Zanima me da li se može javiti na poziv na navedenom mobitelu, a da se pritom ne otvara slide, nego pritiskom na neku tipku? Još nisam skužio da li se može, pa molim pomoć...zahvaljujem! :thumbup:
Printable View
Zanima me da li se može javiti na poziv na navedenom mobitelu, a da se pritom ne otvara slide, nego pritiskom na neku tipku? Još nisam skužio da li se može, pa molim pomoć...zahvaljujem! :thumbup:
Bilo bi glupo da se nemože javiti a da ne otvaraš slide...
Jesi probo stisnut onu srednju tipku? ili možda onu tipku koju stišćeš kad ti nekog zoveš? (mislim mjesto di se ta tipka nalazi, pošto se tipke nevide)
Probao sam stisnut tu tipku, namještavao u opcijama i sve, al nisam skužio...možda zna netko tko ima taj mob, jer ga imam svega 1 dan, a i nemam baš iskustva s LG-jevim mobitelima...
A gle... ako si nestrpljiv, onda se nazovi sa drugog mobitela i polako pritišći sve gumbe... možda otkriješ...
A šta ispod imena (broja) pozivatelja ne piše nešto (tipa odgovori, odbi...) ko što piše na Nokijama?
A ček, dal možeš odbit (prekinut) poziv bez otvaranja moba? Ako možeš odbit, onda bi se mogo i javit...
Ako se nemože, onda mi je to glupo...
brijem da bi se morao moć javiti na poziv pritiskom na "zelenu" tipku, ko kod svakog slide telefona, obicno dolje lijevo...
fakat je glupo ak moras otvoriti telefon da se javis.
I to sam pokušao, al ništa...možda postoje neke fore sa otključanom/zaključanom tipkovnicom, fakat ne znam...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Izbornik->Postavke->Pozivanje->Način odgovora->;D
I to sam pokušao, postoje 3 opcije, al s ni jednom ne funkcionira...
Cini mi se da se ne moze, moze se jedino direktno javit kad ga otvoris, ili opcija da ga otvoris i pritisnes tipku....
Ili sam glup il je tak :-/
Čovječe, koja glupost... a mob mi se sviđa dizajnom...
Ako se ne može javiti bez da otvoriš mob, onda je to jedan VELIKI minus...
Bez veze...
Hm....da, nit meni to ne ide u glavu, i kad razgovaras ako zatvoris tel onda se prekine razgovor
mogli su to i bolje rijesit....
al je stvar u tome da kad je tel zatvoren tipkovnica je zakljucana, a otkljucava se sa volume +,-
i sad kad je pokusas otkljucat u slucaju kad te netko zove zapravo pojacavas, stisavas zvonjavu :D
:spin:
Točno to kaj veliš...ako je netko skužio neku foru, nek veli...= Citat =:
Izvorno postao DarioB
a jesi uspio kontaktu dodijelit posebnu melodiju?
osim onaj nacin da ga stavis u posebnu grupu?
nema pricanja dok je mobitel zatvoren i to je to.
Možeš pričati na mobitel dok je zatvoren jedino kada ti pozivaš...onda otključaš tipkovnicu, ideš u kontakte i stisneš slušalicu za poziv na kontaktu koji želiš pozvati...al se nemreš javit kad te netko zove dok je slide zatvoren, fakat ćesme...= Citat =:
Izvorno postao ira
Evo za vas koji ne čitate magazin MOBIL prenosim dio texta vezan za temu:
Nadam se da ovo sve objašnjava,ugodno korištenje želim.= Citat =:
Dok je kućište zatvoreno tipke se ne mogu aktivirati,a ako ih se poželi aktivirati u zatvorenom stanju potrebno je dvaput pritisnuti bilo koju tipku za kontrolu glasnoće s lijeve strane kućišta (iste se tipke mogu koristiti i za kretanje po izborniku).Ne napravi li se nikakav pritisak na tipke u slijedeće 4 sekunde telefon automatski isključuje mogućnost korištenja tipki.Iz tog je razloga tipka za završetak razgovora postavljena s desne strane kućišta a ne na prednjoj...
P.S.Taj telefon se doslovno razgrabljuje na prodajnim mjestima TELE2 ovdje u RI.
I ovdje se razgrabuljuje u Zagrebu, ja sam ga morao rezervirati...znači, zaključak je da ne postoji NIKAKVA mogućnost javljanja na poziv dok je slide zatvoren?
da, ja sam u utorak bila u 4 ducana u zg i svugdje su bili rasprodani.ali svom srecom je u dubravi u nekoj maloj prcvarnici bio bas jos jedan za mene.
jel ja nisam dobro shvatio il ti?= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
ako ih se poželi aktivirati u zatvorenom stanju potrebno je dvapu pritisnuti bilo koju tipku za kontrolu glasnoće s lijeve strane kućišta
pa ne mozes se javit dok je slide zatvoren jer kad ti zvoni mob i pozelis aktivirat tipkovnicu sa tipkama glasnoce one ti tad stisavaju, pojacavaju melodiju poziva
dakle nema javljanja kad je mob zatvoren:closed:
Fora je u tome da kad ti zvoni mob da s tipkama za glasnoću stišavaš i pojačavaš zvuk, odnosno ne možeš ga otključat, a samim time ne možeš se ni javiti...veliki - za LG! :-/= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ak se fakat ne mozes javiti bez otvaranja slidea, to je fakat nesto najgluplje sto su smislili do sada!
Telefon super izgleda, ali ovo mu je beskrajno veliki minus!
nemoze se kontaktu nikako samostalno dodati melodija nego samo grupama i onda dodavati kontakte u grupe...isto jedan minus ali ajde prezivio budem to :D= Citat =:
Izvorno postao DarioB
i da nisam skuzio dali se moze staviti mp3 zvuk za poruku??
zna netko mozda
ne znam kako vama, al men ovo smrdi samo na relativno lijepu estetiku, a ostale funkcije, uključujući i software, kao da su radili specijalci iz čečenije. pa ima li išta na njemu da valja osim vanjštine?
i ja ga imam,i općenito mob puno bolje izgleda nego pto je iznutra dobar
Pa ima kameru od 1.3 mpx, 128 MB memorije i bluetooth.to je ukratko ono što valja, ali promašeno je uopće i komentirati Čokoladu kao hi-tech mob.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Zna se zašto se ona kupuje, ili možda ipak ne znate...Ajde da ponovim: zbog IZGLEDA :wstupid:
= Citat =:
Izvorno postao chorijan
ne moze, isto kao sasmsung, moze imat samo ona 4 preodredjene melodije
di di je najbolja, ko truba u autu
= Citat =:
Izvorno postao andrija
Jel V3 u svoje doba bila hi-tech mob?
Nije naravno....ne rebaju svi hi-tech mobove...nekome dosta da moze razgovarat i napisat poruku
kao što rekoh, vrhusko razvijeni software, direktno iz čečenije= Citat =:
Izvorno postao DarioB
majko mila http://img87.imageshack.us/img87/6966/roflls5.gif http://img139.imageshack.us/img139/2199/loljt1.gif= Citat =:
Izvorno postao DarioB
da ne bi bilo nesporazuma :) :rolleyes: :spin: :D :jump:= Citat =:
Izvorno postao DarioB
ček, ček; želiš reći ovo; ljudi masovno daju oko 2000 kn da ima najbolja melodija bude:= Citat =:
Izvorno postao DarioB
Code:di di je najbolja, ko truba u autu
pa ko je ovdje više normalan??? http://img139.imageshack.us/img139/2199/loljt1.gif
nitko ne shvaca ni malo ironije, zajebancije i slicno???
Moje je mišljenje da Kg800 ne zaostaje toliko za ostalim mobitelima, kao što je bilo u slučaju sa V3...ipak ima 128mb memorije, 1.3MPix kameru sa videom i flashom, bluetooth, mp3, što je u rangu sa dosta novih mobitela (tipa Samsung D520, D800)...istina, cijena je malo viša radi specifičnog i prepoznatljivog dizajna, ali činjenica je da mobitel nije uopće toliko loš, a to mogu reći iz vlastitog iskustva :thumbup:
mob je totalna sminka,a onaj mali privjesak sluzi da se cisti mob:retard:
eto ja sam kupio mob ima vec 2 tjedna, i tel je sjeban...tj. slide mu zapinje, a u ecosu su mi rekli da nemaju rez. dijelova za njega i da nemogu nista osim pogledat ga.Osim toga, vibra mi se nenormalno jako cuje... i sad dajte mi recite sto da radim...bijesan sam ko pas
Mozes trazit novi uredjaj ili cekat, nemas puno izbora
zbog glasne vibre tražiti novi uređaj?ok svi koji imaju 6280 kupljenu u dućanu,trk po novoga...
i vi koji imate d600 sa lockerom,također,ajmo dok još ima...smiješno...
tako je kako je,ili ćeš prodat ili patiti sa njim...tvoj je izbor...:thumbup:
Ne kužim, kak ti slide zapinje?
Meni se čini da je slide dosta dobro napravljen i nemam s njim nikakvog problema...čak i kaj se vibra jako čuje je možda pozitivna strana da ima dobru vibru...
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Nisam mislio zbog vibre vec ako mu fakat zapinje slide, a oni ne mogu popravit nek mu daju drugi uredjaj
Rijec je od jednom valjda od xxx mobitela ja sam ih puno vidio i slajd je na svima savrsen, a vibra se cuje normalno
slide na kraju zapne ne dodje do kraja i onda ga treba pritisnuti... kaj to znaci mob s lockerom?? kaj da radim
Predaj u servis,ako ne otklone kvar u roku od 45 dana duzni su ti dati novi aparat
Mob s lockerom znači da ti se slide malo više ili manje klima...s time imaju problema gotovo svi slide mobiteli, ali to ne predstavlja nikakav hendikep kod funkcioniranja telefona, jedino te može malo živcirati...= Citat =:
Izvorno postao McLaren
sad me to tako zivcira neznam kak da postupim...to je prvi put da imam takav problem s mobom...a jel su oni u servisu duzni to popraviti??pogotovo vibru'
Ako imaš garanciju i ako je kvar nastao lošom izradom, a ne tvojom krivicom onda su ti to obavezno dužni popraviti...ako nemaju dijelove, onda su ti dužni dati novi uređaj...
Ako ti je mobitel mlađi od 7 dana imaš pravo na novi uređaj pa inzistiraj na tome.
Ovisi di ga je kupio...T-Mobile ima rok od 3 dana za promjenu uređaja ak nekaj ne valja...ne znam kak je s drugim prodavačima...
Osim toga, čovjek veli da ga ima 2 tjedna tak da ne vjerujem da bi mu ga zamijenili u dućanu, jedino da ga nosi na servis...
e phyto, daj mi se javi na 091 4644 264 nemam vise tvoj br. pa da se nadjemo na faksu da i pokazem to...pa da vidis dal brijem il fakat to ne valja
steta.. tako lijep i dobar mob a vec tako sjeban... nedaju ti zamjenu??
Smanjio sliku, preimenovao.. gledao sim i tam ali ne nadjoh kako postaviti sliku. Kad dodjem u imenik i tam di se nalazi slika, stisnem lijevo/desno mob veli da je imenik slika prazan?
Kak napraviti da vidim slicku kad me netko zove?
moras kopirati brojeve na memoriju uređaja
I to sam napravio..
Slika mora biti slikana u najmanjem formatu koji ima KG, mislim da 76x76, mozda se varam i samo ta slika moze biti kao slika pozivatelja, mora biti slikana mobom.
Imam dvije VIP kartice, to su one prve VIPme, jedna radi u telefonu normalno, a kad stavim drugu trazi me PUK i da onda napisem novi PIN
Upisem PUK, sve OK, uspisem novi PIN i tel na francuskom napise: PIN non déverrouillé
U cemu je problem?
Aha, sad mi je sve jasno.. Idem slikat mobo onda:)
OK :thumbup: :closed:
Probaj stavit telefona na HR jezik sa onom koja radi pa stavi ovu drugu što šteka i javi rezultat.
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Francuski je samo na tom glupom karticom, sa ostalima je HR :)
Meni nije nista jasno fakat...
Ovako,sestra mi ima KG800(čokolada) i danas dok joj se punio ona kada je hodala zakacila je nogom kabal i onaj mali utor di ide punjač na mobu je napukao s jedne strane i sad ne moze se stavit punjac.....i vjerujem da se moze stavit ne bi radilo punjenje....Pa bih vas htio pitati,koliko bi koštao taj popravak??? Mob ne znam jel ima mjesec dana....nema....Molim pomoć....
¸garancija ,
imao je jedan clan situaciju i prodavao takav mob u bescijenje ...
Garancija ne pokriva taj kvar, jer se radi o mehaničkom oštećenju izazvanim neopreznim rukovanjem, a ne tvorničkoj grešci...popravak u ECOS-u košta oko 150-200kn koliko mi se čini...
Oke hvala vam dečki....E da,i ja mislim da garancija to ne pokriva,ništa,sutra(danas) ga nosim na garanciju u servis pa ćemo vidjeti...
Odnio sam ovako na servis,ne onaj garantni(jer traže 850kn) nego ovako,i platio 120kn,lik je zaletovo to i mob bi trebo sutra doci...a sad je izgubila garanciju....a stas....
Jel netko imao možda problema sa indikatorom napunjenosti baterije? Kod mene se događa da baterija dođe do zadnje crtice i onda nakon nekog vremena misteriozno se napuni na tri crtice??? Nema pojma jel to baterija u pitanju ili softverski bug? Mobitel je skoro novi, kupljen u Teletini. Neda mi se sad to reklamirat jer će mi uzet mobitel i ko zna kolko će dugo biti na popravku pa ako je neki rješiv problem onda bi to rađe sam sredio.
Meni je tak nesto bilo na staroj cokoladi tj kg800, ke800 nema taj problem. Nije mi bas tak drasticno skakalo al znalo se mijenjat 1 crticu gore-dole i znao se ugasit a imao je 1 crticu, uglavnom skuzio sam da mi baterija uvijek traje tocno 2.5 dana, (u minutu tocno!) i onda sam ga punio bez obzira na pokazivac baterije.
Pa za kg800 i govorim. A ništa, izgleda da ću morati nositi na reklamaciju, pa nek mijenjaju bateriju ako je u njoj problem.
Nevjerujem da je to do baterije jer je meni najnormalnije drzala, ocito je softverski problem a i kolko znam garancija ne pokriva bateriju.
Pa jel se može nadograditi softver na tom telefonu? Jel uopće postoji neka novija verzija?
Nemam pojma, ja se nisam bas obazirao na to. Odnesi u servis i malo preuvelicaj problem, reci kak ti se iznenada gasi kak putuje od prazne do skroz pune i sl. pa vidi kaj ce ti predlozit.
