OVDJE:Izvorno postao ilordan
http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php
Stavio bi hyperlink,ali mozilla mi nešto sere.
Ako znate gdje mogu pronaci novi software za V3X, language packove i tak te fore.....
OVDJE:Izvorno postao ilordan
http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php
Stavio bi hyperlink,ali mozilla mi nešto sere.
A što se radi s tim fileom kad se downloada?
Nisam nepismen nego početnik s brandiranim mobom![]()
imas motorola superthread sa svim odgovorima za pocetnikeIzvorno postao Slide
![]()
Nema nigdje za v3x a ja ne samo da ne znam s kojim od stalih uredjaja je kompatibilna nego za vecinu tamo navedenih mobova nemam pojma koji suIzvorno postao prpic
![]()
postupak flasnja je isti, samo loadujes druge fileove(one koji su za tvoj mob)Izvorno postao Slide
Koji od onih topica je onda za mene u superthreadu?Izvorno postao prpic
Sorry sto gnjavim al ja buljim u te naslove... i iznad glave su mi upitnici :bunny:
evo ti moj:Izvorno postao Slide
http://www.v550-site.com/tutorials/t...nje%20v550.pdf
u programima imas sve potrebno![]()
Ne ide...
Ne moze mi naci mob, a spojen je na usb i ukljucen...
pa jesi instalirao sve one drajvere i bla,bla...prema uputstvima?
um caruje dundo maroje!
Jesam kolko sam ih razumio... Što sve treba instalirati? Gledao sam tutorial koji je ovaj user iznad dao.... Ja sam skinuo tj program al nema nigdje za instalaciju :bunny:Izvorno postao Night Hawk
E sad ovako...
Sve sam instalirao, spojio komp s mobom i kad pokrecem motorola multi flash flex pojavi se ova poruka:
Error: Cannot load the flash tool! Friendly Name: Flash Prog
Onda kliknem ok i on mi otvori taj program al kad krenem uploadati taj flash javi mi opet neku gresku...
Prvo skini prvi file odavde LINK,onda skini ovo RSD lite 3,pa otvori RSD i u njemu otvori flash i start.
USPIO SAM!!!!!!
Za mene velik korak i ponosan sam na sebe![]()
Eto ga na!
Sad idemo dalje![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I s čime si na kraju flash_ao? Sa onime što sam ti ja post_ao?Izvorno postao Slide
Jes! HVAAALA!!!Izvorno postao Ghost Face
Ma danas mi je mob potpuno poludio pa sam morao nesto poduzeti
E, a s kojim programom mogu raditi backup imenika i sl?
Možeš sa P2K tools.Izvorno postao Slide
![]()
Pa ti si faca!Izvorno postao Ghost Face
Aj jos mi reci kako da je natjeram da mi na svaku poruku vraca delivery report i dignut cu ti spomenik![]()
Pa prije svakog slanja poruke moraš ga uključiti,to je jedino sranje.Izvorno postao Slide
Ma...
Danas sam puno napredovao
I zadnje pitanje; dal mogu ikako napraviti backup kalendara pa da ga u slucaju ponovljenih problema mogu jednostavno vratiti nakon flasha, jer mi je unutra bio cijeli raspored predavanja i hrpa rodjendana
Edit; koja je najnovija verzija p2k-a i otkud je mogu slkinuti?
P2K tools a za kalendar nisam siguran,to mi još nije trebalo pa se nisam time pozabavio.![]()
E... Problem.
U imenik mi sad s tim flashom od jucer stane niti 200 brojeva a kad nesto poukusam unjeti u datebook nakon sto unesem ime, vrijeme, trajanje, ponavljanje, kliknem done i... NIŠTA SE NE DESI prvih par sekundi da bi se zatim mob iskljucio, opet ukljucio, a event nije ostao memoriran! Help!
Mozda tupasto pitanje al here goes; di mogu skinuti/dal netko ima "originalni" software za v3x jer s onim kojeg sam skinuo neki dan stalno imam probleme![]()
Zadnji uredio Inovator : 09-11-2006 u 23:36
Pa skini ovajIzvorno postao Slide
S/W Version: R252211LD_U_85.99.50R.shx
Flex Version: USRAZRV3XRURXXR2522100A
Isto sa PlanetMotoX
BTW-ja nabavio V3x za 1180kn![]()
![]()
Nemogu dočekati da mi stigne
Zadnji uredio Inovator : 09-11-2006 u 23:36
Bookmarks