Kako da ga otkljucam sada je na t-mobile zakljucan. Hvala.
Printable View
Kako da ga otkljucam sada je na t-mobile zakljucan. Hvala.
potrazi malo po forumu topice za dekodiranje mobilnih telefona
ili se obrati nekim od unlockera na forumu... ili nekome tko se time bavi...
taj model ne ide u samostalnoj radinosti= Citat =:
Izvorno postao zicozg
Htio ga ja kupiti, ali je nestao netragom nakon par dana iz ponude na www.t-mobile.hr.
Rasprodano ili nešto ne valja?
navodno je rasprodan u 3 dana= Citat =:
Izvorno postao noćni_djelatnik
bio je nakratko u t-mobileu i prodan za dan-dva.
Što mislite hoće li T-Mobile nabavljat još komada?
Bilo bi glupo da ne, ako se tako brzo rasprodao...
ako su pametni stavit će
Šta je taj telefon tako dobar?Meni se ucinio kao i 90% samsungovih jeftinjaka.
za 1000kn u simpa paketu sa tim mogucnostima mob stvarno je djelovao dobro , bez obzira na ime , mogucnosti su za taj cjenovni rang impresivne .
Ja sam tražio po webu i stvarno sam malo našao o njemu...
Jeli napravljen samo za T-Mobile ili ga ima i u slobodnoj prodaji?
ime?= Citat =:
Izvorno postao Router
to ime u današnjem svijetu GSMa znači samo i isključivo kvalitetu.
nije samo za t-mobile, ali ne znam da li ga ima igdje kod nas u slobodnoj prodaji= Citat =:
Izvorno postao fantun28
Ako nema više kod nas, odoh po njega u Italiju. Ima ga, doduše vrlo umjereno brandiranog, kod TIM-a, nekodiranog za 129€.
bolje pricekaj.sigurno je t-mobile narucio nove kolicine.:thumbup:
ima mozda ljudima koji se kuze , ali vecini korisnika to ima jos uvijek je ili nepoznanica ili ih asocira na one prve aparate sa malim displeyima od sagema koji su koristili .
nekad bilo....= Citat =:
Izvorno postao Router
uzeo sam ga ja...uletilo mi je da ga mogu za 650kn u simpi uzet , pa sam i uzeo..samo mogu reći odličan mob....iako ima pokoja mušica al to će nadam se novom verzijom SW bit riješeno.....
Uzeo sam ga ja na akciji za 1 kunu sa pretplatom.
Samo došao je samo sa adapterom. Zanima me da li u t-mobileu imaju USB kabel za taj mobitel? Ne kužim se baš u te stvari pa me zanima da li postoji neki univerzalni usb kabel za sagem?
ako se ne varam na njega idi klasični mini USB= Citat =:
Izvorno postao ace ventura
ne varaš se.... evo ja koristim od mp3 playera kabel..... i puno lijepše mi prebacuje nego bt-om....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
hmmmm sad me jako zanima kako izgleda taj mob...molim slikicu:)
http://media2.pl/i/galerie/11463-465...1ae740f300.jpg
eto, tako izgleda
ja sam isto zainteresiran....el se da sagem otkucati?
kako je pisanje sms sa njim?ima isto memoriju za pamtjenje novih rjeci kao nokia?
ako misliš otključati, da se.= Citat =:
Izvorno postao nokman
moze mit netko reci ili pokazati kako taj sagem radi slike sa 1.3MP kamerom?
zanimalo bi me....u net`u nisam nista nasao... :bunny:
Evo jedne ali nije u najvećoj rezoluciji,brat me zeznuo prije probe i ostalo je na nekoj srednjoj ili koja već.
Za telefon od 798kn fotka je savršena i još snimljena u zatvorenom.
http://img352.imageshack.us/img352/3...0002op3.th.jpg
ey....pa slike je za 1.3 pixla stvarno ok :thumbup:
puno bolje nebi moj SE K750i ist naparvio...
eto,znaci taj francuz je hit za male novce ;D
zbilja odlicna slika,tako cisto za 1,3mpx,svaka cast sagemu:thumbup:
sagem je poznat kao best buy investicija otprije.stvarno dobra fotka za 1.3 mp fotic!!:thumbup: ;D :spin:
Mob je odlican. Kupio sam ga curi za rodjendan. Sve prva liga na njemu, jedino male zanjerke softwareu, poprilicno je konfuzan i nelogican...
ima mp3-player---kako je zvuk?ima syntisizer?
jesu slusalice snjim?
da, nazalost softver oponasa samsungov,ali je prilicno zbunjujuc i nelogican.= Citat =:
Izvorno postao MENIT
= Citat =:
Izvorno postao zmija
pa dobro,za njegovu cjenu je to ipak dobro :thumbup:
nokiu bi 5puta vise platio sa tim aplikacijama....:thumbup:
imam sagem my510C, i kabel od mp3 playera, trebam li još kakav software za prebacivanje podataka sa PC-a na mobitel?
probaj ako ide ovako..inace trebas treiber i soft za sync ......= Citat =:
Izvorno postao tradma
Također i mene zanima treba li kakav dodatni soft za spajanje s PC-em. Može li se koristiti kao vanjska memorija (bez dodatne kartice)? Imam kabel od fotoaparata, al to je sve isto..
netreba nista softvera, samo kabel (USB mini B-tip), meni sa karticom prijavi 2 nova diska koja najnormalnije koristis. Spori su do bola doduse. Jedini problem do sada je sto mi nije htio reproducirati southparkove u .3gp formatu, no mozda je krivo skodirano bilo, jerbo mi i na kompu nisu imali zvuka.
Nego mene zanima jel zna netko di ima za kupit neke bolje slušalice za njega. Bilokakve u biti. Sada koristim od nokie, al ne pašu, tj. dok je konektor na pola zaboden u mob se čuju. Di ima stereo 2.5mm jack za kupit? a? a?
imas u chipoteci za kupit stereo 2.5mm u 3.5 mm....znaci,to ti je "pretvarac" iz tog malog prikljucka u veliki...bolje to kupiti nego slusalice sa 2.5mm, jer su skuplje,a ako ti riknu brzo....ovak koristis one sa 3.5 mm...= Citat =:
Izvorno postao mojo
jel ima jos koja slika koju je taj mob napravio???ja sam jaaaako zainteresiran za taj mob,jer uzet cu pretplatu,a za neke manje novce je ovaj mob mrcina za kupit....sad imam samsung e-710,takoder ima govno od softwarea,tak da mi to nece bit problem...e da,jel se video moze snimati odredeno vrijeme ili koliko ima memorije??? mislim ono, ja mogu snimati video samo 30 sekundi,a memorije ima za 10 takvih videa....i mogu najvise 5 komada snimit na samsumgu..
ja ga jucer kupio. mobitel je mrcina sto se tice mogucnosti i funkcionalnosti. definitivno best buy. jedino ga malo muci sto los ekran i blesave izbornike. i ne mogu se maknut ruzne ruzicaste t-mobile gluposti, al sta je tu je.
ma slike ti nisu bas nekaj, u biti bum stavio neku ak skuzim kak to ide. ova je slucajno cak i dobra, ****** puknuo sam najvecu rezoluciju da vidis... al softver je kooooma, ima opcija boli glava al za najobicniji sms poslat 100 gumbiju treba stisnut. i video je izgleda i ovdje na 30 sec ogranicen jerbo sam mu podesio da kao nema ogranicenja i stavio da sprema na karticu gdje ima 400MB slobodno :)
http://i12.tinypic.com/2meydyc.jpg
ne mozes ocekivati cuda id 1,3 mp.
dali taj sagem ima utor za slušalice ili nest slicno.. dali ima mozda svoje original slusalice za kupit.,.,
jel mi možete reći sto smatrate bugom na tom mobitelu i sto je mal glupo, dali je dobar za pisanje poruke. i koliko mu traje baterija...
slobodno nabrojite sto vi po svom mislite da bi moglo bit bolje (kolko para tolko muzike, ali ipak neke me stvari znaju mal iziritirat dok me za neke nije briga)
probaj ovdje potraziti= Citat =:
Izvorno postao mojo
http://www.ziplinq.hr/hr/audio.html ovi imaju i dostavu ali se vise ne sjecam njihove maloprodajne stranice
http://www.avc.hr/Audio/Headphones/Kucne.htm
http://tehnika.realis.hr/product_inf...oducts_id=2811
Imam Bluetooth na kompu i pokušao sam se povezat s mobitelom, ali neće baš najbolje. Mogu slat samo 1 po 1 stvar i ne mogu slat java programe i igre :-/ . Da li postoji neki software za to??
Da li netko zna neku stranicu sa stvarima za sagem??
= Citat =:
Izvorno postao Mac_F
bluetooth-om možeš i slat jednu stvar po jednu,za prebacivanje jave i igara treba ti softer ili ubaciš memorijsku karticu u čitać i rješiš problem bez softera jer sagem my501c ima utor za memorijsku a sto posto si kupio karticu.Softer postoji a evo ti stranice pa se registriraj i uživaj http://www.planetsagem.com/index.php?no_flash=true
Kupio sam karticu micro SD 512 MB (115 kn, Kvark) i mini USB (22 kn, SAM Electonic).
Sve radi SAVRŠENO. Igre što sam imao na mom bivšem mobu (SE t630), mp3-ce... SVE. Oduševljen sam. Mob prepozna bez ikakvih drivera kao dva diska (SD i njegova memorija) što mi se jako sviđa.
Kupit ću i onaj adapter iz 2.5 u 3.5 inčni izlaz za slušalice, ali imam pitanje: kako se čuje zvuk na slušalicama i koliko je glasan?
pa čuj dovoljno glasan,samo češ glupo izgledati vjeruj mi,jer adapter izgleda ogroman kao antena doslovno tako,da se negdje kupiti u zagrebu slušalice sa 2.5mm inčom neznam gdje to su mi danas rekli na faksu da svi proizvođači prelaze na 2.5mm konektore,ako ne tako potraži na topicima za mp3 ja sam negdje posto gdje se može naručiti poštom.
potražio ja umjesto tebe http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32069
naaaajgluplja stvar kod ovog mobitela mi je sto melodija za poruku svira 12 sekundi i vrti se u krug. Al rijesio sam to tako da sam na svoj zvuk dodao 2 sekunde tisine prije i 10 poslije tona :notooth:
e, a sad jel netko zna kaj bi mi trebalo da malo izmijenim softver na mobitelu? jel se moze ista bez dodatne profi opreme, dakle samo sa softverom nekim (nasao sam nesta 100 MB al za starije modele pa ce valjda i za ovaj izac) i usb kabelom? samnjam al eto pitam...
Taj mob ima moja sestra i dobar je.Ali siemens cf75 je bolji!!
znači za sve buduče korisnike stranice http://www.planetsagem.com/index.php?no_flash=true
za registraciju morate čekat jako dugo,a to znači kad ispunite sve one stvari vezane za vaše ime,model itd. morate čekat da se u bazi podataka provjeri vaš kodni broj mobitela kojeg im morate dat,šta se dešava on vam sakri taj ajmo reč taj ekran na kojem piše da provjerava vaše postavke,pa svi nmislimo da se neda registrirati moraš mu dat vremena ili probaj spustiti ekran tj.windows prozor i probaj nač taj uvodni ekran koji te provjerava sve skupa postiupak traje i do nekih 5 minuta pa moraš imat strpljenja (ovo je s mojim iskustvom)
čuj,mob je relativno friški,i jedan problem leži u tome što je brendiran na t-mobile i ima nešto njegovih imenika,koliko sam shvatio sagem ti radi posebne edicije za posebne mreže (primjer u t-mobile imaš z55 (samo t-mobile) a u stvarnosti je to prototip z5 (za sve mreže)) nisam za sad bio upoznat s time probaj pogledati na
http://www.sagem.com/mobiles/mobile/...deleType=mob12
ili još bolje
http://www.planetsagem.com/index.php?no_flash=true
kad dođem na stranicu pojavi mi se popup sa ovom slikom:
http://img339.imageshack.us/img339/3...urmisen9ge.jpg
kad kliknem na REGISTER na stranici on samo reloada stranicu i opet otvori popup :jehon:
Nisam još nigdje ništa ispunjavao.
ma to je samo reklama zatvori ju i poslije toga ti je stranica od sagema i ideš na register (ali vidi i meni se isto događa,neki bug) probaj ovako odi na www.sagem.com pa na mobile phones pa opet na mobile phones pa dole ljevo na stranicu planet sagem (nalazi ti se tri trake stisni u sredinu tu je planet sagem) ako ne tako onda im je bug
Stranica je proradila (probao sam iz škole), ali je sad vjerojatno problem u tome što ja nemam flash, ali ako je samo to to ćemo lako riješiti. :D
e jel ko zna kako naći slike za njega koji format on može otvoriti
za 800kn u kompletu mob je čistem OK.
Malo je spor, možeš na njega stavljat samo video zapise male rezolucije i kvalitete, ali stvarno za te novce SUPER.
Ipak meni je puno bolji SE k750.
mob je dosta dobar ima ga moja sestra i zadovoljna je s njim za te novce je super
nemožes ipak usporedjivati sagem sa SONYer....za 800kn zadovoljavajuce ako od moba ne ocekujes previse. kam za 1,3ok. video je slab, malo je sporiji ali ipak je to sagem. meni radi kak treba i 2 god garancije. to ti je ko da ja sad usporedjujem svoj sagem da d500 naRAVNO DA JE D500 BOLJI. ali mi je ovaj preklopni sagem cist K.O.!
jel zna tko kako ga dekodirati jer ga zaista planiram uzeti?
prosvrljaj malo po netu. mozda nesto nadjes. :ideja:
isprobano??????? :bigjump:
preko nekoliko puta!
radi ko đoksa
Ja kupio mob prije nekih malo vise od mjesec dana i mogu rec samo - koma!
Prva zamjerka limitiran broj karaktera za unos u imenik (npr. ocu upisat ime i prezime osobe, no nedaj boze da to oboje bude duze od 13 karaktera - tolko max stane)
Druga zamjerka - mob je uzasno spor! i cesto se zna zblesavit ako mu u utipkas neku kombinaciju...
Treca zamjerka - kak maknut faking t-mobileovu temu?
:wtf:
neznam meni ob i nije tako spor i uopce mi se nije do sad zblesavil!!! a to kaj se tice kontakata - pa netreba mi biblija!!!!!!
1.ne mozes od moba za 700kn traziti imenik sa 2000 unosa,
2.brzina softvera je takva kakva je radi nesto sporijeg procesora,vjerojatno uvjetovana krajnjom cijenom,
3.t-mobile menu ima(nazalost),ali posto je u simpa paketu jako jeftin,to je i jedan od uvjeta,brandiranje i zakljucavanje.
slažem se sa veprom a kaj se tice sonyck-ovog posta.... sagem je sagem nezozes ocekivati cuda a uostalim u skoro svakom malovecem t-centru si imao sagema my501c kojeg si mogao razgledati do mile volje. ja sam prckao po njemu negdje 10min i zakljucio da se za te pare mob isplati uzeti......
Da li se u ovaj mobitel može staviti 2 GB micro SD kartica. Sad imam 512, pa mi je to malo.
Edit: Kupio sam 2GB karticu PQI i radi super.
da li je moguće na njemu promjeniti sw za zvuk nekako mi je pre tih!?
pa kako ga pojačati preko software novoga da je zvuk malo žešći
;D to i mene zanima.
to me zanima jer je dosta tih
hmh...pa sve se moze ali cini mi se nakako da to nebi dobro bilo jel je i ovako kada je na najjacem zvono (mp3) zvucniku malo fali da ne pocne krciti....tako da ono...
www.planetsagem.com pa malo prosvrljaj i pitaj Žabare ili nekog 'ko ima my501c mozda su nesto napravili. meni je dovoljno glasan. :respect:
Mogu li se na ovom mobu mijenjati maske, i ako da, gdje ih ima za kupiti u ZG?
mislim da ti nemogu,tj.mogu ako imaš alat,maske onako nigdje nemaš za njega kupiti osim u orginalnom servisu
Pitanje u vezi slušalica:
jel idu obične, stereo, 2,5 mm slušalice na njega ili moraju biti neke posebne?
I jel treba bit neka ikonica ili nešto na ekranu kad su slušalice spojene?
Jerbo, uzeo sam Hamma 2,5 mm slušalice i ne rade, pa ne znam jel stvar u mobitelu ili slušalicama.
Mislim da ti mob daje mono zvuk. Ja sam isprobao jedne 2.5mm sluške sa nekog šrot MP4 playera i radile su (na obje sluške dobio zvuk). A osobno sam imao adapter 3.5mm->2.5mm i sluške sa 3.5mm i radila je samo jedna slušalica.
Ako se dobro sjećam, nije bilo nikakve ikonice kad si uključio sluške/adapter+sluške.
Riješeno.
Trebalo je jače gurnuti konektor slušalica u mobitel. Sad radi kako treba.
Mobitel daje stereo zvuk, tako da možda adapter ne sjeda dobro u utor.
Imam problem s dotičnim Sagemom: kada ga spojim na USB na kompu kao Mass Storage, nakon nekoliko prenesenih datoteka bilo kakve vrste, samo zašteka. Nema microSD, nego samo tih 37 MB memorije. Onda mi i komp zašteka, pa moram mob izštekati iz USB konektora da komp normalno prodela.
Probaj kopirati po jednu stvar sa fona na komp pa kad sve bude na sigurnom formatiraj mu memoriju ako ima opcija za to,eventualno instaliraj novije drivere i probaj ponovo kako radi.
Možeš ih naći ovdje http://www.planetsagem.com (potrebna besplatna registracija za pristup linkovima).
Na planet sagem me traži IMEI. I napišem ga i ne prizna ga. Mobitel je Sagem my501c.
gle svi mobiteli koje je t-mobile uzeo pod sebe nemaju registriran imei kod sagema vec tamo možeš jedino pristupit ako imaš otvoreni kupljeni aparat,meni isto nije radio na sagem my501c niti na myz55 (sve sam ih kupio u t-mobile) ili probaj jos jednom pristupit jer imaju dosta problema s pristupom a ako ti treba od sagem my picture and sound ja ti ga pošaljem ako ga nađem
my picture and sound for sagem mobile
http://wiz0u.free.fr/prog/mpas/latest.php
Emmm, MPAS ne radi, file ima korupciju ( :) )
I tenks za informaciju.