u proslom threadu ste napisali trazite ih u bircevima, partyjima,na moru itd...
kad sam malo bolje razmislio, najvise cura ima u crkvi i to sve su lepe - ruznih nema (bar u mojoj crkvi), ma sve komadi!! jos da u crkvi postoji bar bilo bi super:D
Printable View
u proslom threadu ste napisali trazite ih u bircevima, partyjima,na moru itd...
kad sam malo bolje razmislio, najvise cura ima u crkvi i to sve su lepe - ruznih nema (bar u mojoj crkvi), ma sve komadi!! jos da u crkvi postoji bar bilo bi super:D
ja na internetu...
u crkvi?! hm.... to neznam....nisam jos bio u crkvi :)
gle pa bilo gdje da odes van, makar samo prosetata gradom..... uvjek ces naic na neku zgodnu curicu... malo joj namigni...... trazi broj moba...... i to je to
U crkvi???
Od sad postajem religiozan
možda ih ima i u đamiji
a šta ti nebi bilo pametno pitat gdje cure traže dečke, pa tamo gdje cura traže dečke ti sebi nađeš curu i svi sretni i zadovoljni.. :fried:
@hope tako je:)
@ostali ne da je samo jedan komad neg je vise od sto komada s tobom u crkvi, pa si misli-napominjem-u mojoj crkvi
vjeko,kakve misli ti padaju na pamet u crkvi..;)....al dobro je to,možeš odma na ispovjed...;D
a ja mislio da se vjeko pali na vampove, onak darkerice, a u crkvi sve nevinašca... :)
@tomo :lol: :beer:!!
@wb da palim se i na darkerice:).. pa ima i nekoliko nevinasaca-bas za tebe wb;D!! al ima malo plavusa, sve crnke, joj koji komadi...:):) a ono kaj je najcudnoje i 'najruznija cura je lijepa'..
u izlogu
... :thumbup: ...
coma,pa nije ovo amsterdam ...:)
ok, ok, otkrili ste me tazim ih na www.google.com, samo sto odaberem "Pretraži hrvatski žene"
crkva je dobra solucija, a nisu one tak ni fine kao sto se prave :)
@ smogovac definitivno
@vjeko a di odes van u subotu pa ces vidjet.crkva? evo bas sam danas bio premlade su tam.neznam kak kod tebe.
@hope pa de reci di ti trazsi decke ?
@gog lol
@hrvoje subotom i nediljom ja trazim cure..and kod mene su sve lijepe od osnovnoskolki pa sve do zrelih zene-komadi (u ovo se ne ukljucuju babe koje se najdu tu i tam:))
-ponavljam barem u mojoj cirkvi..
e da, ja ak idem u crkvu idem u 19:00a ne u 9:00 ujutro di dolaze klinci i osnovnoskolci!!
kak znas da su osnovnoskolke lijepe kada neides u crkvu u isto vrijeme kada one idu?
za kaj je to promiđba,za crkvu ili trebice?.....;)
preokrenut ću ovo pitanje u gdje tražite dečke
iskreno, ne tražim ih. ali veća mogućnost da nekoga upoznam je kad sam s frendicama vani...uvijek netko uleti....neki odlete odmah u startu, a neki ostanu u krletci neko vrijeme:cool:
Pa kaže se kada ne tražiš dečka ima ih tonu, a kada ga tražiš nema ih nigdje.. tako da je najbolje ne tražit.. Isto tako ko i andrea, odem van sa curama i uvijek neko uleti.. može bit budala, a može bit ok dečko.. ljudima je uvijek najlakše prići kad su negdje vani u nekom disku.. nisam još čula za slučajeve da se dečko/cura traži po npr. tramvaju, jer i da ti se svidi netko tamo dali ćeš mu stvarno upast- teško..
He he, ajde mi recite kako ćete curi upast u crkvi.. npr. e jel možda znaš tekst Zdravo Marijo?- s tom rečenicom ispadaš kreten?, ili joj nekak drugačije upadneš, a svi oko tebe šššššššš i opet ispadneš budala, he he... i na kraju te još i svećenik opomene- molim mladića tog i tog da se malo stiša ili neka ode van... he he
ja da sam muško i da uletavam u crkvi stvarno neznam kak bi uletila...vjeko vjeko....odaj nam tajnu....:)
Uletiš sa spikom da ti treba sitnog da ubaciš u škrabicu i da ćeš joj vratit kad se nađete na kavi
svaka čast...
ne, ne prvo se pohvalis da znas izmoliti krunicu, a tek onda pitas imas kaj sitnog..pa trebu pozoves na kavu (steta kaj crkva nema šank sa barmenom :()..
@koma to sa osnovnoskolkama jesu li one lepe il ne briga me-jer su premlade za mene odnosno vecina ih je djetinjasto..joj!!, kad pocmu krestati svojim viskotoncima-poludim naradje bi joj nekej stavio u usta da zasuti:D
ma pitas je za sitno i kazes "bog ce ti vratiti"
>>>ma pitas je za sitno i kazes "bog ce ti vratiti">>
he he , svaka čast..
takva bi spika kod mene upalila, a ne imaš sitnog, vratim ti na kavi to bi mi bilo malo blesavo... na ovo bi se bar nasmijala.. a kod cura vam je bitno da ju dečko zna nasmijat..
@vjeko ...lol....
@hope...ti štosevi sa nasmijavanjem pale jedno vrijeme,prvo se smijete našim forama,a za par mjeseci govorite..."..joj ka si blesav,ideš mi na živce"........;)
lol :-)= Citat =:
Poslao: tomo
coma,pa nije ovo amsterdam ...:)
tomo ma nije baš tako, ovisi na kakvu naletiš, ja volim kad mene moj dragi nasmijava iako smo dvije godine skupa, tako da ne dosadi..
:lol: kako me pročitao...:afro:= Citat =:
joj kak si blesav,ideš mi na živce"........
ma kad decko ima para ko blata, ne mora se muciti da curu nasmijava!!:) cure se jednostavno pale na lovu, kupis joj t0rbicu od 5 somova i cura sretna +to dobijes garanciju na curu najmanje godinu dana:D
vjeko ja sam slobodna pa da vidimo
dobro onda, nek se javi neki zgodni(moze i ruzni-ne znam kakav andreja ima ukus:)) forumas koji ima dovoljno para da andreji kupi torbicu od 5oookn..pa da vidimo kak ce to ispasti:D
pa čekaj TI si taj dečko, nemoj se sad pravit http://www.planet-smilies.de/a_smilies/ugly_1.gif
vjeko skupljaj lovu....:)
= Citat =:
Poslao: vjeko
ma kad decko ima para ko blata, ne mora se muciti da curu nasmijava!!:) cure se jednostavno pale na lovu, kupis joj t0rbicu od 5 somova i cura sretna +to dobijes garanciju na curu najmanje godinu dana:D
Žalosno,ali istinito... :lol:
Hope je dobro rekla,ak tražiš niš od toga, zato se sjedneš, cugaš i čekaš, to ti je ko ribičija, prije il kasnije bu zagrizlo...:afro:
DA VIJEKO.:D= Citat =:
vjeko skupljaj lovu....:)
ne ja mislim da ti stari treba biti bogat ... tebi fino kupi novu audi 6 i vjerujte mi sve najbolje trebe su vashe :)
@andreja i tomo - mislim da bum morao prodati komp :( heh, bum u crkvi prikupio lovu:D
e andreja!, a da za pocetak izadjemo u crkvu:D??
srušila bi se crkva....;D
:lol::lol: tomo :beer:!!!
:lol:
ma bolsesni ste svi!nemoze se ili jako je tesko u crkvi!!sta ste zapeli uopce za crkvu ne kuzim?
al ako je o crkvi rjec a je ja mogu samo da kazem da ja osobno ako mislim barit u crkvi odna se to bari poslje il prije mise.ne za vrjeme:)
zakaj ne?..kad dođe onaj dio "...mir s tobom",pružiš ruku i veliš "...Hrvoje,drago mi je".....;)
lolčina :)
loooool
gog jesi trazio cure jucer?
tomo ti si legenda, nema šta= Citat =:
zakaj ne?..kad dođe onaj dio "...mir s tobom",pružiš ruku i veliš "...Hrvoje,drago mi je".....;)
a da ga tek vidiš na djelu... u stanju je zašprehat sve što hoda... :)
...i na četri noge...;)
:lol: tomo je legedna :)
tomo, tomo pa ja sam mislio da si ti sretno privezan kao i ja
to kad je bend over položaj:D= Citat =:
...i na četri noge...;)
sick.sam da znate u mojoj crkvi nema cura ministrntica!!kaj velite vi svi sprehatori na to? smogovac , de reci i ti ,stas sad?
@trayće ma privezan sam,viš da briju bezveze....:)
@andrea...,@andrea,@andrea....:)
a onda dobro ak je tak
onda brijemo svi skupa
reci prijatelju:)= Citat =:
@andrea...,@andrea,@andrea....:)
znam da ćete me sad popljuvat al moram ovo nekom reći inače ću se živ pojest. Ja ulećem curama pitajući ih o njenom mišljenju da li bi neka druga cura izašla samnom, ak veli DA, onda ja velim sigurno bi i ti. A nije loše za rookie-a-.
Ovakva tema nije nikada stara:respect:
Vjeko legendo :respect:
Onda ću morati očito hodati u crkvu :D
No za to neće još biti potrebe :D
Vi izgleda nikad niste čuli za - Johnny Bravo-a
Ono,uletiš sa spikom:
Ja se tebi sviđam,a ti meni?
Kako imaš lijepu frizuru....nego,skratimo priču i ajmo u mene doma :D
i tako...
http://www.itspakistan.net/fun/msnpics/johny_bravo.jpg
Haha, Johnny kralj!!!
A ja 'ko Bosanac: O'š bombon **** te ja... :lol: