ima li nacin da promjenim kod (code) zakljucavanja tipkovnice??!!
Cuo sam da je nesto o tome govorio mr vain...
Printable View
ima li nacin da promjenim kod (code) zakljucavanja tipkovnice??!!
Cuo sam da je nesto o tome govorio mr vain...
Da,owaay.Sad kad stisnem joystick prema dolje dobijem opciju 'Otključaj'.To se napravi preko layouta.Moj ga je prika sam napravia,i ne želi da ga svi imaju.Morat ću otkrit kako je to podešeno,pa vam onda reć.
Ajd ga nagovori!!!
to se nesto promjeni u layout.xml??
aj jesi skonto vise???!!!
Ako se nešto treba mijenjat u layout onda bi to trebalo bit ovo
= Citat =:
<object name="Keylock">
<settings>
<sett name="TitleMode" value="1"/>
<sett name="OverlayStyle" value="0"/>
<sett name="YPos" value="0"/>
<sett name="Height" value="0"/>
<sett name="YRelatively" value="2"/>
</settings>
<attributes count="1">
<attr index="0" value="26"/>
</attributes>
</object>
Meni isto nije previse ovo pa dajte malo pojasnite...
Ajde ti meni reci kaj se dogodi kad stisneš * + Desni gumb?
Pa zaključa se tipkovnica, e to ti je taj kod
To smo skužili samo ti meni reci gdje to tu piše
= Citat =:
<object name="Keylock">
<settings>
</settings>
<attributes count="1">
</attributes>
</object>
Da, tenks...
Ovo je dobra stvar kad ne zelis puno zamaranja oko otkljucavanja tipkovnice, samo je sranje sto cete morati nagovarati Mr vaina... :spin: :spin:
@ mr vain
kad ces uploadat taj layout.xml???!!!
Nesmin ga uploadat.On je sve prominija(font,ime operatera,poziciju tipki,doda je joystick na ekran,promjena zaključanja tipkovnice...).
i sto se ne bi moglo samo zakljucavanje tipkovnice promjenit...ajde posto glupi s.e. nije napravio mogucnost stavljanja pod sifru...ovo bi uvelike pomoglo u tom smislu da nitko ne prcka po mobu..help
A zapravo želite promjeniti kod zaključavanja tipkovnice tako da nitko ne zna kako otključati tipkovnicu zapravo :D.
Ak znate promjeniti način otključavanja, pa stavite po redu par tipki tipa (5764 kao PIN) :D
Ko da sam plavuša kolko mi trebalo da shvatim čemu to :D
probat cu ja sad nes sredit pa vam javim jesam li uspio
evo skuzio sam nes da ono keylock nema veze
i koliko sam skuzio layout nema veze sa zakljucavanjem
e ali i tako ti neko moze otkljucat tipkovnicu.....probaj nazvat 112 ili 911 i kad stisnes zovi, brzo stisni ponisti i voila....tipkovnica ostaje otkljucana:D
pa da znam, to ali rjesis se tih brojeva
how:confused: ...nikad nisan obraca pozornost na to:bunny:
izgleda da necemo nikad saznat kako to napravit..
Odi na
- http://www.esato.com/
- http://www.clubsonyericsson.com/en/index.php
- http://forums.se-nse.net/index.php?act=home
- http://www.sefanatics.com/
Pogledaj na forumima i sigurno ces naci sve sto ti treba... :)
to se ne moze preko layouta
to sam ja vec skuzio.i ja bas ne vjerujem mr vainu jer nikako to izvuc iz njega kao da on nesto mulja jer nista nisam nasao na netu...bez uvrede mr vain.ak je to sto on govori istina onda mu je taj njegov "prika" velika pamet jer jedini on to zna
Frajer vam je lagano bacio patku a vi nasjeli...:)
Da zna, vec bi sigurno stavio tutorial...
