Dakle, eto, cisto me zanima kako nosite mobach?
U dzepu, u torbici, na vezici oko vrata, u futroli oko hlaca?
I eventualno, zasto?
Printable View
Dakle, eto, cisto me zanima kako nosite mobach?
U dzepu, u torbici, na vezici oko vrata, u futroli oko hlaca?
I eventualno, zasto?
U futroli oko hlača. Nosio sam ga prije 4 godine u onim kožnim futrolama, ali mi sada to izgleda nekako seljački, a vidim da ih gotovo više i nema za kupiti.
Ovo na remenu mi je zgodno jer mi je na dohvat ruke, a znam da je relativno dobro zaštićen od udaraca, kiše itd.
Jedno vrijeme sam mob nosio u džepu hlača, ali kako se ljeti jako znojim, odlučio sam odustati od toga... :)
uvijek u dzepu da ak ne čujem da osjetim :D
Uvijek u desno džepu koji obavezno mora biti prazan da se mob ne bi ogrebao i da se vibra osjeti:)
Prije uvijek u desnom džepu da bude na dohvat desne ruke, ali zbog ogrebotine na ekranu uzrokovane rebatinom na onom malom džepiću na trapericama, preselio se u lijevi džep.
ko i vecina, nosim ga u desnom džepu, i ima na sebi vezicu fakulteta koja visi sa džepa tak da me netko slucajno prebije. . . (zeljan sam akcije :) )
U džepu traperica / hlača, nasuprotno onoj drugoj nogavici ;D
Ili u unutarnjem džepu kaputa..
Evo, da i ja kazem.
Dosad uvijek u dzepu. Lijevom. Posto sam imao male i tanke mobitele.
A sad imam k800 i vise ne stane. Pa ja oko vrata. I svidja mi se tako, dosta je prakticno. Odma je pri ruci. Jedino nije bas za trcanje.
glavni mi ne stane o đep, pa moram u futroli:( , a sporedni su u đep (s ključevima isl.).
u dzepu ili u torbici za hlace
u desnom džepu hlača i nigdje drugdje
u hlačama. samo zato što mi je stalno na vibri pa ga tako osjetim kad vibrira... :)
nosim ga najčešće u torbi ili u jakni ako ima ima unutrašnji džep: otkad su mi maznuli jedan mob, drugi držim što dalje od drugih ljudi...:notooth:
u hlačama ga nikad nisam nosila...ne stane mi u džep.:bunny:
mob mi je većinu vremena u džepu od trapki...
A nekad ga znam nositi i u džepu u unutarnjoj strani jakne... :spin:
U hlacama u dzepu, ali u onom crystal jacketu...
U hlačama ne nosim jer nema mjesta za obojicu! ;D
Uglavnom u jakni, u torbici za pojas od prevrnute kože sa nevidljivim magnetnim zatvaračem (magnetna traka), bilo jeftino nekih 35kuna a izgleda kao da košta najmanje 200kn.
..crystal jacket u postupku :i
uglavnom u djepu hlaca ak nosim neke sire,ak nosim neke uske trapke,a onda se snalazim,sad imam tanak mob pa ok,inace ga vrtim po ruci,ili u hladnijim vremenima u djepu jakne
ja u hlačama zato što nemam gdje drugdje.Il u ruci il u đžepu
U jakni. Imam neki dzep s zastitom od zracenja pa koristim to, po ljeti u dzepu na hlacama...
u torbi ili ako ne nosim torbu onda u džepu od jakne :kitty:
dečki, nebuju vam se jajca ozračila kad nosite mobitel u džepu od hlača?!?! :notooth:
U džepu. :lol:
džep jakne/hlača... a nekad i na onoj vezici za oko vrata.... prije mi se to činilo malo blesavo (kao da se ideš sad malo qurčit:notooth: ) al kad sam probao vidi stvarno pa ovo je i praktično:)
đžep hlača uvijek,ponekad đep jakne kad idem drva kalat
hlace, jedan u lijevi dzep, drugi u desni, problem je uvijek gdje stavit treci :smurf: , a posto uvijek nosim kljuceve i novcanik, onda nekak pokusavam kombinirati
Unutarnji džep od jakne,a ljeti u džepu od hlača (makar to ne volim zato što se dosta prašine skupi unutar moba). Jedno vrijeme oko vrata,al sam izgubio vezicu pa sam odustao ;D
ah.. sumnjam da je tak štetno da vam jajca otpadnu... ali dlake bi se zato mogle značajno prorijediti pa čak i potpuno otpasti, a to je ionako sad IN :notooth:
u jakni jer mislim da mi je tamo najsigurnije a ni ne smeta mi
u dzepu od hlaca..
