Zanima me koji mobitel ima (svoj, ne s dodacima) najači zvučnik.
P.S. Napravio bih ja i anketu ali ne znam kako
Printable View
Zanima me koji mobitel ima (svoj, ne s dodacima) najači zvučnik.
P.S. Napravio bih ja i anketu ali ne znam kako
w300 :thumbup:
w550/w600 /s700
imaju stereo zvučnike
Ja imam S700 inače, al nisam baš siguran da ima stereo zvučnike.
A najjače zvučnike... Teško pitanje, to bi se moralo testirati nekim stvarčicama jer ovak svi možemo reć koji ima a koji nema, ko babe na placu čiji je bolji paradajz.. :)
Meni se čini dost glasan na K610 (glasniji od K800 čini mi se), al neznam :)
moja isprika:s600
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/7...Ericsson/S600i
K750i sa pojacanim zvukom rastura
ne smijes al kad vec pitas:) ...taj driver je napravio neki lik koji se u to kuzi(qwerty12)i kad ga stavis u mob "obicni" k750 se ni ne cuje pokraj ovog "nabrijanog"
e a kak se to stavlja u obliku patcha ili kak
i jel šteti šta zvučniku mislim kad bi ga duže vremena imo na maksimum?
kakva je kvaliteta zvuka? ako je ko normalni onda si to moram nabavit:afro:
da di tog ima i kak se stavlja...flashanjem il? ima li sta slicno i za k800
@dubrava
kolko ja znam nema za k800,a ovaj od k750 ne pase jer k800 ne koristi
.apf drivere nego neke druge
@CandyMAN
kvaliteta zvuka je normalna,na najjace zna sumit al samo kad je tisina i kad pazljivo slusas cuje se nest,taj driver u mobu imam vec par mjeseci i zvucniku nije nista,stavlja se tako da xs++ folderu files_to_upload napravis ovu strukturu ifs\settings\acoustic i u zadnji folder acoustic stavis qwerty12 loud drivers i uploadas ih u mobitel(koristis FSX)
EdIt: ovaj driver radi na k750/d750/w800/w810 ali nisam siguran jel ovaj path radi na w810
a jel se može vratit stari
da .
kada otvorim acustic onda ima hrpa nekih malih datoteka i to prekopiram u acustic folder u mobu?
Edit
e sad kad to budem stavljo odma ču stavit par patcheva.
njih samo dodam u gslide pri konvertiranju maina?
e oni patchevi koje si mi dao pise da w800 jel to paše ako satvim samo main u k750 od w800 (ponovo)
i u njega nabacam patcheve
koji od tih koje si mi dao ima neku dobru svrhu-korisnu/zabavnu
hvala
da pasat ce,dobar ti je onaj date_time_names_files_camera,delete_sms_limit,flas hLight_on-off_camera_button,improved_work_files_and_folders_ v2,logo_operator_on_left,replace_logo_operator_tim e_and_date
evo nakon stavljanja acustice nisam mogo upalit mob pa sam ponova stavio main s nekim patchevima
tako da ako neko bude imao isti problem da zna o čemu se radi:deal:
edit. evo da kažem zvuk je dosta glasniji ali je kvaliteta malo na manjem nivou. i sve če biti dobro samo ako nakon nekog vremena ne rikne zvučnik:deal:
a valjda neče
¸e speedy ajd kad buš imo vremena nabaci mi onaj driver od zvuka normali kao što je bio .
ako zatreba.
a stavlja se isto ko ovaj.?
zvuk je glasniji ali je puno salbije kvalitete.
čini se da ču vratit one srare drivere.
zvuk je kvalitete kao onda kad te neko zove.
ali ko voli nek izvoli
zna li netko kako da napravim anketu za glasanje?????????:dunno:
@ mbusic nece ti radit na k800
Sony Ericsson W550 ili W600 ima najjači zvučnik.
Imao sam i K750 i Nokie, Motorole, Samsunge razne, ali W550 ima osjetno najjači zvučnik
program kad skineš s neta xs++1.2
dođe zapakovan u zip-u ili rar-u nisam siguran.
iz toga ga možeš pokrenuti.
ALI
Otvori taj zipovani xs i kopiraj ga u sljedeči folder.:deal:
C:\program files\xs++1.2
taj xs folder sam napraviš.
i kad ga kopiraš u taj xs folder, otvori taj isti folder , u njemu če biti sljedeče stavke.
XS exe,Files to upload i own_custpack
tebi je važan ovaj files to upload.:klap:
dalje znaš:beer: :notooth:
Glasajte u anketu za onaj mobitel koji mislite da ima najači zvuk.
k750-sa onim driverom
inace w300
Ja sam stavio K810i zako kaj sam ga jedino vidio kako neš svira i dosta se jako čulo.
mogli bi u servisima imat puno psla oko promjena riknutih zvučnika. inače ja imam z530i koji vrišti ko lud. mislim da dva ista modela mobitela nemaju jednaku jačinu zvuka preko zvučnika.:dunno:
evo stavio sam taj koji si mi dao i zvuk je ostao isti:dunno:
baš sad gledam. onaj što si mi dao jučer zove se acustic(samo)
a ovaj od danas k750,w800,d750 acustic driver.
Pa jel nije to isto. jel nema nešto k750... original ili slično?
files_to_upload\ifs\settings\acustic\ u zadnji folder trebas stavit sve one sitne file-ove
sad sam primjetio . ovo što si mi dao danas piše "RICB001"
a mob je RICB002 ima kakve razlike
nema ,krivo sam napiso
evo probaj ove,te sam sad izvadio(preko far-a) iz susjedovog moba
stavljanje ide na isti način
BRAVO . uspio sam. sad imam onaj stari zvuk.
Da razlka se osjeti Onaj driver je dosta glasniji ali je kvaliteta glazbe u plajeru puno lošija.
tako da sad imam i jedan i drugi pa koji mi zatreba.
ako nekom bude zatrebo oriđiđi driver od k750 nek se javi
hvala.
eh kad bi k750 imao stereo zvučnike
i drugi put:beer:
Mislim da w850i ima najjači zvuk
Nema w850 bas tako jaki zvucnik vec samo mrvicu glasniji od onog u k800...
Mogao bi w550 imati najglasniji ali nije u anketi, tako da onda w300...
da ti candyman prestanes duplat postove i nabijat broj postova??
@ mbusic da radit ce na w800
@candyMAN ako oces mozes probat ovaj driver,jednako je glasan kao onaj prvi ali je kvaliteta zvuka bolja i megaBass radi
EDiT:ja sam isprobo i puno je bolji od onog prvog
Od gore navedenih u anketi mislim da najjače ima w810
Ja imam w300 i zvucnik mi se nis ne cuje, frend kada upali na k750 meni je uzaludno i da ga stavim na samo uho kada se bas nis ne cuje!
Cini mi se da je tvoj W300 malo cudan. :(
Trebao bi biti glasniji od K750, ili barem tu negdje.
Ma kakvi kada je u dzepu niti ga ne cujem, ujutro kada me budi vise cujem vibro ne zvono. probao sam usporedit sa onim mob iz tele2 sto izgleda isto kao w300 samo nema radia i kartice i zvuk je manje vise isti, Inace tako mi se cuje otpocetka tako da nije da se nesto sjebalo osim ako je dosao sjeban, na slusalicama je sve ok!
Mozda je do softvera, pa je ispravljeno u novijoj verziji.
Jesi probao napraviti update SEUS-om?
sanasao sam jedan tutorijal kako ga spojit sa xs++ pa sa farmanagerom i onda ubaciti acoustic manager ali ga ne mogu ni sa xs++ spojit a kamoli sta drugo, moze kakva pomoc, kakav update sa seusom?
neznam kolko dugo ce biti kod njih mob, a nije bas da mi ne treba
Imam taj soft u njemu, ali evo jos jedno pitanje, zasto ga nemogu spojit sa xs++, sve radim kako treba
evo link na jedan tutorijal, ali je problem sto link za dawnload ne radi a top sony mi neda da skidam ni kada se3 reg
http://forum.links.hr/viewtopic.php?...09c65ce6404221
napravim sve kako pise na onom tutorijalu i kada mi prode onih 30sec samo izbaci failed to open
kad spajas kabel,on mora bit u kompu a onda stisnes connect pa drzis C i ustekas kabel u mob
ako ove ne pomaze probaj reinstalirat USBflash drivere
kabel mi je u kompu i mob mi je ugasen (sim i kartica vani), drzim c i ustekam kabel u mob, na kompu mi se onaj cuje zvuk da se je nesto ukopcalo, stisnem u programu connect i nakon 30sec javi failed
ja radim obratno i uspio sam ga spojit, skinuo sam nove flash drivere, sada sam stavio upload one loud drivere samo sto ih vece dosta dugo stavlja
stavio bi u far menager da to napravi procitao sam da napravi za cas ali kada sam napokon nasao main firmware da ga mogu skinuti on ima 50mb tako da cu to morat na tjedan sa faksa skinut ako mi ovo ne uspije
proslo je vec 4h i jos traje valjda nece preko 5h
stopirao sa nakon 6h jer mi vise nije imalo smisla a i bat bi mi se ubrzo ispraznila
meni je na w300 najduze trajalo 5h30min
EDiT:ako ti se nakon 10min ne pojavi novi red u log-u zaustavi flashanje i ponovno
ma probat cu sa farom samo da napunim mob, skinuo sam cidove za w300 pa budem vidio
A da se vratite on-topic? :jehon: