odakle si saznao nigdje nepiše niš o tome?
Poslati poruku sadrzaja "TOMATO" (bez navodnika) na broj 0921000111.
Ako imate malo sreće stići će vam poruka da ste osvojili Tomato box.
Meni je uspjelo![]()
odakle si saznao nigdje nepiše niš o tome?
- Red-Gsm.net -
mogu li to samo teletovci ili ostali?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Mislim da je to za sve osim Vipovaca (a možda i oni mogu).
Ciljajte prve minute iza punog sata, tako imate veće šanse za dobitak (npr. 19:01)![]()
Zadnji uredio hrc777 : 21-11-2006 u 16:56
dal je tebi došla odmah poruka ili?
Izvorno postao hrc777
sad mi to kažeš!![]()
to je iza svakog sata ili imaju određeni sati?Izvorno postao hrc777
- Red-Gsm.net -
Prvi put mi je došla nakon sat-dva. Kad sam poslao s mobitela od stare, onda mi je stigla za par minuta, a to je bilo u 16h i nešto sitno minuta.Izvorno postao S.Silva
Ta igra je počela u 7 ujutro, a do kad će trajati...
Iza svakog punog sata. Slijedeći pokušaj imate za pola sataIzvorno postao RedkinG
![]()
neće preko večeri biti spavanjaIzvorno postao hrc777
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Čestitamo! Osvojili ste tomato box! Molimo posaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresa) odgovorom na ovu poruku, kako bismo Vam poslali Vašu nagradu.
Poslao sam im podatke, e sad hoću li išta dobiti ili je to neka sprdačina, vidjet ćemo...
Moram priznati da je zanimljivo! Iako sam još ovo ljeto kupio si Tomato i to s nekim bijesnim brojem, niti nakon 5 mjeseci ga još nisam "otpakirao".
Ali, budem poslao poruku, niš me ne košta.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
svaki puni sat se dijeli jedan tomato broj. znaci 7:00,8:00,9:00.... i ko bude prvi dobiva tomato karticu. to sam procito na mobilu ali je tamo pisalo da traje do 17 a izgleda da traje od 17.11. pa ja idiot nisam taj dan htjeo slati poruke i sad nadem ovdje da su neki vec dobili... i svi sudjeluju u igri (i vip)
svaki sat se dijeli jedan broj (24 na dan)
jeli i po noci ili samo od 7 do ?
cijelo vrijeme
Dijeli se i više brojeva u sat vremena. Moja cura je dobila 2 tomato boxa u istom satu, tako da je poslala poruke s dva različita broja mobitela.
vrijedi li to za vip
svi sudjeluju u igri (i vip)
Izvorno postao hrc777
kad je dobila? danas ili...
Osvojite i pričajte tomato
Tomato organizira nagradnu igru za korisnike svih mobilnih mreža u Hrvatskoj, a dnevno poklanjaju 24 tomato boxa s početnih 50 kuna na računu. Svaki korisnik koji nakon svakog punog sata (7:00h, 8:00h, 9:00h…) pošalje SMS sadržaja «tomato» na broj 092/1000-111 može osvojiti tomato box, a igra traje do 17.11.2006. (KĆ)
...s Mobila
![]()
- Red-Gsm.net -
ako to traje do 17.11.2006 zasto su oni to napisali 18.11.2006
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=2206![]()
![]()
E ****** sad, jel to onda vrijedi jos il ne???
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
pa najbolje da nam kazu ovi koji su dobili nagradu kad su je dobili(koji dan)
evo i meni je dosla poruka da sam dobio znaci igra jos traje! najvjerovatnije do 17.12..![]()
![]()
![]()
I ja sam upravo dobio sms da sam sretan dobitnik i da ima javim svoje podatke da bi mi mogli poslati box
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ha... ja sam poslao poruku cisto onako iz zezancije cim sam procitao ovu temu (oko 17:20) i sad mi je dosla poruka da sam dobio.
iako neznam sta ce mi taj tomato box.
jeli to ipak neka zaebancija ili je zastvarno.. kolko je sigurno slat svoje podatke?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks