Izvorno postao
Smrt
Ajd sad ti nama posto radis u SZK, objasni neke stvari.
Npr. probleme koje cujete od ljudi, tj kad dobis korisnika koji ima problem, kak se taj problem rijesava; jel to ti rjesenja cupas iz glave ili nesto trece?
Naravno pretpostavljam da postoji neka baza porblema, te rjesenja za njih, koje vi onda iscitate korisniku.
Naravno vrlo vazno je prepoznati o kojem problemu se radi...
Dalje, kolko uprava, il ko vec ima sluha za nas korisnike, tj kolko vi ljudi zaposleni u SZK dajete feedback vasim nadredjenima u svezi glede nekih prijedloga, il otklanjanja problema?
Moja iskustva s T-com SZK su dvojaka, vrlo cesto mi se jave ljudi koje boli k... pa cim prije da me se rijese, pa rade budalu od mene, ja kao neuk korisnik, pa eto izbrbljaju mi nest, kaj meni nema logike, pa ja ljepo se zafalim te zovem jopet nekog pametnijeg, kom se da delat.
Opet znao sam naletit na likove koji su mi u roku od 5 min rijesili stvar i koji su znali o cem se radi...
Onda opet, ona ekipa koja zove da predstavlja novo u ponudi, eh ovo ono, a onda ja posto sam zahtjevniji korisnik, brdo pitanja u kontra smjeru; zake MAXTV nema SciFi Chanel, pa kad ce ga imat, te jel se moze predloziti da ga ima, itd...
Il oni kaj zovu da vide jel smo zadovoljni uslugom, pa im ja velim, da je debilno placat telefon da bi mogo imat net, jer meni samo net treba, pa kaj onda namju neke pakete samo za net etc...