Ajmo kad smo već krenuli i tim putem, da postavim anketu za koga ćete glasati u nadolazećim izborima. Da vidimo kako popularnost kotira...
Vjerojatno ću zaboraviti neku stranku, pa mi napomenite koje sam zaboravio. Evo ja ću glasat za SDP :)
Printable View
Ajmo kad smo već krenuli i tim putem, da postavim anketu za koga ćete glasati u nadolazećim izborima. Da vidimo kako popularnost kotira...
Vjerojatno ću zaboraviti neku stranku, pa mi napomenite koje sam zaboravio. Evo ja ću glasat za SDP :)
Zaboravil si HSU- stranku umirovljenika. To bi bilo dobro da dođu na vlast. Svaka dva tjedna bi država imala novog premijera.;D ;D ;D
Naravno šalim se........ nemam pojma i ne zanima to uopće:D
...smiju li ovdje "glasati" maloljetni? :)
Zašto ne...Pa imaš 20 godina. Ako misliš da imaš dovoljno objektivno mišljenje, svima je otvoreno. Ako te ne zanima politika, ne moraš glasati i to je to...
pito sam starce za kog ce glasat , kazu SDP , pa sam i ja glaso^^^ za SDP :D
trebalo bi dodati "za nekog drugog" i hss i hsls ti idu skupa na izbore pa ih treba spojit, a i fali stranki na anketi koje su i sad u saboru...
a gdje je opcija 'necu glasati' ?
T-macan je konačno otvorio temu koja će brzo pod lock ;D
E, da i di je opcija "ne idem na izbore"?
moji nece glasati a ja sam maloljetan.....
Zašto će pod lock? :)
Meh...zaboravio :)
ja cu glasat za bandica
meni starci za SDP , ja glaso za HSS , šta ćeš :D
to se ne prica :p
kako bi se rekla ona stara .... HDZ - ZNA SE!!
Radje cu glasati za glupog i smjesnog Sanadera, nego za olfo ozbiljnog Milanovića..da je Racan ziv, za njega bih glasao, bas sam to i planirao, al na zalost covijek je pobjego od svega:)
joj daj vjeko nebudi smijesan :p
idem na glasanje iz zajebancije..ne razumijem se u politiku.. a sanader mi je car, bolji od kirina lol
gle... moras to gledat sa zabavne strane... kirin je vec daleko isfuran, vise nije smijesan.... šeks je uvjek relativno zabavan i smijesan (kao seinfeld), a sanader mi je vec dosadan, bio je smijesan, sada samo forsira...
dok ovaj novi maneken, markantni-crni-momak-koj-je-pusio-travu-u-srednjoj, je jos nepoznat i neistrazen... a ja sam covjek koj voli promjene :thumbup:
ionako nije bitno tko je na vlasti, svi kradu
A ja nisam bas siguran, ali volio bih da pobjedi.
Ali da fakat, trebao sam Bandica stavit kao opciju. A jeb'ga. Modovi jel se moze nekako uredjivat anketa?
ja sam 100% siguran da će SDP pobjedit, a posle SDP-a opet će HDZ na vlast, to ti je tako u našoj maloj zemlji!
I trebalo bi zabranit političke teme na ovom forumu!;)
fali mi opcija "neću glasovati"... tko god dođe na vlast, bit će isti, svi gledaju samo na svoju korist...
meni je samo grozno što će zbog tih glupih izbora sje**** TV program. :(
Za SDP sam, ali na izborima cu najvjerojatnije glasati za HNS. Jurcic planira porez na kapitalnu dobit koji mi ne odgovara. HNS ce koalirati s SDP-om, ali su protiv toga :)
P.S.
Zasto bi tema isla pod lock? Zar postoje zabranjene i cenzurirane teme? Tko smatra da se o tome ne treba razgovarati (a to su gluposti) ne mora odgovoriti.
Vjerojatno za SDP.
