Da li je netko čuo za igru CRYSIS?
Printable View
Da li je netko čuo za igru CRYSIS?
Da...igra ima strasnu grafiku gledao sam par trailera i radjena je za DirectX 10...
Znaci nema je i nece je biti jos dugo?
Za kada je najavljena?
Neznam pogledaj malo po netu naci ces sigurno dosta informacija...
Nastavak far cry-a mora bit dobar
Kažu da bude izašla u 3 mjesecu.Igra je predobra.
http://www.gamespot.com/pc/action/cr....html?q=crysis
igra navodno izlazi u 6 mjesecu
ali ja ne znam da li sam ikad čekao i jednu igru kao ovu:)
evo par fotki pa recite koja je prava slika a koja iz igre;)
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746704233.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746704946.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746705607.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746706225.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746706837.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746707445.jpg
http://crysis.4thdimension.info/modu...3746708038.jpg
mislim stvarno da je svaki komentar suvišan!!!
nadasve suvišan ;)
još samo da ulupam 2-3 plače u hardveraj i eto me tam :p
Lijeve su prave, i moja čorava baba to primjeti a kamoli netko tko prati igre :D
Pogotovo tih usporednih slika nema u velikim rezolucijama, a svi znamo kako igre izgledaju ljepše kada ih se smanji za kojih 50%.
Ali da igra bome dobre izgleda tu apsolutno nema dvojbe, a i fimovi za sada izgledaju jako interesantnima.
igra izgleda predobro..
samo mislim da neću moći to pokrenuti :(
svaki put u novom bugu bude po jedan trailer od igre svaki me sve više fascinira.
imaš pravo :D
sada trebam naći što je minimum :)
EDIT:
evo ga, tu je sve što se za sada zna. http://wiki.incrysis.com/index.php/C...m_Requirements
ma ovakve igre je grijeh ne igrati na HIGH postavkama i sa jakim kompom
znam jest da je to sve skupo ali........
pa meni ljepše izgledaju slike desne od lijevih!;D
to je i moja sestra rekla kaže u igrici je sve lipše hahaha
jel izašla ova igra van?
:slurp: cccc
navodno u lipnju
Taman ovih dana dolazi novi komp pa ima da se fino vrti...po slikama koje ste keljnuli...ostao sam paffff...bolesno...kao da je slikano fotićem
Zato jer mod jedva čeka ovu igru. Nije ti ovo normalan forum :D
Nego,izgleda da će optimizirat igru i za 'starije' strojeve...
Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0
RAM: 768MB on Windows XP or 1GB on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
Recommended Requirements
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 Pro (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5GB+
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
Barem na low ću je moć zavrtit. Možda čak i na medium,ako oc-am. :)
Nego,zašto je ovaj topic sticky? Ništa suvislo u njemu nema,osim par slika i par nesuvislih komentara,nikakvih linkova na community,ništa. Zašto sticky?
Sorry na duplom postu. :D
zato da se isključivo piše o samoj igri bez nepotrebnih pitanja i ostalih
"pametovanja" kojih u svakoj temi o nekoj igri ima previše
a pošto još službeni sajt ne radi http://www.crysis-game.com/
ništa se još ni nema za reći o samoj igri koja još i nije izašla!
a oni koji toliko znatiželjni jako dobro znaju čemu služi google;)
evo još jedan dokaz kako je CryEngine2 foto-realističan
ovo je slika ulice u Las Vegasu,naravno prava i ona preko CryEngine2 :)
http://www.crysis-online.com/Media/S...as%20Vegas.jpg
ma taj CryEngine 2 je predobar da bi bio istinit, ali je istina.
samo postoji nešto loše u tome
za igre pokretane njim će mi trebat novi komp, barem nova grafička za DX10,
ako ništa drugo.
Gledao sam neke trailere za igru, nitko ne zna kad će izaći-ove godine hoće!
igra je predobra-pogotovo u DX10.
U igri dok hodaš prašumom možeš pomaknut svaki list grma i vidis sve sjene realne.
puno informacija o igri možete pronaći na
www.incrysis.com
zadnja dva naj novija videa:)
no comment po tko zna koji put.......
navodno glasine su da izlazi tek u 9 mjesecu.......
evo i ovaj za DirectX® 10 trailer
ako ga do sad još niste vidjeli.....
Hebene zazubice mi cure!!!
Vidim da je vrijeme za nove komponente nadogradit u komp! ;D
Igram pomalo FarCry dok ovoga se ne dokopam!
Fejst zlgeda, detaljno do bola, e al sad cu cjepidlacit, deder, zake kad vec stepes explozivnu bacvu iza koje se skriva lik (mislim lik je blesav ke se skriva iza bacve s explozivom), al ajd kad je vec za zabavu tam, e onda kad se sve razleti zake se i on ne razleti; ono dijelovi tijela, crijeva mozak, ruke noge, glava etc....
mislim ovo sa životinjama me totalno oduševilo
stvarno po tko zna koji put no comment
pa kad će ovo čudo od igre više izaći
Mislim uskoro, barem ove godine, već su jednom ili dvaput produžili rok. igra je trebala izaći u travnju ak se ne varam.
hoce li to raditi samo na dx10 i visti,mislim da je ovo pravo pitanje,jer vecina nas ima jake konfe,al sa starijim hardverom i xp-om.
igra je savrsena koliko detalja i mogucnosti!!!!!!!
ovo je san!:respect:
koja grafika bemti.............bas se pitam koja konfa mora biti da pokrene igricu............
cuo sam da je jedini nedostatak igri priglupost neprijatelja!Navodono su preglupi!
Neznam jeli istina to sam procito!!!:comp:
ma bmk za to IGRA JE ZAKON!!!!!!!!! Po najavama ;)
da igra ce bit hit hitova!!!:comp:
demo igre izlazi 25.09.
odbrojavanje se bliži polako kraju :)
igrao open beta client,strava grafika,još me više dojmilo kad sa minigunom ili sačmaricom zrušiš stablo na neprijatelja
eto ako još niste vidjeli
evo i video Countdown to Crysis
jao igra predobro ozgleda......jedva čekam da izađe
http://www.crysisdemo.com/
Countdown još 17:34h za single player DEMO!!! Za nestrpljive imam torrent link, ali ne znam jeli 100% radi, jer sam na dial upu, ali ljudi kažu da radi. Sad ću staviti za 3 min.
EDIT: Izgleda su modovi tamo obrisali temu! Jeli ja smijem uopće postati taj link ovdje?
Svi odgovori na vaša pitanja su tu!
nije toliko zahtjevno koliko sam mislio da ce biti,imam sve recomendeda ali mislim da ce opet da lagga...
na www.incrysis.com ima link na web stranicu na kojoj se može testirat komp na crysis. traje par sekundi, alija tome opet ne vjerujem. ja nažalost nisam prošao, zbog jadnih 512 MB RAM, ali to se sređuje uskoro i imat će se 2048 MB RAM, bwuhahahaha...
a demo je izašao i na istoj gore navedenboj web stranici ima i link za download dema, pa uživajte...
šta reći osim ovo je sigurno najbolja igrica ikad.....
nemam riječi evo i u dx9 radi predobro i izgleda predobro
ali ljudi moji jaaaaako je zahtjevna naravno za full detalje
trenutno se guštam sve je kako i mora biti na high detaljima
sad jedino nisam siguran zašto ne mogu otvorit ultra high iako sam čuo da i nema neke razlike
budem kasnije i koji ss stavio.....
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=376
znam žalosno ali istinito da ova moja kanta to ne može progutati;D
cuj zalosno....ta ti je dobra :S
Jeli mi netko može zalijepiti screenshotove sa low detaljima?
pa i sa low detaljima ti je igra 10 puta bolja od neke nanovije i za low postavke ti isto tako treba jak komp. a vidio sam negdje jednu sliku na kojoj su spiojene 3 iste slike, jedan sa very high detaljima,jedna sa medium i jedna sa low. iskreno, ne znam koja je slika najbolja, naravno sviće reći ona sa very high, ali kad se malo zagledate u sliku vidite 3 različote slike. drugačije osvjetljene, sjene, shader, i savaka slika ima nešto što nemaju druge dvije tako da je igra uvijek predobra.
EVO DA NEŠTO PODIJELIM SA VAM FORUMAŠIMA:
skinuo sam si singleplayer demo ove igre i prvo sam bio kod prijatelja igrao to, a on ima duplo jači komp od mog i ja naravno uživo u high postavkama, e i onda dođem ja kuč i instaliram si igru, a moja konfa ide ovako:
Amd athlon 3200+ 2.0 GHz
ATI X1600XT 256 MB
512 MB RAm
ostalo nije bitno, a ono što je bitno je da mi igra niamlo ne zapinje na optimalnim postavkama. jedino zapne kad sprema poziciju na nekom checkpointu, ali to je bilo i kod frenda.
e sad da vam nešto kažem o igri:
ako igru ne igrate na easy, bit će teško prijeći prvi level, a kasnije ćete se naviknuti, grafika u igri je prelijepa iako se ne miče svaki list kako kažu i svaka biljka. većinas e miče. testirao sam fiziku u igri i svugdje radi, svako drvo ako probate prepoloviti, ono će se prepoloviti, ako je naravno tanje drvo. igra je teška, bapš kao far cry u džungli jer niakd ne znate gdje je tko, a kad dođete u neki korejski kamp, nećete moći ni vidjeti sve vojnike s jedne pozicije, već se morate par puta premjestiti kako bi ih sve ulovili na radaru. ja naprimjer često koristim cloaking device u igri jer vas korejanci skuže ako se ne skrivate po grmovima i ako ne ležiote u travi. nisam ju cijelu prešao, naravno, tek sam ju dobio, ali igrat ću taj demo sve dok ne izađe cijela verzija. eto samo tako informativno o igri.
e ja je skido sa nekog servera kojeg sam nasao u org stranci crysis demo-a i skine mi nekoh 530Mb i stane i greska i sve se zaebe pa nista od demo-a,cekam cijelu.
Ček, sad ću ti dati link gdje 99% sigurno neće doći do greške.
EDIT: Evo ga:
http://www.giga.de/features/download/file/34900/
ma samo na fileplanet odite, svi demoi su tamo, a ja sam link za crysis pokupio sa incrysis.com, i radi, normalno.
evo da kažem da sam prešao igru i da je prekratka, iako je demo mislio sam da će bit malo duže. a i rekli su da će za cijelu igru biti dosta 10 sati igre, isto premalo
evo nije da spamam ali napravio sam jedan video od 2 i pol minute iz demoa za neke prijatelje, pa sam taj isti stavio na youtube da svi mogu pogledati, ovo je llink
http://www.youtube.com/results?searc...ntitledstudios
u videu nisam nešto pretjerano pucao ni ništa, već sam samo pokazivao neke osnovne funkcije nanosuita u modifikaciju oružja, nažalost poginuo sam, ali samo zato da bi požurio da video ne bi bio prevelik. a ako vidite zapinjanje videa, odnosno igre, uzmite u obzir 512 MB RAM i gamecam uključen.
Zahvaljujem na videu! Srećom pa sam u školi, samo što ovdje ne mogu upaliti zvučnike, jer će smetati malcima na satu informatike.
ma nema na čemu, uglavnom pjjesma u videu je od prodigyja, serial thrilla
evo i slika koja potvrđuje da crysis nije tako savršen kako neki misle i da crytekovci neka dmogu napraviti neki jako mali propust:
http://img107.imageshack.us/img107/1...sisgaf1az6.jpg
nećemo im ništa zamjeriti, ali eto samo da se vidi, e btw, ugradio sam si 2 giga rama i igra radi besprijekorno, nimalo, ali bašnijmalo ne zapinje...
edit: žao mij e što nisam smanjiop sliku, ali neam vremena pa možda kasnije
edit2: evo još jedna slikica iz igre ovaj put na high postavkama, i ovaj put sam smanjio veličinu slike. igru sam igrao na 1024x768 na high i na štetu ima malo fps-ova, al nema veze, igrat ću na medium, a na very high ni ne pomišljam iako ga nema u demou. zato se za Božić kupuje dvojezgreni procesor i igras e crysis na high. samo da još nešto kažem-igra je na high postvkama skroz drugačija od igre na medium postavkama. na high imate:
-motion blur, depth of field, 3d ocean, više objekata u džungli, sve se miče, ali baš sve, osim trave... prelijepa je igra...
http://img150.imageshack.us/img150/1...ishigh2od8.jpg
Sad ja ne znam koliki sam ja baksuz, ali ja sam naletio na barem 10 grafičkih bugova O_o Kape koje stoje u zraku, srušene palme koje se neće slomiti na pod, a drže ih 2 obične male grančice, objekt u objektu(kao ova velika slika gore) itd. Ovako je dobra, ali to mi je baš upalo u oko. Već 2x prešao demo ;D
ja nisam naletio na previše, možda jesam, ali ih nisam uočio, ovaj sam baš primjetio i jednostavno sam ga odmah usliko. ali većimo ti bugovi su toliko mali za tako veliku igru i svatko može previdjeti tako nešto što u većini slučajeva uopće nije bitno za gameplay, ne utječe na igru. tako da, meni oni uopće ne smetaju, a i ovisi na kakvim postavkama igraš, ako si na low, bugovi će ti bit češći jer je i fizika na low postavkama, a na high ti je fizika u igri realnija.
p.s. evo još nešto što sam napravio, a malo je smiješno...instalirao sam si sandbox 2 kako bih se mogao zezati u modeliranju i tim stvarima, i uglavnom, dođem ja do dijela gdja završava demo i uspijem preskočiti onaj zaleđeni brod i poslije toga se može igrati još par minuta, možete vidjeti jednog scouta kako uvbija korajance i loviti ga,ali on se ne obazitre previše na vas.
ako je netko igra sa 8600 gt na kojim postavkama vam je jer i na mediumu teško ide sa 1280-1024.Čista radoznalost
neće vam baš bajno ići nisu to jake grafe šak ljudi s 8800gtx nemogu na very high doduše na rezi 1650X1050 :D
meni je monitor 1024x768
valjda ce moc ugodno vuci za high,valjda.....sve je super osim grafe,ali pasivno je hladenje a to mi se svida :D
javim
...ma joj,
imam 19" monitor na 1280×1024
i iako je igra na low postavkam
jer imam šugavo slabu konfiguraciju
igra izgleda prekrasno!
Šteta što poslije "broda na suhom" igrica ne ide dalje ;D
Kada bude kod nas za kupiti?
Netko doznao?
Iako mislim da je budem prije "skinuo" s neta ;)
EDIT: obožavam stealth mode kada patrola jednostavno prošeta na metar od mene dok ja stojim nasred staze bez ikakvoga zaklona
medium će sigurno high... teško ovisi kakav ti je komp
a igra sama na recomended traži grafu s 640 mb :S
hehe ima ti neki bug pa u demou moš još malo iza broda ić :D
probao malo 1. level
grafika je bolesna
sve sam na high stavio i ide ok 19 fps i skroz je igrivo ;D
.....................................
šta ne kužiš, slika ko slika, samo na high detaljima, a nisam ni znao što da uslikam pa sam to.
igra je nenormalno bugovita,pa nemogu uopce igrat ovaj level od bugova:
http://img139.imageshack.us/img139/2458/24416090qe0.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/7696/35874585hr8.jpg
ovo je neki peti-sesti level sa tenkom pa kad izadem dobijem 4 ruke,pa kad pucam slika leti gore dokle se igra ne chrasha i izade.to sam vec vidio na nekom bosanskom forumu da se dogodilo nekom liku na demo-u sa 4 ruke
:(
OVO JE JEDAN MADAFAKINŠKI VELIKI BUG. ali ne vjerujem da je do igre, ili ne znam jer bi se to onda pojavljivalo većini ljudi, a ako se pojavilo tebi i tom liku onda je možda neko prčkao po nekim datotekama u igrinom folderu ili jednostavno neš ne valja dvd ili cd, ali ne vjerujem da bi netko mogao napraviti ovakav propust. a na kraju, kad budem došao do tog dijela vidit ću pa javim jel i meni tak šta, iako prvi put vidim ovo.
evo sad sam instalirao punu verziju prelazim pomalo,javicu ako naletim na kakve bugove. btw smijesno mi je ganjati one ptice po plazi,svaka se moze uhvatiti i upucati,to je fino iako je nebitno za radnju igrice
evo kad sam level isponove poceo nema problema,nema bugova.
detalji na igrici su bolesno dobri ali je malkice dosadna
predivan prizor na kraju kad ubijes glavnog,ali igra prekratka,to me jedino razocaralo.
ps. ono na pocetku sa korejcima nema smisla jer kad dodu cudovista nije vise zeleni otok nego "ledeni" otok.
pa nije to da nema smisla, već po priči se tako mora ići, znači korejci su zauzeli otok zbog otkrivenih čudnih aktivnosti tamo, a ameri su naravno njihovi najžešći protivnici i delta force tim, u kojem je tvoj lik je isto tako poslan da istraži što korejci rade, tak da je priča takva i sa korejcima se boriš sve dok ne nastane ogromna ledena kugla...
pa gadas bazookom ili rifleom.
ako neece vjerovatno se radi o gigantskom bugu koji se i meni tu dogodio,loadaj pon ovo zadnji save pa probaj opet.mora radit.
upravo sam je završio i samo da vam kažem da sam promjenio mišljenje o tome kako je dosadna
Ja sam je isto nabavio i super je.
Samo dakažem na kakvom stroju je igram ( ne zbog hvaljenja već da znate hoće li i vama raditi).
CPU Intel E2160 1.8 GHz @ 3.0 GHz
RAM 2x 1 GB DDR2 800 MHz
VGA ATI X1650XT 256 MB GDDR3 (u rangu sa NVIDIA 7600GT 256 MB)
MONITOR 17'' na rezi 1024x768
Detalji u igri su namješteni svi na MEDIUM i igra savršeno brzo radi. Bez i najmanjeg btrzanja.
Nisam pokušavao povećavati kvalitetu slike jer je i ovako prekrasna.
Moja preporuka je da, osim ako nemate neku od najjačih grafičkih kartica na tržištu, igrate u manjoj rezoluciji i igra će se vrtiti.
Kupite si manji monitor i igrajte Crysis :)
evo čitao sam malo neke vijesti na netu u vezi crysisa i uglavnom neki tamo glavni dizajner ili tako neš je rekao da će u nastavku crysisa(inače crysis će imati tri dijela, kao trilogija) biti grafika još bolja i da će se potruditi da sve scene i animaacije budu veoma realne, a da će se pogotovo potruditi oko textura lica i još nečega, al sam sad zaboravio. al ajd samo zamislite ovo.
danas nijedno računalo ne može vrtjeti crysis na ultra high detaljima(bar sam tako čuo a i vjerujem da je sitina) a oni hoće grafiku poboljšati, kao da im nije dovoljna. i šta će onda kad naprave ajd nazovimo to cryengineom 3, pa to će izać igra i svi će čekati godinu dana da bi ju mogli igrati, al valjda će i oni biti pametni da optimizorat igru, jer s ovom nisu baš uspjeli...tak da bit će svega, a i crytekovci će morati napraviti takav enginev da rastura jer su iz epic gamesa već počeli raditi na unreal engineu 4, a unreal tournament 3 je super optimizorana igra, ali da ne idem off topic, iako je to daleka budućnost, zamislite šta će to bit za 5-6 godina, ko u pravom svijetu...
toliko od mene
ja sam napustio zgra...ovaj forum a ne zgradu...
whoooooa... tek sad sam je zavrsio (igrao kiojih 5 dana svaki dan po cca 2.5h) i moram rec jos jednom WHOOOOOOOAAAAAAAAAAAAA... koja igra, **** me pas, ovo je bolje od sexa..
kao prvo mislim da igra nije dosadna (kao sto je netko naveo) ali sam puno puta imao priliku misliti kako je to-to, zadnja misija i gotovo, ali nikad nije bila zadnja, a da ne velim da me na kraju i prestrasio nakon sto kaze "we're going back to fight them" :)
vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...
isto tako moram rec da sam nedavno zavrsio CoD4 koj me je ostavio speechlees, ali je malo bio prekratak s obzirom na crysis... uglavnom
crysis 11/10
CoD4 10/10
ma savrsenstvo...
[QUOTE=bubAmeZhivot;706337]vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...
QUOTE]
wtf, s takvom mašinicom t nisi igrao ni na medium, pa ima samo jedno rješenje tog problema--postavi sve na high... aono kasnije što si rekao da je crysis dugačak, evo ja još igram, iako sam ga dobio tek prije par dana, i isto mi se tako čini, ali svi su rekli 10 sati igre i to je to...
Jeli možete procijenit ( onako od oka :thumbup: ) bili ja mogao sa ovin konfiguracijama igrat Crysis sa recimu medium detaljima i da ne zapinje:
core 2 duo 6300, 1.86 x2 GHz
Asus eax 1600 XT 256 mb
1 GB RAM-a
Hvala
Mislim da bi, mozda bi ti jedino malo zapinjalo u situacijama dok su neke eksplozije ili masovne pucnjave, te pri ulasku u novi sector i sl.
e jel zna itko kako se ubije onaj genral kyong, pucam po njemu sa shotgunom, sa SMG-om sa svime što imam i on ne umire, a ni ne troše mu se meci u minigunu. ja ću još pokušavat, doduše tek sam došao do njega pa ću još probavat, al mal mi je glupo da ga je tak teško ubit.
Ma nije ga uopće teško ubiti, samo se "invisible-iraš" i opališ sa najjačim rafalom po njemu. I tako u par navrata i gotov je!
da, sonto sam bio nakon 3 šaržera fy71 riflea. to je baš čudno napravljeno što ga toliko moraš klat, klošar jedan. sad sam ušao u core dio igre i mislim da sam se izgubio, što uopće nije teško. mrzim kad me počmnu napadat oni alieni i još kad ih ima 5, al hvala bogu na incendiary ammo-u. i skonto sam jedno kod njih, kad se približe samo ga uhvatim, ono grab enemy i bacim i već su mrtvi. onaj dio kad se voziš u onom kao speed tunelu mi je predobar, voziš se tako brzo i onda još staviš maximum speed i nebo je granica.
Ja sam tek prije tri dana uzeo Crysis tako da nisam daleko stigao. A i ne žuri mi se, uživam u igri :sheriff: .
e a igra baš predugo traje, ne znam ko je izjavio da traje samo 10 sati, ja ju već toliko igram i tek sam došao do core dijela igre
ja je presao u 5 dana,kratka uzasno ne znam sta je vama.
Ma igra traje pun qurac. Ja igram po par sati na dan, već tjedan dana i sada sam tek završio Core level. Tu se stvarno lako izgubiti i moram reći da mi je taj level loše napravljen. Uopće nije jasno što treba napraviti tako da sam ja 4 sata lutao okolo dok nisam našao izlaz pfffffffff.
Ajde vi koji ste završili igricu mi recite, kako se ubijaju oni leteći vanzemaljci na levelu iza Core-a. Ima ih bezbroj, a municije malo!
te aliene vani ja ubijam s puuuno mnicije, koristio sam fy71 isprve, ali kad sam shvatio da je shotgun mnogo jači, njega korisitm. to vrijedi ako misliš na one male troopere aliene, hvala bogu još nisam naletio na nijednog scouta, ali i ovi su teški za ubijat...
ja sam taj level presao za cca 30 min,bio sam se par puta vrtio u krug i jednom zapeo,taj level je katastrofa za prelazit ali ugodna je atmosfera :D
@ blizzard
Pa šta se ti utrkuješ s nekim da moraš proći level u roku pola sata?
Samo run&gun, a?
Meni je to bezveze, tu onda nema ni taktiziranja ni potpunog doživljaja igre.
Npr. zamisli ispališ tactical bullet u Koreanca i onda ga aktiviraš neprimjetno. Ili na tenk neprimjetno postaviš bombu i sakriješ se sa strane i aktiviraš kad tenk ode u špicu...
Da li je bolje to ili zaletiti se prema njemu i ispaliti 100 raketa na njega i minigunom prošarat u trku po svima oko sebe dok ne padnu?
A nije to gušt!
To je kao knjige gutati u dahu bez razmišljanja.
Igru volim detaljno ispregledati iz svakoga kuta poligona ako je to moguće.
Čak što više završiti nivo na par različitih opcija ako je moguće.
Skidan je sa torenta i nadam se da bude išla OK
jer nemam 3oo i kusur kuna za nju :(.
baš je tu čar ove igre, možeš ju prelaziti na nekoliko načina. run i gun je definitvno opcija, ali moraš biti dobar-tako su rekli u nekom videu koji sam gledao, ali opet možeš lagano ubijati jednog po jednog a da nitko ni ne zna. to se ne može u svim igrama i baš je zato ova tako dobra, hvala bogu na nanosuitu, jer bi bez njega igra bila run i gun.