Dakle, ako netko još iz bilo kojeg razloga nije uzeo jednu od spomenutih pretplata, vrijeme je da se danas uputi do najbližeg Tele2 partnera i ispuni svoju građansku dužnost. ;)
Jer, tko zna što donosi sutra..............
Printable View
Dakle, ako netko još iz bilo kojeg razloga nije uzeo jednu od spomenutih pretplata, vrijeme je da se danas uputi do najbližeg Tele2 partnera i ispuni svoju građansku dužnost. ;)
Jer, tko zna što donosi sutra..............
e moj mile....nista se nece dogoditi...tele2 jos uvijek nije ''uhvatio'' dovoljno korisnika...to ce se dogoditi kad budu imali trecinu trzista...a dotle...uzivajmo.....:licklips:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
vjerojatno opet isto....
I ja se nadam da će bit isto, ali mi načelo entropije i drugi zakon termodinamike ukazuju na suprotno.
Ja mislim da ce oni to jos produzit :)
jel zna ko jel se moze to obavit di u zaprešiću? imam tarifu 48, i stavio bih si mukte broj.
http://www.lanet.hr/= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Drage Švajcara 9
a di je to otprilike. neznam bas po zapresicu
Zaboga, pa nije Zaprešić velik kao Beč... Dođeš i pitaš nekoga za ulicu ili trgovinu...
ok.ok. nemoj se zivcirat bez veze. bez brige, naso sam na karti.
mene zeza to kaj lovu sa prepaid racuna gubis kad uzmes pretplatu , a jos imam preko 80kn na racunu , nije ni lagano potrositi to u tele2 .
he, he. Uvijek postoje 060 brojevi za takve prilike ;D;D;D
jel netko ima ikave info sto ce biti sutra?
Bože, opet se iščekuje nekakav revolucionarni potez od tele2... Stvarno... Kaj je tako teško strpiti se do sutra?
postoje , ali mi se ne baca 80kn za nista - pa nije subota navecer :) ma to cim potrosim cu uzeti i aparat i pretplatu , bit ce i onda neka akcija . mozda i uvedu popust za korisnike koji prelaze sa prepaida na postpaid . ko zna kaj nam tele sprema .
Evo šta će biti od sutra. Ovo je sa newsgrupe tak da se ja ograđujem ako nije točno!
1. Od 28.02. ukidaju se tarife 0 i 48
2. Tarifa 85 ce nastaviti postojati uz jednu izmjenu: Minimalna mjesečna
potrošnja od 85 kn moze se iskoristiti samo na pozive unutar Tele2 mreže.
3. Migracije kod postpaida moguće su samo u aktivne tarife, znači u Tarifu
85 i u Mukte tarifu. Naplata je kao i do sada:
Prijelaz iz bilo koje tarife u Tarifu s mukte brojem ne naplaćuje se, bez
obzira da li je to prva ili neka druga po redu promjena tarife.
Ostale promjene tarifa: cijena prve promjene u jednoj godini je besplatna, a
svaka sljedeća se naplaćuje 40,00 kn.
Detaljne mogućnosti Promjena tarifa nalaze se u zasebnom dokumentu "Promjene
tarifa" (šaljem u prilogu).
4. Od 01. 03. grace period (to je period koji dolazi nakon što istekne rok
valjanosti bona) se produžuje na 270 dana i od tada se
u tom periodu mogu primati pozivi i SMS poruke.
5. Prepaid tarife:
U prodaji jos ima Prepaid start paketa s Tarifom 39 (razgovori unutar Tele2
mreže 0,39 kn) i bit ce je do isteka zaliha.
Prepaid start paketi s Mukte tarifom su normalno u prodaji (start paketi sa
100 kn)
Migracija je od 01.03. moguca samo iz Tarife39 u Tarifu Mukte, slanjem SMS-a
kao i do sada.
