treba ti tv kartica i antena...
Potpuni sam pocetnik u ovome pa moze li mi neko samo ukratko reci sta mi sve treba da gledam tv na kompu???
Hvala
Zadnji uredio M.M. : 20-07-2006 u 12:07
treba ti tv kartica i antena...
Seriously?
Sve sta ti treba je Tv kartica i kabel za spajanje kompa i TV-a!!!!!
zašto bi mu to trebalo?Izvorno postao Osvetnik 88
![]()
može on gledat tv i preko monitora...
Seriously?
Naravno i neki dobar software.![]()
Izvorno postao domy_os
![]()
to se dobije uz tv karticu... i taj je najbolji jer radi daljinski s njim
Seriously?
no, sve u svemu. Kupiš tv kartušu i dobiješ CD s driverima i programom za gledanje, traženje programa, snimanje itd. U karticu uštekaš kabel od antene i to je to
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nije uvijek, a ak imaš sreće, daljinac može radit i s ostalim programima.Izvorno postao Compov
![]()
nećemo sad u detalje iliti cjepidlačit....Izvorno postao domy_os
![]()
Seriously?
...onda mu ne treba tv kartica - jer valjda znaš da TV može primat tv signalIzvorno postao Osvetnik 88
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
VDub meni najbolji program za gledanje, snimanje i tako to
samo nije baš daljinski s njim radio![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
M.M
Cak ti ni tv karta netreba , jer mozes dosta programa preko interneta gledati.
A ako kupujes Tv Karticu , gledaj dali je za satelitsku antenu ili za Kabel.
Igor02![]()
![]()
![]()
ako hoćeš satelitsku onda ti naravno treba i tanjur i LNB, al ako hoćeš ovu normalnu televiziju onda samo tv kartica i antena.
E sad ne znam kako sad stvari stoje, al bi bilo dobro naći neku koja u sebi ima dobru kompresiju. Ja baš nisam takvu potrefiopa mi video da bi bio dobar mora imati po 1GB za sat vremena
To vrijedi samo za TV kartice bez tunera, sto sumnjam da ce on kupiti.Izvorno postao Osvetnik 88
Kompresija nema veze s karticom nego odabranim codecom.![]()
jel zna neko dobar program za tv karticu
ja sam kupio tv karticu
![]()
![]()
v-gear my tv2 i s njenim sw-om ne radi daljinac
Kakvu si kupio?DVB-T?Meni je dobar ProgDVB.
Pa probaj recimo PowerVCR, WinDVR, DScaler, Media Portal,...
Znaci treba mi samo tv kartica i prikljucim kabel od tv-a na nju i to je to...mogu pocet sa gledanjem i snimanjem na hdd(naravno treba i program,ali podrazumjeva se)
...treba ti TV KARTICA i ANTENSKI KABEL koji uključiš u tv karticu(+neki program)... to je sve...Izvorno postao M.M.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ok, hvala vam svima
Samo trebas paziti na razliku izmedju DVB-T,analogne kartice i kartice za satelitske programe.Postoje i kartice koje podrzavaju oba DVB-T i analogni standarda.Nadalje mozes birati izmedju PCI ( koja se stavlja u racunalo ) ili USB koja se spaja putem USB prikljucka.Vise o ovim temama imas na ovim linkovima
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25166
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24149
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15383
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ajme koju ste famu napravili oko te vrazje TV kartice , koda space shuttle kupuje .
odes u ducan , kupis tv karticu - modza bolje analognu , jel tak mozes lovit signal gdje god jesi . u nju se usteka antena kao i u normalni TV.
s karticom dobijes daljinski , to moras provjerit naravno , skoro sve daju daljiski.
s karticom dobijes i cd na kojem je program za tu karticu.
namjestis programe kako zelis , i voila!
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Možda je bolje da kupiš kombiniranu DVB-T + analog (cijene su otprilike iste kao samo za analognu), jer ako sada i nemaš DVB-T signal, vjerojatno ćeš ga uskoro imati.
Sistem je sasvim isti, ista antena i kabeli kao i za analognu, ali ako je signal dobar, slika je mrakza razliku od analogne!
Fuck the system!
Hvala vam svima. Skuzio sam sve.
Ako bude nekih problema napisat cu ovdje, al ne vjerujem da ce ih bit, nadam se.
Bookmarks