Najvaznije mi je kod mobitela,mp3,kamera, izgleda,baterija,pa dajte mi neke savjete ,neke ideje koji mobitel da kupim ,jer mi hitno treba novi ...
Hvala!:respect:
Printable View
Najvaznije mi je kod mobitela,mp3,kamera, izgleda,baterija,pa dajte mi neke savjete ,neke ideje koji mobitel da kupim ,jer mi hitno treba novi ...
Hvala!:respect:
Ako oces symbian n73 a ak neces k800...
Ako ti slikanje igra najveću ulogu onda definitivno K800i....:hrv:
Makar je on u svemu podjednako dobar i ima sve ali izgled mu nija baš jača strana...makar se meni sviđa...:respect:
Mislio sam n73, a k800 necu jer je dosadan mob!!!!!;)...kakva je baterija na n73 treba da drzi na mp3-u, kamere...dajte prijedloge jos
Pa dobro nemora biti njoka,daj nesto drugo osim k800i koji mi se zgadio vise
pa i ja mislim da je n73 jedno od najbolje uloženo-dobiveno sa tim uvjetima koje si naveo ... preporučio bi ti i n80 al ona otpada zbog dosta loše baterije ... ja ju navučem do dva dana ( uz gašenje po noči , i bez previše prčkanja) , možda p990 .... il m600i koji je dobar i po bateriji , izgled i funk. su bar meni ok al eto nema kamere , slušanje mp3 je preko njega je dosta dobro
nebi n80 imao sam je onu internet edition bzvz mi je,a..neznam
što ti je bezveze kod n80 ( ne računajući bateriju ).... na v3x je isto slaba baterija a i kamera nije niš posebno
heh onda malo pricekaj nove modela,na n73 ti traje baterija 2 dana uz korištenje....mozda samsung d900 on isto ima sve.....
nokia n73 ME pravi glazbeni model sa 2gb karticom.
----u600!!-----
Pošto si rekao da nebi K800, možda K810i ;D
a pošto su to skoro slični mobiteli, do 2000kn, najbolja kupnja je Nokia N73...
Dobra kamera (po danu može parirati i K800ki), mp3 palyer je isto dobar (u novim verzijama možeš vidjeti i album art i neke vizualizacije), ima puno jače (glasnije) vanjske zvučnike od k800...
N73 :thumbup:
Ili eventualno neki Samsung (D900,D900i,U600), ali po meni oni i nisu baš nešto što se tiče reprodukcije mp3 ca...
Moj glas ti je za nokiu N73....!!!!
znaci kzete mi njoka n73 ,razmislit cu jos ...a gdje ima za nabaviti n73 music edition :cry: :cry: :cry: :cry:
evo naso sam na jednome oglasu pa oko smijem staviti link da vam pokazem?
p990 ima sve sto pozelis, samo mu izgled nija jaca strana...
sad ovisi jel si sminker ili onaj koji trazi funkcionalnost.
N73Me se moze pronaci za 2000kn i definitivno je naj izbor.
vrhunske slusalice ,kartica od 2gb i odlicni zvucnici pravi su izbor.
pa nemogu naci nigdje n73 me kmeeeeee
da p990 je odlican fon po mogucnostima a meni je izgled kul samo sto je malo velik. inace bi se ja pitao dal da uzmem n73(me) ili p990 a ako bas hoces sminkerski fon uzmi d900 ili k810.
http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...+music+edition
edit: sorry za dupli post.
pazi da te ne zveznu ako uzmes ME jer ja sam uzeo ME a dobio obicnu s crnom maskom. ako oces biti siguran da je ME uz mob MORAS dobiti 2gb kartica i nokia music headset HS-20 koji imaju prikljucak za 3.5mm.
moja preporuka je samsung u600 koji kosta manje od 2000, ima odlicnu kameru, prekrasan dizajn, savrsen ekran, ultratanak i ultralagan i vjeruj bit ces frajer s tim mobitelom jer sam imao d900 i ljudi su ga jednostavno htjeli vidjeti, drzati, opipati kako je lijep bio.
mislio sam d900i ili n73mepa sada nemogu see odluciti?
fancy mob protiv zvjeri ! ;)
za te novce najbolji ti je po mome mozda sony ericsson k750, ima dobru kameru, puno memorije, podrzava kartice, mp3, dobijes slusalice.
Ja osobno imam LG KG800 i mobitel je lijep i sve to, po pitanju dizajna nema se sta reci ali ima puno nedostataka na mobitelu(npr. nemozes pregledavati slike da stisnes strelicu dalje nego se svaki put moras vratiti natrag pa ucitati drugu sliku) i jos tako neke gluposti a najvise me smeta sto je jako los signal kada razgovaram, kada duze pricam pocne prekidati. To je cudno kao da se previse zagrije pa stalno prekida???
:crazy:
***Sljedeci ispad sa internet zaradama i prodajom magle po forumu, ce biti sankcioniran udaljavanjem sa foruma. Bimbi***
lol ali ja kupujem mob do 2tkn znaci neki puno bolji od k750i!
Ja ti dajem glas za N73. Predobar i preljep mobitel, ja sam sebi kupio LG kg800za 1800kn prije 4mjeseca
pa kako da budem siguran ako kupujem preko oglasa???
pa provjeris telefon.moras dobiti bolje slusalice nego kod obicne N73,kutiju Me i karticu 2gb(Sundisk).
Nesto sam razmisljo i razmisljo,bili sacekao jos ,skupljao pare i kupio w960???
Na pocetku ce ti trebati bar 4000kn...ali i ja bi sacekao na tvom mjestu...
to je dosta kompletan mob i vrjedan je svake kune :)
w960 je odlican mob ako si neodlucan pricekaj njega!
mogao bi se nacekati.najavljen je za kraj godine,ali i po meni vrijedi cekati.
zašto ne,ak čovjek oće nek čeka,isplatit će mu se,moja preporuka-ako možeš čekaj
misli mogu cekati ,ali sada sam na nokii 3310 pa me sram izvaditi u javnosti :(,a kazete da w960 izlazi krajem godine???' TKO ce keati :( :(
Definitivno nece biti kao n95 zato sto je nokija izbacila n95 prebrzo i to im je bio najveći kiks a to se nece desit sa w960 je ce izaci dugo nakon najave....najbolje bi ti bilo sacekat taj w960 jer bi ti bilo glupo kupovat mobitel koji je izasao prosle godine a sad izlaze novi kojima ce cijena brzo pasti ako i svima do sada--npr evo n95 ti je vec sada 3200 kn u oglasnicima tak ce bit i sa novima pa se zbog toga isplati cekat...
kod SE se zna dogoditi da predugo cekaju pa mob prerano zastari.treba se prisjetiti p990.cekalo ga se godinu dana, a za to vrijeme ga je konkurencija vec pregazila.
nadam se da ce w960 izaci do kraja godine.
kada ce uzaci w960!! znali se tocan datum?
Sta mislite o 5700 crne!!!
Od 2500kn?
previše...
ima jedna u oglasu prodava se za 1900 n73 music edition ,malo sumljivo?
eee sta mislite o n76???????
U usporedbi sa specifikacijama W960 nema sanse.
Cini se da mu je baterija stvarno slaba tocka (700mAh) i nema WLAN.
Ostalo se uglavnom cini dobro!
Izgled mu je najbolja osobina! Stvarno izgleda "fancy" ! :banme:
Zakljucak, mislim da je to dobar mob, ali da se za te novce moze naci i bolje (N73,N80,E65...).
Just my 2c. :)
...molim te ajde malo stani i skupi negdje 3-4 moba koja su ti onak u tom rangu do 2000kn, a da ti se sviđaju, i onda postavi ovakvo pitanje s navedenim modelima...jer kao što je već rečeno - možemo u nedogled jer skoro svaki dan navedeš drugi mob koji ti se "sviđa" ...
e ovako donesena je odluka!!!!!!!!
Sew960 vs., njoka 5700,njokan73 music edition..
pa eto moji mobieli
ako ti se ne da cekati W960, N73 ME je najbolji izbor.
Cekaj w960......
jel zna netko koja je realna cijena nokie 5700 na crno?
Realna cijena je najvise 2000kn sa garancijom...
kum je kupio za 1800kn neki dan i dobio od tipa pisanu garanciju 1 god.
kupljena n73 ,hvala svima na pomoci!
:tclosed: