Kao sto naslov kaze kako obrisati kem. a da se ne uporabljuje korektor(bijelilo).
U naprijed zahvaljujem!!!;)
Printable View
Kao sto naslov kaze kako obrisati kem. a da se ne uporabljuje korektor(bijelilo).
U naprijed zahvaljujem!!!;)
reci mami da ti posudi sredstvo za skidanje laka za nokte i lagano s vatom na dio koji trebaš izbrisat i s gumicom malo pobriši lagano da ne zguliš papir al prvo probaj na nekom papiru koji ti netreba
Imas u knjizarama one kemijske (neke posebne) sta ih mozes obrisat obicnom gumicom...
Jedino da uzmes onu gumicu sa plavom stranom i grebes po papiru i mozda se nest obrise! :spin:
odi u knjižaru i imaju ti neku tanku trakicu za korekcije...pitaj ih znat će oni jeko je praktično i ne vidi se baš previše....
PA sigurno znam da acetonitril uklanja kemijsku skros. Samo zaliješ papir s njim. Čak i kad se osuši ispadne ravan a ne naboran ko nakon vode. I crte na npr teki ostanu netaknute. Jedino neznam kako češ ga nabaviti. Trebaš neku vezu u laboratoriju ili sl.
pa postoje gumice sta brisu kemijske...ali sve ostane zamrljano....pa napisi prvo olovkom i na drugi papir prepisi kemijskom....:)
@marko67 o cemu se radi jesi dobio opomenu,ukor... ?
ma treba mi da pobrišem samo jedan br. na onoj uputnicu za praksu gdje pise koliko treba sati imati godišnje
alkohol rastapa ali sad kako ćeš
photoshop pro i nemaš problema sve se može čak i vodeni žig napravit
sta je bolji corel ili photoshop pro
meni je photoshop bolji, corel sam proba par puta, neznam.. nije mi nešto..
imal sam corel on mi je super al photoshop je zakon a tebi rocky meni je ta fora upalila na kioscima na kojima je bila gužva za bon valjda 5-6 puta tak da ne seri pa ne nosim te pare u banku valjda..