:bigjump: ali pitam se da li se isplati uzeti?? dati 3000kn za ipod od 18 gb nije puno . još ima vrhunski software ima li on mana?'
Printable View
:bigjump: ali pitam se da li se isplati uzeti?? dati 3000kn za ipod od 18 gb nije puno . još ima vrhunski software ima li on mana?'
a da ne govorim da se na touchu viseo može gledati samo iz određenog kuta,koji nije baš ugodan za rukice...
mana-zvuk..nema mogućnosti postavljanja vlastitog eq itd...
Ne znam,3000 kn za 18GB mi se nekak čini dosta. Pa za te pare kupiš Classica od 160GB. Veliki touchscreen je fora,ali kapacitet je jednostavno premalen. Napuniš ga muzikom i ostane mjesta za film-dva. Bzvz
Koliko tebi memorije u biti treba? Kaj ti se stvarno sviđa kod toucha? Pa onda pogledaj i neke druge.
Tak sam ja mislio kupit nano, a onda sam malo razmislio: Ono, je fora i sve, ali za te pare kupiš bolji.
gle najvažnije mi je ekran ipod touch ima 3.4incha.. i da mogu tipkat po zaslonu..ipod touch ima ima super dizajn(software=) a i ovak nije za bacit...
ako ti je do velikog ekrana i toucha,odna uzim archos 605,imaš ga na švabskom e-bayu...e to je pravi pmp,za kojeg vrijedi dati lovu..
da archos 605 je odlican.
I ima WiFi
ja bi si rađe kupio classic od 160 gb-a,3000 kn je ipak nekako previse
archos ima touchscreen?
di ga ima u hrvatskoj?
U tom je caka, nigdje.
Pitao sam jučer u iStyleu,kažu da bi za par tjedana trebao stići i da će koštati cca 2.5k
ja bum si zel ipod touch pa bum videl... 18gb mi je dosta za mjuzu i smanjim film na 700mb!!
btw 16 GB je Touch, cijena 3.349,00 kn ili 399E(2900kn) u ostatku Europe, naši dobavljači (čitaj Apple.hr) ga još uvijek nemaju. Imaš recenziju na hrvatskom jeziku http://skrati.net/touch
kupil bum ga u 12 mj tad ga bude,..
danas sam bio u austriji i vidio sam uživo iPod Touch - brate, ogroman je! doduše lagan, ali dimenzije su mu prilične. djeluje mi kao ok uređaj, ovo što sam se ja igrao s njim 10-ak min ostavio mi je dobar dojam, kvalitetna izrada (Appleova standardna razina), funkcionalan - u principu sve je do detalja identično iPhoneu samo što nema telefon (ali to sve već svi znaju)
znači nema problema s njim..touch radi normalno?
znam da je ogroman ali ima 3.4 incha ekran!!!
pa čuj, koliko sam ga ja isprobao sve je radilo vrlo korektno. dosta je funkcionalan i tako to. nije bilo puno videa i slika na njemu pa nisam mogao sve isprobati ali ovo što je jesam nije loše. i ono što mi se jako svidjelo je da otiske prstiju uopće ne vidiš kad je uključen ekran, tek kad se ugasi ih skužiš ali nisu toliko izraženi kao na nekim drugim uređajima. gle, ako se nekome sviđa toliki ekran onda blago njemu, uređaj za njega je tu ali meni je to ipak malo preveliko
gdje si ga vidio ... media markt?. i kolika je cijena bila
da, u media marktu. joooj ne sjećam se cijene, mislim da je bio oko 450 € ali nemoj me držati za riječ jer stvarno nisam siguran. inače u mediamarktu imaju daleko više uređaja nego što ima na njihovom web site-u
imam pitanje.... bas sad gledam malo gledam karakteristike.... jel to cudo ima net? na kojem principu to funkcionira?
Pa, ono, nakačiš se na WLAN i peglaš, ništa prekomplicirano :)
Kaj nije onda bolje kupit Iphone???
@Mobyfan-ica
iphone je telefon, touch je mp3 player.
ako nekog zanima mp3 player nebudemo mu preporučili da uzme telefon samo zato jel isto izgledaju ;)
Pa osim što touch košta pun k* manje love,a u osnovi može sve što i iPhone osim telefoniranja :)
jel radi gtalk i ta sranja tipa skype na i podu? ... ne treba mi telefon nego u principu wlan.... to isto djabe na hot spotovima?
radi, hot spotovi se u principu plačaju no otvorenih mreža ima po cijelome gradu tako da se nije problem spojit.
Radi, prošvrljaj netom malo, vdjeti ćeš da može poslužiti u mnogo svrha.
Nije to loša stvar, i meni se sviđa ali...mali mi bio kapacitet tako da sam uzeo iPod Video. Da je imao bar 30GB prostora vjerojatno bi uzeo Touch model.
Ali i ovo malo čudo mi nudi sasvim dovoljno za moje potrebe, za sve ostalo imam Smartphone.
neznam kada si kupovao no 32 gb model je vani već više od pola godine
znaci skype radi na tome... to cudo nema mikrofon, ali mogu li se npr ukopcat slusalice neke pa da to radi, ugl moze li se pricat preko i toucha na skype?
i treba li se sto crackirat da radi normalno skype ako uopce radi? web brovser isti ko na iphon-u?
to za skype je presudno + mikrofon, pa observer budi ljubazan i pomozi :D
neznam mu autonomiju u satima iz prakse.
slušam sat-dva dnevno, punim svakih 10-tak dana.
u stand-by-u gotovo da ne troši ništa pa nema problema ako samo izvučeš slušalice (on gasi reprodukciju) i ostaviš uređaj 2-3 tjedna sastrane.
EDIT:
@malena
skype nisam nikad isporbavno, kako si rekla potreban je mikrofon za koji neznam dali touch 1st gen. ima podršku, 2nd gen znam da ima ugrađeni mic.
druga generacija donosi zvučnike i mic integriran u kućište, i tipke za podešavanje glasnoće.
prva generacija toucha od 32 gb je bila kada sam ja kupovao prije par mjeseci 3890,00kn
neznam koja je cijena trenutno, ali zapamtio sam da je cijena toucha 2 gen 32 gb znatno niža, negdje oko 3200,00 kn
@Sodom...također sam primjetio na svojemu iPodu da kada ga punim preko usb porta baterija drži za skoro 50% manje nego kada ga punim preko mrežnog adaptera...strašna razlika.
Kako se to manifestira na Touch modelu?
Edit: nabava.net veli - iPod Touch 32GB u M-Computers =2.554,55 kn ...eh sad koji je to model treba vidjeti ;)
Nebi znao kako objasnit osim da bi ga preko USB-a trebao puniti znatno duže.
Ja za punjenje iPoda Toucha koristim Playstation 3.
;)
Je li tko zna, hoće li novi 2.2 firmware biti dostupan i za prvu generaciju Touch-a?
....naravno
Lijepo čuti... :) Toplo se nadam da će konačno omogućiti isključivanje predictive text-a i dodati opciju copy/paste. To je sve što ja tražim od novog firmware-a. :)
jel mora to cudo dok ga punim prek usb bit upaljeno il moze bit i ugasen?
nemože biti ugašen, inaće stand-by troši iznimno malo tako da ja player niti ne gasim
Postah i ja ponosnim vlasnikom jednog. Pitanjce: ima li kakva aplikacija za skrolanje samo naginjanjem uređaja, nešto poput Instantpapera ali na razini cijelog sustava?
imam pitanje.
zakaj kad ustekam i pod u usb
pise mi found new hardwer digital still camera i restartira se komp?
kad se digne sistem, pise system has recoverd from a serious error...
tak vec danima, a nemam ideje kaj da napravim? treba to cudo i nafilat pjesmama, punim ga preko Asus EEE ali na nj nemam i tunse pa je zato ovo problem!
HELP!
Probaj u drugi USB spojiti ili USB hub, mozda zahtjeva previse energije ili nesto.
ovak...ja sam svoj 16gb prve generacije uzeo prije mjesec dana(druga se ne da jailbreakat pa ono...zašto čekati zbog zvučnika samo)
nakon jailbreaka malo igranja sa temama i slično jedina zamjerka je ta baterija...traje mi ni 10 sati(krom je klasično izgreban(nažalost nema mi pomoći) ali brz blabla funkcionalan sve štima,samo me ta baterija,danas sam kupio mrežni adapter i toplo se nadam da će rezultati biti bolji kao što gore netko kaže ;)
Blek_hrcak, koliko si platio prvu generaciju od 16 GB sada kada je druga generacija u prodaji nekoliko mjeseci? Kolika je uopće razlika u cijeni na mjestima gdje se mogu kupit obje verzije?
razlika u cijeni je manja od očekivane 1800 kn a 2. generacija je 2200 stoga...