Ako znate gdje mogu pronaci novi software za V3X, language packove i tak te fore.....
Printable View
Ako znate gdje mogu pronaci novi software za V3X, language packove i tak te fore.....
OVDJE:= Citat =:
Izvorno postao ilordan
http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php
Stavio bi hyperlink,ali mozilla mi nešto sere.
A što se radi s tim fileom kad se downloada?
Nisam nepismen nego početnik s brandiranim mobom :D
imas motorola superthread sa svim odgovorima za pocetnike :)= Citat =:
Izvorno postao Slide
Nema nigdje za v3x a ja ne samo da ne znam s kojim od stalih uredjaja je kompatibilna nego za vecinu tamo navedenih mobova nemam pojma koji su :)= Citat =:
Izvorno postao prpic
postupak flasnja je isti, samo loadujes druge fileove(one koji su za tvoj mob)= Citat =:
Izvorno postao Slide
Koji od onih topica je onda za mene u superthreadu?= Citat =:
Izvorno postao prpic
Sorry sto gnjavim al ja buljim u te naslove... i iznad glave su mi upitnici :bunny:
evo ti moj:= Citat =:
Izvorno postao Slide
http://www.v550-site.com/tutorials/t...nje%20v550.pdf
u programima imas sve potrebno :)
Ne ide... :(
Ne moze mi naci mob, a spojen je na usb i ukljucen...
pa jesi instalirao sve one drajvere i bla,bla...prema uputstvima?
Jesam kolko sam ih razumio... Što sve treba instalirati? Gledao sam tutorial koji je ovaj user iznad dao.... Ja sam skinuo tj program al nema nigdje za instalaciju :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
http://www.v550-site.com/tutorials/t...%20drivera.pdf= Citat =:
Izvorno postao Slide
E sad ovako...
Sve sam instalirao, spojio komp s mobom i kad pokrecem motorola multi flash flex pojavi se ova poruka:
Error: Cannot load the flash tool! Friendly Name: Flash Prog
Onda kliknem ok i on mi otvori taj program al kad krenem uploadati taj flash javi mi opet neku gresku...
Prvo skini prvi file odavde LINK,onda skini ovo RSD lite 3,pa otvori RSD i u njemu otvori flash i start.
USPIO SAM!!!!!!
Za mene velik korak i ponosan sam na sebe :)
Eto ga na! :klap:
Sad idemo dalje :)
I s čime si na kraju flash_ao? Sa onime što sam ti ja post_ao?= Citat =:
Izvorno postao Slide
Jes! HVAAALA!!! :D:D:D= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Ma danas mi je mob potpuno poludio pa sam morao nesto poduzeti :)
E, a s kojim programom mogu raditi backup imenika i sl?
Možeš sa P2K tools.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Slide
Pa ti si faca! :D= Citat =:
Aj jos mi reci kako da je natjeram da mi na svaku poruku vraca delivery report i dignut cu ti spomenik :D
Pa prije svakog slanja poruke moraš ga uključiti,to je jedino sranje.= Citat =:
Izvorno postao Slide
Ma...
Danas sam puno napredovao :)
I zadnje pitanje; dal mogu ikako napraviti backup kalendara pa da ga u slucaju ponovljenih problema mogu jednostavno vratiti nakon flasha, jer mi je unutra bio cijeli raspored predavanja i hrpa rodjendana :spin:
Edit; koja je najnovija verzija p2k-a i otkud je mogu slkinuti?
P2K tools a za kalendar nisam siguran,to mi još nije trebalo pa se nisam time pozabavio.:thumbup:
E... Problem.
U imenik mi sad s tim flashom od jucer stane niti 200 brojeva a kad nesto poukusam unjeti u datebook nakon sto unesem ime, vrijeme, trajanje, ponavljanje, kliknem done i... NIŠTA SE NE DESI prvih par sekundi da bi se zatim mob iskljucio, opet ukljucio, a event nije ostao memoriran! Help!:-/
Mozda tupasto pitanje al here goes; di mogu skinuti/dal netko ima "originalni" software za v3x jer s onim kojeg sam skinuo neki dan stalno imam probleme :evil:
Pa skini ovaj= Citat =:
Izvorno postao Slide
S/W Version: R252211LD_U_85.99.50R.shx
Flex Version: USRAZRV3XRURXXR2522100A
Isto sa PlanetMotoX
BTW-ja nabavio V3x za 1180kn ;D ;D
Nemogu dočekati da mi stigne
Meni ga je vec pun k****! Opcije su odlicne, jos kad bi radile :-/= Citat =:
A baterija je prica za sebe, traje puuunih 24 sata :bunny: :bunny: :evil:
Evo flashing in progress, pa cemo vidjet sta ce bit :)
Evo sad sam mu stavio taj flas kojeg si rekao, opet isto sranje, messagess full iako sam ih sve pobrisao!
Ay kad dobijes taj mob shvatit ces o cemu pricam :evil:
Slide, koji god sw da stavis opet ce ti se javiti taj problem. U nekim koracima gresis, e sad u kojim to ti treba znas. Prvo, preco commandera poskidaj ono sto ti je vazno, imenik i ostalo mozes preko MobilEdit_a ili MPT uradis sihronizaciju. Uzmi MP noviji i izflesuj mob, formatiraj karticu i vrati imenik, i sve ostalo, a sto se tice baterije ima dosta razloga da traje samo 24 sata, pogledaj da li je simbol za konekciju iskljucen, koji zna "vuce" struju.
Pokusaj da zapisujes sta radis, i radi jednu po jednu i pusti mob da radi dan dva pa predji na sledeci korak i onda videces gde gresis.
Imam imenik na kartici, sinkronizaciju ne znam raditi.
A nemam u cemu pogrijesiti, spojim mob na laptop, pokrenem RSD lite 3, odaberem koji flash da uploada i dalje on sve sam odradi.
A kad unesem tjedni raspord za fax, jednostavno prestane prihvacati nove unose, kad pokusam nesto memorirati unesem ime, pocetak, trajanje, kliknem done, on ceka sekundu I RESETIRA SE!!!! A mobitel bez kalendara mi je beskorisan.
Na kartici ima jos memorije, a u telefonu je isto nekih 30 mb slobodno. Ne znam vise sta da radim, dodje mi da ga bacim od zid! :evil:
Probaj stavit drugi Monster Pack.Meni se isto desava kad hocu obrisat u Porukama/predlošci/predlošci teksta ,bilo sta da obrisem on se resetira.Ali to je valjda takav softver.= Citat =:
Izvorno postao Slide