Poslati poruku sadrzaja "TOMATO" (bez navodnika) na broj 0921000111.
Ako imate malo sreće stići će vam poruka da ste osvojili Tomato box.
Meni je uspjelo :thumbup:
Printable View
Poslati poruku sadrzaja "TOMATO" (bez navodnika) na broj 0921000111.
Ako imate malo sreće stići će vam poruka da ste osvojili Tomato box.
Meni je uspjelo :thumbup:
odakle si saznao nigdje nepiše niš o tome?
mogu li to samo teletovci ili ostali?
Mislim da je to za sve osim Vipovaca (a možda i oni mogu).
Ciljajte prve minute iza punog sata, tako imate veće šanse za dobitak (npr. 19:01) :thumbup:
dal je tebi došla odmah poruka ili?
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
sad mi to kažeš!;D
to je iza svakog sata ili imaju određeni sati?= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Prvi put mi je došla nakon sat-dva. Kad sam poslao s mobitela od stare, onda mi je stigla za par minuta, a to je bilo u 16h i nešto sitno minuta.= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
Ta igra je počela u 7 ujutro, a do kad će trajati...
Iza svakog punog sata. Slijedeći pokušaj imate za pola sata :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
neće preko večeri biti spavanja;D ;D= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Čestitamo! Osvojili ste tomato box! Molimo posaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresa) odgovorom na ovu poruku, kako bismo Vam poslali Vašu nagradu.
Poslao sam im podatke, e sad hoću li išta dobiti ili je to neka sprdačina, vidjet ćemo...
Moram priznati da je zanimljivo! Iako sam još ovo ljeto kupio si Tomato i to s nekim bijesnim brojem, niti nakon 5 mjeseci ga još nisam "otpakirao".
Ali, budem poslao poruku, niš me ne košta.:thumbup:
svaki puni sat se dijeli jedan tomato broj. znaci 7:00,8:00,9:00.... i ko bude prvi dobiva tomato karticu. to sam procito na mobilu ali je tamo pisalo da traje do 17 a izgleda da traje od 17.11. pa ja idiot nisam taj dan htjeo slati poruke i sad nadem ovdje da su neki vec dobili... i svi sudjeluju u igri (i vip)
svaki sat se dijeli jedan broj (24 na dan)
jeli i po noci ili samo od 7 do ?
cijelo vrijeme
Dijeli se i više brojeva u sat vremena. Moja cura je dobila 2 tomato boxa u istom satu, tako da je poslala poruke s dva različita broja mobitela.
vrijedi li to za vip
svi sudjeluju u igri (i vip)
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
kad je dobila? danas ili...
Osvojite i pričajte tomato
Tomato organizira nagradnu igru za korisnike svih mobilnih mreža u Hrvatskoj, a dnevno poklanjaju 24 tomato boxa s početnih 50 kuna na računu. Svaki korisnik koji nakon svakog punog sata (7:00h, 8:00h, 9:00h…) pošalje SMS sadržaja «tomato» na broj 092/1000-111 može osvojiti tomato box, a igra traje do 17.11.2006. (KĆ)
...s Mobila
:closed:
ako to traje do 17.11.2006 zasto su oni to napisali 18.11.2006
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=2206 :-/ :-/
E ****** sad, jel to onda vrijedi jos il ne???
pa najbolje da nam kazu ovi koji su dobili nagradu kad su je dobili(koji dan)
evo i meni je dosla poruka da sam dobio znaci igra jos traje! najvjerovatnije do 17.12.. :comp: :comp: :spin:
I ja sam upravo dobio sms da sam sretan dobitnik i da ima javim svoje podatke da bi mi mogli poslati box
ha... ja sam poslao poruku cisto onako iz zezancije cim sam procitao ovu temu (oko 17:20) i sad mi je dosla poruka da sam dobio.
iako neznam sta ce mi taj tomato box.
jeli to ipak neka zaebancija ili je zastvarno.. kolko je sigurno slat svoje podatke?
i ja sam dobio;D ;D ;D neka opasna zajebancija...;D
To se i ja pitam ? evo stigla mi jos jedna poruka na isti broj kako sam poslao samo dvije pa nije moguce da su obe dobitne?? ima ih dosta koji su dobili !
čekaj ako djeliju samo 1 paket na 1 sat? kako onda tolko nas dobi?
ja i moja sestra dobili oboje u razmaku od pol sata (8:30-9)
nešto ne štima
a da neko nazove sluzba za korisnike ako toga uopce ima u tomatu?
Kada stoji na mobilu da se nagrađuje i da je istinito, mislim da je sigurno.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
....i nebi rekao da traje do 17.12 pa ljudi bi se pretrpali sim karticama.
a ne traje ni do 17.11. ili im je ovo ostalo kartica pa dijele!:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
rade od 8-21h;D= Citat =:
Izvorno postao Skener
ali nema veze dali pošalješ u 9:00 ili 9:46 svejedno dobiš!
A nista ja sam poslao svoje podatke, a ako ne bude nesto stimalo porazgovarti cemo sa onim koji je potpisao clanak u Mobilu;D ;D ;D
evo šaljem...ali što će mi taj box... nije važno, važno da se dobije...:thumbup:
Evo, navodno i ja dobio!
imaju malo korisnika pa sad dijele box-eve. ;D ;D
ja sam poslal u 19.15 i u 20.58 dobivam poruku da sam dobio... pa bumo vidli! mislim da je ne nikša zafrkancija... ipak je to 092
Ja sam poslao poruku pred otprilike sat vremena i dobio povratnu da sam dobio BOX.
Zasto i zbog cega dijele ne znam, ali nije bas dobro sto saljemo svoje podatke u neciju arhivu !
a i cudan je broj. mislim zasto nije bez predbroja 092 nego neki 5-znamenkasti?
Bitno da ne šaljemo JMBG :notooth:= Citat =:
Izvorno postao kokibj
= Citat =:
Izvorno postao kokibj
joojjjjjjj.. ti i tvoja arhiva.. pa more si zeti telefonskoga imenika i poglednuti miljune adresi....
Da mogu, ali ovako slanjem poruke sa svojim podacima si pristao da oni iste koriste za svoje potrebe i potrebe trecih osoba.= Citat =:
Izvorno postao black_hole_sun
kaj, ti si nekši pravnik?? na osnovu čega bi oni imali takše pravo? za sad vredi reč koja je napisana na paperu.. još bu prešlo bar 50 let da bodo se važni papiri ili vrijednosnice verificirali elektroničkim putem.. ak me razmiš..= Citat =:
Izvorno postao kokibj
i ja sam dobio,neka zahebancija brijem:spin:
Ja poslo upravo pa ćemo vidjet oće bit šta od toga
i ja sad poslo. valjda cu biti sretni dobitnik, iako mi ne treba...
poslo sam sinoc 2 poruke i nista mi nisu javili..:-/
Izgleda da su odlučili za poseban marketinški pristup... Od svih koji su dobili, a izgleda da je šansa za dobitak 200% (pošalješ jednu dobiš dva);D , hrpa će ih nastaviti koristiti taj broj jer će vidjeti uštedu i jednostavnost...;D
ja sam 3 dobio,ma nema šanse...doći će mi nikad...:spin:
To i ja mislim:-/ ,meni se sve cini da je to neaka zafrkancija.Ja sinoc poslao odavde iz Njemacke 6 SMS-ova sa 2 razlicita Simpa broja i evo maloprije dobih 6 Poruka,kao cestitamo,osvojili ste tomato box.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Odgovorio ja 6 puta,pa da vidimo,uf 3 kn po poruci:evil: :evil: :evil:
Nadam se da nece slat onu cijelu konzervu???!!!di ce mi to stat u sanducic,:-/
Imaju one jednostavne boxove, u kartonu.:thumbup:
odlicno!!!
ma,da bar jedan dodje,da nisam bezveze 50 kn na SMS-ove potrosio.
Valjda ce netko od dobitnika ovdje javit da je dobio:rolleyes:
Meni došli boxevi,u roku dva dana,jupiiiii:spin:
Cek actualy si dobio doma na adressu boxove??? s mobom i karticom? il samo s karticom?
da SE k800 i box....
;D ;D ;D
ziher,dobio sam 3 boxa...na mamu buraza i sebe...:spin:
poslao poruku jucer, jutros stigao tomato:king: :king:
ev o i meni stiglo... kob'reko
ovo je stvarno ocajnicki nacin prikupljanja korisnika
da bash...
samo koji je broj središta za sms??
SMS: +38592092= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
:thumbup:
Mislim da je u pitanju nastup T-mobile mreze ovakvog oblika i da Tomato zeli popuniti sto je vise moguce rupa na nasem trzistu.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ipak njih to kosta par kuna i neka svaki x kupi novi bon matematika je na njihovoj strani.
hvala care...:thumbup:
Jučer sam poslao sms, danas mi je došlo s HPekspresom.
neznam..stalno mi piše slanje poruke neuspjelo....ubit ću ih...
Brzina im je vrlina, sukladno tvom imenu.= Citat =:
Izvorno postao brzi
Sala mala......
Mozda greska na kartici ili kod njih na serveru.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Mislim da ti je jeftinije odigrati jos jednom nagradnu igru nego zvati njihovu SK.
mah treba imati soli u glavi da skužim da prvo trebam napraviti neki poziv...;D
Ja sam upravo poslao poruku s podacima ali nisam dobio izvješće :-/
I ja osvojio. :) ČEkam pošiljku. :)
to traje i danas? mislim dali se mogu slati poruke?
Takodjer stigao box na kucnu adresu:thumbup:
Ja sad poslao i ništa mi nije stiglo.Koliko prođe vremena prije nego što odgovore?
sat-dva max. tri
Ja sam isto pokusao 2-3 puta poslati i stalno javlja da poruka nije prosla!= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
pretpostavljam da šalješ sa VIP-a
Ja sam poslao 20.11. oko 19h i već mi je danas stigao paket.
Jamačno je igra završila.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
bemti ja posaljem 5 poruka prekjucer i nista ne dobijem. kako to?
Ja dobio danas stigla doma koverta;D :thumbup: svaka čast hrc777:king:
dobio također doma. :thumbup:
Ja jos nisam . mozda jer sam u splitu ?
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
JOOOOOOOOOOOJ! Jeli to još traje. Želim poslati poruku i on mi kaže slanje neuspjelo! Šaljem s V360@YuetMod i V550@V620 a operator mi je V)(P. Dali bi pomoglo da šaljem pomoću onog free sms programa, zato što doda još što-šta osim "tomato"?
Kasniš dečko, kasniš :rolleyes:
Evo stiglo i meni danas :klap:
probaj poslati sa nekog 098 broja pa kasnije samo staviš svoju adresu.= Citat =:
Izvorno postao DragonSoul
Koliko vidim da ljudi imaju problema kada šalju sa vipove mreže
Ja dobio danas 4 komada,2 jos nisam dobio
e ak ih nedobijem tuzicu ih;D
kakva je to nagradna igra di svaka sms dobiva:rolleyes: mogli su jednostavno rec da dijele dzabe
Nisu oni ništa niti rekli, ali se pročulo :crazy:
eto i ja dobio...poslo 16.11 u 9.01 jednu poruku.izvjesce stiglo u 9.15, a poruka cestitamo osvojili ste tomato... stigla u 15h ....odgovorio i dobio poziv tu me u posti ceka,tek cu u subotu imat vremena podic to...e da sam znao da se stalno dijeli i ja bi si uzo 5-6brojeva...jel sigurno gotova akcija?:licklips:
Mislim da jest.
Evo, večeras sam poslao dva SMS-a, jedan sa Simpe, drugi s TELE2, i niti jedna nije uopće isporučena na broj 092 1000111.
E, da. Da se pohvalim, dobih i ja danas poštom, i to jako dobar broj!:thumbup:
...ja sam dobio neki žnj:evil:= Citat =:
Izvorno postao Moby
Evo, uspio poslati dvije poruke, ništa mi još nisu vratili (sa 091). Nadam se da ću dobiti nešta. Samo me zanima jeli normalno da su mi uzeli 50 lipa a ne 3 kn? I da, šta se dobije u tom paketu? Broj ili šta?
Dobiješ zapakiran broj. U kartonskom pakiranju tako da njima stane u kuvertu.= Citat =:
Izvorno postao DragonSoul
Samo, zgleda da više ne dijele. Meni niti jedna poruka nije isporučena na broj (jučer i danas).
Ljudi, završila je ta akcija... Ne trošite uzalud lipe i kune...