Kao sto naslov kaze kako obrisati kem. a da se ne uporabljuje korektor(bijelilo).
U naprijed zahvaljujem!!!![]()
Kao sto naslov kaze kako obrisati kem. a da se ne uporabljuje korektor(bijelilo).
U naprijed zahvaljujem!!!![]()
f10
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
reci mami da ti posudi sredstvo za skidanje laka za nokte i lagano s vatom na dio koji trebaš izbrisat i s gumicom malo pobriši lagano da ne zguliš papir al prvo probaj na nekom papiru koji ti netreba
|\/|0T0r0La
Imas u knjizarama one kemijske (neke posebne) sta ih mozes obrisat obicnom gumicom...
Jedino da uzmes onu gumicu sa plavom stranom i grebes po papiru i mozda se nest obrise!![]()
odi u knjižaru i imaju ti neku tanku trakicu za korekcije...pitaj ih znat će oni jeko je praktično i ne vidi se baš previše....
After all...
PA sigurno znam da acetonitril uklanja kemijsku skros. Samo zaliješ papir s njim. Čak i kad se osuši ispadne ravan a ne naboran ko nakon vode. I crte na npr teki ostanu netaknute. Jedino neznam kako češ ga nabaviti. Trebaš neku vezu u laboratoriju ili sl.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
pa postoje gumice sta brisu kemijske...ali sve ostane zamrljano....pa napisi prvo olovkom i na drugi papir prepisi kemijskom....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@marko67 o cemu se radi jesi dobio opomenu,ukor... ?
ma treba mi da pobrišem samo jedan br. na onoj uputnicu za praksu gdje pise koliko treba sati imati godišnje
f10
alkohol rastapa ali sad kako ćeš
photoshop pro i nemaš problema sve se može čak i vodeni žig napravit
|\/|0T0r0La
Zadnji uredio avantgard : 17-04-2007 u 18:51
Bookmarks