PAZITE LJUDI STA SAM NASAO!!!!!!!!!(preuzeto sa lasyk foruma)
Now protect ur w800 menu with password
I found this patch in another forum so i bring it to u now
it's available for W800 R1BC002 only so don't try it on onther version
and who has another version upgrade to this version
and who has K750 upgrade it to w800 the same version
It locks some functions like Main menu, Messages, Contacts & File manager. To access them, you must enter the lock code
You can toggle password protection On/Off using the side button (Volume - ) now this button has a useful function.
u'll find modified patch & original patch in attachments
the modified one was removed from it some comments & descriptions that hang the GFlash
http://rapidshare.com/files/19860173...inal_.rar.html
isprobajte(samo radi sa w800 r1bc002) pa javite jel radi!
ja sam to vidio prije par dana na se-nse,probao i radi!!!!!! zakon
koji shit nesto mi se dogodilo sa phone xs-om i xs++ om.ja sam reinstalirao windowse i sada mi nece phone xs(sve sam drivere instalirao) i onda udem u phone xs i detektira mi mob u uprem flash main i onda mi stane sending header ili tako nesto i iduci put mi nece da ude u phone xs niti xs ++.
zanemarite ovo sad radi my phone xs ali drugi put kad ga ukljucim bude sve bijelo dok ne restartam komp ali nema veze.zakon je patch!!!!
kod zakljucavanja tipkovnice moze se promijenit s ovim programom,s njim je sigurno radio i Mr. Vain-ov "prika" (izgleda da vainov "prika" i nije neka velka pamet)
p.s. ipak ide preko layout.xml
layout creator v1.1
Evo ljudi skuzio sam,ako vam se ne svida ovaj gore ^^ program sto je rekao most wanted ovako mozete promijeniti svoju lozinku zakljucavanja tipkovnice ;) :
1.otvorite layout.xml i nadite ovo:
</object>
<object name="Keylock">
<settings>
</settings>
<attributes count="1">
</attributes>
2.ovo crvenim oznaceno govori s kojom ce se tipkom otkljucavat tipkovnica (default je zvjezdica * ;) )
3.ako vam nije jasno da ovaj broj 26 znaci zvjezdica (a znam da nije ;) ) onda vidite ovu sliku: http://img340.imageshack.us/img340/2816/gifhx2.th.jpg
4.npr. ako zelite da otkljucate tipkovnicu tako da uprete tipku walkman pa onda onu desnu tipku (onu defaultnu,ne moze se promjenit) onda izbrisete ovo 26 i stavite 28 i sacuvajte i ubacite u mob.
5.ipak na ovom forumu ima ljudi koji su iskusni sa modiranjem s-e mobitela :lol:
6.ne da mi se vise u paintu stavljat koji je broj za koju tipku (samo sam neke stavio) pa ako zelite jos brojeva pitajte me...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
@blizzard jel bi skuzio da ja nisam dao link na prog ? ;D
bi,vec sam ja imao ovaj program.
bezveze sam prpao po layout-u i vidio ono 26 i prebrojao i vidim kad brojim da na 26 polju ide zvjezdica.
ja nemogu da skinem taj patch je li moze neko poslati na mail??????
Please???
tnt_tunja@yahoo.com
unaprijed zahvalan
jeli ima jos ko taj layout creqator jer je crko link...ostario je
jel moze to na k800
zanima me kako sada taj layout.xml ubaciti u mobitel?pomocu cega i kako?ako bi tko zelio objasniti bio bih mu zahvalan!
skines ovaj prog phone xs v1.2, nemam sad vremena da ti dam link ukucaj u google.com
naravno mob mora bit iskljucen i moras drzat tipku c kad spajas sa programom
u njemu nadji files to upload i onda kreiras folder tpa, u njemu system u njemu layout a u layout prebacis taj layout.xml
kad prog pokrenes onda ides na start i onda odaberes u donjem dijelu programa FSX, i samo start FSX ako te sta upita odaberi YES i onda izvadis bateriju ubacis, upalis mob i gotovo
Koji trebam flashati u onom za zaštitu važnih funkcija, original ili moded?
Dajte brzo odgovorite, hitno je!