-
The Hot Mix MP za v360 i L7
-
znas mozda kako bi to mogao ubacit preko bluetootha (neki program)? jer sa usb cabelom ne mogu se spojit
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
znas mozda kako bi to mogao ubacit preko bluetootha (neki program)? jer sa usb cabelom ne mogu se spojit
jesi instalirao p2k drivere? ako nisi pogledaj malo po forumu, naći češ linkove i sve ostalo što ti je potrebno
-
Jel može netko izvući samo ovu temu sa SE ikonama(slika 4)??
-
-
Rapidshare server trenutno neradi...
-
može kratko objašnjenje na kratko i bezvezno pitanje?
što je bootloader?
poz
-
= Citat =:
Izvorno postao jolly_bravo
može kratko objašnjenje na kratko i bezvezno pitanje?
što je bootloader?
poz
ukratko, isto što i bios na kompu. to je vrsta loadera pomoću kojeg se ispravno adresira flash u mobitelu. svi mobiteli imaju svoj neki loader, no kod motorola se zove bootloader.
-
puno hvala, to mi je bil potrebno
-
Ajd ak ga neko stavi nek izvuče skinove pa upload-a.
:fish:
-
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ajd ak ga neko stavi nek izvuče skinove pa upload-a.
:fish:
Svi ti skinovi se nalaze u "176x220 skins" thread-u :rolleyes:
-
ja sam nov u tome ,pa bi zelio znati s kojim programom da to ugradim u mob i da li se to moze obaviti preko bluetootha
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
ja sam nov u tome ,pa bi zelio znati s kojim programom da to ugradim u mob i da li se to moze obaviti preko bluetootha
Ne može preko bluetootha, RDS lite - p2k drivers i usb kabl je sve što ti treba a postupak imaš opisan negdje u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15982!
-
= Citat =:
Izvorno postao gLemon
jesi instalirao p2k drivere? ako nisi pogledaj malo po forumu, naći češ linkove i sve ostalo što ti je potrebno
ako pita su vezi usb-a instalirao sam sve moguce drivere i mucim sve vec tjedan dana uvijek mi neka greska dođe
-
vec sam sve threadove procitao i ne kuzim pola kurca ni sam nasao rjesenje za moj problem s usb-om
-
= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Svi ti skinovi se nalaze u "176x220 skins" thread-u :rolleyes:
ja sam uzeo sve te skinove i stavio ih na svoj web, i napravio sam ih malo preglednijima.. nadam se da se ne ljutis :)
btw: link:http://www.v550-site.com/multimedia/skinovi/index.html
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
vec sam sve threadove procitao i ne kuzim pola kurca ni sam nasao rjesenje za moj problem s usb-om
Moraš malo pobliže objasniti svoj problem ap se možda i nađe riješenje! :comp:
Al ne ovde jel je ovo OT, možeš recimo u "Motorola v360v: skoro sve o njenom pretvaranju u v360 i moddingu"!!!
-
= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
naravno da ne :thumbup:
-
mene zanima kako skin sa 12 ikonica stavit da bude skin sa 9 ikonica?
sa kojin programom mogu "promjenit" skin pa to sam napravit?
konkretno..imam skin arzen koji ima po defaultu cini mi se 12ikona..
i sad kad ga stavim mogu kao selektirat to dole ali kad idem "uci" u to onda me samo baci na "desktop" od moba..
daklem,meni treba neki program kojim mogu mijenjati skin iz 12 ikonica u skin sa 9 ikonica:.
(imam motoskin al sa njim ne vidim kako mogu to prominiti)
hvala
-
Nema nikakve veze sa ovim thread-om ali evo sa ovim mozes.
-
sry na offtopicu..
i hvala..
-
Stavio ovaj Hot Mix na v360 ali sad mi treba hrv. langpack.
Ima tko?Hvala
-
= Citat =:
Izvorno postao Robi555
Stavio ovaj Hot Mix na v360 ali sad mi treba hrv. langpack.
Ima tko?Hvala
Mislim da će ti ovo pomoći: http://rapidshare.com/files/5374309/..._GoGs.rar.html
-
Hvala,to mi je trebalo :thumbup:
-
nisam pratio zadnjih par mjeseci forum jer sam strgo ekran, a sad eo opravio mob, pa me zanima sta je taj MP , to si ti pravio? i sta ima za razliku od 1.3yueta
pozdrav
-
stavio sam ovaj hot mixx, odličan je:thumbup: ... Samo kad ga idem punit trebam par puta ištekat/uštekat punjač, ali ne smeta...
-
kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
-
Evo ubacio sam ali me muci sto nikako pa ni s p2k adv editorom ne mogu maknut onaj natpis EDGE, i nesto mi ne valja sa onim night skinom.meni su sounds i recent calls praktički naljepljeni jedni na druge i uopce kamera nije u gl.meniu nego u media.probao sam s raspodjelom ali nist
-
flashaj si yuet ili diabolic
-
Kada koristis night style skin moras sa file changerom (imas ga medju java aplikacijama) da promenis mma (koji ti ti je takodje ubacen u MP)
-
= Citat =:
Izvorno postao
JA_SAM
Kada koristis night style skin moras sa file changerom (imas ga medju java aplikacijama) da promenis mma (koji ti ti je takodje ubacen u MP)
imam ih više. mma_ucp, mma_ucp 3x3 standart, mma;ucp_infinit
i jos 3x4 i 3x3.sta u kojem trebam mjenjat.th
-
Infiniti(funkcionalni taster/apply).Mada nebi ti odpala ruka da si sam probao :rolleyes:
-
= Citat =:
Izvorno postao
JA_SAM
Infiniti(funkcionalni taster/apply).Mada nebi ti odpala ruka da si sam probao :rolleyes:
hm.prvo hvala.kad dođem na infinit i protisnem desnu soft tipku (ne znam st podrazumjevas pod funk taster) imam read, write,hidden
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
JA_SAM
ja sam to napravio, pa nisam znao kako vratit pa sam izbrisao... hoće li biti posljedica?
stisneš menu tipku pa apply
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
JA_SAM
Sta si sad izbrisao?
mma;ucp_infinit :(
-
Pa ajde onda skini sa telefona taj mma_3x3(/a/mobile/system) i stavi na neki free server pa cu ti ja namestiti (ako ti uopste treba za taj night style skin).Ako ne onda nije vazno..
-
= Citat =:
Izvorno postao
JA_SAM
Pa ajde onda skini sa telefona taj mma_3x3(/a/mobile/system) i stavi na neki free server pa cu ti ja namestiti (ako ti uopste treba za taj night style skin).Ako ne onda nije vazno..
ma nije važno, nego sad me ne pušta u poruke traži kod neki, probao sam 0000, 2580, pin, ali neće... pomagajte, hitno je
-
= Citat =:
Izvorno postao
gLemon
ma nije važno, nego sad me ne pušta u poruke traži kod neki, probao sam 0000, 2580, pin, ali neće... pomagajte, hitno je
probaj 1234:notooth: . flashaj ponovno , ako ti se neda prčkat po tome
-
= Citat =:
Izvorno postao
T O M O T
probaj 1234:notooth: . flashaj ponovno , ako ti se neda prčkat po tome
nemam sad vrimena, moran ići...
evo iskemija san nešto, nije tilo 1234, pa san ga resetira pa radi sa 1234...
-
Pa gdje mu je video kamera ? Nije vrag da je nama taj MP
-
= Citat =:
Izvorno postao
1142007
Pa gdje mu je video kamera ? Nije vrag da je nama taj MP
u multimedia je meni na L7 bilo, a sad nema, osim u video pa new video jer sam stavio apply mma;ucp_infinit...
-
ne radi mi lagpack dobro.. samo se glavni meniji vide.. sub ne mislim da je to zato sto su fontovi bili smanjeni na hox mixu u submenijima a mozda i ne.. ima kakva ideja, netko?
-
= Citat =:
Izvorno postao
lns00mnia
ne radi mi lagpack dobro.. samo se glavni meniji vide.. sub ne mislim da je to zato sto su fontovi bili smanjeni na hox mixu u submenijima a mozda i ne.. ima kakva ideja, netko?
Pokusaj staviti zadani jezik na automatski,a ako nece,onda ponovno stavi lp. Mozda nije dobro sjeo. U krajnjem slucaju promijeni font...:belj:
-
= Citat =:
Izvorno postao
ilordan
kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
nadji je u memoriji telefona, pogledaj kako se zove, mislim da c.gif ili cl.gif, prebaci je na komp, u paintu ili necem drugom editiraj, napisi sta hoces (velicina mora biti ista i naravno mora biti crno- bijela), i vrati na mob, mora se zvati isto ko i ova koja je na malom ekranu, spremi u memoriju telefona, "restartaj" mob i ims novu sliku na vanjskom ekranu
-
= Citat =:
Izvorno postao
lns00mnia
Da razlika je u veličini fonta i to stvara probleme. Jedino rješenje je promjena fonta na odgovarajuću veličinu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
jole0909
Da razlika je u veličini fonta i to stvara probleme. Jedino rješenje je promjena fonta na odgovarajuću veličinu.
hm.. ako netko zna s cime bi to bilo lagano rijesiti. Hot mixx je dobar mp i treba mi zbog edgea. ako netko ima jos neki mp koji podrzava edge...
