladost)
Let 3 - Zagreb (Mocvara, Tvornica, trg) i Rijeka
Majke - Pauk, Cvjetni trg, glavni trg, Jarun
Erotic Biljan and his Heretics - Borongaj, KSET, Dugave open air
Zadruga - PAUK, Dom Sportova, Tvornica, Dugave open air
Psihomodo Pop - PAUK, Tvornica, Salata
TBF - Jarun, Salata
Edo Maajka - Jarun, Dugave open air
Đubrivo - KSET, PAUK
Eagles of death metal - Tvornica
Queens of the stone age - neki festival kojem se ne mogu sjetiti imena
Sonic Youth - Jarun
Iggy Pop & The Stooges - Jarun
The Hold Steady - Jarun
Placebo (silom prilike, razumite me) - festival
Kaiser Chiefs - festival
Siddharta - Salata
One Piece Puzzle - Rijeka (Dvorana Mladost i jos neki birc)
Zabranjeno Pusenje - Cvjetni trg
Apocalyptica - Lisinski
Osmi putnik - Jarun
Pips Chips & Videoclips - Tvornica
... svi moguci tributeovi u KSETu i Booglaoou i jedno 30-ak demo i malih bendova :)
Edit:
Eric Burdon - Dom sportova
Partibrejkersi - Salata
Buldozer - Boogaloo
Septica - vise puta
Atomsko skloniste - Jarun
Kultur Shock - Jarun
Ajs Nigrutin - Pauk
Za koji koncert bi dali djedovinu, cijelu placu ili bubreg? Kod mene samo tri grupe imaju takav status; Azra, Pixies i RHCP...
Damn ross... Ja mislim da bih bubreg dao za Claptonov unplugged.. :) A drugi za Led Zepp.. :(
Eh, Clapton Unplugged, a i onaj drugi sa Nirvanom :)
Nakon ovog ne pada mi na pamet reći za što bih ja dao i rebro. Toga barem imam. :notooth:
Ne postoji takav koncert........
koncert od thompsona deff najbolji na kojem sam bila i išla bi opet i sva se naježim kad se prisjetim tog predfivnog dana :)
Bio netko na Depecheu ili Placebo?
Bio sinoć na Gustafima, još uvijek ne čujem najbolje na desno uho, polako se počinjem brinuti :rolleyes: ..niš posebno, bar sam se pozdravio s ljudima koje nisam dugo vidio.
super je bilo i na beslicu al najbolji koncert mi je ipak Mile Kitic
;)
@si ti bio Dox11 na Depecheu?
To mi je tako žao što nisam išla....
@xlr-a gustafi..oni su oke...veseli :)
Eh, za karte za Depeche se trebalo doslovno boriti :D
@xlr...pa ne možeš biti čist i biti ne gustafima...e to baš ne ide :D...
ma ludi su..kad sam ja bila..oni veseli i a ja vesela..e ludo :)
@tetronic..šta si ti bio?...il pak nisi ni ti..:)
nisam bio... :D
Huh, možete me nagovarati i sljedeće godine na doček nove u zatvorenom, al ću vas vjerojatno glatko odbiti :D
Hladno Pivo - Pula, Forum
Ne pamtim kad sam se ovako dobro iživio potpuno čist (to mi je inače novogodišnja želja - trijezan do 31.12.08 :notooth:), sat i po svirke pretežno novih stvari.. Tek sad vidim kako im taj novi album nikako ne paše za live izvedbu :-/ al ne kažem da je loš za poslušat doma. Tu i tamo koji stari hit, izdvajam Buba švabe (looom, bar tamo kod nas :)). Definitivno moram počet vježbati, ovo ubija više nego nogomet.
Pročitao sam u jednoj temi da je i Rospaya bio... Pričaj :D ;)
Nisam bio na kraju, propao mi je transport do tamo, tako da sam bio u Tvornici.
Drago mi je da ti je bilo ok :)
@coccinella: nisam bio na depecheu, zato nestrpljivo cekam slijedecu turneju
Bila na Gibonnievom koncertu, jebeno :beer:
29.12.,Hladno Pivo, Stereo dvorana-kako je Mile rekao:"Imam osjećaj da bi večeras moglo biti fenomenalno"....i tako je bilo..:)
i još onako usput....Laufer i Jinxi.....
evo malo na računalstvu pa sam gledao snimke koncerta na internetu pa odlučio dići temu :D
sve bi dao da sam mogao biti tu:
Editirao sam svoj popis sa par stvari kojih sam se sjetio...
U tekucoj godini zasada su sigurni:
Iron Maiden, TBF, Hladno Pivo, Let 3, Septica, Atheist Rap, Six Pack, Kultur Shock, Nick Cave and the Bad Seeds (i tko god ce jos biti na VIP InMusicu), Judas Priest, Mark Knopfler, svi izvodaci na Zagreb Metal Festu, Paraf, Termiti, Pankrti, Pasi, Zadruga, Majke, Little Pigeon's ForHill Blues, Peter & the test tube babies i Rock N Roll Soldiers.
Trebam naci novi hobi :(
Bogami, u svom kratkom životu sam bio na puuuno koncerata do sad :)
3 godine za redom idem na Exit festival, dakle: Franz Ferdinand, The Cardigans, Let3, Basement Jaxx, David Guetta, Axwell, Deep Dish, Billy Idol, HIM, Roger Sanchez, Lauryn Hill, Snoop Dogg, Manu Chao, Nightwish, N.E.R.D., The Gossip.... bio sam na Rihanninom koncertu prošle godine i prošlog mjeseca na Madonni, bio čak i na polufinalnoj večeri Eurovizije :notooth: Volim koncerte :D
Evo nešto šta sam zadnje pohodila:
Antenat (odlični su!), Gatuzo, Trn u oku, Skaut, One Piece Puzzle (opet :D) , Picikato Brass Band, Miroslav Evčić & Čardaš Blues Band, Tamara Obrovac & Transhistria juniors (baš me žena oduševila), Neno Belan & Marijan Ban i Bijelo Dugme nešt na Bundeku.
mislim da je to to, koliko se sjećam :)
ma da, pjevačica je luda...
a ja sam se zaljubila u jednog člana benda :D... uh...
hehe između ostalih koncerta i ja sam im bio na jednom ili 2 njihova...(One Piece Puzzle)
a bilo ih je onako dosta...
KUD idijoti-pazin, poreč, opatija,pula.....
SIX PACK-opatija
jOHN dEAR-cerovlje
VATRA-labin
LET3-muntrilj
hladno pivo- pula forum31,12,2007, vrsar bajkeri
atomsko sklonište-umag bajkeri
connect-poreč
dražen zečić-pazin
karma-pazin
colonia-pazin
tony cetinski-tar
šajeta-pula, gračišće
koktelsi-niti ne brojim jer su posvuda i više puta slučajno dođem na njih
jasmin stavros-pazin
razni demo i tribute bendovi
ima toga još samo ne poada na pamet...
bio na koncertu kralja muzike- miše kovača! bilo ok, ali nije to to.. klubska atmosfera je ful bolja.
Zaboravio napisat. Bio u Dubrovniku na koncertu grupe SMS. Nemam nijedan minus za navest,jednostavno prva liga... :)
hrvatski glazbeni zavod, Zagreb- Mozartov rekvijem (predivno)
Višnjik, Zadar - klapa Intrade, Oliver i drugi gosti.