Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
...svi koji idu na USBIzvorno postao Irena_zgb
... pa imaš izbor, samo si nađi koji ti se sviđa...i ja sad nešt razmišljam o nabavi jer kak sam skinuo onaj Super Mario Collection potreban mi je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
He he he i ja sam skinula Super Mario Collection,zbog torga zelim kupiti Game Pad,isto kao ti.
Ako nesto nadjes molim te javi mi.![]()
vidio sam jednom logitechove za 300 kn bežične... e to mi je zakonnnnnnn![]()
Seriously?
U hgSpotu ima svasta pa pogledajte.
http://www.hgspot.hr/katalog.aspx?tip=29
Ja zelim bas gamepad
ja bi uzeo ovo Gamepad LOGITECH Cordless Rumblepad 2, USB uh kako je to dobro.... komfor maximalni....
Seriously?
I ja sam mislila taj uzeti.Jos cu vidjeti
Emineme kaj ti kazes na taj gamepad
To Lizard Prvi sam nabavio kad sam si kupio volan neki 4 in 1(za game cube,xbox,psx,pc) i onda su bili ti nastavci PSX to USB,i ja iz zezancije probo,otiso u control panel i ono radi,ja sretan! A drugi,identicni sam kupio na hrelicu,iako mislim da imas od smartbox-a,plavi..
hvala na trudu, al sam već našao pomoću svemogućeg google-a da ima za kupiti tih adaptera u algoritmu za 75kn
imate na netu, tutor kako spojit od psx-a gamepad na lpt od kompa. materijal oko nekih 20 kn. radi u svim igrama , moze se stelat sve moguce, ima force feedback. to je provjereno ja sam to slozio trojici frendova i radi im vec godinu dana, ne zale se nista, ja isto imam to jako dugo i zakon je, zbog toga sto je ipak joy od ps zakon. pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks