kaj imate?
Printable View
kaj imate?
a nisi kao opciju naveo 33,6Kbit/s!a baš to ja imam.nemam više isdn(starci odje*ali)!:(
56k
isdn
56k doma, ali zato na faksu w-lan :D
kolko vidim vecina vas ima obicne modeme..eto sad znam pa cu stavljati slike jpeg formata
ISDN
56 k. Planiram nešto brže, nadal sam se ASDL-u, a sad se pojavljuje kabelski internet, a imam kabelsku televiziju, pa se opet nadam nekim stvarima. Glupo mi je dat lovu i onda mijenjat kroz par mjeseci.
ja mislio da imas obicni modem pa ti sporo ocitava slike..i ja imam isto isdn pa mi normalno ocitava.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
ISDN
56k
Trenutno imam ISDN ali uskoro bi trebao priječi na ADSL. JUPI :)
Ja sam vjeko imao samo problema sa BMP slikom. A one druge su dimenzijski velike
Cable 1.5 Mbita ali ono u kasno doba ili rano ujutro kad susjedi ne koriste internet ide i preko 270 kb/s... sinoc snimio matrix reloaded in no time :D
Pa takva brzina zahtjeva vodeno hlađenje kabela!
blago tebi
Imam ja satelitski net koji ide do 700kbps ali ga ne koristim pre često
isdn. isdn je več preskup, di ču onda imat i adsl yebote...
56k (trenutno)
Cekam da "rikne" moj operator kabelske televizije (koji se usput receno sastoji samo od direktora i sekretarice) pa da doje DCM - onda se odmah prebacujem na flatrate.
A mozda dotle i HT uvede flatrate?
ne vjerujem
isdn
56k
ISDN
modem 56k
Nažalost 56k :(
Jedva čekam da dođe kabelski, trebao bi negdje krajem godine, odmah ga uzimam!!!
Ja bi konačno trebao dobiti ADSL ovaj ili sljedeći mjesec
i recimi.... cyb, kolika ce ti bit mj pretplata?
Uzeo sam onu najslabiju verziju i pretplata mi je 129 kn bez PDV-a jel ide preko firme. I prva dva obračunska razdoblja skidam koliko hoću tj. bez ograničenja. Ta ponuda vrijedi samo do 1.6= Citat =:
Poslao: flOorKilla
i recimi.... cyb, kolika ce ti bit mj pretplata?
cyber, na koju foru imas 700kbs???
To je satelitski downlink. Jednosmjerna veza. Surfam običnim modemom i downloadam satelitom. A to mi više nije u funkciji jel sam potrošio promet i čekam ADSL= Citat =:
Poslao: Brunek
cyber, na koju foru imas 700kbs???
ne kužim, kak to napraviš daj cyber, more information
www.antene.tv
Firma od jednog frenda od mog starog. Tamo ti sve piše.
Evo stigao ADSL. Sad ga montiraju. JUPI :jump:
ISDN;)
56k (nažalost....)
Preskup je ta adsl! Za skidat divx film 20kn a kupis ga sa dostavom za 6kn?
Pa kod nas ADSL ni nije za download filmova. Ja kad sam imao besplatan download nije mi se to dalo skidati. Puno brže i efikasnije je nafučiti film nego se zahebavati sa downloadom= Citat =:
Izvorno postao kresoml
A za sta onda sluzi? Da mozes reci ja imam ADSL, vidi mene?
Daj čitaj malo ostale teme. Ne da mi se stalno ponavljati
Kazu da je kabelski int. bolji od dsl-a jer platis 170 i skidas neograniceno
Sve je to lijepo i krasno samo što kad je malo lošije vrijeme ili kada je spojeno više ljudi brzina drastično pada. I još je DCM ukinuo mogučnost korištenja P2P programa.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
kako mislis kad je vrijeme losije brzina pada...?
+ to sto se za kablovski trebaju uvodit kablovi to kod mene nece nikad
to mi je tako svejedno za 170kn mogu skidat neograniceno,ono sto zelim skinuti stavim preko noci da skida i platim samo 170kn mj.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
dok na adslu imas ogranicenje na 500mb
koja firma omogucuje kabelsku vezu za 170kn mjesecno?
DCM nudi kabelski internet koji je još jako slabo rasprostranjen. A ko god ga je imao nitko nije bio zadovoljan. Par frendova je to imalo i odustalo od toga= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Nisu bili zadovljni brzinom...a meni i nije toliko vazna brzina koliko cijena...to znaci da npr. cijeli mjesec surfam 24h dnevno platim samo 170kn bez obzira koliko sam mb sinuo(gb;))
ja sam oustao od maxadsl. isdn + carnet rulz!
@cyberphere
fala na infu, pogledati cu malo ;)
Koje je sad olakšanje kad sam došao u zagreb. U virovitici sam se mučio sa modemom koji je bio tako šugav da mi je veza pucala svakih 5-6 minuta. Užaš
samo da je jeftiniji taj adsl ili kabelska...
Čujem da američka kabelska tv HBO (Sex i grad, Dva metra pod zemljom..) ovih dana pokreće kabelsku TV u HR, te da zajedno s njom uvodi i flat rate inetrnet. Mislim da se zove Xnet. Baš me zanima što oni misle ponuditi i pod kojim cijenama. Mada je meni skoro svejedno kad sam u srpnju već uplatio godišnju pretplatu kod Vodatela.
Di si ti to pročitao? U prošlogodišnjim novinama? Pa Xnet je aktivan već godinu dana i pokriva mali dio Zagreba i veći dio Osijeka i nije ga pokrenula tvrtka HBO nego DCM= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
http://www.xnet.hr
ja sam citao da HBO dolazi u HR, ali nista o kableskoj i flat rate net...
Od danas 384kb/s. Pravi mali raj :D
PS. Nisam ni uočio koliko je ova tema stara. Baš i nema nešto akcije na ovom djelu foruma, ha?
Na jednom kompu ISDN a na drugom u mojoj sobi običan modem...komplicirano?? jok!
= Citat =:
Ne kužim čemu takvi komentari. Ako nisam znao, nisam znao. Ne čitam svaku stranicu u novinama, ne slušam svaku radio stanicu i ne gledam svaki TV program. A uostalom, ne živim u Zagrebu, već na "selu" gdje su takve stvari nepoznanica.
ISDN, a uskoro DSL flat-rate
Također ISDN(zbog staraca)
Zašto zbog staraca?
Ma nedaju adsl
56k, starci mi nedaju wireless :(
:rolleyes: Meni moji ništ nedaju,ali kad ih nema doma(pol godine)koristim gužvu. ;D Šala
P.S. sad čekam adsl. :comp:
btw- Danas sam išla sa frendicom(koja mi je i susjeda)da si zeme maxa adsl.Kad je bilo sve gotovo veli tip da će joj spojit za 2-3 mjeseca. Pitam ja za sebe,da u ugovoru piše mjesec dana,ali da su linije i ta čuda malo u komi! Pa da poludiš!Kaj ovaj prije to nije znal da mi veli.2-3 mjeseca!!!!!!!gggrrrrr
ADSL kicks ass!!!! :thumbup: :spin:
ja imam modem koji ne ide preko 45.2kbps
= Citat =:
sta tko gdje??? Osijek??? hm... jel to tko koristi od vas vec?
Ne znam gdje da to pitanje postavim, a možda negdje i postoji već, ali... what the hell. Ima li kakve značajne razlike u brzini prijenosa podataka ako je velika dužina kabela između računala i ISDN-a? Kako sam renovirao sobu i razmještaj u njoj, morao sam kupiti novi, duži kabel, ali sam ipak kupio previše (za svaki slučaj), od 30 metara.