Pozdrav!
Evo mene nakon dugo vremena ;)
Evo da vam javim u izgradnji je stranica o pocket pc-ima..
Stranica ima originalni design(radjen od profi dizajnera)..
radjena je u asp.netu
Cilj mi je napravit stranicu na kojoj ce se na istom mjestu naci sve o pocket pc-ima,igre,programi,registry hackovi i kvalitetan forum..
Znam da ce sad svi reci da takvih stranica ima puno :) pa...da velim ova stranica ce bit unikatna.....Imat ce upload centar(u kojem ce useri moci uploudat program,igru,wallpaper ili themu) upisat tekst o njoj i sliku dat..i pojavit ce se u popisu i ljudi ce moci skidat..
Moci ce ljudi pisat artikle o razlicitim stvarima..a sve ce biti potpuno besplatno.
Bit ce u doljnjem desnom kutu neke reklame..no nist gadno...to mozete zanemariti..
Stranicu radim u asp.netu i bit ce profesionalno napravljena..Znaci ne koristim nikakve skripte niti nikakav portal..sve radim sam rucno..napravio sam trenutno 40%...
Site ce se zvati Pocket PC World...
sad se sto posto pitate kako ce moci hosting izdrzat to..uzet cu kvalitetan hosting(strani) s 15gb mjesta i 500 gb bandwitha..nadam se da ce biti dosta...i domenu .com atraktivnu..
Za par dana cu vec stavit betu na internet..
Zanima me dali mislite sudjelovat i pomagat..jer ovo bi pomoglo svima..nema vise trazenja igra po cjelom webu..nego imate sve na istom mjestu....free
Radit cu i conteste,ko ce najvise uploudat placat cu razlicitim nagradama(recimo 50$ na paypalu i takve stvari),a za reklamu ne brinite jer cu stavit i google reklame a i u tom podrucju sam dosta dobar tako da reklama nece biti problem.
Pozdrav i bilo bi mi drago da napisete svoja misljenja..
Betmenko