vec sam ih prijee bila nasla na netu ali ovaj put mi nesto ne uspjeva, vidim da imam signal na mobu, a nemam postavke, ima li tko link da si to posaljem na mob? tnx
Printable View
vec sam ih prijee bila nasla na netu ali ovaj put mi nesto ne uspjeva, vidim da imam signal na mobu, a nemam postavke, ima li tko link da si to posaljem na mob? tnx
evo našla nešto :)
http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Bravo ti http://www.dashandyforum.de/images/smilies/b50.gif, ovo sam trazio na forumu i nikao da nadjem ...= Citat =:
Izvorno postao malena01
ali izgleda da im treba koji sat da posalju te postavke jer ja ih jos nisam dobila :D
Meni je Tik-Tak doslo ;D
svaka cast, ovo trazim vec dugo.....
i jesi li se uspjela konektirati s tim postavkama?= Citat =:
Izvorno postao malena01
ja sam ih skinula, uspjela se konektirati (to je bilo prije nekoliko tjedana) da bi mi nakon nekog vremena potpuno nestalo signala za GPRS!
= Citat =:
Izvorno postao nijala
kaj telci imaju gprs.meni se čini da ne.
i nemaju, barem ne za korisnike. ali, u blizini njihove zgrade u vukovarskoj, ima gprs signala (vjerojatno je ideja bila da ga samo koriste oni, ali se mogao uhvatiti signal ako se nalažiš tamo)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
da li ima kakovih novosti o gprs-u?
kada ga oni MORAJU uvesti?
jel se sad moze slat mms? i koja je cijena?
Normalno da se ne može, čim nije aktiviran gprs ne može biti ni mms u funkciji.= Citat =:
Izvorno postao pero1985
Čini mi se, prije skoro dva mjeseca ;D= Citat =:
Izvorno postao Symbian
gprs...pa u proljeće 2006.-te...tako su rekli iz Mućke2....;D= Citat =:
Izvorno postao Symbian
Ma šalji preko bloototha,ionako je besplatno i nema veze koliko megabajta je.Jedino je zeznuto ako nešto šalješ osobi koju nečeš ubrzo vidit,a želio bi joj odmah poslat,ali šta češ kad im istekne za godinu i pol ugovor s vipom možda i uvedu to,ali očito to njh nije briga.
i meni su nedavno u sluzbi za korisnike rekli da su "mms i gprs u testnoj fazi i da cu biti obavjesten putem sredstava javnog informiranja".;D
Tele 2 nudi uskoro uslugu UMTS-a tj 3g podatkovna tarifa,do kraja mjeseca vise informacija...
MMS mozes primati i slati putem CSDa tako da bas nema previse veze sam GPRS.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
imam kompliciran mob i ne znam kak da namjestim te postavke da napokon rade....
koja je IP adresa?
probaj 193.012.040.066
da....da....gprs je već krenuo u rano proljeće 2006.....a eto umts kreće u siječnju 2007.....a super je biti na Mućke2...puno sam zadovoljan tim svim mogućnostima kojje mi daju...;D= Citat =:
Izvorno postao kockaboy
...bas i ne radi, kaze:nevaljane csd postavke, ima li kakve veze sta je aparat kupljen u vipa ? ( siemens c-60 )
ja svejedno mislim da oni nemaju GPRS. pa to vam je ipak low-budget operater,bez uvrede ikome :thumbup: ako želite prijenos podataka,lijepo u vip,Opera Mini na mob i na cafe.mobil.hr preko UMTS-a ;D
Tko je uopće rekao da imaju gprs?= Citat =:
Izvorno postao balkanac
Ma biće za jedno 20 godina;D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
nemaju i po svemu izgleda da ga jos nece biti bar do proljeca.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Samo je pitanje kojeg proljeća!!!:)= Citat =:
Izvorno postao zmija
nemoj tako...pa naravno da je gprs ukljucne eto ukljucili su ga u proljece 2006(tako su rekli)...tako da sve ti šljaka ali ko vam je kriv sto nevjerujute Mućkama 2....nevjernici...;D= Citat =:
Izvorno postao mateob