jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
Printable View
jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
hm... baš mislim kako bi trebali napraviti nešto, pogotovo do kraja mjeseca pred puštanje prenosivosti broja jer mislim da bi ih to moglo zakačiti. A i za podatkovne tarife bi bilo već vrijeme jer tu dobrano kaskaju. Uostalom, ako si ti načuo onda nema sumnje. In Nered we trust :thumbup:
Kao što je K.Nered najavio: http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp
E to sam čeako. Ovo je ista cijena kao za ADSL. 100 kn - 1 GB. Mašala.:spin:
Mislim da to ide samo ako imas vec pretplatu na call uslugu, tj. ne moze se samo uzeti web'n'walk :-(
Izgleda da je tako. A taman sam mislio kako se konačno isplati uzeti t-mobile karticu samo za net :(
Baš sam danas prolazio t-mob centrom (bilo mi dosadno, pa reko da vidim šta ima... ;D ), kad ono cijeli dućan obljepljen tim web'n'walk -om...
A sad, koliko se isplati uzet... :-/ Sumnjam da ima puno onih ljudi koji surfaju internetom sa svojim mobom, pa da im treba 1GB...
Isplati se onima:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
1) koji vec imaju pretplatu na t-comu
2) koji nisu studenti pa ne mogu koristiti VIP-Carnet internet kombinaciju (a i tamo je samo 512Mb za 100kn)
I ovisi koliko je komplicirano spojiti mobitel na PC kao modem :-)
Imas web'n'walk S paket koji kosta 25 kn mjesecno i u to je ukljuceno 10 mb podataka, ovih ! gb je u XL paketu.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Problem je kaj je ovih 10mb-a opet premalo. Trebali su dati za 25kn barem 100mb-a, ali ovo je samo moje mišljenje jer ionako nisam zainteresiran za takvu uslugu.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Opet nezadovoljnji?. Evo ja sam uzeo 1GB na tarifu 60. :afro: :headbang:
E sad, ako je 2,5 kune za megabajt (u tarifi S) puno, onda jebi ga.
A svi koji su imalo koristili "Free surf" na simpi, biće im jako drago prijeći na tarifu S, jer, usporedbe radi 5,98 kn za 100kb vs. 0,25 lipa za isto
E, da, zaboravih napomenuti da će mi ovo i služiti umjesto ADSL-a doma gdje se rijetko spojim, al opet kad se spojim nervira me dial-up. Tako da sam jednim potezom ubio dvije muhe :p
Samo je fora što na kompu piše da se spojio preko Nokia N70 USB modema na 468 kbps :flame:
jel ti to premala brzina ili sta?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Brzina je neralna, s obzirom da mob ima specifikaciju 384 kbps downlink. A i priroda UMTS mreže je takva da ide do 384 (bez HSDPA)= Citat =:
Izvorno postao xyz
Malo off-= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
odi u CP pa na modeme. pronadji Nokia modem i u Properties pod karticom modem stavis brzinu neku drugu .Takodjer i pod Advanced pa General stavi neku drugu ako te to veseli jer ti komp prikazuje uvijek brzinu komunikacije porta s telefonom.
Volio bi vidit koja je stvarna brzina, preko UMTS-a, ne kompa s mobom, nego moba sa serverom
instaliraj DUmeter i mozes vidjet u dlaku. isto tako mozes pratit promet koji si iskoristio.
E to te ja pitam, sad ću skinut, a counter imam i na mobu :)
moze link za to, ako nije bed.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
e nemoze!!!= Citat =:
Izvorno postao dstosic
Zar i ti sine Brute - http://www.google.hr/search?hl=hr&q=DUmeter&meta== Citat =:
Izvorno postao dstosic
Piše da ponuda završava u 2. mjesecu 2007. Znači li to da se tad ukida ili da se do tada moće aktivirati?
Vjerojatno će malo modificirat, ako konkurencija ne ponudi nešto slično. Zato su se i ogradili u startu jer ne znaju šta konkurencija sprema.
Taj t-mobile skriva kartu pokrivenosti UMTSom kao "zmija noge"!
A kako se spajati tamo gdje nema UMTSa, sa GPRSom :-)
Di nema UMTS-a ideš na GPRS/EDGE.
A karta pokrivenosti UMTS-om, evo posluži se ovom http://www.gsmworld.com/cgi-bin/ni_map.pl?cc=hr&net=t3
Htio sam reci da je VIP posteniji jer kod njih pise koji su gradovi pokriveni UMTSom, a ovdje moras biti napredan korisnik i traziti na www.gsmworld.com.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I ima li uopce t-mobile EDGE?
Ova karta daje zastarjele podatke.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Žao mi je, ali nemam drugu da bih mogao uspoređivati. A ako ti znaš pravo stanje stvari, molim te informiraj nas, jer ja bih volio znati u kojem gradu se mogu spojit na 3G.= Citat =:
Izvorno postao Denis
Neznam za cijelu Hrvatsku ali znam da u gradu Krku ima UMTS signal bar preko jedne BS ali ga ima a karta pokazuje mrtvilo.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ne predbacujem tebi zbog toga što si stavo tu kartu nego upozoravan da karta nije relevantan pokazatelj. Pa nisi je ti izrađivao.
Možda hvata iz Rijeke.......
nauci koristit internet= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-60-30-00.asp
Ovo ni ja nisam vidio, možda je novo....
ofkors da ima= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Nema šanse Krk je u uvali na južnom dijelu otoka. Probao sam i na sijevernom djelu otoka koji ima otvoren pogled (doslovce optička vidljivost) od Crikvenice pa do Učke pa se jedva uhvati UMTS.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Citat je sa ove stranice na dnu pa postovi su od ranije.= Citat =:
Stranica je zadnji put promijenjena: 12.09.2006. 13:02
Ma imaš ti pravo bolje sačekaj da tu uslugu za jedno 20 godina uvede Tele 2,možda bude jeftinije:bunny: :bunny: :bunny: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Hoce biti kakvih novosti za simpu od 1.10.?Forumaš domagol u vip temi je nagovjestio nešto veliko.
i za simpu i za pretplatu.= Citat =:
Izvorno postao konan1
T-Mobileu je sigurno veliki trošak ponuditi 10 lipa prema fiksnoj. ;D= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Ja mislim da bi bilo najbolje da to podjeliš sa kolegama sa foruma.= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Ako čovjek veli da ne može reći, onda to veli iz vjerojatno nekog razloga... Zar je takav problem strpiti se par dana i saznati kad i svi?
Ja volim sve znati prvi.Da me ne zanima ne bih pitao.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sve nas zanima, nisi jedini, ali kaj ćeš, moramo čekat.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ne vidim čemu tajnost, kada je to posalo već javno ;D
Dakle T-Mobile će T-Mobile tarifne pakete preimenovati u Flex.
Tako da sadašnji Tarifa 60, Tarifa 150, Tarifa 500 i Tarifa 700 dobivaju nova imena:
Flex 60, Flex 150, Flex 500 i Flex 700.
(već viđeno u Austriji, Njemačkoj i ostalim zemljama...)
Osim uz pozive, SMS, MMS poruke i GPRS unutar Hrvatske od 2.10 će se moći tarifni paket trošiti i na slijedeće:
pozive dok ste u inozemstvu
SMS, MMS i GPRS u inozemstvu
pozive prema međunarodnim pozivima
isto tako svaki Flex će se moći nadopuniti opcijama pomoću kojih će svaki korisnik moći maksimalno iskoristiti usluge koje su najvažnije u njegovoj mobilnoj komunikaciji :-)
K tome dolaze i novi uređaji u listopadu :
Sagem my501C , Samsung Z400, Samsung D900, Sony Ericsson P990i, Sony Ericsson k750i, Nokia 6111, Motorola K1.
Ove opcije ne znam što će biti točno, ali pretpostavljam kopija VIPa, Opcije za SMS, pozive unutar mreže i pozive prema fiksnim mrežama...
:king:
Svakakve opcije smišljaju na tarife samo da ne bi morali spuštati osnovne cijene.= Citat =:
Izvorno postao basho
[sarkazam]= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Meni je ova promjena nazivlja iz "Tarifa" u "Flex" fenomenalna, većina nas nešto tako uistinu revolucionarno nije ni mogla zamisliti :bunny: bravo T-mobile :king:
Možda netko zna hoće li uvesti nešto ovako superiška za simpiće? Možda "Simpa " postane "Pimpa", joj to bi bilo predobro :thumbup:
[/sarkazam]
Zna li netko kada će kod nas uvest push to talk?
Vjerovatno nikad... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blueled
e da i pozdraf= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Eto a ja mislio da sam jedini to piknuo LOL . Danas mi poštar donio oni časopis za simpiće i vidio tu opciju i mislim si pa da probam to.
Otiše sam u T-centar i prebacil Simpa u terifu 60 na godinu dana i uzel sam za početak odnosno za probu W'n'W u S tarifi jer sam još skeptičan....:bunny: u biti cijeli dan me to pere jel sam se zajebo il nisam :-/
Eto probao sam malo kako to šljaka i razočaralo me to kaj je dosta stranica nedostupno , al brijem da bi se to promjenilo ako instaliram neki web browser? kaj mislite? Fakat sam nooob u mobil internetu. :wstupid:
Zanima me dal bi mi taj paket bio dosta da recimo svakodnevno recimo sat vremena samo surfam po forumima bez da skidam al da spojim nokiu na laptop? To bi mi bilo doslo ko rođeno jer bas se selim u ponedjeljak zbog faxa pa bi mi za prvu ruku dok ne dobim wlan na stan (i rimuje se ;D ) bilo dobro to koristit.
Mile kak si zadovoljan?
P.S. nije me dugo bilo na forumu pa nadam se da ne smeta kaj sam se "malo" raspisal :comp: :spin:
Ako ćeš se spajat na laptop, onda ti je tarifa S definitvno nedovoljna. Uzmi XL i nema problema. Ako se spajaš preko moba, tih 25 mb ti je dovoljno ako nećeš tako često ići na net. Recimo, jedno spajanje na forum, malo čitanja, otvaranje 5,6 tema i eventualno jedan odgovor, pojede 1-2 MB. Dakako radi se o mobitelu s Opera browserom. Sad ti izračunaj. Ta tarifa S je IMO samo za teksualno orijentirane stranice, instant messaginig, e-mail i slično. Za sve drugo, ne isplati se.
Evo, otkad sam uzeo ovo (otkad je uvedeno), dosad sam, što preko moba, što preko kompa potrošio nekih 800 MB.
Za svaki nadoplaćeni bon kupljen putem elektronskih kanala(Simpa e-bon) u iznosu od 50, 100 ili 200 kn, primit ćeš dodatni bonus na Simpa račun:
- Za nadoplaćenih 200 kn, dobit ćeš dodatnih 200 kn (po 50 kn kroz 4 mjeseca)
- Za nadoplaćenih 100 kn, dobit ćeš dodatnih 50 kn (po 25 kn kroz 2 mjeseca)
- Za nadoplaćenih 50 kn, dobit ćeš dodatnih 10 kn (odmah će se nadoplatiti na račun)
Gdje možeš kupiti Simpa e-bon?
- na bankomatima PBZ-a, ZABA-a, Međimurske banke, Euronet-a (Splitske banke i Raiffeisen banke), Međubankarske udruge (MBU) (IMEX banke, Centar banke, Istarske kreditne banke, Jadranske banke, Karlovačke banke, OTP banke Hrvatska, Partner banke, Podravske banke, Samoborske banke, VABA d.d. Varaždin i Volksbank),
- putem Diners govornih automata i web stranica
- korištenjem internetskog bankarstva (ZABA, Međimurska banka, Diners)
- korištenjem usluga SMSbon (uključujući automatsku nadoplatu putem WEB-a, WAP-a i SMS-a), SMS kupovina (uključujući automatsku nadoplatu putem WEB-a, WAP-a i SMS-a),
- korištenjem usluge automatske nadoplate Simpa računa,
- korištenjem usluge mPay,
- putem T-Mobile Web Shopa
- na prodajnim mjestima Hrvatske lutrije
Odaberi i novi Simpa paket:
http://www.t-mobile.hr/img/mobiteli/hs/e-bon-ur.jpg
Simpa paketi uključuju 100 kn na računu (početnih 20 kn te 10 kn svaki mjesec u sljedećih 8 mjeseci). Za prikazane uređaje vrijedi 2-godišnje jamstvo. Ponuda vrijedi do 30.6.
