Od sutra pocinje nagradna igra "Dovedi novog korisnika" i traje od 19.02-31.03 i vrijedi za prepaid i pretplatnike. Glavna nagrada je neki Oldtimer, mislim Mustang-Ford?!? Ostale detalje jos ne znam, biti ce u novinama od sutra vjerovatno.
Printable View
Od sutra pocinje nagradna igra "Dovedi novog korisnika" i traje od 19.02-31.03 i vrijedi za prepaid i pretplatnike. Glavna nagrada je neki Oldtimer, mislim Mustang-Ford?!? Ostale detalje jos ne znam, biti ce u novinama od sutra vjerovatno.
Još jedan pokušaj teleovaca da privuku korisnike.neumorni su..malo malo neka akcija..neka,neka
Pa u zadnje vrijeme svi nešto traže da se dovedu novi korisnici...?!?!?
a kakvu nagradu dobiš od T-Mobile i VIPneta ? prodavanje magle ...
da da...naravno da cemo odigrati tu novu igru....
mustang??? pravi ili maketa?? ak je pravi uh pa onda igram ovu nagradnjacu!
Jel ima igdje ista o ovoj igri??:love:
http://www.tele2.hr/rates/promotion/
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Hoću Mustanga!!!!!!
I kad netko nešto kaže protiv Tele2? Pa imaš osiguranih 100 kuna i hrpu mogućih drugih nagrada... Bravo Tele2 :klap:
A kaj onda pretplatnicima skinu 100kn sa racuna:D??
u nagradnu igru su ukljuceni i pretplatnici koji na vrijeme podmire racun za prvi i drugi mjesec.
znači u nagradnoj igri sudjeluju i svi preplatnici koji plate račun
na vrijeme , jel tako ? :klap:
ako je, onda sam i ja u toj nagradnoj igri.... :love:
platio račun na vrijeme :)
ako vas brine potrošnja kod mustanga, nema brige :klap:
ima i plin ugrađen :love: :love: :love:
Jebate led.. platio i ja na vrijeme racu.. kakav divan autic.. ako dobije neko s foruma ocu da me vozi:D
Ovo je prema meni najbolja nagradna igra koju sam vidio... Svugdje poklanjaju neke nove autice ili tako sta, a ovo je stvarno zvijer...
Zakon...
dakle, Tele2 kaže da dijeli 200 nagrada:
ja sam nabrojala 155, a vi? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif= Citat =:
1 x Ford Mustang
4 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom LG KG800 Chocolate
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom BenQ-Siemens C81
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom Motorola L2
5 x TELE2 «bla bla» start paket s telefonom Nokia 2610
35 x TELE2 «bla bla» start paketi bez telefona s 30 kn na računu
100 x majice Hrvatske rukometne reprezentacije
u jednom magazinu lijepo pise:
"svi pretplatnici koji plate TELE2 racune za mjesec sijecanj i veljacu 2007.u roku dospijeca":throw:
racun placen do koga datuma se racuna kao placen na vrijeme? 15. u mjesecu? jbmu.. :D
super igra....sad cemo opet brkat prijatelje a oni ce nas slat u k.
ako im ova baza podataka (tko je koga doveo) bude kao i ona baza s podatcima o korisnicima (imenik) nemojte se puno radovati ;)
fakat treba ovo igrati, ima u ponudi nekih ''super'' mobitela i jos dosta nagrada, a glavna je mustang, ako se ne varam u pitanju je 5000 ccm i 300 konja vranih...:)
Ja ću si kupiti još jedan Tele2 broj, pa ću sigurno dobiti nagradu od 100 kuna :)
Za 100 kuna dobim 200, a možda još dođe i Mustang :freakout:
cek a kolko kosta tele2 broj? mislim da je oko 100kn.
dakle ti das 100kn da bi dobio 100kn. lol
jedino sto stime dobis sudjelovanje u igri
Uložim 95, dobijem 200. Čista ekonomija ;D
kao da su me čuli...
sad su uz jučer nabrojane nagrade dodali i još 45 bonova od 25 kn, da broj nagrada bude 200. ;D
Znaci, kupim novi broj i dobijem bon od 100+100 za dovodjenje na tom broju+ 100 za dovodjenje na starom broju. Uplatis 100 dobijes 300. Jel nesto propustam, jer mi pari predobro da bi bilo istinito!? :rotfl:
EDIT: vidim da novi ne dobija stotku, al i 1:2 nije lose
Ne dobiješ 100 za dovođenje na novom broju, nego samo na starom.
Jeli itko dobio 100 kuna na računu?
Ne vjerujem da je itko od upisanih u forum,pohvalili bi se
Koliko sam ja shvatio, tak i tak se ne dobije odmah 100kn, već 5mjesecix20kn!:dunno:
Dobio sam 20 kuna i vele da ću još četiri mjeseca dobivati po 20.
Ja sam doveo 3 frenda i odmah dobio 3x20 kuna na racun, a ostatak od 240 kuna dobit ću kroz iduća 4 mjeseca. Sasvim O.K., a bitno je i to da sam usao u nagradnjacu za Mustanga. Tko zna, mpozda mi se sreca nasmijesi.
btw. i frendovi su vec doveli po jednog novog i oni su usli u nagradnjacu i dobili pare na racun.
Emti sad vidim slike auta; fakat originalno restauriran Mustang; mislio sam da je neki fush. Ovo je jako jako jako ukusno napravljeno; vrijedi svakako.
ako se uzme 2 nova paketa mogu li poslati brojeve jedan od drugoga?
Znaci brojevi a i b. A posalje da ga je doveo B, B posalje da ga je doveo A?
Evo istekao je period za sudjelovanje, izvlačenje je 4.4. u 12:00, objava 12.4. u Jutarnjem (vjerojatno prije na webu).
Jeste li sudjelovali?
Nisam. Ode mi Mustang, ali nisam ni brijao baš na taj auto. Ono, slučajno mi netko razbije žmigavac-moram dignuti kredit da nabavim novi...
Sretno ostatku ekipe koja je sudjelovala! :thumbup:
nisam ni ja... nije mi se dalo nabavljat nove brojeve tj nove korisnike...
a lako nabavim mustang samo ga treba sredit
Ni ja, 2 frenda su prešla na tele2 ali su već imali nekog za prijaviti...
imamo dosta veliku forumsku populaciju, a i dosta gostiju, pa ćemo vidjeti, po zakonu vjerovatnosti netko je trebao nešto barem dobiti
pa niste trebali dovesti nekoga da bi sudjelovali u tele2 nagradnoj igri,
samo ste trebali platit tele2 račun do datuma dospijeća :)
HRVATSKA PRVAK SVIJETA !!!!
Ja 2 dana zakasnio s računom, ali sam doveo jednog korisnika. Mogao sam imati duplo veće šanse.
jos nisu objavili rezultate :creep:
ljudi strpljenja malo,pa sad su se bazirali na akciju 24 sata bit će
Izvlačenje za Mustang je 11.04.
Piše da je 4.4 ali je objava rezultata 12.04.
O službe za korisnike!
A je l' trebam ići po auto u ZG ili će mi ga dopeljati doma?
daj neka netko sutra kupi jutarni, i neka skenira ili slika kompletan
popis dobitnika, pa neka ovjde posta sliku ;)
pa valjda ce objaviti i na internetu
"Rezultati će biti objavljeni 12. 04. 2007. u Jutarnjem listu i na web stranici."
a dali je to izvlacenje nagrada javno ili tajno???gdje se to izvlacenje moze vidjeti??a sto ako auto dobije netko tko radi na mućkama??tko su ljudi koji presjedavaju izvlacenju??kako se moze doci do zapisnika izvlacenja???tko ce biti nutralni clan(uglavnom su javni biljeznici) koji ce provjeravati poštenost izvlacenja??:rolleyes:
Pa na web stranici... :fish:
http://www.tele2.hr/rates/promotion/500kn_ili_Mustang/
da...uvijek takve stvari trazim...korisnik sam mućki i igram...
e sad..gdje je to izvlacenje???tko je u komisiji??dali je izvlacenju prisutan javni biljezni??ako je tako,tko je ta osoba???kakav je sistem izvlacenja???dali se moze prisustvovati izvlacenju??dali je to javno ili tajno izvlacenje??gdje se moze vidjeti zapisnik izvlacenja???dali se za nagradnu igru placa porez na igre na srecu??
ojpi aj pitaj kolege i sefove ,pa da ti kazu ,pa nam reci...
Sve ti piše ovde http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ra_pravila.pdf
I onda... ima li tko Jutarnji?
Evo vam skenirano, iz jutarnjeg, dobitnici Tele2 nagradne igre, pa tražite svoj broj... ;D
http://img222.imageshack.us/img222/7...niciwo6.th.jpg
možda je netko tu sa foruma dobio koju nagradu... :)
niti ja :spin:
hmmm, a zasto je 99% brojeva na 095/8xxxxxx?! :confused:
barem nisan mora pevise trazit jer je moj sa 095/9... :creep:
Nakon ovakve javne objave brojeva, iman osjecaj da ponosom vlaniku mustanga nece prestat zvonit mob ovih dana.. :satan:
svi se moraju sami javit u roku tjedan dana, kasnije nema vise. u normalnim nagradnim igrama se ljudi obavijeste o dobitku, a ne ovako.
opet neke namjestaljke :sheriff: (da, nisam dobio!) :D
jedan pekar je dobio mustanga, to sam danas čuo...
sad bu na posao sa pilom :headbang:
Mislim, sinoć slučajno naletim na Objavu rezultata.
Ford Mostang osvojio 095xxxxxxx, bla bla...
Ko da je čovjek osvojio Krašev paket čokoladica.