Trenutno imam novu Nokia N91 8GB i razmisljam da je prodam i da uzmem E65 sta mislite dal je to pametno?
Printable View
Trenutno imam novu Nokia N91 8GB i razmisljam da je prodam i da uzmem E65 sta mislite dal je to pametno?
ak slabo slušaš mp3 a više visiš na netu preko moba onda uzmi slobodno e65 jer ima veću rezu displeya .... mada ovih 8gb nije baš za bacit
Hm... ovisi da li si zadovoljan sa N91, i da li mobitel koristiš sa slušanje muzike.
Ako ne koristiš mob kao mp3 palyer, onda mijenjaj...
E65 je manji, lakši, bolja rezolucija displeya... ali ovih 8GB je primamljivo... samo kome je potrebno toliko...
pa imam i W950 za muziku al ovaj je mnogo glasniji sad N91 me izasao kao nov E65 pa ne znam sta biste vi na mom mestu radili?
pa ako je n91 glasniji od w950 ja bi ga ostavio za muziku pogotovo jer ima 8gb memorije!
zadrzao bi n91, i prodao w950 i nebi uzimao e65.
to je sta bi ja napravio.
zadrzis n91,prodas w950,i bas ako hoces e65 kupis je onda:notooth:
Ja bih prodao n91 jer previse se problema veze uz taj model a i dosta tesko ces ga se kasnije rjesiti....svakako je e65 bolji izbor.....
N91 i problematicni hard disk svakako nisu dobra kombinacija kao E65.
svakako razmisliti o E65.
zasad mi se odlicno pokazala N91 :) nego sta mislite koji biste vi telefon umesto ovoga uzeli za jedno 400 eura osim P990 i P1
w960 sigurno,naravno na crnjaka jer ce u trgovini biti sigurno skuplji.
eh to mi problem nestrpljiv sam on izlazi u oktobru jel tako?
Pa najavljen je za kraj godine....
vjerojatno ce u oglasnicima biti i prije,ali tesko ga je ocekivati prije 11mj.
uf ko ce cekati dotle,mozda prodam N91 za par dana za kesh inace telefon je odlican prilikom upotrebe wifi izgura mi oko 3-4 h i hard radi odlicno :D
pa neda mi djavo mira bojim se da ne padne cena a imam ponudu da ga prodam za 380 e ili da menjam glavu za glavu za nov E70 sta mislite kakav je?
e70 je vrhunski stroj.pitaj forumase koji je imaju,konkretno Mobya.
ok,to je od korisnika do korisnika.skripe i druge nokije pa se prodaju.
Danas sam dobio ponudu P990i star dve nedelje i Ipod G5 30GB White.P990 je kao nov dok Ipod je izgreban decko ga ceni 120 eura.Znam decka i bio sam snjim kad je kupio P990 sta mislite jel vredi ovo sve zajedno kao N91 koji me kostao oko 300
vrijedilo ili ne, ja bi uzeo. p990 je odlican uredaj (osim ako si fanatik malih uredaja), a ipod je odlican za muziku usput.
da sma ja ti ja bi.
pa ovako daje mi znaci P990 u fullu da nije sa mreze,garancija nije izguljen i Ipod G5 White sa gumenom futrolom i kucnim punjacem.Evo slika Ipoda
http://rapidshare.com/files/52238080/106NIKON.rar
kod nas je nov P990 280eura a ja sam platio N91 300 eyra.Mada N91 na suncu se vidi kao i u mraku tako da
kao sto rekoh ovisi, dal ti smeta velicina p990, dal zelis UIQ symbian.
sad neznam dal ti treba to u tvojim godinama.
al logicno p990 i ipod vrijede puno vise nego tvoj n91.
nek p990 ide kod vas za 280e a ipod (barem u hrv ide za malo manje od 200e).
znaci npr mogu da dobijem za P990 250 e +150 e za Ipod sa punjacem posto je dosta izguljen.Imam sad W950 on je UIQ i dobar je ,ne smeta mi velicina
Ovako danas sam uradio razmenu dao sam u fullu N91 8GB za P990 u fullu star dve nedelje + Ipod G5 30 gb sa kucnim punjacem + 20 eura.Sve kutija uputsva sam dobio ki nov da sam kupio tako da moze :tclosed: