Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
Printable View
Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
...svi koji idu na USB :)... pa imaš izbor, samo si nađi koji ti se sviđa...i ja sad nešt razmišljam o nabavi jer kak sam skinuo onaj Super Mario Collection potreban mi je...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
He he he i ja sam skinula Super Mario Collection,zbog torga zelim kupiti Game Pad,isto kao ti.
Ako nesto nadjes molim te javi mi.:-/
vidio sam jednom logitechove za 300 kn bežične... e to mi je zakonnnnnnn :kiss:
U hgSpotu ima svasta pa pogledajte.
http://www.hgspot.hr/katalog.aspx?tip=29
Ja zelim bas gamepad
ja bi uzeo ovo Gamepad LOGITECH Cordless Rumblepad 2, USB uh kako je to dobro.... komfor maximalni....
I ja sam mislila taj uzeti.Jos cu vidjeti:comp:
Emineme kaj ti kazes na taj gamepad
Uzmi si bilo koji od logitecha prema svojim potrebama, nebi trebala pogrijesiti. Ja sam ima trust koji mi se pokvario nakon nekoliko tjedana i smartbox koji jos uvijek imam, ali odaziv mu je strasan pa ga i ne koristim.
Ok,konzolu SEGA!;D
Uzet cu LOGITECH,to i ja tebi preporucujem, pjevaču Emineme :klap:
Hvala COMPOV I SEGA
Možda netko ima najboooolji gamepad neka se javi i izbaci iz sebe :evil: ;D
kupio sam ja u kvarku neki za 50kn radio je čak pol godine...:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
vjeruj mi imat ćeš najbolji gamepad ako kupiš Gamepad LOGITECH Cordless Rumblepad 2, USB :king:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ipak je to logitech!!!
...pa nije loš izbor:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/12286.JPG
...al ni ovaj nije loš:
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/11641.JPG
ma uzmi onaj smartbox za 70desetak kuna...ima dva vibro motora ide na playku..izdrži od 6-12 mjeseci...
logitech rumble pad 2 imho najbolji gamepad sto se moze naci u hr
glupost bolje da uzme nešto kvalitetnije da joj traje...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
daj sada malo vise para,pa uzivaj nije uzalud ona uzrecica " koliko para toliko muzike :)"
Mislim da od ovoga se ne može bolji naći!!!!!
JA ga koristim i fantastičan ja!
I nema jeftinijega s tim funkcijama na tržištu ZA 69kuna!!!!
Gamepad SmartBox
Dual Shock, 2in1 (PC-USB, Playstation), dva motora za vrhunski intezitet vibracije, Turbo Fire tipka, kompatibilan s Win 95/98/2000/ME/XP OS, kompatibilan s DirectX
http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=1
JA sam ga kupio u Ipercoop-u.
Ma sta odlican, spor je ko umirovljenik. Imam ga i ja, treba mu jedno sekunda da vidi sto sam stisnio. Nikako to nemoj uzimati, je da traje(vec ga imam jako dugo) ali je bezveze.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
...frend ga je koristio i riknuo mu za manje od mjesec dana...stoga, hvala - ne bih...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Šta je vama, imam isti gamepad više od godinu dana i radi ko prvog dana. Kakvo kašnjenje??? Trenutni odaziv ima... Vrijedi svake kune.
Imam i ja vec vise od godinu dana isti gamepad tako da se bas i ne kvari on, ali ne znam sto je tebi trenutni odaziv. Probaj nesto barem Trust kvalitete pa budes vidio sto je trenutni odaziv. Taj smartbox ne valja, a i tipke su mu predubokog hoda.= Citat =:
Izvorno postao domy_os
ma daj molim vas.....pa ebote baš je normalan...to je isto kao zašto alcatel ne valja a nokia valja
a ovaj drugi pad kaj je eminem stavil sliku,jučer sam išel po cugu u getro vidio sam gA...a sad neznam kolko para samo znam da je oko 300
Ja sam danas kupio Logitechov Rumblepad 2 (cijena 250 kn)i skinuo Super Mario Collection + još 24 igre i N64 emulator ali nažalost ovo što se događa je za Dosje x.
U emulatoru podesim sve za joystick i sve radi uredno osim gore na analogu,neće Mario da ide naprijed i gotovo, do joysticka nije jer sam se vratio u trgovinu i zamjenio sa drugim, i ovaj isto radi. Sad, da'l je problem u emulatoru, joysticku, pluginovima ili mi kuća leži na vodi haha:chatter:
Pa onda koji gamepad radi na PC-u,da se mogu igrati sve igre cak i igre od emulatora GBA NES SNES itd????:mad:
pa svi. Svaki emulator bi trebal imati mogučnost konfiguriranja tipki
ja koristim originalni psx1 preuređen za printer port (LPT). Odaziv nije perfektan, al je zadovoljavajuč :)
Ja imam dva psx2 gamepada,ali to ne paše za PC:o
e ja sam kupio za rockase dvojici frendova logitech cordless gamepad onaj za 300 kn, i oboje su prezadovoljni, sve igraju na njih, . moje iskustvo je da je gamepad vise nego odlican, prejeben filing kad ti je u rukama(mislim gamepad), odaziv na tipke je super, ma super je, i uopce nije skup za kvalitetu koju ima. e i jos jedna stvar baterije drze jako dugo, ako intenzivno igras, znaci svaki dan po 2 h, mogu izdrzat do 1 mjesec dana. gamepad zasluzuje cistu 10-tku, i toplo ti ga preporucam.
Ok,logitech cordless gamepad,taj sam htjela kupiti,znaci da je odlican.
Hvala ti nadam se da cu ga naci.:kiss: :)
Emineme i ti taj kupi :turn:
...prvo ti, pa kad probaš javi rezultate :) ...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Necu ga još kupiti,kupit cu ga u 9 mjesecu
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/11641.JPG
Da to je moja "beba".
Kupio ga u drugom mjesecu prošle godine u Ve-milu, ok je cijena bila. Dobro me služio koliko sam igrao, da bar sada imam peseka 5 da ga i dalje koristim.
Uzeo sam si i ja danas rumblepad 2 u ve-milu, prvi dojmovi su odlicni.
Evo nakon kratkog koristenja mogu preporuciti isti gamepad svima, pogotovo onima koji su imali ili imaju PS. Gamepad je gotovo identican sonyevom, jedino sto ima vece rucke sa strane za bolje drzanje i gumu na tim ruckama koja je ipak
pretvrda da bi ikako utjecala na drzanje. Odaziv je idealan, a tipke su relativno kratkog hoda. Jedino mi se ne svidja d-pad koji je prelabav.
Imaš u kvarku isti kao za ps2, čak može i na njega po 80kn, tog imam i ja i sve valja.
Tu ti je lista a onaj koji sam ti ja reka je 2.
To je smartbox koji se mogao kupiti prosle godine vec za 69kn.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Znam da je tako nešto... Imam ga i odlićan je, ima vibraciju čak...
Imao sam ga i ja, ali nije ni blizu rumblepadu 2. Doduse ni cijenom nije blizu.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
To Lizard Prvi sam nabavio kad sam si kupio volan neki 4 in 1(za game cube,xbox,psx,pc) i onda su bili ti nastavci PSX to USB,i ja iz zezancije probo,otiso u control panel i ono radi,ja sretan! A drugi,identicni sam kupio na hrelicu,iako mislim da imas od smartbox-a,plavi..
hvala na trudu, al sam već našao pomoću svemogućeg google-a da ima za kupiti tih adaptera u algoritmu za 75kn
imate na netu, tutor kako spojit od psx-a gamepad na lpt od kompa. materijal oko nekih 20 kn. radi u svim igrama , moze se stelat sve moguce, ima force feedback. to je provjereno ja sam to slozio trojici frendova i radi im vec godinu dana, ne zale se nista, ja isto imam to jako dugo i zakon je, zbog toga sto je ipak joy od ps zakon. pozz