Morate znati da nikako ne možete glasati za krivu stranku. Uvijek ćete glasati za pravu, odnosno onu koja radi za krupni kapital. Zvala se ona HDZ, SDP, H2O itd.
I ako vi mislite da će se nešto promijeniti ako se promijeni stranka na vlasti, varate se.
Suštinske razlike između HDZ-a i SDP-a nema. Razlika je samo u biračkom tijelu koje ih dovodi na vlast. Jedan profil ljudi glasa za jedne, dok drugi u pravilu za druge. HDZ ima podršku ruralne sredine i nekom novom ideologijom isfrustriranih ljudi, dok SDP ima donekle pitomije biračko tijelo, ali problem tog biračkog tijela je taj što ga opisuje jedino to što stoje nasuprot HDZ-u. Kriza identiteta. Izmjena vlasti nastane onda kada se dio stabilnog biračkog tijela malko rezignira i ne izađe na izbore, pa prevagnu ovi drugi.
Isto tako, n ijedna veća stranka kod nas nema veze ni s lijevicom ni desnicom. One su samo deklarativno lijevo odnosno desno. U suštini svi finkcioniraju na "socijalistički" način.
slažem se sa ovim sšat je mile napisao...
glasat ću za hdz samo zato da mi glas ne propadne...
milanović je kao tip sasvim ok,ali kao političar--smijeh živi...
bandić mi je ok lik,puno krade ali i puno radi+voli trčati:D
bojim se ako pobijedi sdp da će mi u vladi biti vesnica i njezin fukator cacic,e to je onda banana..mislim svj. mi je ,ali te neznalice i jadni ljudi u vladi,nema goreg...
+pitam se zašto me ne čude rezultati ankete;D
hmh ja ću na listicu zaokružiti..... a kaj te briga :D
Izlazim na izbore jedino ako se Siniša Vuco pojavi na jednoj od listi ko prošli put :)
zna se :)
eh da je Tuđman živ i zdrav...
+drago mi je da će sdpov kandidat za premijera biti jurčić,tip koji obožava thompsona i javno i ponosno govori da su mu ujaci(znaći više od jednog) bili u ustašama:headbang: ;D
pravi sdpovac,nema šta...;D
Ma Rojs je najbolji!
Treba nekad i seljak doc na vlast :):):)
EDIT: Bio bi Tudjman u zatvoru zato sto bi ga njegov narod izdao!!!
Da se mene pita sve generale na slobodu!!!!!!!!!!!!!!
Ne, nego je Rospaya govorio realno stanje. Nazalost.
Opet odošte vi u krivom smijeru...
a glasat ću za nekog... za koga to neću reć...
Al bilo bi dobro kad bi neka strnaka se sjetila ukinuti ovih 0,0 promila. (ili ih samo ostavila za "mlade" vozače, a za ostale vratila an 0,5 promila)
a neko će to staviti u predizbornu kampanju...
A za predsjednika: Mile Kekin... :notooth: (ali ako bude ko u Bitange i Princeze)
ja sam za da ostane 0,0 promila,definitvno..ako cugaš,ne vozi,makar i čašu..i gotovo...
:lol:
:lol:
Ja bi to ostavio za ove "nove" vozače koji polože (koji imaju vozačku manje od 2 godine, onu probnu).
A ovako je malo bezvze. Voziš auto, odeš na neku večeru i nemožeš popiti čašu vinu, a već ti mogu napisati kaznu, jer nemaš 0,0 promila.
ili izađeš van, voziš, i nemožeš popiti jednu pivu/breezer/smirnof ice... ništa...
taj zakon je zakujac... :thumbdown
nadam se da će bar pomaket tu granicu na 0,2, ako ne već na 0,5, promila... :)
tako je ,ako piješ ne vozi,nikakav smirnof,breezer i ostala pića za wana be cugere...ionak je kao sokić,ćemu ga onda piješ?
A gle, odeš van, neko slavi rođendan, i recimo polasti sve sa shooterima (onim mali konktelima koji te pošteno "lupe" )...
