stigle u hg spot po cijeni 403 kn od 512mb.www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
Printable View
stigle u hg spot po cijeni 403 kn od 512mb.www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
da, a u svijet medija 1GB za 449,00 kn?!?!?! tek tolko o hgspotu!!!! odakle su oni to nabavljali?
vjerojatno misle da ih oni jedini imaju u ponudi:wall: :loco: :lmao:
Da, osim sto je nemaju (kazu trenutno). :(= Citat =:
Izvorno postao teebz
Vec mjesec i pol tragam za tom karticom, nigdje je nemaju! :cry:
Probao sam i Sony Centar, i Sancta Domenica, nigdje nema.
imas ovdje od 512mb za 348kn:www.feniks-kompjutori.hr/
Ma 512MB ima i drugdje, ali ja hocu bas 1GB!= Citat =:
Izvorno postao zmija
ostaje ti jedino e-bay.:-/
Probao sam i tako, ali onda mi kartica + shipping dodje previse. :(= Citat =:
Izvorno postao zmija
Probao sam i preko frenda u Americi, ali isto je preskupo... :(
a jesi pitao kada će je dobiti ili ako se da naručiti??= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Naravno. Svaki tjedan zovem i pitam, i kazu mi da probam nazvat sljedeci tjedan. :(
Naruciti se ne da, ali sam u Sancta Domenici rezervirao, pa jednom kad stigne... Valjda me se sjete. :-/
postoji možda šansa da se napravi ms duo adapter u koji bi se mogla staviti m2 kartica? mislim, nešto tipa kao ms adapter za ms duo.
Postoji adapter M2 na MS. Negdje se dobije sa M2 karticom, ne znam jel ima za kupiti posebno.= Citat =:
Izvorno postao newbie
http://www.feniks-kompjutori.hr/v/03...MS/0309171.jpg
ma znam da taj postoji. zanimalo me da li postoji kakva sansa da naprave ms duo adapter za m2, tako da ga mogu ubaciti u d750 npr.
Ja sam kupio 512 Mb i dobio adapter , al samo normalan, ne duo. Ne vjerujem da je to uopće još izašlo u prodaju.
E sorry kaj vam upadam u temu ali samo da pitam koliko se isplati kupovat na e-bayu ?
pitam jer sam našao duo pro od 1gb za 31$, a ima ih i jeftinije
Zvuci povoljno ($31 je oko 180 Kn), ali uz to ces jos morat platit i shipping, ne znam koliko, ovisno o tome odakle i kako se salje.
A i sam si rekao da ima jeftinije...
Pa sad zakljuci sam.
ja sam preko ebay.de uzeo za 25€ euro 1GB
to je stvarno jeftino.
Koliko te izasao shipping?= Citat =:
Izvorno postao k800i
radi kojekakvih troškova i komunikacije naših banaka sa stranima- totalno neisplativo. prije 2 mjeseca su za transakciju bilo koje sume naši tražili 200 kuna + naravno svi troškovi dostave , itd,itd. uglavnom previše zajebancije . Moje mišljenje :chef:
Imam jedno pitanje u vezi tih M2 kartica budući sam tek nedavno dobio mob s takvom karticom. Da li je moguće (a prema pročitanom očito je) da u mobitel stavim omjesto postojeće kartice od 64MB neku veću od recimo 512MB ili 1GB? :)
Imam Sony Ericsson K610i.
Pa zasto ne bi bilo moguce? :rolleyes:
Pa ista je ko i npr. MS DUO kartica. Jel mozes u mob koji koristi MS DUO staviti neku drugu MS DUO karticu od one koja je unutra? Naravno da mozes. ;)
Jedino nisam siguran koja je najveca kartica koju podrzava K610, ali 512MB bi trebala raditi.
vjerojatno i od 1gb bi trebalo podrzati.
Ja nemam pojma šta su to MS DUO kartice ;D= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Hvala na odgovoru :thumbup:
M2 je micro kartica , a DUO je srednja sonijeva kartica, obje imaju adaptere u veliki Memory-stick. Znači svaka je drugačija po veličini.
ja sam isto bio u potrazi za minimalno 512mb i svugdje je bilo sve rasprodano, jedino su u svijetu medija imali 256 pa sam bio prisiljen to uzeti. sad se samo nadam da ce ubrzo stic nova posiljka i da cu se lako rijesit svoje 256 . e da i di ima adaptera za m2 u ms i koja je cifra:licklips:
jel mi netko može reći pošto sam novi sa tim karticama za šta služi taj adapter???????
A koliko si platio tu M2 karticu?= Citat =:
Izvorno postao zek
Hm, pogledaj bilo koji Card Reader za komp, pa onda reci kako bi u njega ugurao tu M2 karticu?= Citat =:
Izvorno postao deejay12
A zatim u "jednadzbu" ubaci i taj adapter, pa ce ti nadam se postat jasno. ;)
Gdje je na kraju najjeftinija ova kartica?
u m-computers ima za 350kn 512mb
refresh...
Stari, ja danas bio u svijetu medije u importanne galeriji i uzeo od 512 MB za 269kn... Evo broj pa se raspitaj da li ih jos imaju-01-4666-200... Ako ne, onda probaj u drugom ducanu svijeta medije u dubravi tamo iza placa...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bobanmilan
hvala. nazvat cu u pon
Zna tko dal K800 podržava memorijsku karticu od 2 GB, znam da je jos nema nigdje za kupiti al me zanima dal podržava ju ??? inače našo sam micro karticu od 1 GB za 533kn u ZIT-u..
mene zanima koliko košta m2 od 256 ili od 128 molim vas odgovorite
Ne isplati ti se to uzimati kad u svijetu medije imas od 1GB za 449 kn i covjek je potvrdio da su trebale stici ovog ponedjeljka, dakle prije tri dana...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao neen
A sto se tice kartica od 128 i 256 cijene bi trebale biti oko 100, odnosno 150 kn..:bunny:
thanks za jeftiniju cijenu!!! :) ma s vremenom će padati cijena... ko i slučaj s sony pro duo karticama.. ovo je sad novo pa su više cijene...
a zna li tko onda dal podržava k800 2gb micro karticu ???
naime kupio sam mobitel, dolazi u paketu bez micro kartice i u dodatnoj brošuri piše samo do 1gb, ali to je vjerojatno jer 2 gb nije još proizvedena il nije u ponudi... bla... zna tko više???
mene zanima gdje se ima za kupiti od 256 i 512 u nas hrvata jer gdje god pogledam nađem 512 a toliko mi ne treba
Ako te bas tak zanima i ako si navalio na te male kartice ja sam naso u ZIT-u, poglej na zit.hr
ALI !!!!! savjet N E M O J !!! brat mi ima D750, kupio je karticu od 256 MB i to samo iz razloga jer tad su veće bile skupe, i sad mu je žao jer jako lako napuniš i 256 MB a kamoli 128 mb stoga savjet kupi više ak imaš para!!!
jer OD VIŠKA GLAVA NE BOLI!!!!! :thumbup:
Tako je jer kad sam imao W800i imao sam karticu od 512MB(izgledala mi mala), a kad sam si uzeo ovaj k800 sa 64mb sve se promijenilo...falio mi prostor i još se ne mogu naviknut na to pa sad čekam da padne cijena M2 kartica jer sam primjetio da ih ima u sve više dućana:thumbup:
a jer mi se isplati onda da kupim z530 i da čekam da padne cijena kartica i da ubodem neku dobru= Citat =:
Izvorno postao MadMatax
ako da za koliko će otprilike pasti cijena kartica
moj frend kupio micro u baš sony trgovini za 300-tinjak kuna 512MB
ovdje u sisku :) evo mob mu sad revolucija :D
Nitko ne zna kad ce pasti, ali kroz par mjeseci ce vjerojatno, jer gledaj sad da je 512MB micro kosta ko 1gb pro duo... zato jer je manja ali zato jer je i nova a sve kaj je novo je i skuplje... nazalost...
Tako nekako otprilike...cijena će kroz mjesec-dva sigurno pasti...do tada treba čekati:)= Citat =:
Izvorno postao neen
Da osvjezim malo ovu temu, a i da se pohvalim. :)
Konacno sam uspio naci 1GB Micro M2 karticu! :jump:
Sony centar, Sv. Nedjelja, 499 Kn.
Znam da ima i jeftinije (npr. Svijet medija), samo sto ih tamo NEMAJU. :( Vec jako dugo. Tako da je ovo najbolje sto sam nasao.
:)
Da se i ja ukljucim ponovno,
kao sto sam reko u postu prije, polako ce padati cijene, za sad je oko 450 - 500kn realno za dati za 1GB,
ali me zanima, tražio sam i pital tu na forumu ali niko mi nije odg,
dal podržava k800 2gb i tada sam malo potražil po netu i po soniericsonovoj stranici i naso da podržava do 2gb, ima ko da to potvrdi, i mozda ko iskopal kakav podatak kad ce se naci u prodaji..???? :comp:
To ti ne moze nitko potvrditi jednostavno zato jer tako velike M2 kartice jos ne postoje.
Najbolje sto trenutno imas je ta specifikacija koju si nasao gdje pise da (teoretski) podrzava.
ha da i ja si kupio v630 ali samo s 64mb karticom, pa sam gledo po trgovinama 512mb i cijena im je od 265-285kn.
to je jos uvijek preskupo.mini sd su od 1gb 220kn.
jel mi moze netko rec adresu ili telefon od tog svijeta medija? ja sam iz splita, pa neznam di je :-( A upravo sam si kupio k800, pa bi dobro dosla kartica...
www.svijet-medija.hr
Tu ti sve pise.
nasao sam jos jucer...= Citat =:
Izvorno postao ravilov
svejedno tnx,
Evo dižem malo stariju temu, ali eto, namjeravam napokon kupiti M2 memo karticu za svoj K800, 512MB bi kupio...
Pa da pitam par pitanja...
Da li tko od vas koristi SanDiskovu memo karticu? Kako se mob ponaša, tj da li je uporen kad slikaš ili kad sprema sliku, da li normalno ulazi u glaeriju? (ako na kartici ima dosta toga)
Di bi se moglo jeftino kupiti u ZG M2 memo kartice od 512MB za adapterom?
Gledam u feniksu, ali neznam da li se dobije adapter? Možda neko zna?? :-/
Hvala na odgovorima...
SanDisk je u pravilu brzi od Sony kartica. Ali mislim da ti to za mob nema bas neke veze. Uzmi jeftiniju. Ja sam za PSP uzeo SanDisk od 4GB jer je bio jedno 400kn jeftiniji. I radi normalno.
Ma gledam u Feniksu je 512MB, Sandisk, 262Kn, a u svijetu medija je 512MB, Sony 269Kn...
Tako da se dovumim između te dvije... ali neznam dal se sa njima dobije adapter na memory stick ili bar na memory stick pro duo... :-/
Ja sam uzeo u svijetu medije sony M2 za 269 kn i dobijes ovakav adapter...= Citat =:
Izvorno postao Ico
http://img80.imageshack.us/img80/420...pterjv2.th.jpg http://img80.imageshack.us/img80/190...teriws1.th.jpg
Inace, kartica je skroz Ok, brza je dosta a u usporedbi sa sandiskovom ne znam da li je brža:-/ , vjerovatno su tu negdje...:thumbup:
EDIT: mala ispravka, evo sad sam stavio adapter i usput originalno pakiranje...
Hvala wildbabe... to me zanimalo jer na stranici od svijet medija ništa nepiše... morat ću skoknut do feniksa pa vidjet dal se i tamo dobije takav ili sličan adapter... ako ne, onda ću uzeti u svijetu medija... :spin: :thumbup:
Uvijek dobijes adamter na normalni MS. I sa MSDuo i sa M2. Nazalost. Nisam nigdje vidio adapter sa M2 na MSDuo.
čini mi se da u ve-milu se dobije taj adapter... možda su krivo napisali, neznam... :-/= Citat =:
Izvorno postao kinggo
Nema na cemu... :thumbup:
Evo sad sam stavio pravi adapter i originalno pakiranje koje ide s karticom jer ga maloprije nisam mogao naci... :bunny:
Evo ja danas kupio M2 karticu u feniks kompjuterima, 512MB sam platio 350Kn... Uglavnom, skupo je, ali dobro... Mob zasad radi skroz OK... :thumbup:
Prema ovome: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...ctSKU=MSACMMDS
i ovome: http://uk.shopping.com/xPF-SanDisk-M...ro-Duo-Adapter
adapteri postoje. Ali nisam to nasao kod nas jos.:-/
A ovdje piše da ima to... http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...30062788796412
E sad, dal je to možda neka greška kad su to pisali, neznam...
Ja sa sa svojom memo karticom dobio adapter na očini memory stick... :spin:
ja uzeo 256 za 190kn(nisu imali od 512:-/ ) i dobio adapter
za 120 kuna vise si mogo uzeti od gigabajt.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Znam, ali sam i za 100kn manje mogao uzeti isto Sandiskovu od 512MB u istom dućanu a ne sonyevu... al sad je kasno...= Citat =:
Izvorno postao pero1985
A 512MB mi je sasvim dovoljno, a još 120Kn nisam imao... :spin:
A zasto nisi??? Pa one se isto isporucuju sa novim mobovima kao i Sonyeve. Kolega uzeo K750 u T-mobileu i dobio SanDisk. Buraz isto uz K750 koristi SanDisk od 2GB. Ja jucer dobio P990 i uz njega isto SanDisk. To je prevelika razlika u cijeni na tako malu cifru. Ispada da je Sony skuplja skoro 50%. Pretjerivanje.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Je. To je to. Da si tamo kupio dobio bi i taj adapter pa bi karticu moga koristiti i u drugim mobovima.:-/= Citat =:
Izvorno postao Ico
ja sam naso sony oriđiđi za 279,71 od 512, i gigu za 476kn.= Citat =:
Izvorno postao Ico
www.favori.hr
Ma znam... i ja sam u D750 dobio Sandiskovu karticu...= Citat =:
Izvorno postao kinggo
Ma bio sa u nekoj gužvi sa vremenom, i kad je prodavačica rekal da košta 360Kn malo sam zastao, ali sam ipak kupio... Hebi ga... da sam pitao dali imaju sandiskovu od 512MB prošao bi 100Kn jeftinije... ali nema veze... Brzo sam dobio tih 100Kn što sam potrošio nazada... tako da je svejedno...
Ali mi je dobra stvar u feniksu daju 5 godina garancije... :spin:
Ja sam kupila sony od 1GB za 480 kn u Ipercopu u jednom malom dućanu ali ne znam više kako se zove ;D I naravno adapter ide uz nju. :thumbup:
Ja sam prolazio neki dan pored svijeta medije u importanne galleriji i imali su sony memory stick micro za 269 kn...= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ico , pa zasto pobogu nisi tamo isao pitati?? :bunny:
ja sam od obitelji upravo dobio M2 od 1GB za Božić
ubacio u mob i prikazalo mi je 911MB free, sasvim dovoljno
kažem, bio sam u stisci sa vremenom, tako da mi se nije dalo gužvati po gradu i čekati i tako...= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Al dobro... :spin:
@Dražen: ma meni je i 460MB sasvim dovoljno... :spin:
ma trebo si uzeti jeftiniju i popit si malo..;D
tako bi ja napravio, pocastio bi se
zanima me giga pa ako neko zna neku normalnu cijenu po trgovinama nek javi... najjeftinija za koliko se moze nabaviti
svijet medija oko 450 kn....
ja imam od sandiska i super je! a to što je cijena duplo manja je samo benificija!
imaš u Feniksu, Sandisk M2, 512MB -> cca 260kn...
Evo što pišu u mobilu (br 82 + 83):
http://img114.imageshack.us/img114/8...0060mt8.th.jpg http://img114.imageshack.us/img114/2...0061tg8.th.jpg http://img404.imageshack.us/img404/5...0062kb8.th.jpg
(slikano je sa k800, ali nije mi jednoliko osvjetljenje, pa nije baš najbolje na nekim dijelovima, ali sejvaj slike, malo povećaj i sve će se vidjeti... ;D )
Uživaj čitajući stanice mobi-a...
samo se nadam da me neće tužiti iz mobila, jer sam već jednom skenirao jdnu stranicu... :)
E hvala ti stari,puno na tome! Malo prije sam pogledao na feniks stranicu i Sandisk od 1 Gb dođe 620 kn dok Sony dođe 484 kn, sve za gotovinu! Malo je Sony prjeftina! A od 512 Mb Sandiskova 220 kn dok sonyeva 282 kn!
Zaključak: Sandisk od 1Gb je skuplja od Sonyeve, dok je Sandiskova od 512 Mb jeftinija
opet ja malo bacam osvrt na taj ebay... i gledajuci m2 kartice, nadjoh Sandisk od 1GB sa shippingom u HR za 19,19 funti. Oliti 211,48kn.
http://cgi.ebay.co.uk/1GB-Sandisk-Me...QQcmdZViewItem
Ono, nije lose a?
Prije nekih godinu dana sam za Mot. MPx220 kupio preko ebay iz Hong konga adapter sa 2,5 na 3,5mm i stiglo je za nekih manje od mjesec dana (nije bilo carine, placao preko Bidpay-a). Evo neki dan sam narucio isto to i jos ponesto za K800i i vidjet cu kako ce to proci.
Kontam da ako te sitne stvari prodju carinu, onda se definitivno isplati kupiti tamo, jer 1Gb za 211kn tesko da ce se u skorije vrijeme negdje naci (mozda na Bozicnoj rasprodaji ove godine :) )
uzmi u tom shopu 1GB od Sonya za 484kn i nećeš požaliti
znam da Sony daje 2 godine garancije na svoje kartice a SD puuuuno manje a što se tiče eBaya tamo na garanciju zaboravi
Evo kupih u Sony centru u Osijeku za 509kn 1GB...kaze lik 5god garancije.
A racun printan na termo papiru :D Mislim da cu ga ovih dana fotokopirati...
hg-spot super cijena za 1gb
512mb-299kn
1gb-399kn
sto? to je preskupo. pogledaj ovo:
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902161
189 kn 512 MB, a 1 GB 298 kn
vise o svim cijenama:
http://www.nabava.net/katalog/trazil...+micro&x=0&y=0
ja sam svoju platio 509kn. u biti nisam pri lovi pa sam uzeo na 4 rate. ovak bi morao ici u zg...
al opet, u hgspot je 100kn jeftinija :bunny:
Ja znam da je ima u impotranne galeriji sigurno (za one iz Zg.) na samom ulazu(ne znam kako se tocno zove ducan)..cijena 512Mb 320kn
a sta fali ovima iz optimum-a?
Ali ja nigdje ne nađoh na optimumu ovu što košta 290 od 1GB?!
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902160
Mozda ih trenutno nemaju, ali vidi se na www.nabava.net da su ih imali. i ako su imali, nije cudo da su se rasprodale