Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Printable View
Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Ma nemam pojma... U Dubrovniku nisam nikad bio, ali svi kažu da je tamo baš dobro... Meni su Vodice čist OK... Manji gradić, sa lijepim plažama, a možeš ga obići za dan...
Opatija, prelijepi parkovi, zakon plaze, i jos nesto u Opatiji, nazalost nije za javnost :)
Rimini, kilometarske pjescane plaze i odlicne discoteke:notooth:
Jel bio tko u Zrću???
najljepša mi je Baška..
tamo mogu stalno biti, ekipa, more i cuga..
a kaj je to Jardan?:notooth:
:notooth: preključer sam malo pošao u pradjedovinu lol!
i moram vam reć da su u Crnoj gori plaže super ali pretrpano brateeeee...
isto kao i u Dubrovniku piješčanih ima i sve to....
ma svugdje je lijpo đe je dobra ekipa!
evo par slikica plaža
prve dvije su Sv-Stefan
http://img430.imageshack.us/img430/1...0047en2.th.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/4...0049ut4.th.jpg
http://img398.imageshack.us/img398/5...0038jt1.th.jpg
a drug je Plavi horizont! prehebena plaža!i moram priznat puno bolje nego moja mala piješčana(imam svoju kod Dubrovnika di iznajmljujem ležaljke!)
http://img398.imageshack.us/img398/2...0081qo2.th.jpg
ma moj trogir je najljepši (nesmjem govorit protiv njega)
ma ništa kontra splita ;D
a neznam sav je naš jadran lijep... svuda je lijepo ali kod kuće.... ma znate ;)
bez ikakvog razmisljanja , Dubrovnik.
Tko je bio , vjerovatno će se složiti.
jes lijep..ali nema ništa od zabave.....= Citat =:
Izvorno postao stamp1
a đe si bio??
A, čuj, Dubrovnik nastoje napraviti "gradom elitnog turizma", pa su izuzeli sve one zabave, kojih doduše nikad niti postojali nisu u gradu. Mladi su uvijek bili zakinuti. Nije niti čudo da u sred ljeta već oko 11 uvečer ne možeš nikog sresti. Svi su po kafe-barovima, a stranci ili po restoranima ili po hotelima.
Svakako da da. Slažem se da je Dubrovnik najljepši na Jadranu.
PS-ima još lipih mista (npr. Makarska, Brela, Vodice, Zadar, Vir).
split bez pardona
dubrovnik,vodice,pag,za kupanje murter....
Pula,^^,uvijek onaj grad u kojem sam rodjen sad jedino da nisam rodjen na jadranu pa bih birao ovako ostajem na Puli
Primosten , Rogoznica .
đe?= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
Mislim gdje.Ili di :ban:
Pa bio sam par puta , obiso sam tam po zidinama sve , bio u par hotela , u disku onome .. onaj pogled .. prekrasno.
A osim toga , Dubrovnik ima nesto vise od samog izgleda grada , ima dusu . Kolko dugo je taj grad zivio kao zasebna drzava kroz povijest .. čak je osvajao okolna područja.
Dubrovnik :thumbup:
koja pula,sad bio tamo sa vaterpolom,more puno meduza,strašno
onda može DI jer sam rođeni Osječanin...ali živim u DU= Citat =:
Izvorno postao stamp1
Ma....ne znam da su osvajali jer nisu se oni borili sve su sređivali parama i zemljom! zato su ih rjetki i dirali(pa ni proklete osmanlije....prodali su dio koji sad pripada BiH(Neum! lol):notooth:
Tako je! Povijesna lekcija za sve-Dubrovnik sve do 1806. godine (Napoleon) nije bio pod tuđom vlašću. Uvijek je bio slobodan i što je najvažnije NEUTRALAN! Zato je u vrijeme nejvećih ratova npr. između Venecije i Osmanlija, mogao svoje brodove normalno slati bilo gdje po Mediteranu ili šire.= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
Dubrovnik je svoju slobodu zarađivao-dio od trgovine je plaćao Turcima (ali to je bio djelić, svega nekih 5% što bi Republika zaradila).
Neum i u Crnoj Gori (što je Tito nakon rata poništio (Sutorina)) je dao Turcima kao tampon-zona jer su se Mlečani 1718. godine približili granicama i prijetila je katastrofa.
Dosta povijesti-još jednom Dubrovnik!!!
Dubrovnik, Opatija, Sveti Stefan.
Kornati, Korčula.
..ja sam valjda jedina koja se ne pali na Dubrovnik. Ljepse mi je na Korculi,Pakostan,Rovinj,Brijuni
e i koručula je jako lijepa,full bistro more,ali malo hladnije,stara jezgra grada je fenomenalna....
Ja u Rovinj već idem 5 godina za redom, baš mi je lijepo tam.= Citat =:
Izvorno postao lili
apsolunto se slažem sa tobom!!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
e sad! Kotor je bio pod vlašću mlećana...onda su se Crno Gorci spustili sa brda odnosno iz Cetinja dole.....čitav ovaj južni kraj a bome i čitav naš prostor bivše Jugoslavije je toliko bio pod krvlju i sve dok Dubrovnik jedino nije.....samo su se bogatili i imali mozak za uspjeh!zato su i uspijeli...
a Napoleon je "osvojio" jedini Dubrovnik.....ali na prevaru!
a sad zadnje....Srbi-nisu ga ni oni uspijeli osvojit dakle! unatoč svemu Dubrovnik kroz povijest je postao neosvojiv :notooth:
sljedeća tura mislim da će biti možda Albanija...iako moram priznat me malo strah poć tamo...ali budem vidio! i taj dio obale.....(u životu treba sve vidit!)
Super mi je bilo u mjestu Lun na pagu.Bio sam prošle godine mjesec dana, a u subotu "vozim"opet gore da se malo izležavam:zzz:
Je li itko bio na Obonjanu, Zlarinu, Kaprijama i sličnim malim otocima i mjestima. Takva mjesta imaju dušu, a ne gradovi koji se razlikuju jedino po fizičkom izgledu.
...o da bila sam tam ..super je !!= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Evo, ne baš daleko od Dubrovnika- Mljet-san snova.
Cres, Duće, Makarska. :)
R O V I N J . Uostalom, proglasen je Gradom Romantike 2006 :mega:
Ja se mogu pohvalit da sam s brodom obišao dobar dio našeg Jadrana!Neki dan sam bio u Crnoj Gori i stvarno imaju lipe plaže, najlipše mi je bilo na sv.Stefanu stvarno odlično napravljeno, male kućice, priroda ,...
Mljet je predivan otok, ali nemam baš najljepše mjesto , di god da dođem je drugačije i na svoj način lijepo!
Bio sam na:Cresu,Krku,Lošinju,Grguru,Goli Otok,Pag,Olib,Zlarin,Ist,Mljet,Korčula,Hvar,Brač ,Lastovo,Dubrovnik.Trogir,Split,Vodice,Slano,Kotor (ima odličan novi disco),Budva,...neznam više ,bit će još koji!;)
Mogu vam jedino preporučit Rab jer tamo živim i kako se kaže: ''Doma je uvik najlipše!'';)
Pozdrav!;)
Makarska rivijera!!!
Tak je :) Upravo se vratih od tamo, zakon zakon :afro:
ja ove godine bio u splitu i trogiru, sve je to bilo lijepo ali tjedan dana na zrcu mi je bilo najjbolje od svega :D
evo upravo se vratio iz novalje...zrce su pre napuhane,bio sam tamo 4 veceri za redom i ne svidja mi se bas...
a jedan od ljepsih gradova mi je biograd
Dobrovnik,naravno.Idem tamo skoro svake godine...:fried:
:closed: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :closed:
Pirovac je najljepše mjesto u Dalmaciji za ljetovanje
http://www.photostation.org/files/zo...c-Hrvatska.jpg
http://www.hotelivodice.hr/images/Tu...pirovac_02.jpg
..tebi ..mozda da! :funny:
crikvenica!:) :klap: :love:
Cavtat i Komiža moji favoriti...
Ma imaa jako puno mjesta na Jadranu koja su nice.Naravno tu je uvijek Dubrovnik,pa makarska rivijera..ali meni nekako srcu najbliži Zadar.Ljetujem tamo već 21 god.i ne zamislivo mi je provest cijelo ljeto negdje drugdje.
Cijeli je jadran lijep.Možda Korčula,Murter,Dubrovnik mi izgleda lijep ali nikad nisam bio u njemu
Meni isto Du nije neka senzacija, bio sam dosta puta u raznim smjestajima i zapravo mi je najbolja kombinacija bit u Croatii u Cavtatu pa u Du otic navece.
E meni je pag bezveze..osim kada na ono zrće doleti masa turista pa to izgleda na neš'.Inače pag..goli otočić(ne znam jel tko bio van sezone?pustara)...vadi ga to Zrće koje i nije baš neš'
brač :) :klap:
slazem se mala, meni je isto lijep pag, ali bas pag i mala mjesta na drugoj strani, a Novalja mi je ko da si preselil zagrebacku spicu i dodal more. Nevolim to.:spin:
Pag nije uopce los, Povljana i sam Pag su ok. Novalja mi se uopce ne svida...
lijep je Biograd na Moru, duge plaže(pješčane i šljunčane), mnogo aktivnosti
Bijah par puta... Kak se zove ona plaza na kraju, Dubrovnik cini mi se? Tam je super...
da, dubrovnik. sad je mrak jer su opet vratili odbojku na pijesku .. tam sam ove godine provela najveci dio dana ;D stalno smo igrali odbojku... i dobili smo spasioce ;D
Ja nevolim to ljetovanje/zimovanje uvijek u istom mjestu, max 2 godine za redom pa promijena... Poludio bi da svake godine idem u isto mjesto, to je onda kao da sam doma.
Prošao sam cijeli Jadran, sjeverni dio mi se ne svida, Dalmacija je super.
Moji favoriti su Hvar i Brač.
Evo najljepše plaze na svijetu :spin:
http://img74.imageshack.us/img74/6736/zlatnirat1hy5.jpg
Zlatni Rat, Bol.
Rabac... To mjesto mi je priraslo srcu, već nekoliko puta sam bio tamo, ali i Vodice su very nice. Crnogorsku obalu baš i ne volim, mada sam i tamo prije često boravio, zadnji put prije nekih 5-6 godina.
E da, i Pula
tamo mi je cura rođena :)
Dubrovnik, moj drugi dom :)
bas idem tamo slijedeci tjedan :klap:
Skradin. Imamo vikendicu u ćaletovom selu,par km od Skradina. Ne možete zamisliti tu tišinu ujutro... A Vodice su 15-20min autom od nas :) Makar je ovog ljeta najluđi provod bio u Sedremiću (mjesto kraj Drniša) na koncertu Mileta Kitića :flame:
VIS je raj na zemlji!:)
Vec 2. godine ljetujem tamo s djevojcicom,i to je najljepse mjesto na svijetu za opustiti se i odmoriti:)
Upravo sam saznao da ove godine opet idem u Vodice. Jeeeee :)
brijuni , proveo tamo tri mjeseca u vojsci , kompletnog sam ga prešao i nešto predivno ... najveća su fora objekti koje kao civil jako teško vidjet ( bjela vila , vila brijunka , jadranka..) , pravi mir ( normalno kad nema turista ) :spin:
Fažana definitivno najbolje!!
ma ja volim more samo da je cisto i da nema guzve. Od kad mi necakinja ima brod, vidla sam koje su to blagodati ljetovanja,samo naravno za to treba lova. Super mi je to odes svaki dan u drugi grad ili neku uvalu, ma ludilo..:fish:
Hvar je nesto neponovljivo!
Cijeli poluotok Pelješac-nemam neko određeno mjesto, al inače sam ljetovao u Janjini
zadar i okolica - bez premca