evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Printable View
evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Ne pada cijena baš nešto štrašno trenutno,treba čekat da izađe na tržište N95 pa onda moraju past cijene i od N73 i N93:thumbup:
Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
ja cekam n73 music edition sa 2gb memorije i crna boja.
jel imas mozda slike= Citat =:
Izvorno postao zmija
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
http://www.gsmarena.com/nokia_music_...s-news-222.php= Citat =:
Izvorno postao sonyck
a imaš i ovdje! :spin:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Dečki, mislim da bi se trebali vratiti prvotnom pitanju:
= Citat =:
Izvorno postao Shpaolin
Mislim da je tih 380Eura realna cijena, al možda da je koji 10-ak eura jeftiniji, možda bi bila još realnija... :spin: Ali mislim da je za te novce to super mob... :thumbup:= Citat =:
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
e ovo je nešto što nisam trebala vidjeti :love: :love: :love: ne znam koja mi je privlačnija. od 1 do 8Gb ugrađenog prostora for storing all your favorite tracks :spin: gademitdač!
http://img147.imageshack.us/img147/6...rena013oi4.jpg
a gle. kupnja prek oglasnika ti je uvijek riskantna. ali zato jeftinija nego u trgovinama. ja bi riskirala ako je u pitanju ušteda od 50 do 70 eura.= Citat =:
Izvorno postao Shpaolin
hvala ti ,ali nisam ja mislio jel to puno, jel je to inace bila najniza cijena u oglasniku za novi sa garancijom jel isto ima i za 440 eura...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Samo, ja bi pripazio da mob obavezno ima garanciju... a čak ako je ima u Mobis-u, onda bi dao za mob i 10ak eura (par desetaka) više, jer garancija uvijek dobro dođe... makar sa N73 i nema nekih velikih problema, koliko sam pročito i na ovom forumu, ali i na drugim... :thumbup:
ova n73 music edition fantasticno izgleda ali i cijena ce mu bit paprena,valda se nece prljat kao 3250 zbog ispolirane plastike jer mi se cini da je taka i kod ovog modela
valjda neće... tj za nadat se da neće... a što se cijene tiče ziher će biti paprena... i to samo zbog boje kućišta i memo kartice...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Ali o tome modeli, a i ostali iz te serije se može raspravljati u temi, koja već postoji: Nokia Open Studio 2006..., a ne u ovoj, jer je to off...
Pa nećemo onda više ovdje o tome...:spin:
sad sam u lovi tak da bolje ulozim u mob neg da potrosim na pizdarije, sada imam mpx 220 (koju inace prodajem al nemogu otvarat nove tema na oglasniku :) )
nadam se da mi nece biti zao ulozene love nimalo
Pogledaj malo u Symb Nokia dijelu foruma što pišu korisnici N73 i kako su zadovoljni s njima...
Bit će to dobro uložen novac... jedino što bi ti možda moglo uzeti malo vremena je da se navikneš na symb (pošto imap mpx)... Ali neće to dugo trajati, a sumnjam da ćeš brzo požaliti što ćeš uzeti N73... :thumbup:
imao sam ja prije 3650 ,6600 i 7610 pa znam sta je symbian,fora je u tome kaj sam izgubio 7610 i nisam imao love za novu nokiu pa reko ajde da kupim novi mpx da vidim kakav je windows.ok je ali me pere nostalgija za nokijama kojima jednostavno nemogu odoliti :licklips:
Kao 1. načekat ćete se je zato jer će biti proizvedena u ograničenim količinama baš kao što je bila 6630 (ili 6600 nesjećam se više)... Tako da ono, ako baš hoćete, čekajte...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
samo da ne bude skripava kao sadasnja n73 i uzimam je.
ako kupujes u oglasniku trazi obavezno sa garancijom, i moj savjet ti je nemoj se sa nikim nalazit poslje 8
objasni :jehon: :confused:= Citat =:
Izvorno postao zmija
mislio je na N70 vjerovatno= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
nemojte me cimati da je n73 loša :-/ za mene je ona flawless
Ma nije N73 loša... ja mislim baš suprotno...
