Jel koristi tko ovu opciju RTL televizija uzivo preko VIP vodafone live portala.
Meni se veza prekine tocno nakon 1 minute..
zvao sam vip, provjeravaju probleme, nego jel itko uspio da to gleda bez prekida?
Printable View
Jel koristi tko ovu opciju RTL televizija uzivo preko VIP vodafone live portala.
Meni se veza prekine tocno nakon 1 minute..
zvao sam vip, provjeravaju probleme, nego jel itko uspio da to gleda bez prekida?
Prije sam dosta gledao, ali u zadnje vrijeme mi se nije htjelo spojiti.
meni se uredno spoji, odradi 1 minutu i izbaci..= Citat =:
Izvorno postao Dark
kolko si minuta prije gledao?
I ja sam gledao dok sam imao vip, sad ne znam šta me više nervira, vip ili RTL.
Pogledaj postavke Real playera. Settings-connection-network-online time.
Možda ti je tu ograničeno na minutu, pa stavi unlimited
veselja UMTSa. vjerojatno da se da prilika i drugima da su uspiju spojiti. Ako se zakaći previše ljudi na 1 nod ostatak se nemože više spojiti pa izgleda time rasterete nod.
onda se spojiš preko edđa
potavke su u redu ,dakle unlimited je..= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
sto se tice eđa kaže mi da je nedovoljna sitina pojasa pa ne moze prikazivati.
evo meni šilji 10 minuta bez problema
motorola??? ajoj..meni nece.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Kod mene to sigurno nije problem jer sam probao i na UMTS-u i na EDGE-u, i to na više lokacija tako da nije u tome problem. Provjerit ću još postavke. Prije, dok sam gledao, gledao sam i po sat i pol (sa RTL-om sam napravio više od 1,1GB prometa :) )= Citat =:
nazvo sam vip naravno, provjeravaju, no opet,ne kontam zasto samo 1 minuta, da je onako nepravilno jos bi reko da je greska,ali bas minuta, to mora da je neko ogranicenje.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Mene je zvao tip direktno iz Službe i prije par dana mi je javio da se izvode nekakvi radovi i da gledanje RTLa nije moguće.
Meni se isto ispisivala Nedovoljna širina pojasa (što god to značilo).
VL je u banani zadnje vrijeme...
to da je nedovoljna sirina mi izbacuje kad nemam 3g signal, no to nema veza,kad ga imam onda je sve u redu,ali ne duze od 1 minute.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Najbolje im pošalji mejl,kako sam ja učinio. Onako, ljutito i razočarano. Služba te zove u roku od 15 minuta... Bar su mene zvali.
Meni radilo više od pola sata bez problema. Dosadilo mi posli... ;D
a sta da im napisem, kad ne mogu ni oni rjesit.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
kada ti je radilo, danas?= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Mogu ti poslati smirujući savjet. Napiši koji model imaš, da se pokušavaš spojiti, da ih moliš da ti pošalju pravilne postavke za RealPlayer...= Citat =:
Izvorno postao khideg
Nazvat će te.
ja sam ih nazvo. pito, jel ja imam dobre postavke, kazu oni, ako mozes gledati 1 minutu, to znaci da je sve u redu s postavkama, te je problem negdje dalje. i tu smo stali,rekoli su a sacekam sutra ako se ne popravi da zovem ponovo.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
da pitam malo off
jel se to plaća ili ne i jel ima pretplate
i koji programi sve imaju
i jeli to samo umts mobiteli
kakvi programi?
to je za 3g telefone samo
BESPLATNO JE
Ima i za to rješenje= Citat =:
Izvorno postao khideg
U Real playeru - settings-connection-network-options-advanced settings-EGPRS bandwidth - staviš na 80,00 kbps i radi.
EDIT: To naštimaš pod "custom" kad ti ponudi brzine, i najveću možeš stavit 80 kbps, ali nema problema, radi.
sad mi baca... ne mogu se spojiti na server, nepoznat URL.
stavio na 80 i baca gresku nedovoljan sirina pojasa.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Čudno. Meni je na toj širini radilo bez problema.
Ponestalo mi je ideja, ako mi šta padne na pamet, javim.
Imam ja još jednu ideju: zamijenite se za mobitele... ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Da. Možemo se nać negdi na pola puta, recimo u Zenici i još opalimo burek usput.
Back on: probaću sutra stavit Vipovu karticu od frenda, pa javim rezultat
ajd to bi bilo dobro.. javi.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
to neka nova usluga, jer je ja ne vidim?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne možeš je ni vidjeti ako ne posjeduješ 3G mobilni telefon. Vidim ti imaš V3, koja nije 3G.
To ti je jedna dodatna usluga na VodafoneLive! portalu koja dopušta izravni streaming neke TV kuće preko ekrana mobitela...
to moze, burek volim :)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
PS. ajd mi reci koji soft imas..
PSS: samo 3G telefon podrzavaju ovu opciju.
V 2.0536.0.2= Citat =:
Izvorno postao khideg
Evo, probao sam i radi normalno.
duze od minute?
Pola sata..................= Citat =:
Izvorno postao khideg
EDIT, preko UMTS-a doduše. Preko EDđa misam probavao više
meni nece duze od minute, idem preko umtsa naravno.
Jesi li probao s nekim drugim telefonom?
a koliko imaš slobodne memorije -
negdje sam pokupio da se sadržaj sprema na mobitel pa kad izađeš briše se
- ja u to ne vjerujem ali sve je moguće
najnovije:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
SVE radi, problem je sto kod mene (periferija Osijeka) izlgeda nema dovoljno 3g signala pa se veza nakon 1 minute prekida, danas sam bio u centru, strogom.. sve radi savrseno, gledo tv po pol sata bez prestanka.
Evo RTL vise nije sam. Ima streaming CNNa i Eurosporta.
Bas gledam CNN, e sad vec ima sadrzaja
gdje to? na vipu isto?= Citat =:
placa se 5.91kn?
a jel to dnevno mjesevcno, sta?
A gdje bi drugdje nego na VIP-u.
Btw. Bi li možda tko mogao staviti linkove zs streaming jer sam trenutno izvan 3G signala pa nemogu sam pogledati.
Edit: sada vidim da gledanje više nije besplatno nego je 5,91kn za 15min
RTL je i dalje free
15 minuta samo?? preskupo. da je 1 dan to bi mozda bilo ok.= Citat =:
Izvorno postao Dark
pazi foru... uklucio sam RTL u 19h i sad on radi non stop. proslo 20h on se jos ne iskljucije.. a pise da radi samo do 20.10?
U 20.10 samo nestaje link sa VL-a, a on radi stalno. Ako spremiš link za streaming, možeš ga gledati kada želiš.
5,91 kn za 15 minuta je preskupo, to se nukako ne isplati.
mislim na nebu islo :)= Citat =:
Izvorno postao Dark
probaj
tako je..ne radi..a ne radi zato sto moras proci ono sranje= Citat =:
Izvorno postao Dark
BESPLATNO da moras selektirati..
a zasto meni radi onda vec 2h nakon 20h.
zato jel nisi ispao iz linka jer nemoraš. stvar je da se link izgubi nakon 20:10 i nemožeš pristupiti streamu ali ako se nakačiš onda fura dok se neprekine. Probaj prekinut pa ponovno startat mislim da nećeš uspjet.
da ako prekinem nista..ali necu,,poslje 20h idu super filmovi evo sad gledam cobru 11. :)= Citat =:
jel postoj mogucnost sejvanja linka za pristup non stop?
To je to što sam ja pokušao. Vjerojatno mi zato nije radilo :-(= Citat =:
Izvorno postao khideg
da i ja sam prpbo sejvati ,ali nece, mozda postiji drugi nacin.= Citat =:
Izvorno postao Dark
svi se linkovi automatski mjenjaju svako nekoliko tako da stvar nece raditi. Mozes probati s bilo cime recimo s nekom vijesti koja ti je besplatna i onda ju Bookmarkiraj i za pola sata kada ju oces iz bookmarka otvorit nece pronac link i vratit ce te na pocetnu stranicu
nisam probo u vezi vjesti, ali sam probo sejvati link do stranice= Citat =:
wim mail. da ne moram prolaziti sve ona sranja, porvo poruke% chat, pa odna mail.. itd i to radi..
zato sam mislio mozda bi i ovo.
Ja sam sejvao link i nekoliko puta sam se spojio na RTL navečer, oko 21 h ili malo iza.
jesu ovi ukinili RTL uzivo.
zašto misliš???
ma maknili su ga s naslovnice gdje pise 3G, al naso sma ga negdje na drugoj stranici na video..= Citat =:
inace najnovije:
u vipu su me uvjeravali da nesto nije dobo s mojim aparatom, no evo vec 2 dnaa veza mi traje gotovo neograniceno, sto znaci da ipak nesto nije bilo ok s njihovim odasljacima u OS.
Vip je ubacio još dva programa live CNN i EuroSport. Je ko isprobao ko da li to radi, ja ne mogu jer nemam 3G signala.Inače cijena usluge 5.91 kn
Šta 5,91 kn? Na sat, dan, minutu???= Citat =:
Izvorno postao rage99
Nemam pojma ne piše ništa osim cijene-nisam isprobao.
edit:dark ispričavam se malo sam pre brz
Tipično za VIP. Papci!
@rage99 čitaj malo. Bilo je spomenuto na sredini prošle stranice.
btw. cijena je 5,91kn/15min
Pa moram priznat da i nije preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Dovoljno za pogledat neke vijesti ako znaš u kojem su terminu.
Jedino će utakmica doći malo skuplje ;D
ne pa meni je skupo,jer 15 min..da je sat vremena,ajd ali ovako.. preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Skupo je, ali nije preskupo u smislu što sam očeivkao i skuplje, kad je Vip u pitanju.
a dobro, kad gledas tako..ali bu biti cjena je ok cak i samo nije vremensko razdoblje dobro.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A ako netko bude minutu,15 sekundi,koliko najmanje možeš gledat koji program,pogledaš rezultat na brzinu i zgasiš,nemoraš valjda protiv volje biti 15 minuta?
ma problem je sto ti unaprijed platis 6kn i onda mozees gledat 15 minuta, e sad dal ces ti gledat ili ne to nije njihova briga.= Citat =:
Izvorno postao web
propasti ce ima ta usluga brzo s takvim cijenama...
Ja sam probao nije mi radilo napisalo mi je - not enough bandwidth check your network conection... ili tako nešto nisam siguran uzelo mi 6kn ali nakon par sati sam provijerio stanje na računu i vratilo se 6kn.:spin:= Citat =:
Izvorno postao khideg
To ti je uzelo 6 kn radi pristupa portalu. Sistem funkcionira tako da najprije uzme 6 kn (malo manje) i onda vrati. A nisi se uspio spojit, vjerovatno zbog toga što mob nije bio spojen na 3g mrežu ili je bio signal loš, pa time pada i bandwidth
Sve je bilo spojeno signal odličan(3g) inače spajao sam se prekjučer u Rijeci= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Onda znači da ih još uvijek muče dječje bolesti. Inače je cijeli sustav nestabilan.
ma to je sigurno jos tako lose ko i ono s RTLom u pocetku, zato se i bojim pristuapti icemu osim onoga sto ej besplatno kod takvih usluga, nikad na znas kad ce te prekinuti,a lovu ti vise nece vratiti.= Citat =:
Izvorno postao rage99
UMTS je karakteristican sto bi trebali znati. Znaci ako se nakaci 20ak (ovisno od NODa do NODa) korisnika na jedan NOD ostali vise nemogu pristupiti i to nije nikakva nestabilnost vec je tako svugdje ne samo na VIPu (Austrija, Japan, Njemacka....).
ma to je jos i u redu da se ne mogu nakaciti, ali prije mjesec dana. (vidi datup kad sam pokrenio ovu temu) RTL je je svake minute izbacivalo dok sad nisu u vipu popravili signal.. sta da je rtl bilo placanje? to se nije zvalo gledanja kada svake minute moras klikniti na reconect. sad je dobro jer su nesto popravili,ali inace uzas.. e sad zamisli da platis 6kn i onda ti tako sere.. ima da se pojedes ili da se zalis..al j.. ko zna hoce ti priznati zalbu posto ti MOZES pritupiti usluzi,samo sto se ona nakon 1 minute prkida, al to vip nije briga, njima je bitno da ti mozes pristupiti i gledati, a kolko dugu...= Citat =:
jel mozes sa 6630 gledat telku besplatno????
To jel besplatno i ne ovisi o modelu telefona...............
pa sta telefon ne mora imat umts ili edge za to
Na 6630 možeš gledat, ali se sada plaća
cak i rtl?????
a sta je sa p900 jel preko njega mogu gledat tv
nigdje na vip portalu na p900 ne mogu naci rtl
Mislim da je RTL još uvijek besplatan. Al kakve koristi kad je za quratz program. Ja kad bi želio nekoga mučiti, prisilio bi ga da 5 sati gleda RTL. ;D
pa jel ga mogu gledat preko p900
Nemam pojma. Nazovi VIP i pitaj, ako već nema na njihovom webu.
bas mi je krivo sto p900 ne podrzava streaming ajjjjjooooooooooooojjjjjjj
Mogu ga gledati samo oni koji imaju UMTS
Šta, ne ide više preko EDGE-a?
Nije niti išlo (možda ide ako imaš link, ali do linka nemožeš doći ako ti mob ne podržava UMTS)
RTL je besplatan..uvijek,a p900 nema umts.. 6630 radi bez beda.
Kako nije, kad sam ja gledao preko eđa? Samo je trebalo namjestit bandwidth u Real Playeru. (Na 6630)= Citat =:
Izvorno postao Dark
Istina je. Kad sam imao 6630. Meni nije bilo UMTS signala, a gledao sam normalno. (dobro bilo je prekida i nestabilnosti, ali dovoljan je EDGE za streaming).= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I ja sam gledao (preko GPRS-a čak), ali ti treba link do kojeg možeš doći samo ako si na UMTS-u (prije se moglo i ako ti netko da link, ali se sada linkovi mijenjaju pa se nemože tako)
znaci ja bih mogo ukoliko mi netko da svjezi link i ja ga odmah ukucam te pokrenem telku i ne gasim je!!!!
oce ko dat link da probam????
...ima on streaming, ali ne može se gledat RTL jer je potreban UMTS što p900 naravno ne podržava...= Citat =:
Izvorno postao BATERIJA11
Ja sam gledao RTL na mobu još u 9 mjesecu 2005 dok je još bilo u testnoj fazi!
Stvar je dobro šljakala čak se i titl kod filmova može čitati.:bat: :bat: :bat:
Potreban je UMTS telefon, iako streaming može funkcionirati preko EDGEa. Ali p900 nema EDGE (ispravite me ako griješim).= Citat =:
Izvorno postao Eminem
edge mi nikad nije funkcionirao u gladanju.
Jeli mogu preko svog mobitela gledat rtl.6230i.Nisan vip,ako bi moga nabavia bi i karticu.
Nemoš...........
I, samo bi zbog toga nabavljao karticu...? Okeee....