-
Sony Ericsson K660
-
Kombinacije boja mi se ni najmanje ne svidaju. Prema specifikacijama se cini kao K610i s naprednijim ekranom.
-
meni se kombinacija boja bas svidja :) Po meni odlicne kombinacije i bas lepo izgleda za oko :)
-
ovaj crni mi je ljep ali fuj mi je to sto je roze boje..
-
meni je bas lijep,cak ljepsi od k550:hrv:
tipke su okrugle kao na k810,a navigacijske tipke izgledom podsjecaju na k550.
-
Treba ga vidjet uzivo.
Cini mi se da je metalni okvir.
I fakat ljepo izgleda.
-
neznam bas da je metalni....prije bi reko da je ko K810i, onako sjajan da se lako zaprlja...
-
Stvarno je SonyEricsson počel delati guba mobitele!Meni je dizajn predobar.Sviđa mi se mob.
-
-
Dobro izgleda ali malo mi je zenskasta ova boja u sredini...:notooth:
-
meni je bas zanimljiv zbog te neobicne kombinacije boja.
-
na slikama mi se cinilo koda ima mal ekran a na kraju je 2 incha sto je dosta dobro... svida mi se i sto su mu povecali rezu ekrana sa 176x220 na 320x240....eh da je tu AF i svjetlo....
-
e da je babi ku.. bila bi djeda... mobac je bas strava i ovaj crni je bas prelud fora su te kombinacije... a i ekran mu je plus...
-
-
odličan mi je početak ovog ivdeića i baš me zanima jedno,ove tipke tak mi primamljivo djeluju,nkak udobno,a opet neak gumeno,volio bi imat mob u uci pa malo isprobat
-
-
-
fakat dobro izgleda, jako mi se svidja dizajn, sam kaj bi trebali ponudit jos koju kombinaciju boja
-
-
-
evo jos jedan preview....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-212.php
nek moderator ovo spoji sa gornjim postom...(ovo sam stavio u novi da skoci tema gore...)....
-
-
Bilo bi fora kad bi kombinirali crnu boju sa bijelom to bi super izgledalo...a ove kombinacije do sada mi se ne svidaju pretjerano...
-
kao full bijeli će bit pa bi to moglo izgledat ok :)
-
Moj dečko ga misli kupit...:angry:
a ja ne želim jer ću onda opet imat ružniji mobitel od njega:tomato:
-
mobitel je izaso u prodaju vani.....znaci uskoro ce i kod nas...
cijena vani oko 220eura.... sto kod nas nece biti slucaj..... kod nas najvjerojatnije oko 2000kn.....
-
evo ima ga u microlineu........cijena nesto manja od 2000kn.....
http://www.microline.hr/StartEU.ashx...H1RAzgmwV444kf
-
-
i sviđaju mi se ... zapravo mi u ovoj zadnjoj varijanti najbolje izgleda
-
koju verziju playera on ima i dali je to DB3150 ?
-
db3150 bi trebao bit mislim da je najavljen kad i k850 i ekipa a player bi po tome trebao biti 3.0 ...a2 platforma...no ne isporučuje se sa slušalicama pa nisam ziher...
-
Ovaj crno-plavi mi je prekrasan
-
kaj nema ni AF ni blitz ?
-