-
= Citat =:
Izvorno postao
lns00mnia
hm.. ako netko zna s cime bi to bilo lagano rijesiti. Hot mixx je dobar mp i treba mi zbog edgea. ako netko ima jos neki mp koji podrzava edge...
ako imas l7 ili v360, nemas edge nego samo natpis "edge" koji nista ne znaci jer ti mob hardverski ne podrzava edge :gun:
-
= Citat =:
Izvorno postao
lns00mnia
Evo, isprobao wolf 1.1 i ima edge
-
tj pise edge :D
pise i meni edge na l7,samo neznan kako bi provjeria jel to cudo radi :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
teoz
ako imas l7 ili v360, nemas edge nego samo natpis "edge" koji nista ne znaci jer ti mob hardverski ne podrzava edge :gun:
Neznam dali je to stvarno EDGE ili ne ali znam iz osobnog iskustva da sam s HotMix-om na V360 surfao internetom puno brže nego sa bilo kojim drugim MP-om (original Vodafone, Yuet 1.8, 2.0, 3.1, Diabolic53 i još dvije verzije original motorolinog softwarea).
-
= Citat =:
Izvorno postao
jole0909
Neznam dali je to stvarno EDGE ili ne ali znam iz osobnog iskustva da sam s HotMix-om na V360 surfao internetom puno brže nego sa bilo kojim drugim MP-om (original Vodafone, Yuet 1.8, 2.0, 3.1, Diabolic53 i još dvije verzije original motorolinog softwarea).
ne podrzava edge jer to nije hardverski predvidjeno, a surfas brze zbog nekih postavki
-
= Citat =:
Izvorno postao
teoz
ne podrzava edge jer to nije hardverski predvidjeno, a surfas brze zbog nekih postavki
ma meni je bitna brzina, a izmjerio sam prosjecnu oko 170 Kb/s
prije je bilo oko 80 Kb/s
pa eto i ako nema edge bitno je da radi duplo brze (bas kao edge?)
naravno, ping je isti, oko 450ms
-
nego..jel netko ima odgovarajući language pack za ovaj MP?jer naravno,ovaj navedeni GoGsov uopće ne želi primiti,a kad ubacim drugi,sa svog starog backupa,onda ne prikazuje ništa u submenusima-zbog navedene razlike u fontu.pa ako netko ima možda editirani LP,pa da uploada...
e da...što se Edge-a tiče na ovo MP-u..uspio sam maknuti ikonu i natpis Edge sa ekrana
dakle..seem 0032_0001
offset 89 - bit 2: EDGE Icon (1 on, 0 off) (only on EDGE supported phones with late version firmware)
ali..sad tu stoji ikona za GPRS..koju ne mogu maknuti-tj.,mogu,ali..GPRS mi je iz nekog razloga stalno aktivan...tako da mi natpis GPRS active (koji se može mijenjati sa P2Kadvanced editorom) prekriva mi datum...na tome još radim,to ne mogu riješiti.
i još jedna stvar koju ne mogu riješiti-kako da natjeram mob da kad je tipkovnica zaključana,da pritiskom na crvenu tipku\bilo koju tipku pali svjetlo?to mi je bilo korisno,ali ne mogu naći preko kojeg seema se to uključuje,a znam da može-to sam imao na prošlom MP-u...
-
Iam v360v..Prelud je zvuk otvaranja moba na ovom MP-u. :) u specifikacijama v360v pise da podrzava edge. i sad iam ovaj mp, uzeo web n walk gigu i surfam.. brzina je poprilicno dobra i vise nego sto sam ocekivao.. ponekad siba i preko 20kb/s sto bi reklo 160kbits+
Sad.. ta mobilna veza na net ima tu neku tendenciju da bude "lijena" sto bi reklo kad nista ne skidas nece net dobro radit, a kad mu natrpas downloada onda poludi i pocne skidat oko 20kb+ Ping je uzasan ne znam jel to zato sto sam daleko od odasiljaca ili tak svima ali na doti su mi svi mamu spominjali puno puta. 800+ i varira kao lud:wtf: . ako pomaknes mob opet treba neko vrijeme da pocne dobro skidati. i kako vidim simpa ima puno bolju pokrivenost edge signalom.sto se tice vipa ako nisi u gradu imas velike sanse da ces dobit gprs.
iskreno mislim da se ne isplati uzeti osim ak mailove saljes i trebas bit non stop na netu. za mob bi bilo dosta oko 200mb za mjesec.
:ban:
-
Imam L7 crni, bio je na vodafonu ali ga je jedan čovjek dekodirao. Sve sam napravio od ubacivanja skinova do iTUNES. Sad mi je želja novi sofver kao dok se mijenjaju "windowsi" na kompjuteru, pa kažite mi koji je softver najbolji za 413 bootloader i ABR i 08.OD ...
htio bi da mogu imati pregled slika preko cijelog ekrana i zoom
PDF reader ako postoji
.
.
.
ostalo kao što mnogi softovi imaju