I sad, cijela ekipa pije, a ti pošto voziš, lagano sok... hebi ga. meni se taj zakon ne sviđa...
A čemu breezer, pa to piće mi se skroz sviđa... tek nakon par njih skužiš da je to alkoholno piće... :notooth:
EDIT: a ti Smogovac, kad izađeš van, kao ne piješ alkohol? ili... :jehon:
ja obično ne pije (pogotovo ako vozim), ali mi nekad dođe da bi popio nešto, bar jednu cugu, ali se onda sjetim 0,0 i odustanem... :thumbdown
tako je,fora ti je jer ge bez beda pocugaš,a za njim dođe još jedno,pa još jedno..a ako ćeš popiti samo jedno,onda uzmeš fantu umjesto toga,kužiš kaj hoću reći...
:lol:(wauuu,koliko si to dugo smišljala),ja sam ti prije tomašićka...
+tko zna možda...
Maksimalno 3 minute, naspram tvojih 12...
ma nije vrag:D
kako sam loš:D
Tuđman bi trebao bit u zatvoru zbog ratnoig zločina, ali protiv vlastitog naroda. Privatizacija (pljačka) usred rata.
Sad jedva čekam da se javite vi koji ste tada srali u pampersice i da počnete srat o domoljublju i ispunjenju tisućljetnog sna koje nam je dotični podario.
Poserem mu se ja na ovakvu državu koju je stvorio na naopakim i nakradnim temeljima i izvrnutom sustavu vrijednosti.
s ovim se bas ne mogu u potpunosti sloziti iako je napravio podosta pogresaka .u zatvoru bi trebali biti mnogi bez obzira na politicko opredjeljenje,a ipak nisu.
treba se prisjetiti 4 godine " koalicije" na vlasti kad su zaduzili drzavu kao nikad do tad i obecavali svasta,a nisu ispunili nista+ sto su branitelje pribili na stup srama.i to je isto sramotno.
PA narano da bi trebalo biti još puno njih u zatvoru. Da počenem nabrajat?
To što sam spomenuo njega ne isključuje i ovo drugo.
A glede te koalicije, nemam ni o njima neko lijepo mišljenje.
Što se dugova tiče, voldili su politiku "kontinuiteta" dug je sa 2 milijarde dolara 1992 narastao na 10 milijardi 1999. Nakon toga je rast nastavljen. Eto i koalicija se skinula s qurca pa je dug nastavio rasti, ne tolikom stopom ali ipak raste.
Što se tiče F.T. ne slažem se s konstatacijom da je "napravio podosta pogrešaka". To je bilo smišljeno i organizirano, išlo se s namjerom da se država opljačka. Prilika čini lopova.
lopova je u hrvatskoj jako puno,a Tudjmana ne bih okarakterizirao kao klasicnog lopova,a to da je grijesio,istina je.
pravi lopovi su Pasalic,Fizulic,Cacic,Rojs i ostala kompanija.
Tudjman je za razliku od njih bez obzira na puno pogresaka ipak zasluzan za stvaranje ove drzave i to je cinjenica koju je tesko oboriti.
nisam vatreni pristalica Tudjmana,ali to mu se ne moze osporiti .i Mesic je bio na celu Juge kad su napadali Vukovar,Pakrac,Dubrovnik pa nije nista napravio da to sprijeci,izdao je hrvatske generale u Haagu. i SDP je ubijao i protjerivao Hrvate punih 45 godina pa sad glume neko usrano postenje.
zelim reci da nije Tudjman iskljucivi krivac za pljacku,nego je svaki za svog vremena potkradao i nanosio stetu ovoj drzavi,a to rade i sada i radit ce i dalje bez obzira ko je na vlasti.
NIje isključivi krivac, nisam to ni rekao, ali je s obzirom na zasluge koje mu pripisuješ (stvaranje države) imao itekako kontrolu nad svim šta se događalo.
Ne možemo mu odavati priznanje za stvaranje države a za propuste istovremeno okrivljivati druge (štakore i lešinare oko njega).
