a nisi kao opciju naveo 33,6Kbit/s!a baš to ja imam.nemam više isdn(starci odje*ali)!![]()
64/128kb vezu
56kb vezu
kaj imate?
a nisi kao opciju naveo 33,6Kbit/s!a baš to ja imam.nemam više isdn(starci odje*ali)!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
isdn
56k doma, ali zato na faksu w-lan![]()
maraschino - PTICICA
kolko vidim vecina vas ima obicne modeme..eto sad znam pa cu stavljati slike jpeg formata
ISDN
Forumaš godine :)
56 k. Planiram nešto brže, nadal sam se ASDL-u, a sad se pojavljuje kabelski internet, a imam kabelsku televiziju, pa se opet nadam nekim stvarima. Glupo mi je dat lovu i onda mijenjat kroz par mjeseci.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja mislio da imas obicni modem pa ti sporo ocitava slike..i ja imam isto isdn pa mi normalno ocitava.Poslao: sezam-picika
ISDN
56k
Ako si gladan pojedi nesto
Ja sam vjeko imao samo problema sa BMP slikom. A one druge su dimenzijski velike
Cable 1.5 Mbita ali ono u kasno doba ili rano ujutro kad susjedi ne koriste internet ide i preko 270 kb/s... sinoc snimio matrix reloaded in no time![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa takva brzina zahtjeva vodeno hlađenje kabela!
blago tebi
isdn. isdn je več preskup, di ču onda imat i adsl yebote...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
56k (trenutno)
Cekam da "rikne" moj operator kabelske televizije (koji se usput receno sastoji samo od direktora i sekretarice) pa da doje DCM - onda se odmah prebacujem na flatrate.
A mozda dotle i HT uvede flatrate?
ne vjerujem
isdn
56k
modem 56k
Nažalost 56k
Jedva čekam da dođe kabelski, trebao bi negdje krajem godine, odmah ga uzimam!!!
Bookmarks