6. Podsjećamo da akcija Dovedi novog korisnika traje do 28.02. Nakon toga,
ukoliko se netko zabuni i pošalje poruku, sistem ce mu odgovoriti:
Hvala na trudu, ali akcija "Dovedi novog korisnika" je završila. Tvoj TELE2.
zanimljivo... iako znamo sto se obicno desava kod tele2, dio informacija stvarno ne bude ispravan, nego saznamo iz novinskih oglasa :D
ono s tarifom 85 koja se moze iskoristiti samo unutar tele2 mreze mi se cini prenevjerojatno (ali ne i nemoguce?) s obzirom da bi tele2 sto se tice te tarife bio u nepovoljnijoj situaciji od T-Mobilea... iako u relativno boljoj poziciji nego VIP.
Tarifa 0 se, naravno, moze ukinuti sto mi je i logicno, ali ok bi bilo da ostane tarifa 48, ali po cijenama Mukte tarife - dakle 0,59 i 1,59 sto bi i dalje bilo ok, ako su vec odlucili imati povlastene prve pretplatnike.
sve ostalo mi se cini ok...
pa odboro meni se ovo cini prilicno tocno.
Pa tarifa mukte zapravo i je tarifa 48 sa višim cijenama jer je i u mukte tarifi minimalna potrošnja 48kn.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
vidi stvarno :D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
e onda ok... :)
sto se tice tarife 85, mozda i nije lose da oni koji zele pricati jeftinije moraju i vise potrositi, pa tu dodje negdje na isto... lukavo...
Pa dobro. Ako je ovome za vjerovati, stvari i nisu baš tako loše. I dalje se de facto isplati umjesto bonova kupiti Start paket, što ne?
mislim da da. zapravo samo jeonda novi broj problem.
Zašt bi se isplatilo kupit start paket umjesto bona ako dobiš samo 100kn gore? Samo je pitanje vremena kad će nestat start paketi sa 145kn gore.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
jel ovo za tarifu 85 da će se moć zvat samo unutar tele2 vrijedi za ljude koji su potpisali pretplatu prije 1.3?
Svi oni koji su postali korisnici prije 1.3. imaju i dalje sve tarife pod tim uvjetima pod kojima su potpisali. To se podrazumijeva. Ako tele2 sad odluči drukčije to je i njima jasno da će izgubit polovicu korisnika.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
isteklo vrijeme....tema propala ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nije tema propala, već je isteklo vrijeme za dosadašnje pogodnosti... Tko zna, možda i nije...
Nisam ni mislio da će već jutros staviti novitete na stranicu i da im još uvijek stoji flash banner sa tekstom "...ako postaneš korisnik do 28. 02...."
Uvijek mijenjaju popodne, a i dalje mislim da se nista spektakularno nece dogodit. Nekako mi se cini da se uvijek dan prije isteka njihovih akcija pojavljuje hrpa proturjecnih informacija, kao da ih namjerno lansiraju.
Ma, i dalje vrijedi da više informacija možeš saznati upravo ovdje nego na njihovom sajtu...
ja sam jucer aktivirao mukte tarifu. i kad me zena iz szk navecer zvala da odaberem broj, na moj upit kad je zadnji dan za aktivaciju, rekla je da je danas zadnji dan( zapravo jucer). poslije 30 .4 mukte moze bit samo iz tele mreze upozorila me. i nakon 1000 min se naplacuje
Čekaj malo! Što si sad ti napisao? Kažeš da si pitao kad je zadnji dan za aktivaciju, da ti je rekla jučer, a da se poslije 30. 4. može odabrati samo broj iz 095 mreže. Kaj sa ovim oeriodom od 1. 3. do. 30. 4.?
za promjenu tarife ili aktivaciju mukte tarife zadnji dan je bio jucer (28.02.). znaci nema vise mukte tarife. a od 30. 4. mukte broj moze bit samo iz tele2 mreze za sve postojece i nove korisnike. ja imam mukte broj 098 i to cu morat mijenjat u 095 nakon 30.4. sve to mi je rekla zena u szk
Hoćeš reći da se do 30. 4. ne može aktivirati mukte broj? Tu je netko nešto pomiješao, jer se aktivirati mukte broj može bilo kada, a od 30. 4. se može odabrati samo iz 095 mreže...
velim ti kaj mi je zena rekla. nemam razloga izmisljat. zato sam ja jucer to aktiviral. ja isto vise neznam ko u tom tele2 pije, a ko placa. zapravo znam. mi placamo, a oni piju
Ne velim da ti izmišljaš. nego ako ti je to rekla, onda ne znam kaj radi tamo. Uostalom, to je već off...
Konfuzija, haha, rekao sam vec, nemojte zvati SZK :) Vise se informacina sazna na ovom forumu.
i sad na kraju, jel zna netko konačan odgovor, može li se još aktivirat mukte do 30.04 ili ne?
Svih informacija već ima na tele2 stranicama (treba refresh stisnut) i potvrdile su se sve one najave. Postojećim korisnicima cijene ostaju zauvijek, novi više ne mogu uzet stare tarife osim ako nabave stari start paket.
Nema.... još
i ja isto nisam nis nasel. trazim na stranici, ali nisam nis novog nasel.
Na kraju ispada da je najpovoljnije koristiti t-mobile mrežu a ovi telci su gori od vipa. Moraš biti pravnik da bi shvatio njihove uvijete korištenja.
zato ja imam i t-mobile i tele. poceli su se ovi ljudi u teletu malo gubit.
Štogod... Da mi je znati po čemu je to T-Mobile sa svojih kunu i sitno po minuti unutar mreže povoljniji od 39 lipa unutar mreže na tele2...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ne znam sto vi trabunjate, na Tele2 siteu sve jasno pise. I najgore mi je to sto se najvise bune oni korisnici koje ove promjene kod Tele2 uopce ne pogadjaju jer su ranije postali pretplatnici. ocito je da su iz Tele2 procijenili kako su stvorili solidnu bazu pretplatnika pa sad mogu i mijenjati uvjete. Na T Mobile ne bi iz principa, a to je vec moj osobni stav, ali mislim da je nekad vazno imat princip, a ne samo kukat kako nas pljackaju.
Meni je povoljnije jer mi je vecina prijatelja na t-mobile mreži pa ih zovem po 60 lipa minuta, ili koji mi nisu simpa broj 1,20 kn prije 19h a poslije 19h, po cca50 lipa.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kad im je drugi čovjek u tvrtci došao iz Vipa ... (oprosti stari :) )= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Ako je tebi samo do principa onda OK... ali Tele2 se sa vojom ponudom i cijenama opasno približio konkurenciji... pitam se gdje je onih 25 - 50% nižih cijena... svelo se na 10-tak postotaka, ako i toliko ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Oprosti, ali ja i dalje telefoniram za 0.39 unutar mreze sto je itekako manje od 1.22 unutar VIP-a i 1.20 unutar T Mobilea. Izvan mreze i dalje zovem za 1.39 kn. Mislim da oni koji su prvi uzeli Tele2 i trebaju imati neke privilegije. Moji mjesecni racuni manji su za 50% nego sto sam imao na VIP-u, uz cinjenicu da puno vise i zovem nego dok sam bio na VIP-u. Pod jednakim uvjetima, Tele2 mrezu moze koristit blizu 200 tisuca ljudi koji su uzeli broj prije 28.2.
Koliko ljudi koje poznaješ ima Tele2, ja znam samo dvojicu, osim toga kvaliteta signala je lošija od druga dva operatora kao i pokrivenost, a o SZK da ne pričam ... ježi ga sve ima svoju cijenu, ako si ubo po staroj to je onda OK, ali za nove korisnike i nije neka ušteda ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
A koliko ljudi ima tele2 da možeš pricati po 0,39 lipa/min.Ja imam samo jedan tele2 broj u imeniku.
kakvih 10ak postotaka?= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
meni se cini da je vise...
npr... usporedimo mukte tarifu i t-comovu tarifu 60
Razgovor unutar mreze - 0,59kn nasuprot t-comovih 1,20 - ista cijena i za favourite broj izvan mreze (dakle 50% niza cijena)
Sms poruka - 0,33kn nasuprot 0,35kn (6% niza cijena)
Poziv prema vanjskim mrezama - 1,59kn nasuprot 2,50kn (35% niza cijena)
sad, ako PRETPOSTAVIMO da cak 50% troskova odlazi na sms poruke, 15% na pozive unutar tele2 mreze i 35% na ostale mreze... to ponderiras i zbrojis, te dobijes ukupno nekih 22,75% jeftinije (ne racunajuci mukte broj). tako npr ide (ugrubo) moja struktura potrosnje, iako to zna varirati u korist poziva. Uostalom, svako ce za sebe lako naci izracun koji mu odgovara (a i ovisno o ukupnom prosjecnom racunu... u pravilu osobama koje ne trose vise od 150kn na mobilni, vise se isplati uzeti tele2, a za osobe koje trose vece iznose, dosta se isplati uzeti tarifa 85)
da krenemo na usporedbu s vipom :)?
Mislim da ova akcija od 0,35lp iza 19h vise ne vazi (nema u cijeniku) a i prije je pisalo da vrijedi do 28.02.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ja imam 6 Tele2 brojeva u imeniku sto znaci da mi se to itekako isplati.
6 je manje od 7:).Znaci to ti je kao da racunaš da na t.mobilu pricaš po 60 lipa do 19 sati a poslije 19 po 39 + 15 lipa za minutu, a ako zoveš nekog tko ti nije na tele2 tebe košta 1,39kn a mene 1,20 kn/min jer mi je vecina na t-mobile, i tu ti tele vec postaje neisplativ.Još kad tome pridodaš da u Zagrebu u dobrom dijelu signal koma ispada da je tele karina:bat: .
Ja signala imam svugdje, a 39 lipa je manje od 60 lipa. Uostalom, necu cekati 19 sati da bih nekoga zvao.
Od ljudi s kojima svakodnevno komuniciram 90% ih je prešlo na tele2, jedan je na t-mobile a par ih je ostalo još na vipu(iskljućivo zbog ugovora!) tako da se meni hebeno isplati. Tako sam prije na vip pretplati(komunicirajući sa istim ljudima) dobivao mjesečne račune oko 250-300kn, a na teletini će mi ovaj mjesec doći najveći račun od čak cca122kn!!! Tako visoka cifra je razlog zbog plaćena 3 parkinga u 1 zoni!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao konan1
i opet zbrka oko toga. ja imam tele2 za mukte broj najviše. ovih 48 potrosim na ostale pozive(nemam nikog na tele) i poruke. imam tarifu 150 i nju potrosim isto. tu najvise koristim ove favorite i puno mi se smanjio racun od kad njih koristim. na kraju mi dode racun 210 kn sve zajedno i to mi je skroz ok.
znaci iskoristim i tele2 i t-mobile potpuno. mislim da je ta kombinacija jako dobra za mene.
Ti to ozibljno? Ako je došao iz vipa nije ni čudno da sve više zakompliciravaju uvjete korištenja. To me full podsjeća na vip i njihova sranja.= Citat =:
Kod mene u imeniku malo po malo raste broj teleta, ali jos pre malo. Ova akcija se mozda produzi ali imam filing da ce sada nove pakete izbaciti.
No do sada nema nikakve najave za nove ponude itd. izgleda mi da je web admin neki kidi koji spava ili je to namjerno od njih. Ova zbrka oko teleta je pomalo nastala luda ali ebiga to je marketing......
Daj usporedi 1,59 (iako mnogi imaju 1,39) i 3,16 i 3,36 na vipu i t-mobileu od 7-19 (u najboljem slučaju je 2,75 cijeli dan (govorim o prepaidu)) i objasni mi na koju je foru to 10% razlike?= Citat =:
Pa kaj ste svi vi ludi? Sve piše već od jutra na tele2 stranicama samo treba lupit refresh ako vidiš stare informacije na pojedinoj stranici.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Kako ja vidim meni nista ne pokazuje....ebiga nisam corav
Nemaš više poslije 19h 0,35kn + uspostava poziva. Isteklo jučer.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Kak ne piše? Ako si stisnuo refresh ispod cijena pišu novi uvjeti i imaš pod pitanja i odgovori sve drukčije...= Citat =:
Izvorno postao exotica
Da do 30.4.2006. mozes tarife Mukte i tarifa 85kn aktivirat i to je to kako vidim...a uvijeti su ustali stari kao i za Tarifu s mukte brojem bla bla bla.... isto do 30.4.2006.
Vidiš ti ovo na stranici????= Citat =:
Izvorno postao exotica
http://www.tele2.hr/prepaid/rates/na...an-prepaid.gif
http://www.tele2.hr/postpaid/rates/n...n-postpaid.gif
Znači ništa. Sve po starom. Ajd mašala.
EDIT. tek sad vidim da se pretplata 0 ne može više aktivirat :creep: :flame:
istina je da se nam bas puno brojeva od tele 2 u imeniku svih nas...= Citat =:
laz je to u vezi signala...isti je kao i svih i szk je ista kao i kod drugih...
probemi su im dobivanje sms-a sa drugih operatora...
zar vi radinci t-coma nemate pametnije posla nego se svadjati sa nama na forumu....:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao konan1
a...valjda nece komplicirati kao vip sa svim svojim sranjima od tarifa...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
kad pogledas cjenik vip-a...kada se bavis egiptologijom...
znaci ima i spijuna na forumu!!!= Citat =:
Izvorno postao revo
svugdje ima spijuna, pa cak i na forumu.
A ježi ga, neću dalje ...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Nije sve u cijeni razgovora... ako je tebi sve u cijeni minute onda OK, ali meni je bitna i kvaliteta usluge, dostupnost, da ne moram stalno provjeravati jel prebacio izvan ZGB-a na VIP ili nije (što mi se često događa)... Da ponovim ... koliko para toliko muzike... kad bude više muzike bit će i manje para (u našrm džepu)
Osim toga nikako mi se ne sviđa dizanje cijena .. ježi ga drugi cijene spuštaju, a oni ih dižu ..
Kladim se da nemaš više od 18 godina kad pišeš ovakve stvari. A što se tice signala, moja cura ima tele2 i ima mene kao mukte broj, živi u Dubravi, i kad mene zove mora tražiti signal okolo, tako da znam iz prve ruke da je signal qurac.= Citat =:
Izvorno postao revo
ja u Puli još nisam imao nikakvih problema što se tiče signala, od telca naravno!
Niti ja u Zagrebu, nikad vecih problema, bilo je tu i tamo, ali sad ih je sve manje.
Do danas ...
Sto sad s tim zelis reci?
U Dubravi zivim i ja i signala imam dovoljno , jedino mjesto u ug da sam dozivio da nema je Kajzerica .
svaki dan se poravlja.
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.............;D
Pa dajte ljudi, strpite se, niču bazne stanice, niču. Ericson Nikola Tesla ima posla preko glave.
dopusti da umrem od smijeha hahahahaa= Citat =:
Izvorno postao Router
na Kajzerici je signal jako dobar...
signal dolazi od tri bazne stanice - iz Remetinca (na zgradi Nove TV), sa Srednjaka (neboderi brace Domany) i s HRT doma
Bio sam tamo prije nekih mjesc i pol , i nigdje ni S od Signala .
Bio sam ja jucer, i stimalo je sve, cak i u zatvorenom prostoru.
ja sam u ovom trenutku tamo i pun je :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Router
To sigurno neće mijenjati, jer oni koji imaju tarifu 85 pričaju po 0,85 kn po minuti bilo unutar Tele2 mreže ili prema drugim operaterima, odnosno fiksnim telefonima. Znači, ako ja zovem korisnika Tele 2 mreže razgovor me košta 0,85 kn po minuti dok je inače cijena razgovora tele2 prema tele2 0,39 kn/min. Ukoliko bi ukinuli pozive izvan njihove mreže po toj cijeni onda mogu ukinuti i cijelu tu tarifu. A još da dodam da im usluga i nije neka.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Čovjek je mislio da li se može iskoristit 85 kn na pozive samo unutar tele2 mreže ili sve. Svi koji su uzeli prije 1.3. mogu, a ako netko uzme sad, 85kn može potrošit samo unutar tele2 mreže, tj. pušiona. Tko je jamio, jamio je.= Citat =:
Izvorno postao zabava
e to im je bas glup potez.umjesto da privlacnim ponudama skupljaju korisnike oni se ponasaju kao vip.stvarno nerazumljivo:-/
to što rade tako, je glupost kakve nažalost ima.... i to samo u ovom podneblju koliko se meni čini....= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Hahah, sve je to taktika ljudi, zar stvarno mislite da ce Tele2 stati na ovome. Akcija ce sigurno jos biti, mislim da im je sad bolje da se skoncentriraju na podizanje kvalitete usluge nego na bjesomucno skupljanje korisnika. S nekih barem 100-injak tisuca vise-manje aktivnih korisnika oni su postigli svoj pocetni cilj.
eh da sam ja toliki zagovornik t-coma...i da mi cura ima teleta i iskoristava taj glupi mukte broj...uh...ja bi se odsrama odeslio na sjeverni pol...= Citat =:
Izvorno postao konan1
ma zamisli...mukte te zove i ima slab signal...ma kako ih u teletu nije sram....
Nek stane na prozor ili nek uzme ruzicastu mrezu.
ruzicaste stikle :D= Citat =:
Izvorno postao JBT
Slazem se, ovo nisam ocekivao od Teleta, ali ebiga uzeo sam 0kn predplatu da se za svaki slucaj osiguram, kako vidih ovo sta se desava imam izgled pojave VIPa.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ocito mi ostaje da ostanem na Okn jer mi se to vise isplati nego da idem na vecu tarifu. Posto jos imam puno ljudi u imeniku koji su na 098 ili 091 preostaje mi ostat na 0kn. Ove ponude su pusiona, mogu samo reci oni koji su do 28.2. potpisali imaju bolje izglede od ostalih ponuda... Bad day za sve ostale koji dalze na put Teleta..:spin: :spin: :spin:
naravno, pa to je i bio cilj, ali se uopce ne slazem da je ovo los dan za one koji bi trebali uskoro uzeti Tele2... ponuda je i dalje ok pri ovim malo visim cijenama, a i korisnici su i sami krivi sto nisu bili odlucniji, nego su cekali da konkurencija snizi cijene :D= Citat =:
Izvorno postao exotica
mobilno telefoniranje nije nikad bilo besplatno, niti ce biti. pogledajte samo primjer fiksne telefonije (za one koji se sjecaju zlatnog doba impulsa lokalnog razgovora od 6 min :D) - cijene se cak i dizu, a ne spustaju
Jasno mi je da nemoze sve ostati na starome i da se ponude moraju mijenjat.
No kako vidim jos uvijek je rupa u ponudi, samo me zanima dali zele tu rupu popunit i izbaciti neku novu ponudu ili slicno jer ovako mi to izgleda da imaju samo 2 tarife, 3 tarifa nebi bila losa !!!
Pa naravno da ih dizu kad mogu, jer nemaju konkurencije, to je uvjek i bio problem kod nas, ali evo, bar je mobilnih mreza sad malo vise za kompeticiju.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Tele2, Vip i T-com ce se, prema mom misljenju lagano pocet uskladivat. Kad ovi u Tele2 postignu sta su htjeli, priblizit ce vjerojatno cjene ostalima, jer ne isplati ti se bit puno jeftiniji od konkurencije, sta imas od toga, onda ljudi i na neke posebne akcije postaju imuni. A na tele2 bi se najmanje trebali zalit vi sta ste ostali na T-comu i Vipu jer na svim novim akcijama mozete njima zahvalit!!!
tele2 uvijek ceka prvo poteze konkurencije,a onda izbacuje svoju ponudu.tako sam nekako skuzio njihovu taktiku.