Molim Vas, pomozite mi. Imam LG kg800 zakljucan na Tele2. Prijatelj mi je ukucavao neke kodove (nisam 100% siguran, ali mislim da je bio 2945#*7101#) i u sigurnosnim postavkama mi se pojavio dodatni meni >Sim lokoti< i tu mi ima opcija iskljuci. Kad je tu usao trazilo je unosenje NCK koda. On je jedno 10ak puta nesta upisivao, ali nista. Nakon par dana ekran je poceo da preokrece boje (bijelo u crno, plavo u crveno...) a u zadnje vrijeme ekran je prazan (tj. cijeli je u bijeloj boji). To sam do prije par dana ponistio tako sto ugasim i upalim mob, ali ni to vise ne vrijedi. Sada kad ga upalim boje su normalne, ali cim ga razvucem opet je bijel. Otisao sam ga na popravak i tamo su mi rekli da mi je otisla neka "traka" koja povezuje gornji i donji dio telefona (a znam isto tako da sam se cesto igrao s njim i stalno sam ga razvlacio), rekao je da ta "traka" (ne znam tocan naziv) tj. popravak kosta 200kn, a to mi je ipak malo previse. Sad Vas molim, ako znate u cemu je zapravo problem (u ukucavanju pogresnog NCK koda ili u toj "traci") i kako da ga rijesim da mi odgovorite. Hvala Vam.
Ta "traka" može biti jedino flat kabel koji je najveća boljka svih slide i clamshell mobitela.
Frend nema nikakve veze s time. Flat je kabel koji povezuje tipkovnicu s ekranom i kada pođe, nema alternative nego ga zamijeniti.
hebemu..prestigao si me..ja sam mjenjao na d600 isto to smece..250 krznenih..sad promjeni i nemoj se vise igrati..
Hvala Vam. Neznam kako se taj kabal zove pa sam napisao "traka". Rekli su mi da je taj flex kabal 200kn + ruke 25kn, ali ce mi za 250kn zamijeniti taj kabal i dekodirati mob. Pa, dobro. I nije bas preskupo, jer ispadne da ce mi za 25kn dekodirati mob. Ionako sam ga osvojio u nagradnoj igri.
hebem ti taj mali kabal! bas kao sto kazes obicno smece, no dobro. uglavnom hvala vam.
nije flex nego flat kabel :welcome:
Učestalije je reći flat ali koristi se i izraz flex...
A kolko ti je star mob? Jesi siguran da ti je uopce kodiran na tele2? ja sam kupio kod njih pa nije bio kodiran. Jel ti garancija jos vrijedi?
A dobro flat/flex. Nije mi se dalo ispravljati kad sam vec napisao. Dobio sam ga na nagradnoj igri u travnju, imam garantni list, ali nije ispunjen (potpis, pecat...) sto znaci da nemam garanciju. Kupio sam 2 mobitela na tele2 (Nokia 2610 i Motorola L2) i nisu kodirani, no ovaj jeste. M A R I N hvala na dobrodoslici, izvini sto sam se pogresno izrazio, i ako te to bas toliko smeta.
neće previše s obzirom da su dosta nesposobni u servisu, to je do samog telefona i softvera, nikakve veze nema s baterijom bilo je i meni tako
Nedavno sam odnio telefon na servis i za 2 tjedna su ga vratili, ali stanje je nepromjenjeno. Inače, napisali su na onom radnom nalogu koji sam dobio, da je zamjenjena neka folija i da je reinstaliran software. U opisu prijavljenog kvara stoji da se mobitel gasi nakon minute razgovora, što uopće nije točno. Neznam kako su došli do toga, ali ja sam uredno prijavio kvar tj. da se indikator baterije čudno ponaša i da nikad neznam koje je stanje napunjenosti jer nekad sa jedne crtice skoči na 3 i obratno. Kako si ti uopće riješio na kraju i da li si riješio problem?
E, sad mi je vec kasno, nisam bio dugo na forumu i bas sam na badnjak zamjenio flat i dekodirao mob. Shit.
@bpodnar hvala ti na savjetu, nisam znao da se to moze uraditi. A htio bih te zamoliti ako znas odgovor, evo npr. meni je se mob pokidao u studenom a dobio sam ga na nagradnjaku u travnju, i da li bi sada mogao dobiti jamstvo nakon sto je proslo toliko vremena? I da li mi jos neki papiri trebaju pored tog neispunjenog jamstvenog lista?
Možeš sigurno ostvariti jamstvo dokle god ono vrijedi, a vrijedi godinu dana za taj uređaj. Ne trebaju ti nikakvi drugi papiri osim onog što si dobio s telefonom, ali kažem, pošto je situacija kod tebe takva da telefon nije kupljen, raspitaj se u ECOS-u.
može li mi tko rec koja je skracenica ECOS-a?
i gdje se nalazi?
Pozz ekipa,
imam problema s navedenim mobitelom, riječ je o "toplinskom" dijelu tipkovnice koji više ne radi. I prije, dok je sve bilo ok, taj dio tipkovnice nije htio raditi dok se mobitel punio, i onda je samo najednom crknulo tako da taj dio tipkovnice više uopće ne radi. Tipke rade normalno.
Bio sam u servisu u škorpnikovoj i rekli su 400kn što mi se čini puno (mob nema garanciju). Kaj vi mislite, da li se to isplati? Da li možda ima kakvo alternativno riješenje?
Hvala unaprijed :beer:
btw da li se onaj kromirani "prsten" oko navigacijskih tipki može nabaviti i zamijeniti (podosta je izgreban)??
A zakaj 400kn? Da li su ti pojasnili što treba popraviti/zamjeniti?
Rekli su da treba promijeniti "touch screen" i da je to 450kn, na što sam se ja na peti okrenuo i izašao van.
Jel mislite da postoji kakva druga mogućnost?
btw jel zna netko za ovaj cromirani prsten? :D
thx
Ovak, da dignem ovu temu jer nema potrebe otvarati novu...
Dok se uđe u imenik, i iznad ikone "Lista poziva".
Mali plavi pixel.
kaj da napravim?
Upada u oči kad su oko njega tamne boje.
Mobitel je...
<----
dali ti je to cijelo vrijeme na ekranu ili ?
Možda je nešto palo na ekran (mrlja,tinta....),ilisu to mrtvi pixeli ?
Cijelo vrijeme.
Mrtvi pixel.
Plave boje.
Ekran je čist ko suza.
E sada je nestao taj mrtvi pixel, ali kad sam u test modu, i kada stavim crbu boju preko cijelog ekrana, i dok se ekran gleda ukoso, vidi se kao crni krug oko mjesta gdje je bio mrtvi pixel.
Šta sad to je?
EDIT: malo djubre se maknulo, ali se opet pojavi, pa opet makne...
Uvijek plave boje...
Nije mrtav, ali je high....
Imam KG800 kupljena za Božić u T-Mobile paketu, bio na otključavanju.
Počeo nakon dva mjeseca prekidat usred veze...
Što da radim?
Molim pomoć
nitko neznam, ili kako da promijenim software koji je postupak i koji je najbolji software?
Pogledaj sticky temu o flashanju:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52668
i konkretno jednu o KG800:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34637
Ako ne nađeš ništa bolje od trenutnog firmwarea, nemoj se iznenaditi, vjerojatno neće nikad ni izaći :-/
ovo bi trebalo ići u firmware mods ,no dobro upute na engleskom možeš naći ovdje,sam program LGMDP,iako ne vidim razlog za flashiranjem,koliko je to stabilno flashirati ne znam,a ako ti stvarno treba flashiranje moja preporuka da ga odneseš u neki privatni gsm shop koji nudi tu uslugu flashiranja.platiš i miran si.S ovim programom ako ne znaš možeš ubiti mobitel.= Citat =:
nitko neznam, ili kako da promijenim software koji je postupak i koji je najbolji software?
Emmm, zanimaju me ovi Bluetooth Stereo zvučnici...
Za KG800...
http://www.salji.com/files/bn19f15sl...ng8i_thumb.jpg
Ima negdje takvo što za kupiti in Kroejša?
Fak, opet šit...
Znate onaj mrtvi plavi pixel (nekoliko postova iznad)? Neko vrijeme ga nije bilo, ali se sad pojavio zeleni na istom mjestu... Zakaj je tak podivljal?