Da je htio, mogao je spriječiti dosta toga, ali nije. Zato su sve zasluge koje mu pripisuješ u staru deplasirane.
Sjeti se Dejana Košutića i intervjua Ankice kad je rekla da je njen "Dejan pametan momak za razliku od ostale hrvatske mladeži koja se opija i drogira"
Stara prdara je skroz zaboravila da je velik dio te iste mladeži gnojio po ratištima dok je njen Dejan dizao kesu.
To ne mogu, neću i ne želim oprostiti, tolerirati niti zaboraviti.
Dejana sam naveo kao primjer. Čačić i Fižulić su, naravno, ista gamad.
ok,bar se u nacelu slazemo ko je krao ovu drzavu,a Dejan Kosutic i Ankica su posebna prica.
ni ja ne mogu oprostiti Mesicu prodaju generala u Haagu,pljuvanje po braniteljima,Tudjmanu i HDZ-u izdaju Vukovara zbog medjunarodnog priznanja,SDP-u ubijanje i protjerivanje Hrvata tijekom najgoreg razdoblja za hrvatski narod,a to je komunizam,koaliciji za nenormalno zaduzivanje i prazna obecanja i danasnjoj vlasti(HDZ) bahatost i neumjerenost.
Slažemo se u većini toga, jedino bih izuzeo ovo što govoriš o SDP-u i ubijanju i protjerivanju. Izuzeo bih to u smislu što se nekoliko generacija izmijenilo od tog razdoblja. Pa nisu ni Milanović ni Račan ni Antunovićka sudjelovali u tome.
Vrijeme je pregazilo i uništilo onu staru partiju, a jad smo već kod SKJ partije, ne zaboravimo da je ogroman dio tih imbecila zdušno prelazio u HDZ devedesteih, tako da možemo onda i HDZ optuživati za protjerivnje ubijanje za vrijeme komunizma, a samim time i Tuđmana koji je onda bio na "krivoj strani". Zato i nije nikad išao u Blaiburg, ako se ne varam.
Mislim, hej.......di ćemo doći tako? Do krapinskog pračovjeka?
i Racan je bio dio tog zlocinackog SDP-a iz vremene komunizma i znas kako se kaze:vuk dlaku mijenja...
bitno je da se razumijemo i ipak u vecini stvari slazemo!
ne bi Tuđmana baš tako popljuvao..da,bio je na strani antifašista,normalno...ali,bio jedan on rijetkih u njihovim redovima koji ih je javno kritizirao..zaslužan je za pokretanje ove države i teško bi došli do pobijede da nije bio nekih prljavih stvari-bolje ti njega jer će on inaće tebe:D
a kasnije se razbolio i genijalci oko njega su u svoje ruke sve primili,mislim na pašalića...taj se nakrao za 83 kraljeva života..
račan je bio dio zločinačkog sdpa i istinski titoljubac,ali nije krao ko sumanut i to cijenim...
cinjenica jeste da je prije rata u tom SDP-u bio Ivica Racan,a znamo sto se dogadjalo Hrvatima za vrijeme komunizma.
Znaci tvrdis da je svih 400 000 clanova KPH, koliko ih je bilo 80ih krivo za zlocine za vrijeme Jugoslavije?
Da nije bilo Racana i Mesica HR jos ni danas ne bi bila neovisna.
Ali isto tak je cinjenica da je vise danasnjih HDZ-ovaca bilo u KPH i na visim pozicijama nego SDP-ovci.
Racan nikad nista nije ukrao, za njim se ne vuce NITI JEDNA afera. Bio je premijer, mogao je sto je htio, a on je ostao u malom stanu na tresnjevci i trudio se najvise sto je mogao.
ros-to si pročitao u novinama ili?tako je ,mesić je pjevao evo zore evo dana,kad je trebalo...
slažem se slide,bio je teški komunjara i sve to,ali donekle pošten čovjek i radnik...
