Izvorno postao
tutlek
da, to je ok...ali kada smo se vratili u hrvatsku, on nikako nije mogao uspostaviti poziv doma...nije uopce davalo nikakav zvuka...tisina, i onda bi islo tu-tu-tu, ili bi pisalo "greska na mrezi"...a pisalo mu je tele2...
a kad smo prelazili granicu, meni se je s vipa automatski prebacilo na si mobil, pa na one (ili koju vec...nije bitno...)...a njemu nikako, iako je prebaceno na automatski...morao je rucno prebacivati a ponekad se uopce nije htjelo...frendica je imala problema samo u sloveniji...
ne znam koliko domaca mreza ima veze sa mrezom u inozemstvu, ali po mom iskustvu, ima jako puno...jer eto, sve tri mreze i jedino moja radi...tako da... :) ne kazem ja da je tele los ili nesto, ali svakako im signal jos nikako ne valja...jer kada smo u centru zagreba, i zovem decka na mob, ponekad uopce nije dostupan...a ako je, onda jako prekida...i pol tog ga ne cujem...
jedno vrijeme sam i ja koristila tele, ali kada sam otisla u bratislavu i nisam imala ni signala ni nis, odustala sam...
istina je da su nesto jeftiniji, to je istina...pogotovo ako ne mozes uspostaviti poziv...tada su najjeftiniji...