e moj mile....nista se nece dogoditi...tele2 jos uvijek nije ''uhvatio'' dovoljno korisnika...to ce se dogoditi kad budu imali trecinu trzista...a dotle...uzivajmo.....Izvorno postao Drug Mile
![]()
Dakle, ako netko još iz bilo kojeg razloga nije uzeo jednu od spomenutih pretplata, vrijeme je da se danas uputi do najbližeg Tele2 partnera i ispuni svoju građansku dužnost.
Jer, tko zna što donosi sutra..............
e moj mile....nista se nece dogoditi...tele2 jos uvijek nije ''uhvatio'' dovoljno korisnika...to ce se dogoditi kad budu imali trecinu trzista...a dotle...uzivajmo.....Izvorno postao Drug Mile
![]()
vjerojatno opet isto....
I ja se nadam da će bit isto, ali mi načelo entropije i drugi zakon termodinamike ukazuju na suprotno.
Ja mislim da ce oni to jos produzit![]()
jel zna ko jel se moze to obavit di u zaprešiću? imam tarifu 48, i stavio bih si mukte broj.
http://www.lanet.hr/Izvorno postao ExCenTric
Drage Švajcara 9
a di je to otprilike. neznam bas po zapresicu
Zaboga, pa nije Zaprešić velik kao Beč... Dođeš i pitaš nekoga za ulicu ili trgovinu...
ok.ok. nemoj se zivcirat bez veze. bez brige, naso sam na karti.
mene zeza to kaj lovu sa prepaid racuna gubis kad uzmes pretplatu , a jos imam preko 80kn na racunu , nije ni lagano potrositi to u tele2 .
he, he. Uvijek postoje 060 brojevi za takve prilike![]()
jel netko ima ikave info sto ce biti sutra?
Bože, opet se iščekuje nekakav revolucionarni potez od tele2... Stvarno... Kaj je tako teško strpiti se do sutra?
postoje , ali mi se ne baca 80kn za nista - pa nije subota navecerma to cim potrosim cu uzeti i aparat i pretplatu , bit ce i onda neka akcija . mozda i uvedu popust za korisnike koji prelaze sa prepaida na postpaid . ko zna kaj nam tele sprema .
Evo šta će biti od sutra. Ovo je sa newsgrupe tak da se ja ograđujem ako nije točno!
1. Od 28.02. ukidaju se tarife 0 i 48
2. Tarifa 85 ce nastaviti postojati uz jednu izmjenu: Minimalna mjesečna
potrošnja od 85 kn moze se iskoristiti samo na pozive unutar Tele2 mreže.
3. Migracije kod postpaida moguće su samo u aktivne tarife, znači u Tarifu
85 i u Mukte tarifu. Naplata je kao i do sada:
Prijelaz iz bilo koje tarife u Tarifu s mukte brojem ne naplaćuje se, bez
obzira da li je to prva ili neka druga po redu promjena tarife.
Ostale promjene tarifa: cijena prve promjene u jednoj godini je besplatna, a
svaka sljedeća se naplaćuje 40,00 kn.
Detaljne mogućnosti Promjena tarifa nalaze se u zasebnom dokumentu "Promjene
tarifa" (šaljem u prilogu).
4. Od 01. 03. grace period (to je period koji dolazi nakon što istekne rok
valjanosti bona) se produžuje na 270 dana i od tada se
u tom periodu mogu primati pozivi i SMS poruke.
5. Prepaid tarife:
U prodaji jos ima Prepaid start paketa s Tarifom 39 (razgovori unutar Tele2
mreže 0,39 kn) i bit ce je do isteka zaliha.
Prepaid start paketi s Mukte tarifom su normalno u prodaji (start paketi sa
100 kn)
Migracija je od 01.03. moguca samo iz Tarife39 u Tarifu Mukte, slanjem SMS-a
kao i do sada.
6. Podsjećamo da akcija Dovedi novog korisnika traje do 28.02. Nakon toga,
ukoliko se netko zabuni i pošalje poruku, sistem ce mu odgovoriti:
Hvala na trudu, ali akcija "Dovedi novog korisnika" je završila. Tvoj TELE2.
zanimljivo... iako znamo sto se obicno desava kod tele2, dio informacija stvarno ne bude ispravan, nego saznamo iz novinskih oglasa
ono s tarifom 85 koja se moze iskoristiti samo unutar tele2 mreze mi se cini prenevjerojatno (ali ne i nemoguce?) s obzirom da bi tele2 sto se tice te tarife bio u nepovoljnijoj situaciji od T-Mobilea... iako u relativno boljoj poziciji nego VIP.
Tarifa 0 se, naravno, moze ukinuti sto mi je i logicno, ali ok bi bilo da ostane tarifa 48, ali po cijenama Mukte tarife - dakle 0,59 i 1,59 sto bi i dalje bilo ok, ako su vec odlucili imati povlastene prve pretplatnike.
sve ostalo mi se cini ok...
Zadnji uredio pppprrrr : 28-02-2006 u 21:22
pa odboro meni se ovo cini prilicno tocno.
Pa tarifa mukte zapravo i je tarifa 48 sa višim cijenama jer je i u mukte tarifi minimalna potrošnja 48kn.Izvorno postao pppprrrr
vidi stvarnoIzvorno postao ojpi
e onda ok...
sto se tice tarife 85, mozda i nije lose da oni koji zele pricati jeftinije moraju i vise potrositi, pa tu dodje negdje na isto... lukavo...
Pa dobro. Ako je ovome za vjerovati, stvari i nisu baš tako loše. I dalje se de facto isplati umjesto bonova kupiti Start paket, što ne?
mislim da da. zapravo samo jeonda novi broj problem.
Zašt bi se isplatilo kupit start paket umjesto bona ako dobiš samo 100kn gore? Samo je pitanje vremena kad će nestat start paketi sa 145kn gore.Izvorno postao Mobyy
jel ovo za tarifu 85 da će se moć zvat samo unutar tele2 vrijedi za ljude koji su potpisali pretplatu prije 1.3?
Svi oni koji su postali korisnici prije 1.3. imaju i dalje sve tarife pod tim uvjetima pod kojima su potpisali. To se podrazumijeva. Ako tele2 sad odluči drukčije to je i njima jasno da će izgubit polovicu korisnika.Izvorno postao dj_velja
Bookmarks