******, sudeci po ovom komunjare opet na vlast
:(
naravno buduci da je forumska populacija oko 16ice tak , nikto ne nije osvrnuo na prijedlog SDPa - porez na kapitalnu dobit , nasljedstva i sl.
u biti ja cu glasat za IDS i za Kajina odnosno Jakovcica il ko je vec
eh, sto mediji rade...
cini se da svake izbore dobiva stranka o kojoj se najvise prica na tv/novinama/ sad jubito...
..bilo pozitivno ili negativno
... a vidis, nije im ni tak glup onaj prijedlog za pravo glasovanja za 16-godisnjake (mislim za njih) jer vecina ih nema pojma sto je politika, pa mogu obecati 100 eura svakome i naravno da ce dobiti izbore...
samo mi ne spominji izdajnika Mesica.gore sam vec napisao svoje misljenje o njemu,a ti ocigledno ne poznajes novu hrvatsku povijest kad tako pricas.sto se tice Racana i o njegovom postenju bi se dalo pricati jer je bio KPH za vrijeme komunizma,a to znaci da je sudjelovao u svim nepravdama koje su nanesene Hrvatima u komunizmu.
ako je taj Racan tako dobar,zasto je onda 1990 god. 94% Hrvata glasovalo za neovisnost?
to sto su ljudi kasnije opet poceli vjerovati Racanu:wall: samo pokazuje koliko je nas narod povodljiv i glup kad je dovoljno nekoliko obecanja pa da zaborave sta su nam komunjare radile 45 godina.
Vidim da te sjecanje ne drzi dobro pa mi reci tko je organizirao referendum za neovisnost? Tko je napustio sjednicu KPJ (nisam siguran koja je organizacija bila) kad je Milosevic poceo izlagati njegovu radikalnu politiku?
Nemoj izbjegavati moje pitanje, jesu li svih 400 000 clanova KPH (koliko ih je bilo 80-ih) zlocinci i zlotvori?
vesnica kaj misliš ti o gotovini?(to je onaj striček kaj je imal uniformu i ima neka pjesma o njemu);D
+ja ne mislim da su svi bili zločinci,dosta njih je bilo učlanjeno samo da imaju siguran posao,da ne idu na goli otok itd...
koliko se ja sjecam njofra je bio taj koji je pakirao prve pakete generala u Haag.
LOL
pa nije racan provodio takvu politiku. Kada se takva politika provodila i kada su se provodile nepravde nad Hrvatima onda je njofra bio taj koje bio u partiji.
http://www.geocities.com/mgavrano/usnader.jpg
legenda, nema šta!
Ako pod "vesnica" mislis na mene... Gotovina je kao i dosta drugih generala bio prisiljen pobjeci i za vrijeme kraDZ-a mu nije dopusteno sudenje ili ispitivanje od strane haskih istrazitelja da ne bi kompromitirao tadasnje vodstvo drzave i stranke.
No kako je krivousti otisao Odinu na kavu i dosla nova vlast vise se nije moglo sve skrivati pa je Gotovina bio prisiljen pobjeci. Njegovo sudenje vise zapravo i nema smisla, jer su glavni krivci pod zemljom a ostatak ne bu jos dugo.
Zlocina je bilo i samo kreten bi rekao da nije, tako da podrzavam sudenje SVAKOME, bez obzira na nacionalnost ili stogod. Ako nije kriv pokazati ce se, jednako ako je.
Pravda nije na nama da ju dijelimo. Zlocin je zlocin i mora se kazniti.
Ako su srbi gamad i ne daju svoje, isto kao i ameri, ne moramo i mi biti. Ili nas je sram vidjeti da su i nasi grijesili?
Znaci da su ostalih 3 i pol milijuna hrvata bili u zatvorima, na golom otoku i nezaposleni?
Ta prica oko generala mi se vec toliko gadi da mi je muka, ali moram regirat.
Ko se ne sjeca prvog paketa za hag I Tihomira Blaskica, morao bi se pobrinuti za svoje mentalno zdravlje. Spakirali su covjeku, ocito ni krivom ni duznom da bi zastitili sebe. Tko? Tudjman, Susak, Pasalic I kompanija.