u desno đepu ili nekad na vezici
a gdje drugdje nego u dzepu
onaj glavni pokusavam u desnom đepu gdje nema niceg vecinom...a drugi naguram s kljucevima i nije mi greda ak se malo ogrebe
Glavni mob nosim u obavezno praznom dzepu na glacama ili ako nosim mp3 player onda je u vanjskom dzepu jakne, a na njemu je uvijek vezica pa ga jako negdje "zahaklam" da ne ispadne. Onaj sporedni je obicno velik pa ide u unutrasnji dzep od jakne ili nekada uzmem tzv. pederusu pa unutra nosim hrpu gadgeta...
...u hlačama - jedan u lijevom a jedan u desnom džepu...treći ostaje kod kuće il u autu...
u farmerkama ili u jakni...ovisi...
nosim mobitel u hlačama , u jakni , ali nikad oko vrata , to mi se nekako ne sviđa
U desnom džepu od hlaća, a po zimi mi je gotovo uvijek u jakni
desni džep hlača uvijek.po zimi,ljetu,proljeću,jeseni.
Nosim ga u hlačama,iako znam da nije pametno jer ti ozrači muda,ali to mi je jednostavno naj jednostavnije i uvijek na dohvat ruke...ipak bi bilo pametno kupit neku futrolicu pa bacit na remen kako se nebi desili neki problemi ...ali ko zapravo i misli na to sve dok se jednog lijepog dana probudimo i odeš kod cure a tada shvatiš da mal ne funkcionira kao u stara vremena:loco:
Hehe, to i mene brine :spin:
Mislim, ono, jos sam mlad, treba mi to jos neko vrijeme... :klap:
U džepu, da osjetim vibru.:spin:
Desni džep od hlača,nema šanse da propustim poziv ako ne čujem zvono osjetim vibru.
Uvijek u lijevom džepu od hlača ili ga čujem ili osjetim
Večina nas nosi tel.u džepu da nam prozrači testise...šala.Istina,ako ne čuješ slučajno zvono osjetiš vibru.
Ja svoj ponekad znam objesit za uho onak na onaj 'hand strap' sto sam dobio uz telefon, pa tak kad me netko zove da mi cijela glava odzvanja.. ;D ;D :nono: :wstupid:
nosim ga u dzepu hlaca, jakne ili ponekad oko vrata s vezicom..:)
....In da pocket.....
u đepu .... i ja isto jer tamo se najbolje osjeti kad vibrirra .... a kad nesim rifle onda u jakni
nosila ga u torbici i sad ga u torbici nosim ali ga zabarikadiram skorz jer su mi ukrali mobitel iz torbice i vise ne nosim one pederuse na guzici jer su mi i tak ukrali mobitel...sad mobitele cuvam ko oko u glavi:D
U torbici ga nosim. On ima torbicu i jos ga ja stavim u torbicu :D
A nekad mi se dogodi da mi je cijeli dan u ruci.
Pa me zezaju na faxu da sam ko Hercegovac. :D
U džepu, naravno. Oko vrata mob samo smeta, lupa okolo, i tako to. U torbici (nemam torbicu, nego razmišljam na glas) bi se lako mogao izgrebat. A i hand-strap je malo nezgodan, baš radi lamatanja, lupanja, grebanja itd.
U džepu.:rifle: :jump: :rifle: :mad: :loco: :headbang: :klap: :confused:
Pjesice u jakni, u autu na stalku, na motoru u dzepu hlaca. Sve iz prakticnih razloga :D
U torbici ali kada je nemam sa sobom onda u hlačama. U torbici mi je praktično u mali džep staviti i u ostalom ne zrači me tolko(bar se tješim).
u žepu di drugo
cca 15 sati dnevno mi je u dzepu
ja ga nosim u desnom depu al malo malo mi padne il kad se u skoli pokefam s nekim zna mobitel dobit po picki !!!!
U džepu i nigdi drugom,ne da mi se nosat nekakve torbice,futrole...
u desnom depu
Jedan u desnom, drugi u lijevom džepu hlača.. U desnom (vjerojatno zato jer sam dešnjak) uvijek onaj koji češće koristim u smislu kamere, povoljnih (besplatnih) razgovora s nekim osobama itd
U torbici na remenu, posto se radi o slide-u ponekad i u džepu od jakne, naravno unutrašnjem!
Pa u đepu od hlača najčešče ali nekad u jakni.
jedan u desnom , a jedan u lijevom dzepu hlaca...ako je ljeto, onda u lacoste torbici pederusi ponekad ;-)
U kožnoj torbici jer jako pazinm da mi nebude ni jedna crtica na njenu i u slučaju pada,šta mi se več događalo ovo če mu ublažiti pad !
U džepu..ali ne pokraj ključeva, možda nekad kad zaboravim:jehon:
u hlacam u ljevom dzepu, a u desni trpam ostalo kljuceve, cigare, mp3... a zimi vecinom u unutarnjem dzepu u jakni. :licklips:
evo u zadnje vrijeme ga nosim na vezici oko vrata.
totalno je kul, i vezica se na kraju da otkaciti tako da kad se pozelim odvojiti od mobitela nemoram skidat cjelu vezicu sa vrata.
malo je tezak za nositi tako ipak je to p910 ali ne smeta mi.
u džepu uvijek, futrole mi nekak glupo izgledaju (ko da sam neki starkelja)!! :creep: :creep:
U dzepu hlaca. :)
Najgore kad se obuku uze farmerke, mob u desnom dzepu, sjedim, mirno svuda okolo, ugaseno zvono i krene da vibrira, prilicno stisnut dole... Kompanija hoce da otpadne od vibre, a ja bezuspjesno pokusavam da odbijem poziv... :notooth:
u hlacama u desnom dzepu, nekad i dva u istom, a nekad jedan desno jedan ljevo.. ovisi di je sitnis, i kljucevi.. il ak se pise neki test pa moram selit za salabahter posto sam ljevak, pa mi ljeva strana bolje pase;)
Uvijek u hlačama u desnom đžepu. Navika
u hlačama ...
Ja moj u desnome đepu ..
Ja je obicno nosim u pojasnoj torbici ili u hlacama..Jednom sam imao tako velik mob. da mi nije stao u dzep hlaca pa sam ga morao nosit u ruci...
U torbi, odnosno u pretincu za mobitel
u dzepu od hlaca a ako imam jaknu naravno u jakni,ali uz uvjet da gdje je mob nesmije biti nista zbog jednostavnog razloga,da ga nesto ne ogrebe
uvjek u djepu.... kad vidim mob oko vrata lici mi na pederluk hehe
Na trakici oko vrata
to oko vrata ne znam tko je isfurao..no proslo ljeto su si ih svi vjesali.. :)
kako imam 6515, nije za djep,ali zato ima dobru futrolu koja ide na remen ili hlace i ni najmanje ne smeta.. :) sto se tice 6600 ona ima svoju torbicu..i stane gdje se nadje mjesta.. :)
Uvijek držim mobitel u džepu, tu mi je najsigurniji, na vezici mi je neš bezveze, ak imaš dobar mob, neko ti doleti i samo ti ga strgne i pobjegne , pa se moš fućkat...
Tak da mob u džepu rulez...:jump: :jump:
imas pravo.. :) hehe.. :)
Mob nosim uvjek u prednjem desnom džepu
Uvjek u desnom đepu, makar sam ljevak, al je u ljevom maramica koja mi češće treba :D
uvijek u prednjem lijevom depu hlaca
u desnon depu ... najprakticnije a i osjetis vibration
u desnom djepu jedan, u ljevom drugi (vazniji mobitel je u desnom...)
od kada sam uzeo tele2 sam kupio i pederusu :D reko neizgledaju mi lose one lacostine pederuse i taq :)
Ja ga fino piknem u dzep.Ja sretan on sretan..=)
Ponekad ga nosim u torbici oko pasa, ponekad oko vrata u sportskoj torbici, a ponekad u torbici (pederuši), ali obavezno u torbici, jer mi je jednom ispao i oštetio se i to ne želim opet doživjeti.