Potpuni sam pocetnik u ovome pa moze li mi neko samo ukratko reci sta mi sve treba da gledam tv na kompu???
Hvala
Printable View
Potpuni sam pocetnik u ovome pa moze li mi neko samo ukratko reci sta mi sve treba da gledam tv na kompu???
Hvala
treba ti tv kartica i antena...
Sve sta ti treba je Tv kartica i kabel za spajanje kompa i TV-a!!!!!
zašto bi mu to trebalo? :lol:= Citat =:
Izvorno postao Osvetnik 88
može on gledat tv i preko monitora...
Naravno i neki dobar software. :)
:lol:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
to se dobije uz tv karticu... i taj je najbolji jer radi daljinski s njim
no, sve u svemu. Kupiš tv kartušu i dobiješ CD s driverima i programom za gledanje, traženje programa, snimanje itd. U karticu uštekaš kabel od antene i to je to
Nije uvijek, a ak imaš sreće, daljinac može radit i s ostalim programima. ;)= Citat =:
Izvorno postao Compov
nećemo sad u detalje iliti cjepidlačit.... :notooth:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
...onda mu ne treba tv kartica - jer valjda znaš da TV može primat tv signal :creep:...= Citat =:
VDub meni najbolji program za gledanje, snimanje i tako to
samo nije baš daljinski s njim radio :(
M.M
Cak ti ni tv karta netreba , jer mozes dosta programa preko interneta gledati.
A ako kupujes Tv Karticu , gledaj dali je za satelitsku antenu ili za Kabel.
Igor02:bat: :bat: :bat:
ako hoćeš satelitsku onda ti naravno treba i tanjur i LNB, al ako hoćeš ovu normalnu televiziju onda samo tv kartica i antena.
E sad ne znam kako sad stvari stoje, al bi bilo dobro naći neku koja u sebi ima dobru kompresiju. Ja baš nisam takvu potrefio :( pa mi video da bi bio dobar mora imati po 1GB za sat vremena
To vrijedi samo za TV kartice bez tunera, sto sumnjam da ce on kupiti.= Citat =:
Kompresija nema veze s karticom nego odabranim codecom. ;)
jel zna neko dobar program za tv karticu
ja sam kupio tv karticu
:rifle: :sheriff: :rifle: v-gear my tv2 i s njenim sw-om ne radi daljinac
Kakvu si kupio?DVB-T?Meni je dobar ProgDVB.
Pa probaj recimo PowerVCR, WinDVR, DScaler, Media Portal,...
Znaci treba mi samo tv kartica i prikljucim kabel od tv-a na nju i to je to...mogu pocet sa gledanjem i snimanjem na hdd(naravno treba i program,ali podrazumjeva se)
...treba ti TV KARTICA i ANTENSKI KABEL koji uključiš u tv karticu(+neki program)... to je sve...= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Ok, hvala vam svima
Samo trebas paziti na razliku izmedju DVB-T,analogne kartice i kartice za satelitske programe.Postoje i kartice koje podrzavaju oba DVB-T i analogni standarda.Nadalje mozes birati izmedju PCI ( koja se stavlja u racunalo ) ili USB koja se spaja putem USB prikljucka.Vise o ovim temama imas na ovim linkovima
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25166
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24149
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15383
ajme koju ste famu napravili oko te vrazje TV kartice , koda space shuttle kupuje .
odes u ducan , kupis tv karticu - modza bolje analognu , jel tak mozes lovit signal gdje god jesi . u nju se usteka antena kao i u normalni TV.
s karticom dobijes daljinski , to moras provjerit naravno , skoro sve daju daljiski.
s karticom dobijes i cd na kojem je program za tu karticu.
namjestis programe kako zelis , i voila!
Možda je bolje da kupiš kombiniranu DVB-T + analog (cijene su otprilike iste kao samo za analognu), jer ako sada i nemaš DVB-T signal, vjerojatno ćeš ga uskoro imati.
Sistem je sasvim isti, ista antena i kabeli kao i za analognu, ali ako je signal dobar, slika je mrak :thumbup: za razliku od analogne!
Hvala vam svima. Skuzio sam sve.
Ako bude nekih problema napisat cu ovdje, al ne vjerujem da ce ih bit, nadam se.
Da ne otvaram drugu temu:
od sljemena sam zračne udaljenosti udaljen kojih 35 km , i imam optičku vidljivost sljemena.
Dali ja mogu loviti DVB signal???
Ako ti nije preveliki problem, probaj običnu antenu za TV (riblja kost) staviti na krov i priključiti na karticu! Ja mislim da ne bi trebalo biti problema!
Još ti je lakše ako i program za običnu TV gledaš preko Sljemena, ona samo probaj preštekati kabel u karticu i odskenirati za programima!
to bi trebalo igrati:thumbup:
Ja nemam DVB-T karticu ali sam je mislio kupiti.= Citat =:
Izvorno postao Freelancer
A ako nemogu loviti signel necu je niti kupoati. Zato pitam
Raditi ce ti, mozda nece na onu malu antenu sto ces je dobiti sa karticom, ali sa vanjskom hoce
Danas sam kupio DVB-T tarticu i stavio na onu malu antenu i lovi sve programe (Nova,RTL,HRT1,2). Super stvar!!!!Cista slika, zvuk odlican...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Mora biti kada je digitalni signal, kod njega nema lose - dobro nego ga ima ili nema:thumbup:
Cestitam na kupnji
Zna slika zastajkivat, ak nemaš dobar signal...
Meni ponekad zastane ali na manje od sekunde.= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Inaće je OK
To ti taman ptica proleti između antene i odašiljača... :D
Samo treba dolje sa tanjurom sačekati :)= Citat =:
Izvorno postao domy_os