Kako to da onda nitko nije reagirao I lajao na mjesec kad su prvi ljudi isli u Haag.
Ako cemo posteno, ruku na srce, za koalicijske vlasti, bilo je nekoliko pkusaja s pravne strane suprostaviti se haahu. Jel se sjecate Bobetka?
Ali je zato Sanader na kraju pojeo sva govna koja je posrao u Splitu 2001. Naravno da je morao, I Racana bi natjerali na suradnju, ali Racan barem nije ispao lazljivac I licemjer, za razliku od ovog.
I sto se tice "veleizdaje", ok ni meni Mesic ne smeka, ali rijec veleizdaja je malo preteska. Ja recimo smatram veleizdajom to sto je Njofra dijelio dionice sakom I kapom nekim mafijasima dok sam ja gnojio na ratistu.
Nemojmo se igrat terminima koje ne razumijemo do kraja.
e sad moram i ja reagirati.ko moze biti veci licemjer od Racana da nakon sloma komunizma i njegove partije glumi neku demokraciju i postivanje ljudskih sloboda,a za vrijeme komunizma njegovi partijasi ubijali i protjerivali sve zivo.
Mesic jeste veleizdajnik jer je bio tijekom napada na Hrvatsku na celu predjednistva Jugoslavije i nije nista ucinio da sprijeci pokolj.
svi znaju da je Haagu predao kljucne dokumente i sad nasi generali vise u zatvoru.
sto se tice Tudjmana istina je da je posteno zasrao nakon rata.dopustio je kradje i u privatizaciji i izolirao Hrvatsku i vladao autokratski.
ipak mu se mora priznati zasluga u stvaranju hrvatske drzave.
a kad spominjemo koaliciju,muka mi je u zelucu.obecanja o 200 000 radnih mjesta pala su u vodu,vanjski dug je narastao do nevjerojatnih razmjera,jednom rijecju osim afera nista korisno nisu odradili u svom mandatu sto je i pokazao pad na sljedecim izborima.
o danasnjem HDZ-u nemam puno rijeci pohvale jer takodjer nisu ispunili ocekivanja,po bahatosti im niko nije ravan,a i stalno su ukljuceni u neke afere.
toliko od mene!
Mesic je u predsjednistvu Jugoslavije bio primus inter pares I nista nije bilo u njegovoj moci. Sve sto je mogao je voditi sjednicu I davati rijec, stvarna moc je bila negdje drgdje, to sam dobro znas, zato je Slobo I zavrsio u Haagu ali ga je vrag ondio prerano.
Da ne bi ispalo da ja branim Racana I SDP, to mi nije ni u ludilu bila namjera, nego samo navodim cinjenice, pokusavajuci bit objektivan.
Slazem se stobom da je I od Racana licemjerno glumatati pravednika, a u kljucnom momentu je bio deklarativno za federativnu Jugoslaviju, uz sve ostalo, dok su ostale stranke bile za konfederativnu. Ovdje je bitno napomenuti da ni Tudjman ni HDZ nisu bili za samsostalnu HR, barem ne deklarativno.
Tako da je to moja najveca zamjerka Racanu.
Ono sto Racanu pripisujem kao pozitivno je to sto je on bio reformator I omogucio je HDZ-u da dodje na vlast. (U to doba sam taman napunio 18 godina I isao sam glasat za HDZ).
Optuzivati Racana za neke zlocine nad Hrvatima je isto sto I optuzivati npr. Gorbacova za progone u Sibir I KGB-ovske staljunisticke cistke.
Mislim da je to suludo, jer da nije bilo Gorbacova, qurac bi mi danas imali drzavu. Racan je odigrao slicnu ulogu na lokalnoj razini.
http://www.youtube.com/watch?v=kLwN3tXcwsY
žak rula :headbang:
...evo sranja - alaj ga vi razvezete dok si reko iš:
...a pitanje je tako jednostavno te je potrebno samo odgovorit u anketi i ovdje napisat odgovor...
...et ja ću za: NIKOGA...a vjerojatno neću ni izać na izbore...fućka mi se za njih, ionak će bit isto ko i do sada - koga god izabrali...
takvim razmisljanjem nebumo nikam dosli.
glasaj , makar za "zelene".
ja samo en kuzim zakaj je narod tolko razocaran hdzom , mislim za vrijeme ovog 4godisnjeg mandata.nezaposlenost je smanjena , potpisani su ti neki ugovori s EU , prometno smo povezani najbolje uregiji , turizam svake godine obara rekorde i to one iz pre-90ih godina.Korupcija se smanjuje.kaj bu SDP vam donio bolje?
javne radove mozda.
vec vidim druga mileta s krampom u jednoj lopatom i drugoj ruci , znojnik na celu , kak negde oko splita trci oko radnika i dere se "mi gradimo prugu pruga gradi naaass"
Racan je sagradio autoput, racan nas je doveo pred europu, racan je ulagao velike pare u turizam nakon sto su tudman i kompanija u bescjenje privatizirali hrvatsku obalu i hotele... HDZ koji je prije bio na vlasti mogao je isto to raditi, ali bilo je bitnije puniti svoje djepove..:sheriff:
Stamp duso, ova hrpetina gluposti koju si napisao, moze samo biti rezultat tvojih godina I nedozrelosti, zato pretpostavljam da ims 15 ili 16. Ako pak imas vise, onda je to tek zabrinjavajuce.
I svojim piskaranjem kvaris prosjek cak I svim desno nastrojenim ljudima na forumu I obezvredjujes njihov trud da iznesu svoje stavove, ovako blamiras sebe I njih.
Ajde malo na more I zaboravi na tipkovnicu jedno vrijeme.
Ček...ti to mene neizravno saljes na goli otok?
evo , poceli su!
drugovi,drugovi...meni je osobno svj. tko će doći na vlast,samo da neki k napravi...al kao što sam rekao vlada sa radomirom i vesnicom i ljubom mi ne zvući apsolutno nikako...
neka nas salamander u uniju odvede...:D
ha ma glasacu za Vesnu Pusic,a kaj cu kad je vec dosla kod nas doma..hehe;D
Ma ljudi dragi, o čem vi trabunjate? Glasajte za mene! (brišem si znoj sa čela maramicom)
ROFL...Za tebe ćemo sigurno glasati Vert...forumska solidarnost ;D
Nego...treba što više podržavati ove neovisne kandidate. Jer oni su najmanje iskvareni...Neće puno napraviti za hrvatsku, ali će barem to napraviti korektno :)
što se ne kaže glasovati po pravilu? :)
baš me zanima hehe
na kraju cu opet doci glasati, pogledati sve opcije, shvatiti da nemrem nikoga od njih odabrati i zaokruziti zelene :)
Šport i ražonoda :headbang:
Pa recimo ovako: Do 1990 je bilo glasati. Onda su se pametni jezikoslovci složili da se prije milijardu godina u Hrvatskoj govorilo glasovati, jerbo da se životinje galsaju, a da ljudi na izborima glasuju. I da bi se riješili "prljavog srbizma", promijenili smo neke termine, kao sport u šport i da nabrajam dalje.
A sve zato jer je nekad netko njima "ukrao mladost" i počeo ih terorizirati sa sportom, a oni jadni naučili govorit šport. Valjda sad daju sebi za pravo da teroriziraju mene, koji sam cijeli život govorio sport.
Al fakat,, sportske novosti nikad nisu bile športske :notooth:
Mene samo zanima oće li se netko sjetit da smo se prije pokrštavanja klanjali Perunu i inim slavensko/germanskim Bogovima, kao što se danas klanjamo Gospi. I pošto je knez Višeslav očito poginuo zaqurac, možda bi ga trebalo rehabilitirati i vratit poganske običaje :notooth: