Football manager 2007
http://www.footballmanager.net
Jeli ima ovisnika forumasa ? ja sam navucen na ovu igricu ko cigance na tresnju
Igram sa Inter Milan i vec sam sezoni 2010/2011
btw. ima neki hrvatski website ili former YU gdje se moze discuss FM
Printable View
Football manager 2007
http://www.footballmanager.net
Jeli ima ovisnika forumasa ? ja sam navucen na ovu igricu ko cigance na tresnju
Igram sa Inter Milan i vec sam sezoni 2010/2011
btw. ima neki hrvatski website ili former YU gdje se moze discuss FM
nabavio sam igru tek toliko da vidim malo kakva je, ali inace to ne igram.inace svidja mi se sto se moze vidjeti sto se dogadja na terenu.*
meni treba stic za koji dan,kakav je prikaz utakmica 2d sa točkicama ili 3d
Ja igram CM 03/04 i sad sam u 2007 godini, nisam normalan ;D
evo nabavio ju ja jucer pa da napisem malu recenziju ,prvo ucitavanje igre je brzo za razliku od prijasnjih nastavaka,uzeo sam barcu prvo sto sam primjetio da nema slika igraca, transfer budget 5 milja ako je to realno onda stvarno,u ovom menageru skauti ipak nesto rade,tak ja otidem do glavnog skauta da vidim kakve mi on igrace preporucuje,villu,vincentea,riquelme prvo sto am si pomislio da me zajebava pa valda treba trazit mlade igrace a ne tamo neke koji vrjede 50 m,mecevi su tezi nepada puno golova, i glavna i najbolja stvar partnerstvo sa drugim klubovima,vak to ide ja kazem klubu da mi nadu partnera tj, klub,i oni meni ponude par slabih klubova(ternana,treviso,reggina to su meni preporucili)i ja uzmen regginu,kad oni oce prodat igraca prvo mene pitaju hocu ih ja kupit a ja njima saljem malda igrace ili igrace koji mi netrebaju na posudbu zanista para ali ih mogu opozvat kad ocu.asisten menagera sad tebi daje savjete oko vodenja,poboljsan je teem talk,vise opcija
i vise opcija ima oko taktike
Ja poceo neki dan s Man Utd-om.
Doveo Defoa, Nanija, Zonnevelda, Del Horna.
Problem je sto klub ne daje novca :(
ja igram sa juveom na sezoni sam 2009/10 i osvoji sam jednom serie a,b jednom bio 2 osvoji 2 puta cup jednom dok sam bio u serie b i tako se probio u europu ali nisam prezimio tamo i napokon osvojio ligu prvaka ove sezone
doveo sam torresa za 50 mil eura,kerlona za 10 mil eura,colochinia za 30,moutinha za 40,bojinova za 8,deislera za 5,van den borrea za 10,kompanyia za 30 i igra je super jos mi nie dosadila
greska... ti si mogao rjesit neke igrace i kupit david villu za 35mil [buyout] treba ti neki dobar napadac...= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
ja igro sa interom dok nisam postao #1 u hall of fame
no sad igram sa Borussia dortmund, sezona 2009/2010
osvojio ligu 3 puta, kup 1, i guess league cup 2
najveci uspjeh u ligi prvaka - polufinale u trecoj sezoni, izgubio od chelsija na penale 3-4
BVB
Balance - 16mil eura [ dug 150 mil ]
transfer - 450 k eura ;D
kupljeni igraci - Ustari, Marcelo, Ratinho, Guardado [must buy] cardenas [free] soldado [free] volpato [free] Millan, Vecchio, Pineda, Garay
trenutna vrijednost tima 263mil eura [ zadnji put kad provjereno ] pocetna vrijednost 96 mil
ja igram demo te igre , i ograničen sam na englesku ligu , pa sam uzeo manchester . za sada mi je to dosta , kad mi dosadi engleska liga , otić ću i kupiti cijelu .P.S koje dobre mlade igrače predlažete
evo upravo instaliram igru . dosadio mi je demo , čovjek se jednostavno ne može ograničit na jednu ligu . ;D
izgubih od milana 1-3 u ligi prvaka
igra je odlična , puno bolja od 2006
:-/ jas sa juveom u 2012,5 sam u ligi i igraci mi nekontrolirano dobivaju crvene :-/
ja vec neko vrijeme igram... s Dinamom... obozavam FM vec godinama (jos od CM-a)
koji je po vama najbolja momčad u igrici, ja mislim da je to ovako: buffon, lahm, sergio ramos, john terry, ashley cole, gerrard, lampard (iako tu ima mnogo igrača), aml- ronaldinho, amr- messi, villa, henry. Po meni je to jedna od najboljih iako naravno ima još stotine odličnih kombinacija.
ima i hrvatski site o FM-u: www.cro-manager.com
Tamo imate i patch za skinut
jel ko stavio taj patch jel dobar,pitam zato ak nevalja da ga neskidam
ja sam stavio i bolje je s njim jer ispravlja vecinu gresaka,al treba ti crack za njega.
ja igram sa Segestom, osvojio drugu ligu, i sad se zilim u prvoj.. s tim da je problem da nemrem kupiti nijednog igraca neg se moram nadati da ce potpisati za mene na kraju sezone..
tak je zanimljivije...
ja igram sa chelseom i arsenalom i odlični su uvijek pobjedim
Kad sam poceo sa Chelsiem dobio sam odmah na raspolaganje 70 000 000 funti,najveci budjet koji mozes dobit u igrici jer ovaj Abramovic ne zna di ce s parama i ako nikog ne kupis u prijelaznom roku Abramovic ti sam kupi :D,jos ti uprava inzistira da kupis nekog "masnog" igraca
i reci mi koja je fora igrati ? imas najjaci team i najvise para... to je pravi izazov= Citat =:
Izvorno postao Diacto
nema gusta sa najjacim klubovima evo ja vec duze vrijeme igram sa portsmouthom,oni imaju dosta para na pocetku
doveo:
marcela
eduarda
modrica
guardada
higuaina
kompanya
van den borrea
kerlona
vidica
pletikosu
kaspera scmichela sve to u pet sezone jednom sam bio3,dva puta 9,jednom 4 i jednom 1,te sam godine osvojio kup uefa
Ja sam poceo sa Osijekom sezonu, zavrsio sezonu prvi, stizu mi poruke da sam dobio 11 miliuna na kraju sezone, 11 miliuna od prava za prijenos na TVu itd..
Kad pogledam financije, nista se nije povecalo, sve je ostalo isto...
Nek mi netko pojasni na koju foru ??? Jel se to jos nekome dogadja ili samo meni ? :fried:
to i mene zanima npr novi od LP se isto nigdje ne vide
to odlazi u financije
ti te novce ne vidiš jer to ide za plačanje trenera, računa itd.
pogledaj pod money income i tamo ćeš vidjeti da su ti pare sjele
Zavrsio sam sezonu sa 6.5 miliuna kuna, tak nesto, s tim da sam poceo na -11 mil i banci sam bio duzan 65 mil.
Kak sam zavrsio sezonu na 6.5 mil tak je istalo, makar sam dobio poruke da sam dobio lovu... Love u financijama NEMA.. :thumbdown
Love za transfer sam imao 1.2 mil i tak je i ostalo isto.. Al u financijama se lova neprikaze uopce.. Nekuzim
Stavio sam skidat novi patch, mozda popravi stvari..
Ja igram sa Man Utd i vec sam u sezoni 2009/2010.Igram managera jos od 2004
ja sam počel s campionship managerom....evo ja tek prije tjedan dana počeo s athleticom igrat...pokupovao sam trenere...sve super samo ozljeđivaju se jedan za drugim....to me malo previše živcira
ja sam igrao football manager 2007 nekoliko dana , ali mi je dosadio , najbolji manager mi je bio championship manager 03/04
Meni najbolji manager bio i osto cm 01/02 već ga igram 5 godina nikak da mi dosadi stalno neve update-ove i to je to!
kako se to igra online??
Ja igram online s barcom, a moj prijatelj real.
Udes u network game, new game(samo u opcijama prije stvaranje igre oznacis run as server).
I onda ti prijatelj ide na join game...
Najbolji mladi igraci su vanden borre i bojan krkic(15god. iz barcelone)
Ja ga uvedem u ligi prvaka samo prvo poluvrjeme, jer je mlad i da 3 gola pa ga izvedem.
joj e..ovisi kod koga..ne razvijaju se mladi igrači kod svakog jednako..
kod mene npr. mladi talentirani igrači svagdje drugačije uspiju a jedinivanden borre uvjek igra dobro u svakom klubu od juvea,porsmutha,porta,manchestera....
Ja igram 2006,odlicna je,jel ima dosta razlika izmedu 06 i 07???
uskoro ce fm 2008, onda pocetkom 2008. fm live...
kakva će biti tala live verzija , oće li se plaćat neka preplata ili nešto .....
btw. igram fm2007 , nemogu prestat , igram s Lyonom , sad sam pri kraju sezone 2008/2009 . doveo sam Kranjčara , Johna Colinsa (Fulham) , Fredya Adua i još dosta mladih nada . ljudi kupite odmah na početku Nicolasa Millana , ima 14 god igra u klubu Colo Coco , naraste u savršenog napadača :thumbup:
da za 08 sam dobio mail i jedva čekam da izadje i baš me zanima kaj će biti poboljšano jer neznam ni kaj 07-ici fali!
Ja igram sa F.C. INTER Milan,sve što više igram igru,to mi je sve bolja!Samo neznam kako se igra online,pa ako ko zna?Znam da trebam uči u igrici na online,i to samo šta neznam tamo kad se treba upisat ime servera?
koliko vam piše čim loadirate koliko dugo igrate igru?
meni 6 dana 14h 5m
evo kako zaraditi 1B $ (za one koji neznaju)
1.otvoriti fm editor
2.stisnuti file i onda load database i otvorit ce vam se prozorcic i izabrat ce te deflaut(samo 1 klik na deflaut) i onda ok
3.pricekajte da vam se ucita(za to ce nekima trebat malo više vremena pa budite strpljivi)
4.kad vam se ucita otiđite na clubs i unesite koji klub želite (npr.arsenal)
5.kad vam izbaci rezultate stisnite 2 puta lijevim klikom na taj klub koji ste izabrali
6.otiđite na finances
7.vidjet cete opciju transfer budget i u nju unesite 1000000000 $
8.onda otiđite na file i stisnite save database i unesite kako da vam se zove data
9.kada ste spremili izadite iz programapa onda ponovno na save
10.kada sve to obavite pokrenite fm i na new game i onda ce se otvorit prozorcic i pitati koji cete data (ima deflaut i vas data) vi izaberite vas data (samo jedan klik na data i onda na ok)
11.ako ste sve obavili kako treba onda ce te imati 1B $
12.sretan $hoping igraca
:banme: :banme: :hrv: :bat: :respect: :respect: :crazy: :crazy:
ma znam nego oni koji hoce dobre igrace u klubu a novac im je problem......ja sam sa arsenalom 2010 godina.......
ja sad igram sa tottenhamom , nisam baš dobro završio u prvoj sezoni , a u drugoj očekujem bolju poziciju , kupio sam van den vaarta za 23 milijuna , možda uspijem kupiti diega za 14 milijuna , pa ćemo vidjet :thumbup:
imam jedan problem sad sam 2011 i sad si zelim ubaciti talijansku ligu da je mogu pratiti a neda mi se sve pocimati iz pocetka.....je li to moguce.....hvala unaprijed......
evo izašao download fm 2008 DEMO
<download>
preporucam STRAWBERRY verziju
jučer sam skinuo demo , jako mi se sviđa
također odlična igra svidja mi se sve!skinuo sam ovu verziju od 500mb
ja igram s barcom...---...što se tiće demo vezije dokle mogu igrati?
koliko sam ja shvatio možeš igrat koliko hoćeš , ali database ti je small što me nervira
ja sam sad doveo marcela za 17 miljuna € sad mi je ova postava
FC: villa torres
AM: robben lampard c.ronaldo
DM: lucas (morate ga uzeti jako dobro igra a nije skup)
D: marcelo terry kompany rafinha
GK: ustari
zamjena: tevez,a.cole,j.cole,sergio ramos,millan/bojan.
uzmite i falcao-a jer taj klinac igra jako dobro ako imate problema sa napadom.....
dobar je i omar andrade (klub La Pena) u fm 2007 ima 16 godina i dovedete ga na aprouch to sign i platite nekih 24k (gotovo nimalo) .
Ja sam ga doveo u atletico madrid , nakon 2 sezone na posudbi pustio sam ga da ulazi u igru tridesetak minuta , i zabija savršeno , kasnije postaje stroj za golove
Oscar Ustari je definitivno najbolji mladi golman u igri uz Ochou
Isto tako odličan je i Rene Mihelić iz Maribora , nakon par godina bude odličan playmaker
Znam još dosta igrača, vjerujem da i vi znate mnogo njih , pa ako netko znam , mogao bi nam ga ovdje predstavit , ukoliko je taj neki nepoznat igrač
evo javljam vam tužnu vijest...nemre se fm2008 igrati koliko želiš evo došao sam do 1mj i kaže thank you for playing fm 2008 demo...
@pbreaker neznam samo sam probao s nekoliko klubova , da vidim kakvi su , pogledao još igrače , da vidim koliko je tko napredovao , pa nisam ni prešao jedan mjesec
jel netko zna kad izlazi CM 2008???
full vezija izlazi 19.10 znaci u petak...tada ce biti i na downloadu...jedan razlog više zašto volim petak...veselim jako izlasku novog FM-a
http://fm08.footballmanager.net/en/a...100/index.html
mislio sam na championship manager 08.....inace i ja jedva cekam ali kako vidim malo ima je dizajn ruzan (po meni) meni je ljepši od 07..........
Koliko je ovo provjerena informacija.Mogu reć' da sam ovisnik i s nestrpljenjem ga išćekujem...ali koliko sam čitao,unazad nekoliko tjedana;najavljivan je izlazak negdje u studenom.
kako staviti da neki igrac poducava mlađeg (tutroing)......npr. c.ronaldo nania????
hvala sonyck...........imam još jedan problem.....skinuo sam od arsenala skin i sad ga neznam kako ubacit......stavio sam taj folder od arsenala u C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\skins i kako dalje?