jedino što joj je cijena malo viša, ali se vjerojanto isplati... :spin: :thumbup:
Pročitaj na forumu malo o n73... nisam primjetio da se itko buni da je škripava, svi to kažu za N70...
nije skripava, ali zato ima onaj fantasticni jojstick :(
za kojeg se samo nadas da ti sto duze radi..
nego, n73 je inace po svemu ostalom medju top 10 ikad napravljanih mobova..
tako da nema dileme o tome da je mob zakon.
cijena, je malo veca ali ce za pola godine pasti na 300E :thumbup:
jednu sam isprobao i nekako mi djeluje plasticno,a i skripi kuciste.= Citat =:
N73 je plasticna zvjer koja ima skripavo kuciste, poklopac od kamere se rasklima, a joystick je prica za sebe,losa u svakom pogledu.
jedva sam cekao rjesiti je se.
na tom mobitelu jedino valja ona plava lampica sto blica. :)
i moran priznati da nisan ima nikakvih softverskih problema sa N73.
ako volite paziti mobitele, cjepidlaciti, onda je ovo mobitel za vas. :)
jel izrada bolja od od n70(ako si imao priliku imat n70) ??
koliko sam dosad imao prilike procitat na forumu n70 je bolje napravita iako je i ona losa
Evo, imam N73 oko mjesec dana.
Sve je ok.
Baterija: oko 3 dana (da uz korištenje mp3, programa, igre, sms...)
Softver: brz, ali za oko 15% sporiji kada sam stavio i malo napuni miniSD karticu (ali opet brži od prijašnjih modela)
Jedino ima maaali sitni bug, a to je da nekad nakon puno korištenja (bez resitiranja moba više od dan ili dva) kada otvorim poklopac kamere on automatski uđe u program za slikanje ali odmah izađe i tako stalno dok ga ne ugasim i ponovo upalim... mislim da će novi firmware u budućnosti to riješiti...
Kamera: od 1-10...ocjena 13.. jednostavno savršeno za mob. svatko tko je vidio je bio iznenađen i htio nabavit isti
Kućište: poklopac kamere ne škripi i klima se neprimjetno lijevo desno za manje od 1 mm (znači ne smeta kod poruka i sl) jedino maska srebrna pri dnu na čošku ima maloooo lufta... sve ostalo za 5 i poklopac se ne otvara u džepu i ne škripi kad ga koristite
Display: bomba..... za razliku od prijašnjih 176x220 ovo je super
Dimenzije: po meni jedan od najmanjih symbian telefona (ali ipak nije tako mali kao većina samsunga)
Sveukupno dajem ocjenu 9/10.
upiknuo bi i ja N73 al neželim davat toliko para za mob,a u t-mobile ponudi ga još nema kao N70, pa ću morat njega uzet, a sad čekat kojih 3-6mj to mi se neda:spin:
bolja je.= Citat =:
Izvorno postao marq
onaj N70 nakon nekog vrimena dodje u uredjaj za koji se ne moze reci da je u jednom komadu, sve se rasklima.
blazena 6630,meni najbolji mobitel koji sam ikad imao.
ovi danas su svi nekvalitetno napravljeni po meni, ne gledajuci softver.
joystick ljepiti ljepilom? skupo me kostalo to ljepilo na N73.
samo informativno, na N73 je joystick NIKAKAV. meni je otpao nakon 3 dana koristenja, sam od sebe.
ja isto čekam da malo cijena padne. ovo mi je još uvijek previše para.
e.. a kakav je zvuk na n73?
Meni je fenomenalan! Ma meni je sve izvrsno, osim nekih bugova na softveru, ali nadam se da će to riješiti! Na mojoj Nokiji ne radi alarm kad je mob ugašen i spor je kao sam vrag....čekam novi firmware...= Citat =:
jesi pogasio sve procese, instalirao sve na karticu?= Citat =:
Izvorno postao Fras84
ah.. to je problem kod svih sy.nokija. to me tako živcira.... zašto je to tako faking sporo :evil:= Citat =:
Izvorno postao Fras84
Ovo je dobar savjet ;D , moj frend je tako isao navecer po mob, i kasnije je po danu vidio da ima vise ogrebotina nego je mislio. :spin:= Citat =:
Izvorno postao Boss212
A sto se tice N73... iako ga dosta forumasa hvali, meni se nikako ne svidja. :-/
Nemam ništa instalirano na njoj, mislim na neke dodatne programe....sve je defaultno...= Citat =:
Izvorno postao jed2i
Spor je kad šalje poruku, to je najgore...
zvuk je kao da pustas glazbu sa nekog tranzistora iz 60ih.= Citat =:
nista posebno. ima 2 zvucnika, ali to je sve daleko od stereo zvuka.
ali na slusalicama jos moze i proci.
samo kupis adapter da mozes spojiti svoje slusalice i to je onda dobra stvar.
ovo me jako žalosti :( nikada to neće biti zvuk kao na recimo motorolama :-/= Citat =:
Izvorno postao PrimalConcrete
istina,motorola je tu superiorna.= Citat =:
Zato trebaš instalirat tzv zakrpu koja rješava probleme sa slanjem sms-a. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Fras84
ja nemam nikakvih problema sa slanjem SMS-a.
mozda je do firmwarea, moj je V 2.0628.0.0.3, 27.07.06 RM-133?
Može link?= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Btw. kad napravim full reset bude sve u redu prva 2 tjedna i onda počne usporavati...
Vjerojatno je, moj je onaj prvi od 10.7. Ne ću još stavljati ovaj 0.0.3, čekam noviji :spin:= Citat =:
Izvorno postao PrimalConcrete
Evo kupio mi prijatelj u susjednoj drzavi Nokia N70 Music Edition 299= Citat =:
Izvorno postao Shpaolin
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...63&13389=13390
Eur.,mobitel nije kodiran kao i svi ostali !
Upravo se spremam za kupnju istog u iducem sl.putovanju!
Cijene su nevjerovatne za razliku od naših zato svi u italiju.= Citat =:
Izvorno postao mach
Je li uspio vratiti ivu?? Ili se nije s tim zafrkavao? A i di je ju nasao kad na webu pise da nije dostupna?= Citat =:
Izvorno postao mach
Pozdrav!
[QUOTE=andro2001]Je li uspio vratiti ivu?? Ili se nije s tim zafrkavao? A i di je ju nasao kad na webu pise da nije dostupna?
Kupio je u trgovini!
Jep; vratio je ivu, na internetu je trenutno stanje i dostupnost uredaja za internet narudzbu!
:comp:
da, nisi spomenuo joystick, ja sam se je zbog toga
riješio - joystick je pravo smeće, klimav, neprecizan
i imao sam osjećaj da će ispasti svakog časa.
Ostalo je ok, osobito kamera koja je fenomenalna,
ali joystick me toliko živcirao da sam je prodao i čekam
N95.....
eto, ako vas to živcira, nemojte je niti kupovati.
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Cekaj ima je u ducanu, a pise da je nedostupna?? Nije mi to bas jasno. E i di je presa granicu jer cuo sam da zafrkavaju?= Citat =:
Izvorno postao mach
Hvala na odgovoru!
[QUOTE=andro2001]Cekaj ima je u ducanu, a pise da je nedostupna?? Nije mi to bas jasno. E i di je presa granicu jer cuo sam da zafrkavaju?
A zar nisi cuo da ducani naruce uredaje u vecem br., pa prodaju do isteka zaliha, a na sluzbenoj stranici operatera pise da je model nedostupan!
Tako ti je i u HR!
Presao granicu na Bregani (ZG)!
[QUOTE=mach]Ma imas pravo. Hvala na informacijama. Bas mi je to trbalo. Pozdrav!= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Ziva istina!= Citat =:
Izvorno postao gervasius
a uz to, i sama maska se rasklima cijela, mobitel pocne škripati cim ga se uzme u ruke. nekvalitetno napravljen, sto se tice maske,joysticka. . .
imam ju jos, ali se trudim sto manje ju koristiti. tj. koristim ju samo kao MP3 player. . . :)