Sto bi preporucili, trenutno je najpovoljniji LG u Tele2 ponudi, al sto se jos nudi u tom cjenovnom rangu, cak nevezano jel novo ili omalo rabljeno.. Preporuke, iskustva...
Printable View
Sto bi preporucili, trenutno je najpovoljniji LG u Tele2 ponudi, al sto se jos nudi u tom cjenovnom rangu, cak nevezano jel novo ili omalo rabljeno.. Preporuke, iskustva...
Malo skuplja i polovna, al dobar izbor;
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-5982145.html
d500 il d600.
bolje d500 za soma kn rabljeni u vrhunskom stanju i jos ustedis 500 cuna
E na to bi odmah pristao.. Sam jos da prodaje netko provjereni...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Jeszi razmišljao o Benq-Siemens EL71 ?? Čini mi se da je cijenom tu negdje...
ili LG "Šokoljada"... makar bi ja rađe uzeo novi EL71 nekg rabljeni neki... :-/ :thumbup:
O cokoladici sam najvise razmisljao, jer je mob odista prekrašan.. Siemens ne bih..
Imaš ih kolko oćeš do 1000kn u plavom oglasniku samo da ne naletiš na nekog levata.
Ma dobro, za cokoladicu nije problem, to moze biti i ona na tele 2 kodirana za 1195 (valjda nisu sve nestale)..
A i ne kupujm vise mob preko p. oglasnika.. Ne znam kaj mogu ocekivati i sl, ovak na forumu bar mogu pogledati zadovoljstvo kupovinom, i ili nesto..
za te pare najbolje kupi cokoladicu.
kupi čokoladu ili d500
Oke, hvala svima..
Jos jedno malo pitanjce.. (mozda cudno al...)
w550vs SE s700 vs cokolada
Ako hoćeš walkman, onda W550 jeri ima 256MB memorije, ako želiš dobru kameru onda S700, a ako želiš atraktivan mob ond LG Čokolada...
A LG je nvoji model od ta dva SE-a, pa onda čokoladni mob :thumbup:
Uvijek se nekak stvari vrate na slatko:licklips:
Mp3 player mi ne treba zapravo, al mi se svidaju sva 3.. Sad kad sam imao x700 koji ima symbian i stvarno dosta programa za njega, shvatih da nisam to uopce upotrebljavao.. Pa bi sad nes kaj mi se svidja..A pojavio se i d 600 u ponudi..
Neodlucan sam do boli..
Ja ima el 71 crni i samsung d800 i mogu ti reci da sam sa el 71 jaaako zadovoljna,jedan od boljih kliznih telefona.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Lg cokoladu sam imala u rukama i njegova varijanta screentouch nis ne valja jer ako jaaaaaako ne pazis ode meni u nezeljenom smjeru,kaj da ti kazem kad mi je djelatnica jednog tele centra rekla kad sam se neckala izmedu tog telefona i jos jednog jeftinijeg da rade uzmem taj drugi jer da iskustva njihova bas i nisu neka(ona ga je imala u to vrijeme na koristenju da ga isproba).Nadam se da sam malo pomogla....
Jesi.. Al ja nikak nebi siemensa..
u, sad te chiraz stavila vjerojatno u nedoumicu...:))
Sto vise pitam, sve sam neodlucniji..
A i sadm me ovaj d600 muci..
najbolje ti samsung e900 pa imas sve.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Kul, a za koliko gomila novac se to nadje?i di?
Ja bi uzeo Čokoladu...S700 je stariji model i teško ćeš ga naći novog ili sa garancijom, W550i je prilično ružan (uzmi ga ak ti treba mp3 player), dok je Čokolada lijepa i nadasve funkcionalna (ima sve kaj mora imati moderan telefon za prosječnog korisnika)...= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Evo da pitam tebe koji imas oba moba..= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
s cime s i zadovoljniji d600 ili cokoladom?
gle d600 ima naprednije funkcije a cokolada je fashion mob i cijena ce mu naglo pasti.
To mi je jasno, al je cokolada tako prekrasna.. Mislim i d 600 je lijep.. al kad tako pocnem onda se opet vratim na pricu kak mi se sivjda i e900, i 6280 itd, itd...
ljudi su ti rekli savjete.. no, ne mogu oni kupiti za tebe, moras sam odluciti :)
moj glas ide za d600 u vipu na pretplatu samo 991kn :thumbup:
ili cekaj e900 da dodje kod nekog operatera pa ce biti jeftiniji, tenutno 2500kn
ps, cokoladu ce imati svaka baba pa je to po meni veliki minus
Znam, al odluka je ipak pala na cokoladu. Ne pase mi d600 u vipu, jerbo mi treba mob za tele2, pa ce tako i biti to taj lg ic teleta. Eto.
Hvala svima na savjetu, odluka je pala ipak na meni najljepseg, pa ako ne bude dobro, lako cemo vec to promijeniti za koji mjesec:)