Nažalost još nisam u mogućnosti o samim uvjetima i obvezama ali TELE2
priprema iznenađenje za potrošače STIŽU NOVE TARIFE ZA KORISNIKE
Printable View
Nažalost još nisam u mogućnosti o samim uvjetima i obvezama ali TELE2
priprema iznenađenje za potrošače STIŽU NOVE TARIFE ZA KORISNIKE
:notooth:
Kakakv si ti majstor, stižu nove tarife ali ne smiješ ništa o njima.
Eto, hvala na info - čekamo reklamu na TV-u ;D
Zar opet :P
Nema druge, nego u ponedjeljak kupiti dnevne novine i procitati sve o novim tarifama..
Pretpostavljam da se radi o nekoj verziji tarife 0 kao odgovor na vip "sve na nulu".
Hehe,samo čekam kad će krenuti. Mislim da će ove biti više nego dobre,jer su im do sada sve bile odlične.Samo tako.
Bas me zanima kakve su cijene...
zadnje sve tarife su dobre, tj. bolje nego od ostalih operatera.
tako da očekujem isto nešto dobro :beer:
sve u svemu bit ce bolje i od vipa i t-mobilea
Mozda stave 0 kn prema svima...i samo uspostava poziva 19 lipa..hehe ;D ;D nebi bilo lose
da loše odlično...
Postoji več blablaonica di se priča 0 kn po minuti,doduše vikendom i navečer ostalim danima za korisnike tarife sa mukte brojem u prepaidu,šta je povoljnije od vipovih 0 kuna jer nema naknade,kao vipova sve na nulu i unlimited kod simpe nekad,tak da .S druge strane najači su mi ti imam informacije a ne pokažu odakle im izvor informacija,od koga su čuli,di pročitali.Šta može biti bolje uplati 100 kuna i pričaj besplatno sa svim mrežama bez uspostave poziva
Pai opcija Tulum u T-mobilu je isto samo za unutar mreze.
Ma Sve Ti Je Unutar Mreže,i Vipova Ova S 4 Milijuna I Simpin Nekadašnji Unlimited I Današnji Tulum,ja Se Nadam Da Bi Tele Moglo Dat Uplatiš 100 Kn ,bez Uspostave Poziva I Besplatan Sms I Pozivi Prema Svim Mrežama.100 Kn Mjesečno,to Jedino Još mogu Ponudit,sve Su Več Ponudili I Povoljniji Su Od Vip-t Mob Lopova
ISPRIKA ZBOG PODIZANJA OVAKVE TEME,prihvaćam sugestiju sad se javljam samo sa konnkretnim stvarima
a sta mislis da sve bude besplatno???
mislim kad vec tako sanjarimo...idemo do kraja.
a jbg i oni moraju od necega zivjeti,nekako zaradjivati... da ponude tako nesto za 100 kn,bila bi upitna isplativost toga paketa....mislim da prosijecni korisnik ipak trosi vise.
ok mozda i ne bi propali jer bi SVI(bas svi) presli kod njih,ali u tom slucaju njihova infrastruktura to ne bi izdrzala. :)
moja pretpostavka je,ako budu nudili nesto u tom stilu...da bi moglo biti za odredjenu svotu svi pozivi u tele2 mrezi besplati a prema ostalima npr prvih 500 minuta, pa onda uz neku jeftiniju cijenu.
isto tako mislim da bi za nas korisnike(barem nas mladje) bilo jako dobro npr i kada bi ponudili nesto slicno sa sms-om,uplatis neku svotu mjesecno i imas unlimited sms-poruke bez (ikakve) dodatne naplate.
ni to ne bi bilo lose.
ma neka ovu kikiriki tarifu preoblikuju da pozivi izvan tele 2 budu 99lp i to je to
tema je privremeno zatvorena jer se krenulo debelo u OT i predviđanja ova i ona. kad bude konkretno, tema će biti otvorena.
Evo, imamo službenu potvrdu;
tarifa je knock out odnosi se na prepaid
0,49+0,25 uspostava poziva ,aktivna je 30 dana od nadoplate bona 50,100,200 ako se nakon toga ne uplati vraća se na vruću tarifu 0,99
cijena SMS-a u ovoj tarifi?
na njihovoj stranici naravno jos nista!
samo bez kupnje mobilnog uz min.mj.ptrošnju 50 kn,postojeći korisnici samo ako nemaju telefon uz ugovor
Evo predstavljam Vam: -novu Tele2 stranicu www.Tele2.hr
-Knock-Out tarifu
-Tele2 Mobilni portal
Još jedna novost je i webshop. https://shop.tele2.hr/
Aktivirao sam knockout tarifu, gprs i mms i sve odlično funkcionira. Još kad bi ponudili nešto kao wnw odmah bi ugasio druga dva broja koja imam.
Sad sam ja skonto da je taj knock out varka.Jer da bi imo tu tarifu moras svakih 30 dana stavit 50kn(možeš potrošit samo ako ne koristiš fiksni ).Ako ne staviš onda se vračaš na onu osnovnu koj traje 14 dana.
Pa ja mislim da se nakon 30 dana cijene vraćaju na 0,99, ali trajanje sigurno nije 14 dana nego onolko kolko vrijedi nadoplaćeni bon, uostalom, ako se nećeš brinuti oko toga imaš na pretplati istu tu tarifu... Kolko ja vidim 14 dana se spominje samo ako kupiš start paket knock-out sa 25kn gore.
I? onaj koji "ne moze" potrositi 50 kn mjesecno, njemu ni ne treba onda Knock out. ima vrucu i kikiriki
uplatim 50 prebacim se na knock out i onda mi posalju da obnovim s 50 pa cu moc pricat za 0.49kn/min
Tako je. Ponuda je odlična i stvarno je najsličnija onome što se već duže vrijeme nudi vani. Bolje da su tako napravili nego da su stavili neku mjesečnu naknadu koju ti skidaju s računa ko vip i t-mobile. Ovih 50kn barem možeš u cijelisti potrošiti. Ali očito nekima ni to nije dovoljno dobro...
varka je nešto što ti se ponudi a ne kažu uvjeti,ovdje je sve transparentno samo trebaš čitati.podrazumjeva se da je odluka tvoja
Naplaćuje li se GPRS promet prilikom slanja i primanja MMS poruka?
Ne naplacuje se
Ma tarifa je zakon, 50 kuna svakih 30 dana uopče nije puno, to je trenutno daleko najpovoljnije što se kod nas nudi.
Ja imam problema s aktivacijom knockout tarife, naime posaljem SMS i jednostavo se nista ne desava, tako i jucer i danas,.... a imam na racunu 70 kn,... o Wapu i MMS-u necu ni pricati,... to također ne radi,... :( :(
Ja imam dvije stare kartice (kupljene mjesec dana nakon sto je Tele2 startao u hr) i wap i mms rade bez problema!
Oni koji su aktivirali KNOCKOUT tarifu na starim prepaid karticama da li su dobili ovakav sms:
"Sada razgovaras po cijeni od 0,99kn/min.Za aktivaciju knock-out tarife nadoplati racun s 50 ili 100kn i razgovaraj za 0,49kn/min prema svim mrezama.Tele2"
Znaci nemam odmah nakon aktivacija i naplate 20kn cijenu od 0,49kn vec jos moram nadoplatiti 50kn?!? Ja sam se ponadao da cu odmah imati 0,49kn a za mjesec dana tek morati nadoplatiti 50kn :-)
pa to je onda pljacka, sta uzimaju onih 20kn ak svedno moras obnoviti..sranje.
Pa to je bilo očito. Kakva pljačka? Naplaćuje se prebacivanje tarife 20 kuna (za sve prelaske s jedne na drugu), a taj bon od 50 ćete ionako potrošiti.
Možete krknut i onaj od 100 ili 200 ;)
Mislim.....ono...........:throw: :creep: :retard:
Ja sam i onako aktivirao onaj broj iz 24sata pa ako hocu dobiti dodatnih 30kn moram uplatiti bon, tako da je tih 20kn za mene besplatno.
A vama kojima smeta tih 20kn uzmite novi prepaid broj od 25kn bas namjenjen za Knock-out tarifu.
Offtopic:
Gledam neki dan na javnoj govornici cijene poziva i ispada da je prema fiksnoj liniji 0,80kn a mobitele da ne spominjem!!!!
Sada se vise isplati kupiti jednokratno Knock-out prepaid broj za 25kn nego karticu za telefonsku govornicu.
čitam i nevjerujem,ovo mi liči na priču dvojice beposličara koji nisu nikad radili uvjek žicali,i konačno zaposle se u jednoj firmi,plaća super ,topli obrok,besplatan fitnes i masa drugih pogodnosti ,naravno državna firma.I tako oni nakon nekog vremena sjednu i razgovaraju .Stvarno nam ide imamo pojest popit,sve petica a onaj drugi će na to,je prijatelju ali znaš ti da onaj moj prijatelj što radi u .... ima plaću duplo veću od nas.
poanta je bez obzira što nam je duplo bolje uvjek imamo neki komantar kojim to želimo omalovažiti
ovi koji nisu na tele2 uvijek imaju nešto za reći, ali nikada pametno....
Usput, još uvijek ne prodaju sim kartice s Knock-out tarifom, a imaju ih u trgovinama, navodno TELE2 ih treba registirirati. Tako se tele2 reklamira a proizvode ne daje.
onaj kome je njegova mreza preskupa jednostavno se prebaci na tele2 i vise nema skupih razgovora,zar ne?
ljudi koda nekuže ovo što daju 50 kn to njima tehnički ništa ne koštra a tele 2 zarađuje i samim time mogu biti najjeftiniji u hrvatskoj ja sam žestoki vipovac ali sada prelazim na tele 2 sigurno ovo je jednostavno rečeno jeftino
a za ovo 50 kn što nam "naplaćuju" svejedno mjesečno potrošim 150-350 kn pa me boli neka stavar za to
stvarno ima cjepidlaka
Nije pljačka, 20 kuna je jednokratno za prebacivanje na novu tarifu a kada nakon toga uplatiš bon od npr. 50 kn pričaš mjesec dana po novoj tarifi 0.49 kn/min. Sve je bilo ljepo objašnjeno. Tih 20 kuna nije puno a ako mjesečno ne potrošiš 50 kuna onda nema potrebe da prelaziš na ovu tarifu.
Još kad bi ponudili nešto kao wnw druge dvije kartice bi odmah stornirao.
samo malo...mjesecna naknada za ''knockout'' je 20kn?
Ali se mora nadoplatiti bon sa minimum 50kn?
Jesam shvatio?
Ne...naknada za prelazak u tu tarifu je 20 kuna, a trebaš plaćati šta 50 kuna mjesečno da bi zadržao...
Ne trebaš plaćati 50 kuna mjesečno, nego svaki mjesec nadoplatiti račun bonom od 50 kuna.
izgleda da se u nokaut paketu dobije 25kn+25kn za registraciju :xmas:
pa kao novi korisnik svakako dobijes 25 kn ako se registriras.
Ovom tarifom "Vruća tarifa" gubi smisao i vrijednost.
Jedino me malo ljuti onih 0,25 kn za uspostavu poziva kada je tarifa aktivna odnosno dok se plaća 0,49 kn/min ali ostalo je potpuno u redu. I prelazak na Vruću tarifu se naplaćuje jednokratno 20 kn tako da oko toga nebi trebalo biti problema.
uopce ne smeta previse tih 25 lp za uspostavu.to je svejedno vrlo povoljnih 74lp za prvu minutu,a svaka iduca minuta je opet 49 lp. s time se ne moze mjeriti nijedna tarifa u HR.
Hehe. Mene zanima sto ce sad Tomato napraviti. Knock-Out tarifa je satrala Tomato u korijenu (ili je korjenu :))
Ja sam odusevljen, pricao 11min. i skinuo mi oko 5,5kn a prije sam se uzasavao zvati drugu mrezu duze od 1-2min.
I ja sam oduševljen, pričam puno a lova na računu sporo nestaje :thumbup:
još 10 mjeseci pretplate a onda zbogom švalerska,dobro jutro nokaut
za 10 mj ce izmislti nest novo :)
Jup. Prijenos podataka tarifu nadamo se.
tele2 :hrv:
uopce nisam cuo da najavljuju skoro pustanje GPRSa i MMSa kad odjednom sve je tu.
steta kaj nemam kuna na primarnom tele2 broju , al dobro kupit cu 50+25 sljedeci put kad kupujem i onda aktivirat tu knockouticu.
:beer:
izgleda da ce uskoro i pretplatnici pod ugovorom moc koristit knock-out, navodno se dosta ljudi bunilo, valjda opet ne lazu! ;)
pozdrav
To bi bilo pošteno...
Recimo, ja kao pretplatnik na 0 (Tarifa 39) sam im ostavio do sada
(za 18+1 mj.) pozamašnu svotu, a prije mjesec dana sam uzeo S/// K800i i
Kikiriki tarifu...
A, sad kad su uveli Knock-out ja ne mogu nikako koristiti istu,
a onaj koji kupi za 25 Kn K.O. start-paket (i nikad ništa nije potošio u T2 mreži)
on može... Nema logike...
Pa, nek nama koji smo uzeli uređaj odrede neku malo veću
minimalnu potrošnju za K.O. tarifu ako ne može pod istim uvjetima i riješeno...
Jel se naplacuje na pretplati prelazak iz tarife u tarifu? Recimo sada sam na mukte i hocu na svalersku pa nakon nekog vremena na kikiriki? I prijelaz nije moguce rijesiti preko SZK jel tako?
Vidio sam sada da se prvi put ne naplacuje a svaki iduci put 40 kn :) I mora se na neko od tele2 prodajnih mjesta :)
svaka ima čast na ovoj tarifi...:thumbup: primjetno sam srezao troškove za mobitel odkad koristim ovu tarifu...
Hehehe...kao što rekoh, zbogom Tomato :) Jedan predbroj manje za pamtit :)
I izgleda da je Tele2 ipak održao obećanje, pustio je GPRS i MMS usluge u proljeće neke godine, samo što to nije bila prošla nego ova :D
Imam obićnu tele2 prepaid karticu bez ikakvih tarifa i toga svega,je li zna itko koliko plačam cjene unutar tele2,prema drugim mrežama,sms,......
ne, jer ima nekoliko prepaid tarifa a ti provjeri na kojoj si www.tele2.hr