Izvor: T-Mobile
http://www.t-mobile.hr/img/mobiteli/hs/e-bon-ur.jpg
Mislim da su Sony Ericsson K510i i Nokia 5300 odlični mobiteli za te novce, definitivno isplativa kupovina. Jedino je loše je što su brandirani na T-Mobile.
Elektro bonus i opcija TULUM traju do sutra.
Ima netko neke informacije sto nude za ljeto?
Pa vec 2 tjedna ide Nokia je Simpa , to je za ljeto - 6080,6233 i 6288 sa 400kn popusta na uredjaj(bar tako kazu) i 500kn na Simpa racunu ili Flex paketu...
Ma slazem se ja sa time. Vjeran sam T-mobileu od samog pocetka simpe.
Ali imaju dva simpa ti i ja broja (oba iz 098 mreze) na kojima mi je minuta 60 lipa. Ostalo unutar mreze mi je 1,20, a van mreze da ne pricam.
Kaj je pretjerano je pretjerano.
Jasno mi je za signal i sve, ali ipak...
Mozda nas iznenade sutra...
dakle, nova opcija koja je u ponudi ide od 01.07.
u biti, nije nova, pošto se i dalje zove opcija tulum. a koja je novost?
novost je ta što ćete sada za 20 kn imati svaki dan nakon 19 sati besplatne razgovore.
evo sa našeg službenog portala.
= Citat =:
Od 01.07. do 31.08.2007. svi Simpa korisnici mogu aktivirati Opciju Simpa Tulum uz naknadu od 20 kn, koja omogućava pozive po 0 kn/min* unutar T-Mobile HR mreže, svaki dan od 19:00 do 07:00 sati, te subotom, nedjeljom i praznikom od 00:00 do 24:00 sata.
*uz naknadu za uspostavu poziva 0,25 kn/pozivu
Nakon aktivacije, opcija ostaje aktivna 30 dana, nakon čega se u navedenom promotivnom periodu automatski produžuje (reaktivira) ukoliko korisnik ima dovoljno novaca na Simpa računu.
Poboljšanje u odnosu na „staru“ Opciju Simpa Tulum
Korisnik za malo veću naknadu (20 kn) dobiva puno duže razdoblje u kojem može pozivati po 0 kn/min uz naknadu za uspostavu poziva. Ostale značajke ostaju iste (aktivacija, deaktivacija, reaktivacija, cijene-osim naknade...)
a za pretplatnike nista :(
Kaj i oni kopiraju politiku Tele2 prema pretplatnicima? Ja to isto moram platiti 100 Kn mjesečno, a razlika je da oni ne mogu razgovarati besplatno cijeli dan tijekom tjedna već samo od 19 do 7 sati. No, krasno.
Preplatnici razgovaraju cijeli dan besplatno a prepaid samo u to ograničeno vrijeme... dakle nije flat kao kod preplatnika...
Meni se prije par dana produžila stara opcija tulum. Što će biti sa mnom od 1.7.?
Hoće li se prebaciti na novu opciju tulum ili ću morati ponovno aktivirati?
dakle, za korisnike kojima je opcija aktivirana prije 1.7. vrši se automatska migracija, bez naplate dodatnih 5kn razlike.
tako da, kuje, možete još danas aktivirati to i hvaliti se kako ste opljaškali t mobile za 5 kn :)
hahahahaha
i da, netko je nešto kukao za unlimited - pljačka za pretplatnike je bila kada su simpići imali unltd za 25 kn. i da, naravno, ograničenje za simpu je 1000minuta, a za unltd 1500.
zbog dinamike noviteta i sl. u T-mobileu ovakva tema je podosta konfuzna, te vas molimo da svaki pojedinačni novitet objavite u zasebnoj temi, u kojoj bismo onda vodili diskusiju. Na taj način je olakšano pronalaženje željene informacije.
hvala