evo našla nešto
http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
vec sam ih prijee bila nasla na netu ali ovaj put mi nesto ne uspjeva, vidim da imam signal na mobu, a nemam postavke, ima li tko link da si to posaljem na mob? tnx
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
evo našla nešto
http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Bravo tiIzvorno postao malena01
, ovo sam trazio na forumu i nikao da nadjem ...
ali izgleda da im treba koji sat da posalju te postavke jer ja ih jos nisam dobila![]()
Meni je Tik-Tak doslo![]()
svaka cast, ovo trazim vec dugo.....
i jesi li se uspjela konektirati s tim postavkama?Izvorno postao malena01
ja sam ih skinula, uspjela se konektirati (to je bilo prije nekoliko tjedana) da bi mi nakon nekog vremena potpuno nestalo signala za GPRS!
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Izvorno postao nijala
kaj telci imaju gprs.meni se čini da ne.
i nemaju, barem ne za korisnike. ali, u blizini njihove zgrade u vukovarskoj, ima gprs signala (vjerojatno je ideja bila da ga samo koriste oni, ali se mogao uhvatiti signal ako se nalažiš tamo)Izvorno postao mrcina
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
da li ima kakovih novosti o gprs-u?
kada ga oni MORAJU uvesti?
jel se sad moze slat mms? i koja je cijena?
Normalno da se ne može, čim nije aktiviran gprs ne može biti ni mms u funkciji.Izvorno postao pero1985
Čini mi se, prije skoro dva mjesecaIzvorno postao Symbian
![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
gprs...pa u proljeće 2006.-te...tako su rekli iz Mućke2....Izvorno postao Symbian
![]()
Ma šalji preko bloototha,ionako je besplatno i nema veze koliko megabajta je.Jedino je zeznuto ako nešto šalješ osobi koju nečeš ubrzo vidit,a želio bi joj odmah poslat,ali šta češ kad im istekne za godinu i pol ugovor s vipom možda i uvedu to,ali očito to njh nije briga.
i meni su nedavno u sluzbi za korisnike rekli da su "mms i gprs u testnoj fazi i da cu biti obavjesten putem sredstava javnog informiranja".![]()
Tele 2 nudi uskoro uslugu UMTS-a tj 3g podatkovna tarifa,do kraja mjeseca vise informacija...
MMS mozes primati i slati putem CSDa tako da bas nema previse veze sam GPRS.Izvorno postao ojpi
dobar grah daleko se čuje
imam kompliciran mob i ne znam kak da namjestim te postavke da napokon rade....
koja je IP adresa?
Zadnji uredio malena : 08-12-2006 u 10:34
probaj 193.012.040.066
da....da....gprs je već krenuo u rano proljeće 2006.....a eto umts kreće u siječnju 2007.....a super je biti na Mućke2...puno sam zadovoljan tim svim mogućnostima kojje mi daju...Izvorno postao kockaboy
![]()
...bas i ne radi, kaze:nevaljane csd postavke, ima li kakve veze sta je aparat kupljen u vipa ? ( siemens c-60 )
ja svejedno mislim da oni nemaju GPRS. pa to vam je ipak low-budget operater,bez uvrede ikomeako želite prijenos podataka,lijepo u vip,Opera Mini na mob i na cafe.mobil.hr preko UMTS-a
![]()
Tko je uopće rekao da imaju gprs?Izvorno postao balkanac
Ma biće za jedno 20 godinaIzvorno postao ojpi
![]()
Bookmarks