Vaša mišljenja o mobitelu, po čemu je sve bolji od D900, konkurencija U600
Printable View
Vaša mišljenja o mobitelu, po čemu je sve bolji od D900, konkurencija U600
D900i rules!
Koja je razlika osim druge boje?
Razlika je u tome sto D900i ima fm radio, sto je napravljen od metala i plastike i manje se prlja.
Posjeti ovu gore stranicu pa ćeš vidit da postoji.
Na GSMAreni nema nista!! Ovo mora da je neka greska...
Nije greška, D900i postoji, samo što još nije pušten u prodaju.
D900i ima Radio ostalo isto kao obicni D900, D900i je namijenjen za Rusko,Azijsko i USA trziste!
Oće li doći na naše tržište?:hrv: Nije valjda da neće!:cry:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1989
Eto ima i na gsmareni. Samo mi nije jasno kako D900i ima skoro duplo slabiju autonomiju baterije za vrijeme razgovora za razliku od D900 a iste su jačine i ubiti isti telefoni.
:nono:Baterija traje isto kao kod D900, to su oa gsmareni krivo napisali.:thumbup:
Bvz, što se tiče izgleda 99% mobitela izgleda isto, da ovaj nije druge boje ne bi ih ni raspoznao. isplativije uzet D900 neg ovo.
ma bezveze.ne znam cemu ovaj model uopce.
isto sranje drugo pakovanje...
Jedno te isto.Promjenili kuciste samo...
U600 je bolji!
Koliko mu traje baterija, pri nekom prosječnom korištenju?
u t-mobile ponudi i d900 i d900i kostaju isto!
da svi ce rec ako isto kostaju pa uzet cu onda d900i jer je bolji(neznaju neki ni zasto je bolji) i misle da su dobro prosli sto nemora znacit!
Jest da d900i ljepse izgleda!
jel i na njemu frka sa displeyom ko na d900????????:hm: :hm: :hm:
Kakva frka?:hm:
ovo pitanje je nelogicno .kakve probleme sa ekranom ima d900?nije mi jasno!!
to da kad drzis mob u djepu lako pukne displey to se meni desilo i hrpi ljudi koji ga imaju! mozda sad ima logike
e to je jedini bed kod d900 a i skoro kod svih preklopnih!ako ga udariš,95% je da ćeš ga u ekran!
Eto molim vas da odgovorite vi koji ga imate... pošto ga mogu uzeti u t-mobile-u dosta povoljno.. a baterija mi je važna.. i jel mogu tonovi tipkovnice biti stalno ugašeni? Načula sam neku kontra-informaciju?
Možda malo off topic, ali..
-imam na izbor d900, d900i, 6288 i k800.
Pa ako imate pohvale ili primjedbe.. :comp: napišite.
BTW:
6288 mi je malo glomazna, na k800 me nervira onaj poklopac koji se otvara pa brat stalno ima fotke džepa jer tada ne pomaže što je tipkovnica zaključana, i brine me joystick.
Molim sugestije :)
meni je ekran puknuo kad sam stavio podlakticu na njega , nisam mogao vjerovat ...
u600 ima nešto bolju kameru od d900i, isprobao sam danas, o nijansama se radi
imao sam oba moba,sad imam U600,daleko je bolji,i vise je posvecen multimediji,tj. muzici. a i ljepsi je puuuuno.
@ALL,
radi se o temi D900i ili....zato...:ontopic:
E pa sad sam već i sebi dosadna.. ajd samo napišite koliko ste zadovoljni s baterijom..
Thanks.. :)
mozes racunati na 2-3 dana ako ga stvarno malo koristis.
i ja mislis uzeti d900i pa jelči se isplati?
Trebao bi mi kao drugi mob?
Baterija,ponekad mp3,pisanje poruka?
To mi najvaznije
Onaj tko kupuje samsung mobitel mora znat u startu da mu nebude dugo trajala baterija,sonyericsson ima najjače baterije,D900i je samo šminka od mobitela po funkcijama i nije baš nešto al mrak zgleda.
meni baterija na D900 traje 3, 4 dana s tim da ne koristim mp3.
po meni je puo veći problem signal jer mi je neshvatljivo da čim izađem iz grada pojavi mi se livada ili ti nemaš signala. to se dešava i na d900, d900i, e250 i na u600 imao i provjerio nepričam napamet.
To sta ti nestaje slika od uGO znaci da nas signal ne prenosi svugdije kodove di se nalazis. Ti kodovi su u principu Info stanice.
Btw. svaki ne modificirani Firmware je u banani, da ne napominjem da za D900 postoji preko 70 patchova!
razlika je i u tome sto d900i za razliku od d900 ima auto focus ... napisao je netko fm radio, i ima jos jedna stavka koja je razlicita, ali je se ja sada ne mogu sjetiti nazalost ... po meni negativno - slika se ne moze zoomirat i kao takva staviti na pozadinu (u600 i e900 su to mogli, za ostale ne znam), ne moze se birati ton za poruku i jos je bilo neceg al se opet ne mogu sjetit :D
Nisam siguran za ovo o autofocus-u.. Oba modela ga imaju...:comp:
D900 ima AF i kamera je ista kao i na D900i.
upravo sam kupila novoga D900I Nadam se da ce nadmasiti ocekivanja
Kamere su iste i netko je rekao da D900i ima auto fokus, i D900 IMA Auto fokus.
Meni baterija sa dosta razgovora i par mp3a traje oko 2 dana. Mislim da su iste na D900 i D900i, to nisam ziher.
A što se tiče ekrana čini mi se OK, na 6280 sam ga uspio slomit (u đepu se NEŠTO dogodilo, izvadio ga s puknutim ekranom),
Živcira me jedino ton dojave poruke što se NE može promijeniti, dali može na D900i?
A tonovi tipki se mogu isključiti full sa tipkama sastrane (lijeva strana moba) i stiša se do kraja.
Da ne otvaram novu temu,
da li je na d900i ekran bolje kvalitete neg na d900, jer mi se mob ful sviđa
jel ima d900 teme(ko na SE) ?
jedna od tipicnih mana samsunga.ima podrsku samo za skinove,a ne i za teme(osim ako exotica nesto ne smucka...:wow: ).
Podržava li D900i microsd kartice od 2 GB?
koliko ja znam nažalost ne
ako imas posuditi karticu,probaj ili idi u neku trgovinu i isprobaj da li radi sa tom karticom.
nevjerujem jer su mobovi gotovo identićni
Moby girl i ostali vlasnici napišite dojmove, kako ste zadovoljni s D900i?
Evo prešao sam sa d900 na d900i i ugodno sam iznenađen,nije razlika samo u masci i FM,softwere je sitno ali dosta drugaćiji,slušalice su drugaćije,serijski zvukovi,čak i slide nekako ljepše radi a punjač i usb kabel i slušalice su onako sivo bijeli,ugl. ja jako zadovoljan i mob mi je puno ljepši i čini mi se manje osjetljiv na otiske i sl. e da i pc studio sam morao njegov instalirati jer stari ne podržava a isti su,pozz
@ALL
D900 Teme ne postoje, ali postoji patch koji ima funkciju da se na SD-karticu postavi folder sa menijom i da Firmware povlaci informacije sa MEM-Kartice. Stime da je napravljen JZip koji je programiran sve sta ekstrahira da bude pod nazivom Menu !!
Tako da si mozete mjenjati menije koliko vam je volja!
A da se za promijenu naucis stavljat manje slike na forum i vecina ovdje zna kako izgleda d900 stoga slike su nepotrebne........
Jel' ovo D900i???:jubito::dunno:http://i159.photobucket.com/albums/t...g?t=1190464080
plzzz ako mi netko moze pomoc imam 900i da si skin promijenim i to jer ovaj dubrovnik me zivcira vise!??
plzzzz pomoc mala
za ubacivanje skinova pogledaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29948 -d900 moding sve objašnjeno,postupak,potrebni programi itd.
fala puno!!!!!!!!!!!
još je dobra opcija i menu background
mozes malo vise o toj opciji?
nego zasto kad posaljem nemam poruku u outbox i u sent?'
menu background pod podešenja,display,wallpaper
nemaš jer kad šalješ uzmeš šalji a ispod ti je spremi i šalji
Pozdrav svima, buduci da mi je ovo prvi post...
Neki dan sam kupio 900i i ne znam narihtati kako da se odlazni sms-ovi spremaju u odlazne ili poslane poruke - jednostavno nestanu kad ih posaljem?!?
Zahvaljujem na pomoci
kad šalješ imaš opciju send i save and send,polako i čitaj
imam već mjesec dana d900i i slušalice su koma, basa nema, tak da me zanima di ima za kupit neke bolje
Bok, imam jos jedno pitanje na temu 900i. Jel se moze ikako narihtati da je T9 upaljen odmah kada krecem pisati sms ili se mora rucno paliti svaki put?
Moze li se kako instalirati Picsel File Viewer? I ima li mozda neki drugi program za citanje Word dokumenata?
Molim za pomoć, i mene zanima kako pregledavati dokumente na d900i, koji program trebam skinuti i gdje, kako..?!? Please, help! :cry:
Cartman i Ellie ,dobrodosli u club, zalim slucaj vec sam izmaltretirao veliki broj ljudi po forumima zbog istog razloga,ostaje nam utjeha da posjedujemo lijep mobilni sa pokojom manom.pozz
Oces rec da je nemoguce pregledavat doc?!?!
U sto sam ja onda potrosila 2300 kn.... a taj preglednik je bio jedan od razloga zbog kojih sam ga kupila....
kupite si u600,bas sam sad gledao otvara .doc, .xls, i .pdf, .txt, nisam vise nista probao XD
Picsel File Viewer ne postoji u samsungu d900i
tako da ne može otvarati te dokumente
hvala HSV,na konkretnom odgovoru. Danas sam se igrao sa U700,tu je to negdje.jedan model ima radio,sledeci ne.jedan model ima Picsel File Vtewer drugi ne,pa tek rezolucija videa.cim skupim pare precu na nokiu N95 i gotovo,ona ima sve.
Meni D900 otvara Picsel File Viewer, hoće se netko mjenjat? :) Stvarno mi nije jasno kako su na D900i to izbacili??? Samsung pravi opasne pogreške... :angry:
D900 otvara, ali ne i D900i. ozbiljna greska.
gdje je nestalo ono o problemu sa mem. karticom?
Premjestio sam postove o tvom problemu u temu micosd mmc problem jer već se o tome govorilo i poslao sam ti pm o promjeni
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49775
javim ti sve,ovdje je sve bilo,ali nema vise.neko se naljutio